ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلکسیونی از شکلک های زیبا برای استفاده در برنامه های اسمایلی

WooKMaN
02-07-2007, 20:07
سلام ...

سري اول شكلك ها ::27:

از همینایی که خودم استفاده میکنم ... :46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید7.0MB

---------------------------------------

اینم سری دوم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

850 اسمایلی خشنگ ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالش رو ببرین ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3.6MB

----------------------------------------
سري سوم اسمايلي ها : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اميدوارم خوشتون بياد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1.9MB

----------------------------------------

پسورد هر سه فایل :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید;)

King Sky
02-07-2007, 21:20
مرسی عالیه

mehdi_vsgh
02-07-2007, 21:34
ممنون داش ووکی
یه سوال

اینا به صورت فایل gif هستن ویا
به صورت فرمتی برای smilyPad؟؟؟؟

Ehsani
02-07-2007, 21:46
WooKMaNجان دمت گرممممم...خدایی خیلی وقت بود که می خواستم pm بزنم بهت ازت بپرسم اینا رو از کجا میاری...خیلی خیلی ممنون ...راستی من مرده این Stressed هستم ! :31:

hojjat_game_carbon
02-07-2007, 22:16
اين نويد آقا استرس شدن رفتن سربازي!!
من ميرم بدانلودم ببنم چيه

D o l f i n
02-07-2007, 22:18
فدات عزیزم عالیه

Ehsani
03-07-2007, 05:26
واقعا که خیلی توپن ...فقط یک سوال...برای استفاده از اینها باید تک تکشون رو یک جایی upload کنیم ؟! اینجوری که خیلی ستمه !

Behroooz
03-07-2007, 08:26
ووكمن بيا تكليف مردم رو روشن كن .

D o l f i n
03-07-2007, 11:31
دوباره دوباره ............

WooKMaN
03-07-2007, 20:11
یه سوال

اینا به صورت فایل gif هستن ویا
به صورت فرمتی برای smilyPad؟؟؟؟

مغزم هنگید ! ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا gif هستن و قابل استفاده در smiley pad

اين نويد آقا استرس شدن رفتن سربازي!!
من ميرم بدانلودم ببنم چيه

الان 6 ماه از تموم شدن خدمتم میگذره ، تو دست بر نمیداری ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا که خیلی توپن ...فقط یک سوال...برای استفاده از اینها باید تک تکشون رو یک جایی upload کنیم ؟! اینجوری که خیلی ستمه !

خب لازم نیست که همرو آپ کنی ، هر کدوم بدردت خورد ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انتظار نداشتی که من 1362 تا رو آپ کنم ... :31:

alishahbazi
06-07-2007, 15:33
WooKMaN عزیز مثل همیشه گل کاشتی .

قربان تو (علی شهبازی)

mbsh
07-07-2007, 18:34
برای استفاده از اینا باید برا هر کدوم جدا جدا پسوردو وارد کنیم؟ این جوری که خیلی سخته.

mehdi_vsgh
07-07-2007, 20:58
چرا برای هر کدوم؟؟؟
یه بار پسورد را وارد میکنی برنامه unrar میشه
بعدش میتونی هرکدوم که خوشت اومد را آپ کنی و لینکشو تو نرم افزارت قرار بدی و استفاده کنی

MOJREM
08-07-2007, 00:22
ووکمن دمت گرم . مرسی

یا علی

mbsh
12-07-2007, 21:28
ولی من برنامه رو دانلود کردم و هر عکسو که می خوام ببینم ازم پسورد می خواد تا نشونش بده. نمی دونم شایدم نحوه ی unrar کردنو بلد نیستم. من فایلو که دانلود کردم با شکل کتاب هست و روش کلیک می کنم یه صفحه باز می شه که یه پوشه هست و روی پوشه که کلیک می کنم همه ی عکسا رو میاره ولی نشون نمی ده باید روشون کلیک کنم و پسورد بدم تا ببینمشون.
ممنون می شم اگه کمکم کنید.

WooKMaN
12-07-2007, 22:20
ولی من برنامه رو دانلود کردم و هر عکسو که می خوام ببینم ازم پسورد می خواد تا نشونش بده. نمی دونم شایدم نحوه ی unrar کردنو بلد نیستم. من فایلو که دانلود کردم با شکل کتاب هست و روش کلیک می کنم یه صفحه باز می شه که یه پوشه هست و روی پوشه که کلیک می کنم همه ی عکسا رو میاره ولی نشون نمی ده باید روشون کلیک کنم و پسورد بدم تا ببینمشون.
ممنون می شم اگه کمکم کنید.
شما روی فایلی که دانلود کردی کلیک راست و گزینه Extract to 1362_smiles.rar رو بزن ...

بعش پسورد میخواد که باید p30world.com رو بزنی ...

همونجا که فایل رو دانلود کردی فولدری بنام 1362_smiles میسازه که تموم شکلک ها داخلشه ...

;)

nightmare
12-07-2007, 22:30
سلام دوستان .
ضمن تشکر از WooKMaN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان .

تمامشون رو آپلود کردم . ( با همون اسامی که داخل فلدرش هست ) میتونید حالا بهشون لینک هم بدید .

اینجا رو ببینید . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا بعد ...

WooKMaN
12-07-2007, 22:41
کار قشنگی کردی ، مرسی عزیزدل ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mbsh
13-07-2007, 10:26
خیلی ممنونم.:40:

my friend
15-07-2007, 21:12
فقط میتونم بگم کارت حرف نداشت!
برم بدانلودم.

Šepehr
15-07-2007, 22:01
دست داش رامبد (نوید، ووکمن و ...) درد نکنه!:31:

فقط یه سوالی

این smiley pad رو از کجا میشه گیر اورد؟

x_2007
15-07-2007, 22:20

فقط یه سوالی

ای وای صاحبخونه اومد ما که رفتییم:31::31::31:

WooKMaN
15-07-2007, 22:43

فقط یه سوالی

مخلصیم عزیز ...

SmileyPad v2.28

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4.8MB

;)

Wisdom
15-07-2007, 22:59
دست و دل باز شدي ؟!؟
اسمايل ها رو ريختي روي دايره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aminzikzak
15-07-2007, 23:13
دستت درد نکنه ...
میشه تو همین پستا هم ازش استفاده کرد؟

Šepehr
15-07-2007, 23:15
ای وای صاحبخونه اومد ما که رفتییم:31::31::31:

صاحابخونه! کیه؟؟؟
ما اینجا مستاجریم!!!:27:

مخلصیم عزیز ...

SmileyPad v2.28

4.8MB

;)

دستت درد نکنه رامبد جان

Greatone
15-07-2007, 23:15
سلام دوستان .
ضمن تشکر از WooKMaN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان .

تمامشون رو آپلود کردم . ( با همون اسامی که داخل فلدرش هست ) میتونید حالا بهشون لینک هم بدید .

اینجا رو ببینید . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا بعد ...

ديگه چي بگم...........كار بزرگي كردي........

WooKMaN
15-07-2007, 23:17
دست و دل باز شدي ؟!؟
اسمايل ها رو ريختي روي دايره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره دیگه آش خور ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستت درد نکنه ...
میشه تو همین پستا هم ازش استفاده کرد؟

آره عزیزدل ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matrix10
16-07-2007, 09:09
سلام دوستان .

تا بعد ...

عاليه. مرسي. فقط حيف كه عكسش را نشون نميده . بايد يكي يكي امتحان كنيم!

nightmare
16-07-2007, 10:30
فقط حيف كه عكسش را نشون نميده . بايد يكي يكي امتحان كنيم!

نکن که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عرض کردم همه رو با همون اسامی که تو فلدر دانلود شده هست آپلود کردم .
یعنی شما میری تو اون فلدر که تو هاردت هست و دانلود شده ، اسم شکلک مورد نظرت رو انتخاب می کنی ، و قبل از اسمش این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو قرار میدی .

مثلا فرض کن من از شکلکی که اسمش 1.gif هست توی اون فلدر ، می خوام استفاده کنم =>

حالا وقتی این آدرس رو داخل تگ عکس در فروم قرار بدم :

راستی دوستان زحمت اصلی رو ووکمن جان متقبل شدن ، من فقط به صورت تک تک فرستادم روی هاست .

به هر حال قابلتون رو نداشت .

تا بعد .....

Ehsani
16-07-2007, 10:56
من که قبلا مراتب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو از WooKMaN به جا آوردم !! :31:

جا داره حالا از nightmare هم تشکری بکنم...عزیز دستت درد نکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matrix10
16-07-2007, 13:32
نکن که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عرض کردم همه رو با همون اسامی که تو فلدر دانلود شده هست آپلود کردم .
یعنی شما میری تو اون فلدر که تو هاردت هست و دانلود شده ، اسم شکلک مورد نظرت رو انتخاب می کنی ، و قبل از اسمش این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو قرار میدی .

مثلا فرض کن من از شکلکی که اسمش 1.gif هست توی اون فلدر ، می خوام استفاده کنم =>

حالا وقتی این آدرس رو داخل تگ عکس در فروم قرار بدم :

راستی دوستان زحمت اصلی رو ووکمن جان متقبل شدن ، من فقط به صورت تک تک فرستادم روی هاست .

به هر حال قابلتون رو نداشت .

تا بعد .....

ممنون
دقيقا فرمايش شما درست. ولي مشكل از طرف من هستش كه من نمي تونم توي سيستمم اين برنامه را نصب كنم. چون از طرف ادمين قلفيده.
اي كاش بدون نصب برنامه اي بود كه ميشد ازش كار كشيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا كه زحمت آپ اون رو كشيدي . عكسهاش هم كنارش آپ كن. آخه مي دوني چيه . حال ندارم قورت بدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
16-07-2007, 18:51
اینم سری دوم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

850 اسمایلی خشنگ ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالش رو ببرین ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3.6MB

پسورد فایل :

;)

S a f a 6 4
16-07-2007, 19:04
فکر کنم از این به بعد شاهد هزاران ووکمن تو این انجمن باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mbsh
16-07-2007, 19:10
ای ول!
دستتون درد نکنه. خیلی عالین.

Ehsani
18-07-2007, 07:14
ووکمن دووووووووووست دارممممممممممم ! :40: :11:

بعضی از share کردن ها خیلی بیشتر از باقی مواقع ثواب داره ، share کردن این smile ها از اون دسته هست ... !:31:

Behroooz
18-07-2007, 10:35
عالی بید . ممنون

nightmare
18-07-2007, 11:32

اینم برای سری 850 تای دوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( ووکمن تو بذار من لینک جدا جداشون رو میدم ، کل کله ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

تا بعد ....

Ehsani
18-07-2007, 15:12
nightmare جان واقعا ممنون... :11:

rafifar
18-07-2007, 15:37
چه باحال
حالا چه جوری از اونا با اون برنامه می شه استفاده کرد؟یعنی باید چی کار کرد؟

WooKMaN
18-07-2007, 18:49
فکر کنم از این به بعد شاهد هزاران ووکمن تو این انجمن باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یکی رو هم میخوان بندازن بیرون ، چه برسه 1000 تا ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ای ول!
دستتون درد نکنه. خیلی عالین.

مخلصیم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ووکمن دووووووووووست دارممممممممممم ! :40: :11:

بعضی از share کردن ها خیلی بیشتر از باقی مواقع ثواب داره ، share کردن این smile ها از اون دسته هست ... !:31:

خواهش ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره خدایی ، به این میگن لینک طلایی آخه حاصل عمری جمع کردن اسمایلی هستش ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عالی بید . ممنون

مخلص همشهری ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم برای سری 850 تای دوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( ووکمن تو بذار من لینک جدا جداشون رو میدم ، کل کله ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

تا بعد ....

خداییش کارت ایول داره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کل کلم حال میده ها ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه باحال
حالا چه جوری از اونا با اون برنامه می شه استفاده کرد؟یعنی باید چی کار کرد؟

صفحات اول رو بخون متوجه میشی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sasuke_oshia
26-07-2007, 06:42
file:///C:/Program%20Files/PostSmile/Packs/Emotions/215.gif ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

King Sky
26-07-2007, 17:53

WooKMaN
27-07-2007, 10:26
سري سوم اسمايلي ها : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اميدوارم خوشتون بياد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.9MB

پسورد فايل :

;)

nightmare
28-07-2007, 14:25
سري سوم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:15: :27:

doyenfox
07-08-2007, 03:40

1.9MB

پسورد فايل :

;)

سري سوم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:15: :27:
واقعا ممنون-خيلي ماهين[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

semahokh
09-08-2007, 03:55
ممنون جالب بود

semahokh
09-08-2007, 03:57
ممنون جالب بود

deicide
18-09-2007, 09:12
سلام به همگي
يه سوال دارم
اين شکلک هاي آپلود شده هنوزم کار مي کنن يا نه؟
فکر مي کنم که لينک ها مشکل داشته باشند.
ارادتمند
Deicide

Hamed-Dehghani
20-09-2007, 14:46
ممنون آقاي اسماعيلي

مگه اينكه شكلكهاي شماخيلي كمياب باشه

كه اين پكيج ها رو بگيريم و بعد خودمون بريم آپلود كنيم

ولي

اينكه خود شكلكها رو از سايت هاي اسمايلي ( كه از روي Host پاكش نمي كنند ) بگذاريد بهتره

مثل تاپيك Emoticons ( شکلک ها ) به همراه کد !

واسه Import كردن به برنامه هاي اسمايلي مثل SmileyPad مي گم

حالا نويد جان كدوم از پكيج هايي كه گذاشتي رو هيچ جا نميشه پيدا كرد ،

برم بگيرم ؟!

WooKMaN
20-09-2007, 14:49
ممنون آقاي اسماعيلي

مگه اينكه شكلكهاي شماخيلي كمياب باشه

كه اين پكيج ها رو بگيريم و بعد خودمون بريم آپلود كنيم

ولي

اينكه خود شكلكها رو از سايت هاي اسمايلي ( كه از روي Host پاكش نمي كنند ) بگذاريد بهتره

مثل تاپيك Emoticons ( شکلک ها ) به همراه کد !

واسه Import كردن به برنامه هاي اسمايلي مثل SmileyPad مي گم

حالا نويد جان كدوم از پكيج هايي كه گذاشتي رو هيچ جا نميشه پيدا كرد ،

برم بگيرم ؟!

حامد جان nightmare عزيز همه پك هايي كه من گذاشتم رو بصورت تك تك آپ كرده ...

يعني هر پك رو جدا جدا گذاشته ...

صفحات قبل رو ببيني متوجه ميشي ...

موندگارن خيالت تخت ...

Hamed-Dehghani
20-09-2007, 15:03
حالا مي گذاشتي 2 دقيقه ار ارسال پستم مي گذشت بعد جواب مي دادي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي همون رو مي گم يعني هيچ وقت آپلود هاي nightmare از parspace پاك نميشه ؟!!!!!!

به هر حال دست 2 تا تون طلا

نه دست تو نقره

دست اون طلا

WooKMaN
20-09-2007, 15:49
حالا مي گذاشتي 2 دقيقه ار ارسال پستم مي گذشت بعد جواب مي دادي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي همون رو مي گم يعني هيچ وقت آپلود هاي nightmare از parspace پاك نميشه ؟!!!!!!

به هر حال دست 2 تا تون طلا

نه دست تو نقره

دست اون طلا

مطمئنا خود nightmare عزيز پاك نميكنه ...

حالا اگه سرور بلايي سرش بياد كه خدا ميدونه ...

اما تا حالا Parsa هيچ گونه مشكلي نداشته ... :27:

nightmare
20-09-2007, 15:51
Hamed-Dehghani

مگه دست خودشه که پاک بشه ؟ خب آره دست خودشونه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یهو دیدی اکانتم رو پاکیدن .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مطمئن باش خودم هیچوقت پاکشون نمی کنم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد ...

deicide
22-09-2007, 09:38
سلام دوستان .

تا بعد ...

nightmare جان من نمي تونم اين لينکي رو که شما گذاشتيد رو ببينم . مي شه يه لطفي کنيد و بررسي کنيد. :41:
ارادتمند
DEICIDE

FGi
22-09-2007, 09:57
این لینک های پارس که کار نمیکنه!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SajjadKAZ2003
05-10-2007, 08:22
سلام دوستان .

تا بعد ...

سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تشکر از دوستان
و مرسي از nightmare عزيز بابت آپلود تک تک شکلکها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه nightmare عزيز در کنترل پنل پارسا اسپيسشون بتونن کاري بکنن تا با کليک روي لينکهاي زير با پيغام :

Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.

مواجه نشيم عالي ميشه

مرسي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nightmare
09-10-2007, 19:07
deicide , FGi و SajjadKAZ2003 عزیز ؛

این که اون لینک ها اون پیغام رو میدن به خاطر تنظیمات امنیتی جدید سرور پارسا هست و من کاره ای نیستم که بتونم این تنظیمات رو عوض کنم ، اما شما اصلا نیازی ندارید که اون لینک رو باز کنید .
در صفحات قبل عرض کردم خدمتتون ، با توجه به اینکه قبلا شما پک ها رو دانلود کردین ، تنها کافیه تنها اسم شکلک مورد نظرتون رو در آخر اون لینک ها قرار بدید . ( چون من اونارو با همون اسم آپلود کردم )
مثلا در اولین پک که ووکمن جان زحمت آپلودش رو کشیدن ، یه شکلک بود به نام 1.gif ، برای قرار دادنش دیگه نیازی نیست بریم اینجا

h**p: //[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تنها کافیه اسم اون شکلک رو به آخر این لیست اضافه کنیم :

و وقتی همین لینک داخل کد رو در کد عکس ( ) قرار بدیم دیگه اون پیغام Directory Listing Denied رو نداربم و به راحتی عکس به نمایش در میاد :

[img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد ...

nightmare
09-10-2007, 19:17
خب برای اینکه تاپیک خاک نخوره و تنوع هم بشه ، اینم چهارمین پک از مجموعه ی شکلک ها .

دوستان این پک شامل 1144 تا شکلک متحرک مربوط به برنامه ی معروف ارسال ایمیل ، یعنی IncrediMail هست .

لینک دانلود پک با حجم 15.4 مگابایت :

لینک آپلود شده تک تک شکلک های پک شماره 4 ( برای قرار دادن و استفاده از این شکلک ها پست قبل رو بخونید تا به مشکل نخورید ) :

اینم یه Preview خیلی کوچیک از این پک :

تا بعد ...

پرسپوليس
10-10-2007, 01:21
ووكمن جان مثا هميشه به هر تايپيكي كه سر مي زني اونجا آباد مي شه خيلي عالي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matrix10
18-10-2007, 11:58
ما كه نفهميديم چه جوري ميشه استفاده كرد.

peyman_nn
22-06-2008, 20:37
ادامه بدیم ؟؟

Andaron
22-06-2008, 22:16

Andaron
22-06-2008, 22:18
منم نفهمیدم چطور میشه از این ها در این فروم استفاده پست بالایی منو نگاه کنید ببنید هیچ شکلی نشون نداد

Ship Storm
12-02-2009, 10:43
منم نفهمیدم چطور میشه از این ها در این فروم استفاده پست بالایی منو نگاه کنید ببنید هیچ شکلی نشون نداد

اینو باید تو کامپوننت Image قرارش بدی نه اینکه لینک خالی رو بزاری

اینطوری یعنی:

ولی فاصه بینشون نباشه تا مثل شکل زیر نشون داده بشه :11:

V E S T A
13-06-2010, 09:19
سلام

همه آپلود ها از سایت parsaspace پاک شده ...ممکنه شکلک های سری دو وسه رو دوباره آپلود کنید.. من خیلی دنبال این

شکلکها گشتم فقط تو همین تاپیک پیدا کردم ..میدونم آخرین پست مربوط به 486 روز قبل بوده ولی تنها تاپیکیه که این شکلکها رو داره
ممنون:11:

sajad-tnt
14-06-2010, 15:50
سلام

همه آپلود ها از سایت parsaspace پاک شده ...ممکنه شکلک های سری دو وسه رو دوباره آپلود کنید.. من خیلی دنبال این

شکلکها گشتم فقط تو همین تاپیک پیدا کردم ..میدونم آخرین پست مربوط به 486 روز قبل بوده ولی تنها تاپیکیه که این شکلکها رو داره
ممنون:11:
سلام میتونی به این آدرس هم یه سری بزنی ... شاید کمکت کنه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kelas.avali
14-06-2010, 23:05
این کارا چیه !!!
راحت برید سایت pic4ever همه این شکلکها به اضافه صد ها شکلک دیگه اونجا هست
راحت ادرسو کپی کنید دیگه آپلود و این بچه بازی هارو رو هم نمیخواد