ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساتا پدر منو درآورده! پارتيشني دارم كه فرمت نميشه!!

sherlock_Holmes
03-07-2007, 02:47
سلام به همه
هارد من مكستور ساتا هست. درايو F من كه 40 گيگ بود گاهي موقع كپي كردن فايلهاي حجيم ارور

Windows-Delayed Write Failure

ميداد كه تا فرمت نكني درست نميشد! اومدم با پارتيشن مجيك splitش كردم گفتم شايد حجمش كم بشه بهتر بشه!! تقسيم بر دو كردمش قسمت اول سالمه اما قسمت دوم با هيچ برنامه اي فرمت نميشه و وقتي ميخوام بازش كنم هم ميگه بايد فرمت كني!!
پارتيشن مجيك تا 100% فرمت ميكنه بعد ميگه:
Error #11117
چيكار كنم؟
خواهش ميكنم جواب بدين تا اين قضيه حل بشه ممنونم.

Lord_theOne
03-07-2007, 07:37
با برنامه HD Tune در تب health ببين سالمه هاردت اگر بدسكتور داشت Scan بگير با برنامه درستش مي كند
اگر مشكلت حل نشد با برنامه Acronis Disk Director Suite مشكلت را حل مي كند فرمت كن برنامه قوي است

sherlock_Holmes
03-07-2007, 14:12
با برنامه HD Tune در تب health ببين سالمه هاردت اگر بدسكتور داشت Scan بگير با برنامه درستش مي كند
اگر مشكلت حل نشد با برنامه Acronis Disk Director Suite مشكلت را حل مي كند فرمت كن برنامه قوي است

ممنون از اينكه جواب داديد
يه عكس گذاشتم از چيزي كه HD Tune نشون ميده. در برگه Health هم زده سالم و ok.
اما برنامه Acronis هم نتونست!
من از Hiren boot cd استفاده ميكنم و از داخل اون اجراش كردم . موقعي كه روي اون درايو فرمت رو ميزنم هيچي نميشه!! اما براي درايوهاي ديگه پنجره فرمت باز ميشه!!
چي فكر ميكنيد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درپايين عكس يه چيزي هست در باره UDMA كه اگه چيزي ازش ميدونيد راهنماييم كنيد چون در سايت مايكروسافت يه چيزايي دربارش خوندم كه مربوط به همون ارور windows-delayed write failure بود . چيزي كه باعث شد به اينجا بكشه.
.
.

Lord_theOne
04-07-2007, 07:06
عزيز درباره سرعت هارد و از چه نسخه اي از UDMA استفاده و ساپورت مي كند مثلا سرعت UDMA 5 هست 100 Gb/s

Stream
04-07-2007, 11:49
با برنامه هایی که خارج از محیط ویندوز با پارتیشن ها کار میکنند امتحان کن!

sherlock_Holmes
04-07-2007, 12:02
عزيز درباره سرعت هارد و از چه نسخه اي از UDMA استفاده و ساپورت مي كند مثلا سرعت UDMA 5 هست 100 Gb/s

نميشه Udma رو 6 كرد؟
راستي اون درايو رو چه كنم؟ نشد با برنامه اي كه گفتيد.

با برنامه هایی که خارج از محیط ویندوز با پارتیشن ها کار میکنند امتحان کن!
همين كار رو كردم. acronis خارج از محيط ويندوز نتونست كاري كنه.

Lord_theOne
05-07-2007, 07:31
عزيز دست شما نيست شركت زده اينو
البته هاردهاي الان همه UDMA 6 هستند ATA
با Acronis تحت ميندوز هم نتونست يعني نتونست فرمت كند Acronis?

sherlock_Holmes
06-07-2007, 02:47
نه نشد
درایو c هم مشکل ÷یدا کرد! ویندوز بالا نیومد و فرمت کردم.
درایو مشکل دار هم بعد از فرمت c با پارتیشن مجیک فرمت شد.

sherlock_Holmes
06-07-2007, 02:53
نه نشد
درایو c هم مشکل ÷یدا کرد! ویندوز بالا نیومد و فرمت کردم.
درایو مشکل دار هم بعد از فرمت c با پارتیشن مجیک فرمت شد.

mehdi_ok1
06-07-2007, 03:02
تو قسمت Quota

Limit disk space to رو فعال نکردی ؟

mehdi_halla
06-07-2007, 07:28
من برام همچین مشکلی پیش اومده بود.البته یه هارد 80 گیگی بود. با Partition Magic تو مرحله آخرش Error می داد
یعنی با هیچ نرم افزاری چه تو داس چه تو ویندوز نشد فرمتش کنم. بالاخره با سی دی ویندوز ، اون قسمتی که زمان نصب ویندوز می گه کدوم پارتیشن رو با چه فرمتی فرمت کنم ، مشکل حل شد.