ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك فوري در مورد ام پي تري پلير

zxcvbnm_00
03-07-2007, 10:36
سلام . خسته شدم كم هر ام پيتري پليري كه خريدم سوخت . مي خواستم يكي به من معرفي كنيد كه اگر creative را ميگيد خوب است از creative معرفي كنيد و اين مشخصات من . فقط صوتي و ويديو پخش نكنه و باطر ي خور باشه يا اينكه باطري داخلي اش عوض بشه و كيفيت صدا و هد فن عالي و تهه حجمش 1GB باشه و پوشه را بشناسه و به صورت درايو خودشو به pc معرفي كنه . همين فاكتور ها مد نظر من است و قيمت را بگيد و اگر سايت ايراني داره معرفي كنيد و بگيد creative ساخت كدام كشور و لطفا زود بگيد چون با يد برم مسافرت . تشكر يادم رفت ال سي دي ان خوب باشد و اينكه سريع نسوزد چون تا حالا چند تا ام پي تري پلير عوض كردم . اصلا هر ماركي كه با مشخصات بالا بود بگيد و كيفيت صدا براي من مهم . پول من هم د ر حدود 70000 و اگر بيشتر باشه مهم نيست فقط ام پي تري پلير خوب باشه

zxcvbnm_00
03-07-2007, 19:18
لطفا راهنماي كنيد

seymour
03-07-2007, 19:26
شما همونی هستی که دیشب یا پریشب توی PT هم سوال کردی ؟ (آخه اونجا هم دوستی بود که می گفت چندبار دستگاهش سوخته) ...

بهرحال ... creative توی این range قیمت ، کارای خوبی داره ... zen nano plus و zen neeon که اولی باتری خور و دومی شارژیه ... طبیعتا اگه می خوای تو مسافرت ازش استفاده کنی (که دسترسی به PC کمتری داری) ، بهتره قلمی خور بخری ...

creative TX FM هم هستش که فرقش با nano plus اینه که کابل نداره و یه ضرب وصل میشه پشت دستگاه ..

می تونی عکساشون رو روی اینترنت چک کنی ...

creative محصول سنگاپوره ... اما کارخونه هاش تو چین و مالزی هستن بیشتر ...

moonboy
05-07-2007, 02:01
سلام دوست عزيز
من با توجه به اينكه با پليرهاي زيادي سر و كار دارم پلير Sony-NW-E00 را بهتون توصيه ميكنم.قيمتش هم حدود 90000 است.

(Moonboy )