PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی کتابهای موسیقی



sise
02-07-2007, 07:38
در این تاپیک قصد دارم با کمک دوستان به معرفی کتابهایی که درباره موسیقی انتشار یافته بپردازم. امیدوارم دوستان دیگر هم کمک کنند.

sise
02-07-2007, 07:39
آموزش موسیقی در مدارس دوره ابتدایی

نویسندگان: سودابه سالم، آیت الله محمد پور

این کتاب از سری کتاب های مجموعه آموزش هنر ویژه برنامه ریزان، معلمان و دانشجویان است تا دانش و مهارت بیشتری در زمینه آموزش هنر کسب کنند.
در این کتاب سرفصل ها و مباحثی با عنوان های زیر ارائه شده است: کاربرد موسیقی در عرصه های گوناگون اجتماعی، نقش موسیقی در رشد جامعه شناختی کودکان، تعریف موسیقی کودک، پیشنهاد یک فعالیت، کاربرد موسیقی در فرایند یاددهی- یادگیری، دیدگاه روانشناسی تعلیم و تربیت، نقش آموزش موسیقی در رشد حس زیبایی شناسی، کاربرد عناصر فرهنگی، قومی و زیست محیطی در آموزش موسیقی، چگونه ریتم و آهنگ درونی متل ها می تواند در آموزش زبان و موسیقی تاثیر گذار باشد؟، شیوه شاگرد محوری و نقش معلم در آن، شرایط لازم برای انجام فعالیت های موسیقی، هدایت موسیقی با گوش، ویژگی های صدا، موسیقی طبیعت، اشاره ای گذرا به نت خوانی و الفبای موسیقی و ...
ناشر: موسسه فرهنگی منادی تربیت

sise
02-07-2007, 07:40
بخوان با من، بساز با من

نویسنده: سودابه سالم

این کتاب الگویی برای آموزش موسیقی به کودکان است و علاوه بر مربیان و والدین، کودکان هم می توانند از آن استفاده کنند.
کتاب حاضر الگوی تازه و جدید، در عین حال متنوع برای آموزش موسیقی به کودکان دارد و آنها را هم در آموزش شریک می کند. سودابه سالم، نویسنده این کتاب در این باره می گوید: «بچه ها همانطور که حرف زدن می آموزند موسیقی هم می آموزند. کافی است به آنها فرصت بدهیم و تشویقشان کنیم تا بشنویم و بینیم که چگونه به سادگی می نوازند و می خوانند و حتی در سنین بالاتر می توانند با وسائل ساده سازهای گوناگون بنوازند.»
ناشر: سوره مهر

sise
02-07-2007, 07:42
موسیقیدانان ایرانیان ارمنی

خانواده گریگوریان ،چهارنسل موسیقیدان

چهارنسل درخانواده گریگوریان به عنوان موسیقیدان به فرهنگ وهنرایران خدمت کرده اند . جد این خانواده لئون گریگوریان پنج پسر داشت به نامهای هراچ ، روبن و آسیک ( از همسر اول ) هانری و زاره ( زاریک ) از همسر دوم . لئون در سال 1886 در تبریز بدنیا آمد و در سال 1894 وارد مدرسه ابتدائی هایکازیان – تامادیان ارامنه در تبریز شد...
او از کودکی عشق شدیدی برای آواز و نواختن ساز داشت و این ذوق باعث شد تادرسن 16-17 سالگی در موسیقی موفقیت درخشانی را کسب کند .
لئون دوره ابتدایی را در سال 1904 باتمام رساند و همان سالهای تحصیل زیرنظر استاد ویلن آرداشیس در درهوانسیان تلمذ نمود و بعدا به صورت خودآموز در هنر موسیقی زیرنظراستاد ویلن تبحر یافت . به این ترتیب برای تکمیل هنرنوازندگی ویلن در سال 1907 عازم تفلیس شد و در مکتب استاد ویلن " واسیلیو روس " به تعلیم ویلن پرداخت. سپس برای ادامهٌ اموزش موسیقی لئون در سال 1910 به بروکسل عزیمت نمود . معاون هنرستان موسیقی بروکسل ویلنسیت مشهور پروفسور تامسون گیساک ورویر نام داشت.
لئون از ورویر درس خصوصی ویلن میگرفت و تئوری و هارمونی موسیقی آواز را از پروفسور براخسلمان ، آهنگساز و استاد مشهور همان هنرستان فرا میگرفت . به این ترتیب لئون توانست در عرض دو سال مهارت خوبی در تئوری و عملی موسیقی کسب نموده در سال 1912 به تبریز برگردد و در همان سال عهده دار دروس موسیقی و آواز مدارس حوزهٌ خلیفه گری و آرامیان تبریز گردد. سپس ارکستر سمفونی " سالن " را که اولین ارکستر تبریز بود تاٌسیس نمود و اولین اپرای زبان فارسی را بنام " آنوش " به روی صحنه آورد.
لئون گریگوریان در مدت زمان طولانی آوازها و سرودهای بسیاری را تنظیم نمود و بهترین شوق و ذوق خود را در عرصهٌ موسیقی و اموزش آن ارائه داد.
لئون در سال 1950 به تهران منتقل شد و در تهران نیز به فعالیت موسیقی خود ادامه داد.در 24 مارس 1957 هنگامیکه برای شرکت در مجلس ختم یکی از اقوام گرد آمده بودند ، لئون برمی خیزد وشعر " مرگ من " اثر پطروس روریان شاعر ارمنی را می خواند که مصرع مضمون آخرآن چنین است : اگر آثار من از روی زمین محو شود ان وقت است که من نیز می میرم . این بگفت و لب فرو بست. روحش شاد.
آنوش اسم اپرائی است که آرمن تیکرانیان آن را تصنیف نمود که لیبرتوی آن از شاعر مشهور ارمنی هوانس تومانیان است.
سه پسر لئون به نامهای هراچ و روبیک و آسیک ( از همسر اول ) اول مدرسهٌ حوزهٌ خلیفه گری ارامنه آذربایجان راتمام کردند وسپس هراچ به بلژیک سفر کرد و بعد از تحصیل در رشته مهندسی شیمی به ایران بازگشت و در سمت رئیس کارخانه های قند شاه آباد و ورامین و میاندوآب مشغول کار شد. او این سمت را تا سال 1994 عهده دار بود تا اینکه مرگ نابهنگام او را به کام خود گرفت. هراچ قبل از عزیمت به بلژیک موسیقی را با کمال جدیت پیگیری می کرد و فلوت می نواخت و در تبریز در کنسرتهای موسیقی همیشه شرکت می نمود.
روبن ( روبیک ) ـ از کودکی از پدر درس ویلن آموخت و در کنسرتهای موسیقی مرتب شرکت میکرد. استعداد و نبوغ موسیقی او غیر قابل بحث است. در تبریز و سپس در تهران کلاسهای درس موسیقی بنا نهاد و در این کلاسها هنرآموزان زیادی شرکت میکردند. روبیک در جنگ جهانی دومبه تهران منتقل شد و از پروفسور اوربانوس درس هارمونی گرفت. چه در تبریز و چه در تهران کنسرتهای متعددی را برگزار کرد. روبیک در تهران در ارتقاء سطح آموزش موسیقی برای ایرانیان خدمت بزرگی را ایفا نمود. او چندین مجموعه از آوازهای محلی را تنظیم و سپس منتشر نمود . همراه هانری ( برادرش ) و دیمیتری کاراپتیان و روبن صافاریان کوارتت زهی تهران را تشکیل داد و بعد از عزیمت هانری به آمریکا واهه خوجایان جای او را گرفت؛ اکنون واهه خوجایان که خود از شاگردان ممتاز روبیک بود یکی از بزرگترین و مشهرترین ویلنیستها و رهبرهای ارکستر سنفونی است. روبیک در تهران در کار موسیقی موفقیت بی نظیری را بدست آورد . او در عرصهٌ موسیقی به قدری پیشرفت کرد که اول به عنوان معاون و بعد از چند سال به عنوان مدیر هنرستان عالی موسیقی تهران منصوب و عهده دار رهبری ارکسترسنفونیک تهران شد. روبیک ردیف سویتهای ایرانی را نصنیف و برای این اثر جایزه دریافت کرد . چند سالی در سمت های فوق الذکر خدمت می کرد تا اینکه در سال 1951 همراه خانواده خود به شهر بوستون امریکا منتقل شد . قبل از سکونت در امریکا او در پاریس دوره های در "اکول دوموزیک" و سپس ناسیونال کنسرواتوار دو موزیک گذراند. روبیک در بوستون به عضویت هنرستان موسیقی درآمد و به مدت 27 سال تمام به آموزش ویلن و ادارهٌ موسیقی مجلسی و رهبری ارکستر سنفونیک و گروه کر مربوطه پرداخت . در سال 1953 کوارتت زهی " گومیتاس " را تاٌسیس نمود و نوازندگی ویلن اول آنرا به عهده گرفت و بعد از دو سال انجمن گروه کر " گومیتاس " را در بوستون بنا نهاد و به مدت 36 سال تمام این انجمن کنسرتهای متعدد اجرا نمود و به این ترتیب توانست موسیقی گومیتاس و سایر آهنگسازان بزرگ ارمنی را برای ارامنهٌ آمریکا عرضه نماید. همچنین مدیریت و رهبری ارکستر سنفونیک پورتلند و ارکستر سنفونیک بانوان بوستون و گروه موسیقی مجلسی نیوانگلند را به عهده گرفت. به عنوان رهبر مدعو روبیک در کشورهای مختبف ارکسترها و گروههای کر مختلف را رهبری کرد. آرام خاچا طوریان در مورد اوچنین اظهار نظر می نماید:
" به نظر من روبیک گریگوریان آهنگساز ارمنی / امریکایی یک آهنگساز بزرگ است " . با این یک جمله آرام خاچاطوریان به روبیک ارزش جهانی بخشید . آرام خاچاطوریان همچنین اضافه کرد " او کیفیت عالی و نبوغ و مشخصه فردی و الهام بخشی و مهارت و وجه ملی و ایرانی رادارد "
روبیک یکی از موٌسسین انجمن دوستداران فرهنگ ارمنی است . این انجمن هر ساله در سالن سنفونی بوستون شبهای ارمنی را با همکاری ارکستر بوستون پاییز برنامه های موسیقی اجرا می نماید. شبهای مزبور را روبیک هر ساله مدیریت می نمود و رهبری ارکستر را به عهده می گرفت و آهنگسازان بزرگ ارمنی را که از ارمنستان و سایر نقاط دنیا دعوت می شدند ، معرفی می نمود. در شب افتتاح " شبهای ارمنی " روبیک ارکستر را رهبری کرد و برادرش هانری نقش تکنوازی کنسرتو ویلن خاچاطوریان را به عهده داشت.
آخرین اثر روبیک سنفونی شماره 4 به نام باداراگ است . روبیک این اثر را در سال 1962 شروع کرد و در سال 1990 به اتمام رساند. سنفونی باداراگ یک اورتوریوئی است مبتنی براساس باداراگ اثر گومیتاس و در اصل 4 قسمت دارد یه این معنی:

قسمت اول : خدای مقدس
قسمت دوم : مقدس ـ مقدس
قسمت سوم : خدای ما
قسمت چهارم : فقط مقدس
این اولین تجربه ای است که در فرم اوراتوریوی سنفونیک برای ارکستر سنفونی و گروه کر بزرگ و نک خوانها ( تنور و باس باریتون و سوپرانو و متسو سوپرانو ) تصنیف شده است . این یک اثر عظیم و شکوهمند است که روبیک 28 سال تمام روی آن کار کرد.
چارلز مونش رهبر ارکستر سنفونیک بوستون باداراگ تنظیم شدهٌ روبیک روی اثر گومیتاس را بررسی کرده اعلام نمود " من خیلی خوشحال هستم که این اثر را بسیار جالب یافتم. موسیقی آ ن بسیار زیبا است و تنظیم آن با کمال مهارت و سلیقه انجام شده است. به نظرم این یک اثری است که ملت ارمنی برای آن ارزش والائی را قائل خواهد شد".
اثر مزبور در تاریخ 4 نوامبر 2001 در سالن سنفونی بوستون اجرا شد و بااستقبال شنوندگان روبرو گردید . در این کتسرت اعضای ارکستر سنفونی بوستون و گروه کر « پرو موزیکا » و چهار نفر تک خوان به رهبری لئون ، پسر روبیک ، شرکت کردند این اثر دوساعته با موفقیت به پایان رسید و مطبوعات مختلف ازجمله روزنامه بوستون گلوب آن راتحسین کرد و نوشت این یک اثر بزرگ است که با مهارت کامل آفریده شده و شنونده را به آسمانها پرواز می دهد...
امروزه با داراگ مراسم مذهبی است که در کلیسا برای تجلیل از مقام عیسی مسیح برگزار می گردد .
باداراک در موسیقی مذهبی ارامنه سابقه تاریخی دارد و این فرم موسیقی را با اوراتوریوی vaspess رانمانینف مقایسه میکنند و باداراک گنجی است که از زمان باستان بارث رسیده و هرگز از بین نخواهد رفت .
در 17 نوامبر 2002 اوشین گرگوریان ( برادرزاده روبیک گریگوریان ) رسیتال آوازی را اجرا کرد و در این فرصت در هنرستان موسیقی بوستون بورسی به نام « روبیک گریگوریان » ایجاد گردید .همچنین در سال 1999 در انجمن فرهنگی ارامنه در آرلینگتون بوستون طبقه دوم به نام سالن موسیقی روبیک گریگوریان نامیده و افتتاح شد .
آسیک
در تبریز در کنسرتهای پدر روبیک شرکت می کرد و او سازهای مختلف را با کمال مهارت می نواخت سالهای متمادی در تبریز با نواختن ارگ با کر کلیسا همراهی می کرد ولی متاسفانه در تهران عرصه موسیقی را ترک کرد .
لئون گریگوریان باردوم در سال 1923 با دوشیزه نکتار باغداساریان فارغ التحصیل حوزه خلیفه گری ارامنه آذربایجان ازدواج کرد . نکتار از سنین کودکی در موسیقی استعداد و علاقه شدیدی داشت در تبریز نکتار از دوشیزه سونیک آمادونی پیانو یادگرفت سپس نزد پروفسور آلمانی زوسمان به تعلیم پرداخت . حاصل ازدواج لئون با نکتار دوپسر بود به نامهای هانری و زاره ( زاریک ) استعداد و هنر موسیقی در این خانواده موروثی و خدادادی است و این عجیب و غیرعادی نیست که هانری و زاریک نیز از این استعداد والدین و برادران برخوردار شدند .
هانری و زاریک نیز تحصیلات متوسطه و دانشگاهی را در تهران و امریکا طی کردند .
هانری گریگوریان
ویلن اول ارکستر مینسوتا و تکنواز و موسیقیدان ارکستر مجلسی و فارغ لتحصیل موسسه « لونجی » فعالیت خودرا به عنوان موسیقیدان ادامه می دهد . این فعالیت را اواز سنین نوجوانی در ایران شروع کرد و در اسل 1948 در لونجی به حد عالی رساند . هانری در تبریز متولد شد و والدین او اساتید ماهر موسیقی بودند او در سن 14 وارد هنرستان عالی موسیقی تهران شد و آموزش ویلن را نزد کارل روبک کنسرت مایسترودی ارکستر سمفونی پراگ ادامه داد و هنرستان را با مدارک عالی به اتمام رساند .در اواخر سال 1948 هانری به آمریکا عزیمت نمود و با ملاقات با وولف وولفینسیون استاد معروف ویلن و عضو دانشکده لونجی تشویق شد او تحصیلات خودرا با بدست آوردن بورس در لونجی ادامه بدهد هانری در سن 24 سالگی آموزش را در سال 1948 شروع کرد و اوبه یاد می آورد و می گوید : استاد اصلی من وولفینسون بود او برای من کارهای بزرگی را انجام ودرس خوبی را داد و موقعیتها یی فراهم کرد تا کنسرتهایی بدهم و بخصوص به من توجه خاصی داشت. به غیر ازنوازندگی ویلن ، هارمونی را نزد ملویل اسمیت و موسیقی مجلسی پیانو را نزد مارجری چرگاسکی آموزش دید، هانری در مورد لونجی چنین می گوید : من دوست داشتم در لونجی تحصیل کنم همه چیز برای من مناسب بود یعنی کیفیت عالی و محیط بسیار دوستانه و تدریس شخصی و خیلی چیزهای دیگر . هانری گواهینامه عالی را در سال 1952 از لونجی دریافت نمود و تحصیلات خودرادردانشگاه بوستون ادامه داد و به دریافت لیسانس و فوق لیسانس نایل آمد .هانری در سال 1955 بوستون را ترک نمود و به ارکستر مینیاپولیس ( اکنون مینسوتا ) ملحق شد . اکنون بیشتر از چهل سال است که عضو ویلن اولهای این ارکستر است به غیر از کار فشرده در نوازندگی ویلن در ارکستر او به عنوان استاد و تکنواز و موسیقیدان ارکستر مجلسی انجام وظیفه می نماید . هانری از سال 1966 الی 1968 به مدت دو سال به عنوان کنسرت مایستر و در ارکستر مجلسی سنت پل دوم انجام وظیفه نمود . به عنوان تکنواز او همراه ارکستر سمفونیک سیویک بوستون و نیز ارکستر بوستون پاپز ظاهر شد . هنگامیکه کنسرتو ویلن خاچاطوریان را در سال 1952 نواخت جراید او را با ویلنیست مشهور روسی دیوید اویستراخ مقایسه کردند . هانری همراه ارکسترهای سمفونیک مینسوتا و تهران و ایروان بعنوان تکنواز ظاهر شده است . در ایروان ارکستر به رهبری برادرش روبیک برنامه را اجرا کرد .
با توجه به حرفه ویلنیستی و تحصیل در لونجی هانری می گوید اگر حالا نیز معیارها در لونجی در سطح بالا مانده باشد همانطور که در سالهای 50 حاکم بود بدون شک من به جوان با استعداد سفارش می کنم در لونجی مشغول درس خواندن شود .
زاره ( زاریک )
از سن کودکی نزد مادرش خانم نکتار نواختن پیانو را یاد گرفت بتدریج با پرورش استعداد موسیقائی خودزاریک نواختن پیانو را بحد اعلا رسانید بطوریکه قطعات سخت آهنگسازان بزرگ را به آسانی اجرا می کرد .
در جشن های فرهنگی – ملی و دبیرستانی و آموزش و پرورش ایران با کمال ذوق و شوق با نواختن پیانو شرکت می کرد او در عرصه هنر بسیار متواضع و با خضوع و خشوع بود گرچه دراین زمینه با استادان رقابت می کرد بعد از دوره دبیرستانی او وارد دانشگاه تهران شد و دانشکده فنی را باتمام رساند و شاگرد اول شده در سال 1956 با دریافت جایزه تحصیلی و بورس جهت ادامه تحصیل به آمریکا به آمریکا و دانشگاه هاروارد بوستون عازم گردید . زاریک توام با تحصیل در هاروارد در کلاسهای کنسرواتوار بوستون شرکت می کرد و در محضر پیانیست مشهور لویس ملز که خود از شاگردان پادروسکی لهستان بود تلمذ نمود .
بعداز فارغ التحصیلی از دانشگاه هاروارد زاریک به ایران برگشت و سمت استادی دانشگاهها را عهده دار شد و یکی از اعضای موسس دانشگاه ملی گردید و در این دانشگاه در سمت استادی بمدت 21 سال تدریس نمود زاریک در سال 1960 موسسه مهندسی شخصی خودرا تاسیس نمود و در 1979 بهمراه خانواده به امریکا عزیمت کرد . پیانو و عالم موسیقی در تمامی شئون زندگی زاریک حکم فرماست .
نکتار گریگوریان
بیش از 30 سال سابقه موسیقی دارد او در خردسالی از لئون درس ویلن آموخت و هنگامیکه با لئون ازدواج کرد تبدیل به یک کدبانوی نمونه شد مادرفداکار که زندگی خود را وقف تربیت دو پسر نمود در منزل با وجود مشغله خانه داری پیانو نواز و معلم پیانوی سخت کوش بود و در مدت دهها سال صدها شاگرد ایرانی و ارمنی و اروپایی تربیت کرد در تبریز و تهران در کنسرتهای لئون و روبیک با پیانو همراهی می کرد و گاهگاهی بعنوان تکنواز قطعات بسیار سخت پیانو را اجرا می نمود و مورد تحسین شنوندگان قرار می گرفت . .
باید توجه کرد که خانم نکتار نه تنها بعنوان دستار بلکه بعنوان پیانیست ماهر در ایران مطرح بوده است . این زوج در ارتقاء سطح موسیقی در حوزه فعالیت خود اثر موثری را بجای گذاشته اند .
در تاریخ فرهنگی ایرانیان ارمنی گریگوریان و همسرش و اولاد و نوه و بزیه و عروسهای خانواده ( 15 نفر در چهارنسل در مدت 120 سال بطور پیوسته کاری را که انجام داده اند مقام والائی را بعنوان معلم و مدرس و رهبر ارکستر و آهنگساز و ویولونیست و پیانیست و خواننده و هنرپیشه تاتر و موسیقیدان داشته اند . بیشتر از 120 سال اعضای این خانواده بی تکلف چه در ایران و چه در آمریکا در هنر مورد تحسین خاص و عام بوده اند در تاریخ هنری ارمنیان این پدیده یک مورد استثنایی است و ارزش دارد که مورد تکریم و تمجید قرار گیرد .
امیلیا شولتز ( گریگوریان )
در سال 1935 در تهران متولد شد پدرش فردریک شولتز مهندس آلمانی و مادرش کناریگ ملیکیان دختر ماتووس خان ملیکیان ادیب سرشناس ارمنی است . امیلیا تحصیلات دبیرستانی را در دبیرستان کوشش – داویتیان باتمام رساند سپس زیر نظر خانم تامارا پیلوسیان در هنرستان عالی موسیقی به تعلیم آواز پرداخت در سالهای 1952 در فعالیتهای نمایشی باشگاه آرارات و موسسه تاتر شرکت نمود و در نقش های زیر ظاهر شد :
1- پیس سارا – در نقش سارا – کارگردان ساموئل خاچکیان ( با آرمان همبازی بود)
2- پیس یوگینه – در نقش یوگینه – کارگردان واهان آغا مالیان
3- پیس برای شرف – در نقش مارگاریت – کارگردان واهان آغامالیان
4- پیس گوروک مارز بدونی – در نقش ساها گائوس – کارگردان آرامائیس آغامالیان

اکنون امیلیا صاحب دو فرزند پسر است که یکی از آنها در هنر خواندن شهرت بسزائی کسب نموده است.
لئون گریگوریان ( پسر روبیک) در سال 1941 در تهران به دنیا آمد او نمایندهٌ نسل سوم این خانوادهٌ موسیقیدانان است . در سن 7 سالگی روی سن کنسرت میداد و استاد پیانوی او خانم تاتیانا خاراتیان بود. در سال 1952 خانوادهٌ او به بوستون منتقل شد و لئون آموزش خود را در بوستون ادامه داد و در سال 1961 کنسرواتوار نیوانگلند را با مدارج درخشان به اتمام رساند.پیانیست عالی مقام هنگامیکه با همراهی ارکستر سمفونی در نقاط مختلف کشور روی سن می آمد همه را مفتون خود می نمود از سال 1961 الی 1962 زیرنظر موسیقیدانان مشهور شارل مونش و ریچارد برجین واریخ لایندورف و مرکز موسیقی نگلوود به تلمذ پرداخت . به این آموزشها بسنده نکرده او اموزش خودرا زیرنظر استاد مشهور هری بگیان تکمیل نمود . بالاخره فعالیت نوازندگی پیانو را کنار گذاشته به رهبری ارکستر پرداخت .
از سال 1971 الی 1986 بمدت 15 سال تمام با ارکستر سمفونی اونسبوروی کنتاکی همکاری نمود و از برکت سعی و کوشش او این ارکستر به درجه عالی ارتقاء یافت در این زمینه و در برنامه فرهنگی ارکستر مزبور را بدرجه ای رساند که هر ساله در مسابقات بین المللی هلن ها رت شرکت می نماید توام با رهبری ارکستر لئون در موسسات مختلف موسیقی تدریس می نماید . لئون در سال 1984 به دانشگاه دولتی میشیگان بعنوان استاد دپارتمان موسیقی و رهبر ارکستر دانشگاه منصوب شد و با مهارت کامل این ارکستر را نیز به درجه ای رساند که هیئت مشکل پسند کنسرواتوار جولیارد سال 1992 آنرا برای برگزاری یادواره دویستمین سال فوت موزارت در مرکز لینکلن انتخاب نمود . این استاد ماهر از اقصی نقاط جهان شاگرد دارد ( سویس و کره و آلمان و غیره ) و در سال 1988 جایزه استاد متخصص به او اعطا گردید . فعالیت او در دانشگاه میشیگان تا به امروز ادامه دارد او همچنین رهبر هنری و مدیر موسیقی ارکستر سمفونی میدلند است ماههای تابستان را لئون در ایالت مین میگذارند و عضو اردوگاه موسیقی نیواینگلند است و جشنواره فرهنگی ارکستر سمفونی فستیوال را اداره می نماید . لئون همچنین در سالهای 1991 و 1993 در ارمنستان رهبری ارکسترهای مختلف را بعهده گرفت و چندین قطعه از اثار آهنگسازان مشهور را رهبری کرد . تفسیر او از سمفونی شماره 7 بتهون بسیار قابل تعمق است .
دو دختر و یک پسر لئون نیز هنرمندان موسیقی هستند آنها زیرنظر لیندا مادرشان که خود یک ویلنیست است تربیت شده اند .
ارا :
در سال 1971 به دنیا آمد و از سن 4 سالگی نواختن ویلن را زیرنظر یهترین استادان آموزش دید از سال 1988 او ویلن اول کوارتت زهی مدرسه عالی ایست لنسینگ و نیز ارکستر مایستروی ارکستر ایالتی است . ارکستر مزبور در ایالت مربوطه در عرض سه سال متوالی در مسابقات موسیقی حائز مقام اول شده است .
ارا همچنین در « انگول » مدرسه ویژه سازهای زهی و انستیتوی موسیقی مجلسی دانشگاه الفرد آموزش دیده است شمارش دوره های آموزشی و تعداد استادان او سخت است ولی باید ذکر کرد که جوایز متعددی را در زمینه موسیقی بدست آورده است از سال 1990 ارا با درجه لیسانس به تکنوازی جشنواره ها و ارکسترهای مختلف دانشگاه میشیگان منصوب شده است
آنی لامورا:
در سال 1974 به دنیا آمد و در کوره آموزش موسیقی تحت نظر بهترین استادان پخته شد در این کار پدربزرگ او ( روبیک ) و پدر و مادر همه و همه آنچه که در موسیقی مورد احتیاج است در اختیار او گذلشتند . در سال 1988 و سپس 1991 جایزهٌ اول را در مسابقات موسیقی بدست آورد . همراه ارکسترهای مختلف کنسرتوویلن یوالدی و مندلسون را نواخته است. او نیز تمامی وجودش موسیقی است.
آلیشا – در سال 1982 به دینا آمد و از سن 4 سالگی به عنوان نوازندهٌ ویولنسل آموزش را شروع کرد. برای آموزش او در کودکی اولیای او مجبور شدند ویلن آلت را بعنوان ویلنسل در اختیار او قرار دهند تا او از آن استفاده کند و آلیشا دختر بسیار با استعدادی است و در سنین کودکی چندین جایزه به خود اختصاص داده است . آلیشا اکنون دانشجوی رشته موسیقی در دانشگاه میشیگان است. استاد او ویولنسلیت مشهور سورن باگرادونی است.
نایری – دختر هانری در سال 1957 بدنیا آمد ، او فارغ التحصیل دانشگاه سینسیئاتی در رشته ویلن با درجه ممتاز است و یکی از ویولنیستهای ارکستر یونگ – نام – نیم می باشد. بعنوان ویلن اول در ایالت وینسکانسین با ارکستر سنفونی دولوت همکاری می نماید . همچنین در مدرسۀ دولوت ویلن تدریس میکند.
برای اثبات اینکه او ویولنیست ممتاز است کافی است بگوئیم که سالها است ویلن مشهور خانوداۀ " Vaulaum" که در سال 1826 در فرانسه ساخته شده و عتیقه است برای اجرای کنسرت در اختیار او قرار داده شده . پدر و دختر در مینسوتا دو نفره در کنسرتهای متعدد تکنوازی می نمایند .
اوشین :
در سال 1976 در بوستون به دنیا آمد پسر زاریک و امیلیا است و دروس ویلن را از روبیک در سن 4 سالگی شروع کرد و سپس دانشکده هنرهای زیبای بوستون را طی کرد . اوشین بتدریج به خواندن روآورد و تعلیم صدا را نزد مارک آلیا پولیوس و کریستوفر نمودا فرا گرفت و برای اجرای رسیتال آواز به دریافت مدال الالو دیموک نائل آمد . اوشین با صدای باریتون در ایتالیا نیز دوره دید و سالهای متمادی عضو گروه کر فستیوال تنگلود شد . در تنگلود به رهبری مایسترود سه یجی اوزاوا و جیمز لوا و برنارد هیتیگ و سری یمن راتل در سمفونی هال و کارنگی هال ظاهر شده است . طنین صدای او بخصوص سبکش موجب تحسین اربا ب حرفه موسیقی است. اولین رسیتال اواز را در ژانویه 2005 در کارنگی هال اجرا نمود و از طرف صاحب نظران مورد تحسین فراوان قرار گرفت .
پانوشت:

*بادراگ کلمه ای است زندی ـ ایرانی احتمالاً به صورت Piati – ragayami که وارد زبان 5 ارمنی شده و معنی هدیه و قربانی به خدا را گرفته است.در کلیسا باداراگ مراسم دعائی است که در روزهای خاص برگزار می شود.

sise
02-07-2007, 07:43
گنجینه سه تار

گنجینه سه تار شامل قطعاتی از استادان :درویش خان،صبا،هرمزی،فروتن وعبادی از سوی موسسه سرای اهل هنر منتشر شد.

گرد آوری و تنظیم این کتاب بر عهده مسعود شعاری بوده است.در گنجینه سه تار 16قطعه از آثار این بزرگان به انضمام زندگینامه مختصر و عکی آنها با نگارش نت به چاپ رسیده است.
این کتاب در قطع رحلی ،54صفحه و به قیمت 1700تومان ارائه گردیده است.

sise
02-07-2007, 07:44
ده قطعه برای بریط

ده قطعه برای بریط (دوره عالی)با آهنگسازی و تنظیم حسین بهروزی نیا به اهتمام محمدعلی سجادی از سوی موسسه سرای اهل هنر منتشر شد.

در این کتاب پس از پیشگفتار ،زندگینامه مولف و مقدمه ،فهرست علائم ونشانه ها و کوک بربط برای اجرای قطعات این مجموعه به همراه ده قطعه به همراه نت به چاپ رسیده است .همچنین یک عدد CDبرگرفته از اجرای سی دی وجد از انتشارات ماهریز مهر-به همراه کتاب عرضه می شود.ده قطعه برای بربط در55صفحه ،در قطع رحلی وبه قیمت2800تومان در دسترس علاقه مندان قرار دارد.

sise
02-07-2007, 07:45
سیر
مجموعه قطعاتی برای سه تار به شیوه سه تار نوازی نوین.

آهنگساز: مسعود شعاری

کتاب آموزشی "سیر" با آهنگسازی مسعود شعاری و به کوشش حمیدرضا مرتضوی از سوی موسسه فرهنگی و هنری سرای اهل هنر منتشر شد.

در این کتاب علاوه بر پیشگفتار و زندگینامه مولف ،نکاتی چند درباره شیوه نگارش قطعات ،فهرست علائم ونشانه ها،کوک سه تار و سه قطعه به نام های نوای همساز،سیروفرح انگیز با نگارش نت به چاپ رسیده است.
سیر در قطع رحلی در 40صفحه به قیمت 1200تومان در دسترس علاقه مندان قرار دارد.

sise
02-07-2007, 09:29
روح نغمات موسیقی استاد الهی
نویسنده : پروفسور ژان دورینگ،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده خواننده را با موسیقی استاد الهی، ظرایف موسیقی تنبور، زیبا شناسی تنبور، شیوه استاد الهی در موسیقی، تاثیرات خرد و کلان استاد الهی بر موسیقی، الحان و نغمات تنبور، سیر تحول موسیقی تنبور و ... آشنا می‌کند.
ویرایش فرانسوی این کتاب اولین بار تحت عنوان L'ame des Sons در سال 2001 توسط انتشارات Le Relie منتشر گردید. این کتاب در سال 1382، توسط سودابه فضایلی با نام «روح نغمات: موسیقی استاد الهی» به فارسی برگردانده شده است. همچنین این کتاب در سال 2003 توسط انتشارات Cornwall Books تحت عنوان The Spirit of Sounds: The Unique Art of Ostad Elahi به انگلیسی منتشر شده است.

درباره نویسنده
پروفسور ژان دورینگ، موسیقی‌دان و خاورشناس، مدیر بخش تحقیقات در مرکز ملی در پاریس است که سالیان متمادی از عمر خود را صرف تحقیق و شناخت فرهنگ و موسیقی ملل شرق، بخصوص ایران، آسیای میانه، افغانستان، آذربایجان و ... کرده است. دورینگ در این زمینه کتاب‌ها و مقالات متعدد به طبع رسانده، که در میان آنها کتاب‌های «موسیقی و عرفان» و «ردیف‌ سازی موسیقی سنتی ایران» در ایران به چاپ رسیده است.

morteza_m2n
07-07-2007, 15:54
آقا جوم خسته نباشي كار خيلي خوبي انجام دادي

sise
07-07-2007, 18:27
مرسی از نظر خوبتون

rezapazahr
07-07-2007, 19:11
سلام


كتاب آشنايي با موسيقي كلاسيك:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


آشنايي با موسيقي كلاسيك" (يا همانطور كه گفتم، The Complete Idiot's Guide to Classical Music) براي كساني نوشته شده كه از موسيقي كلاسيك هيچ سررشته‌اي ندارند. با نگاهي به فهرست مطالب كتاب در خواهيد يافت كه كتاب مجموعه متنوعي از مطالب درباره اين سبك معروف از موسيقي جهان را به خواننده معرفي مي‌كند. مطالب كتاب مطمئنا در سطح پيشرفته و تخصصي رده‌بندي نمي‌شوند و همانطور كه گفتيم براي علاقمندان مبتدي موسيقي كلاسيك تنظيم شده‌اند. ضمن آنكه به سنت معمول كتابهاي سري خود نويسنده تلاش كرده تا با استفاده از لحن و شيوه نوشتاري مخصوصي، خواندن و يادگيري را براي خواننده مفرح كند.
تصور مي‌كنم بيشترين اطلاعات در مورد محتويات كتاب را بتوانيد با نگاهي به عنوان فصل‌هاي مختلف آن بدست بياوريد:


فصل 1: اگر چيزي از موسيقي كلاسيك نمي‌دانيد از اينجا شروع كنيد

فصل 2: موسيقي كلاسيك در كجا يافت مي‌شود؟

فصل 3: چگونه گوش مي‌كنيد؟

فصل 4: آداب سالن كنسرت

فصل 5: عناصر و اجزاي موسيقي

فصل 6: صداي سازها

فصل 7: خوانندگان

فصل 8: اركستر چيست؟

فصل 9: پيوند سازها

فصل 10: سازهاي ديگر

فصل 11: موسيقي‌دانان (1)

فصل 12: موسيقي‌دانان (2)

فصل 13: فرم‌ها و اصطلاحات

فصل 14: باروك

فصل 15: آهنگسازان كلاسيك

فصل 16: عصر رمانتيك: انقلاب در موسيقي

فصل 17: كلاسيك‌هاي قرن بيستم

فصل 18: جريان‌هاي اصلي موسيقي در قرن بيستم

پيوست: آثاري كه توصيه مي‌كنيم بشنويد

و اما بعد ...
هر طور كه فكرش را بكنيد، خواندن يك كتاب "آشنايي با موسيقي كلاسيك" بدون آنكه امكان اين وجود داشته باشد كه آدم به قطعات و آثاري كه در طول كتاب به اونها اشاره ميشه گوش بده، كار مسخره و عذاب‌آوري خواهد بود. براي همين هم وقتي تصميم گرفتم اين كتاب را براي دوره حاضر انتخاب كنم گشتي كوتاه در اينترنت زدم تا ببينم كه براي حل اين مشكل چه مي‌توان كرد.
نياز به توضيح نداره كه روي اينترنت حجم عظيمي از مواد و اطلاعات درباره "موسيقي كلاسيك" وجود داره و گشتن و پيدا كردن بهترين و مفيدترين اين منابع براي خودش پروژه‌اي خواهد بود. اما با يك گشت‌زني كوتاه بالاخره سايت شركت Naxos ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را پيدا كردم كه با دريافت مبلغ ناچيزي (20 دلار در سال) علاقمندان را عضو مجموعه Online خود مي‌كند و امكان دسترسي به كليه آثاري را كه منتشر كرده براي مشترك فراهم مي‌آورد. كيفيت صوتي اين آثار البته پائين هستند (در حد كيفيت صوتي پخش FM) اما اتفاقا فكر مي‌كنم اين خصوصيت براي ما با خطوط اينترنت كم‌سرعتمان يك حسن بزرگ محسوب شود! Naxos امكان عضويت رايگان در سايت را نيز فراهم كرده كه در اينصورت مشتركين رايگان تنها مي‌توانند از هر قطعه موسيقي به 25% ابتدايي آن گوش بدهند. يعني دو دقيقه و نيم اول يك قطعه ده دقيقه‌اي را! مجددا اين امكان براي ما دورافتادگان از دهكده جهاني بد نيست، چون به اين وسيله مي‌توانيم با خيال راحت به بررسي سرويس ارائه شده بپردازيم و بعد اگر همه‌چيزش با امكاناتمان سازگاري داشت اقدام به پرداخت آن 20 دلار سالانه بنماييم.
راستي، حواستان باشد كه اگر به بازديد سايت Naxos رفتيد، در سايت يك نوع عضويت ديگر نيز تدارك ديده شده كه مربوط به Naxos Music Library است. اين كتابخانه دوم هم بسيار مفصل‌تر است و هم مواد آن با كيفيت صوتي بهتري عرضه مي‌شوند. به همين خاطر هم هزينه عضويت آن بالاتر است. چيزي در حدود 15 دلار در ماه
بالاخره اينكه اگر سرويس Naxos را آزمايش كرديد و آن را پسنديد و تصميم گرفتيد آن 20 دلار ساليانه را بپردازيد اما نمي‌دانستيد كه چطور، با جيره‌كتاب مكاتبه كنيد. شايد توانستيم در اين زمينه هم كمكتان كنيم.

aftabkhanom
08-07-2007, 16:34
نام كتاب : سازشناسي سه تار

كتاب سازشناسي سه تار نوشته محمد رسول جليل وند، به تازگي چاپ شده است، شامل مطالب با ارزشي در ساخت سه تار است. به طوري كه مطالعه آن هم براي سازندگان سه تار و هم براي نوازندگان سه تار مفيد است. در بخشي از اين كتاب درباره چگونگي نگه داري ساز ظريف سه تار نوشته شده است و به نوازنده آگاهي مي دهد، در صورتي كه صداي سه تار ناگهان افت كرد، چه بايد كرد تا به صداي مطلوب برسد. دو جلد ديگر اين كتاب كه مطالبي تخصصي در زمينه ساخت سه تار را مورد بررسي قرار مي دهد، در دست چاپ مي باشد.

mewziq
08-07-2007, 17:35
کتابی هم به زبان انگلیسی هست؟

darya_Sh
08-07-2007, 19:08
ممنون از این همه زحمتی که کشیدید .
شما خودتون تمامی این کتابها رو خوندین ؟ یا این مطالب رو از منبعی استخراج کردین ؟

sise
08-07-2007, 19:45
کتابی هم به زبان انگلیسی هست؟
نام کتاب یا محتوای انرا بگویید تا دوستان در صورتی که بتوانند آنرا معرفی کنند.

sise
08-07-2007, 19:56
ممنون از این همه زحمتی که کشیدید .
شما خودتون تمامی این کتابها رو خوندین ؟ یا این مطالب رو از منبعی استخراج کردین ؟

ما که نمیتونیم همشو بخونیم. خیلی هاشونم نیازی نیست. بلکه سعی میکنیم که از منابعی معتبر اطلاعات مربوط به انها را تهیه کنیم تا هر کس که نیازی به کتاب خاصی در این زمینه داشت بتونه اونو پیدا کنه.

sise
08-07-2007, 20:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حركت دائمي

مجموعه قطعات تار و سه تار

كيوان ساكت

قيمت: دوازده هزار و پانصد ريال، چاپ اول

ناشر: عليرضا جواهري

sise
08-07-2007, 20:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرخ نيلوفري

مجموعه قطعات تار و سه تار

كيوان ساكت

قيمت: دوازده هزار و پانصد ريال، انتشارات: ...

sise
08-07-2007, 20:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



موسيقي دانان ايراني (يك)

زندگينامه و آثار موسيقي دانان ايران

نوشته پژمان اكبرزاده

sise
08-07-2007, 20:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موسيقي دانان ايراني (دو)

زندگينامه و آثار موسيقي دانان ايران

نوشته پژمان اكبرزاده


در دهه هاي اخير، آثار متعددي درباره فعاليت هاي هنري موسيقي دانان معاصر ايران به رشته تحرير درآمده كه به نظر مي رسد در ميان آنها چند كتاب شاخص باشند. آثار ديگري نيز به صورت كتاب و سي دي پديد آمده كه انتشار برخي از آنها نه تنها خدمتي به فرهنگ موسيقي ايران نبوده بلكه عليرغم روشنگري هاي برخي از موسيقي دانان، موجبات سردرگمي هنرجويان و هنرپژوهان را فراهم آورده و بر آشفتگي اوضاع موسيقي كشور افزوده است!

در مجموعه چهار جلدي موسيقي دانان ايراني كه تاكنون دو بخش از آن به چاپ رسيده است كوشش شده كه تا حد امكان، مجموعه اي مفيد و قابل استفاده به علاقه مندان ارائه گردد. مجموعه اي كه به دور از زياده گويي هاي رايج و اعمال سليقه هاي شخصي، تنها دربرگيرنده فعاليت هاي هنرمندان موسيقي جدي ايران ( اعم از ايراني، كلاسيك و مدرن) باشد. نخستين بخش از اين اثر كه به فعاليت هاي هنري، آثار و ديدگاه هاي تعدادي از رهبران اركستر و آهنگساران معاصر ايران (پرويز محمود، روبيك گريگوريان، حشمت سنجري، فرهاد مشكات، فرشاد سنجري، علي رهبري، گلنوش خالقي، منوچهر صهبايي، شريف لطفي، امانوئل مليك اصلانيان، امين اله حسين، مرتضي حنانه، حسين ناصحي، ثمين باغچه بان، هوشنگ استوار، مصطفي پورتراب، احمد پژمان، لوريس چكنوريان، علينقي وزيري، روح اله خالقي، حسين دهلوي، فرهاد فخرالديني، هوشنگ كامكار ، كامبيز روشن روان) اختصاص داشت در سال هزار و سيصد و هفتاد و نه منتشر شد كه واكنش هاي مثبتي را در محافل موسيقي شناسي ايران در پي داشت.

دومين بخش از اين اثر نيز كه به فعاليت هاي هنري و آثار نوازندگان سنتور، قانون، تمبك و دف (حسين صبا، فرامرز پايور، منوچهر صادقي، محمد حيدري، ارفع اطرايي، رضا شفيعيان، مجيد كياني، اسماعيل واثقي، سوسن اصلاني، اسماعيل تهراني، بهناز ذاكري، پشنگ كامكار، مسعود شناسا، آذر هاشمي، مينا افتاده، پرويز مشكاتيان، نادر سينكي، سعيد ثابت، مليحه سعيدي، محمد اسماعيلي،‌امير ناصر افتتاح، جهانگير ملك، بهمن رجبي، ناصر فرهنگ فر، بهزاد رضوي نيا، داوود ياسري، محمود فرهمند، سيامك بنايي، داريوش زرگري، محمود فرنام، بيژن كامكار، مسعود حبيبي،) اختصاص دارد كه در پاييز هزار و سيصد و هشتاد و يك (با پيشگفتاري از ارفع اطرايي) انتشار يافت. ديگر بخش هاي اين مجموعه كه به فعاليت هاي ساير هنرمندان در رشته هاي ديگر اختصاص دارد، در آينده نزديك منتشر خواهد شد.

sise
08-07-2007, 20:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هشت آهنگ مشهور جهان

مجموعه قطعات كلاسيك

براساس كاست ديدار شرق و غرب

كيوان ساكت

قيمت ده هزار ريال، چاپ اول، انتشارات: چنگ

sise
08-07-2007, 23:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آهنگهاي ساده براي كودكان
همراه با شعر و آكورد

كتاب اول

تنظيم سولماز مقتصد آذر و اشكان حيدري

قيمت بيست هزار ريال، چاپ اول

sise
09-07-2007, 14:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کتاب اول هنرستان تار و سه تار

روح اله خالقی

قيمت: ٨۰۰۰ ریال، هشت هزار ریال

به همراه آلبوم کاست

اجرای درس های کتاب اول و دوم

تار هوشنگ ظریف و سه تار حسین علیزاده

sise
09-07-2007, 14:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کتاب دوم هنرستان تار و سه تار

روح اله خالقی

قيمت: ٨۰۰۰ ریال، هشت هزار ریال

به همراه آلبوم کاست

اجرای درس های کتاب اول و دوم

تار هوشنگ ظریف و سه تار حسین علیزاده

sise
09-07-2007, 14:39
دستور سه تار
حسین عليزاده

دوره ابتدايي

قیمت: ۲٨۰۰۰ ریال، بیست و هشت هزار ریال

به همراه آلبوم کاست و سي دی



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
09-07-2007, 14:41
دستور تار و سه تار

حسین عليزاده
دوره متوسطه

قیمت: ٣۲۰۰۰ ریال، سی و دو هزار ریال

به همراه آلبوم کاست و سي دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
09-07-2007, 14:43
خودآموز سازدهني جلد یک

مسعود پاک نژاد

به همراه سی دی آموزشی

قيمت: ٢٥٠٠٠ ريال



CENTER][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/CENTER]

sise
09-07-2007, 22:02
آموزش تمبک
حسین تهراني
قیمت: ۲٤٠٠٠ ريال

بيست و چهار هزار ريال


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
09-07-2007, 22:03
آموزش تمبک

امير ناصر افتتاح

قیمت: ٣۰۰۰۰ ريال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
09-07-2007, 22:05
آموزش تمبک

بهمن رجبي

دوره ابتدايي و متوسطه

قیمت: ٣۵۰۰۰ ريال




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
10-07-2007, 23:40
دستور سنتور

فرامرز پایور

قيمت: ١۵۰۰۰ ريال


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
12-07-2007, 10:46
[
B]شيوه سنتور نوازی

پشنگ کامکار

قيمت: ۲۲۰۰۰ ريال[/B]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
12-07-2007, 10:47
شيوه ني نوازی
محمد علي کياني نژاد

قيمت: ۲۰۰۰۰ ريال


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
12-07-2007, 10:49
نئوری موسيقي

مصطفي کمال پورتراب

با ویرایش جدید

قيمت: ٢٠٠٠٠ ریال



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
12-07-2007, 20:48
نام کتاب : نی نوا (موسیقی ایرانی) مجموعه مقالات
انتشارات : وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ سازمان چاپ وانتشارات مجله رودکی
قیمت : 8000 ریال


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


کتاب نی نوا شامل پانزده مقاله از اندیشمندان ایرانی است که بین سال های 1351 تا 1354 در ماهنامه رودکی به چاپ رسیده است . در این کتاب پژوهش هایی درباره موسیقی ایران و گفتگوهایی با موسیقی دانان ایرانی چون : خلاقیت و محافظه کاری در موسیقی معاصر ـ موسیقی معاصر و غرب زده های ایرانی ـ اصلاح موسیقی اصیل ایرانی ـ موسیقی سماع در مکتب مولانا ـ ابونصر فارابی و موسیقی ـ خالقی ، پدیده ای مثبت ـ صبا، چهره ای اصیل در تاریخ موسیقی ایران ـ هنر از نوآوری می ماند (علینقی وزیری) ـ سیه چرده ای که برده نبود (درویش خان ) ـ موسیقی ما همان بوده که هست (احمد عبادی ) ـ و ... آمده است

sise
12-07-2007, 21:10
احوال و آثار صفی الدین موسیقیدان بزرگ قرن هفتم
احوال و آثار صفی الدین موسیقیدان بزرگ قرن هفتتالیف: امین نعیمایی و ایرج نعیمایی
انتشارات فرهنگستان هنر – زمستان 1383
368 صفحه – قیمت 3200 تومان

این کتاب به بررسی و شرح زندگینامه و آثار صفی الدین ارموی موسیقیدان و خوشنویس بزرگ قرن هفتم هجری و یکی از بزرگترین نظریه پردازان موسیقی در جهان اسلام می پردازد.

این کتاب در سه بخش تدوین شده است:

در بخش اول به شرح زندگی و احوال صفی الدین پرداخته شده که خود شامل هفت فصل بوده و وقایع مهم زندگی وی از ولادت تا وفات از نظر موقعیت های سیاسی ، اجتماعی ، علمی و فرهنگی مورد بررسی قرار گرفته است.

بخش دوم این کتاب با عنوان "ارموی و هنر موسیقی" در هفده فصل تدوین شده و به بحث در نقش و جایگاه ارموی در موسیقی ، معرفی تالیفات وی ، ارزش و اهمیت علمی آثار او و مباحثی در تبیین نقش او در تحول و تکامل هنر موسیقی ، تکمیل و اختراع سازها ، مرجعیت وی در موسیقی و نقد آرا و نظریات وی پرداخته است.

بخش سوم این کتاب به هنر خوشنویسی ارموی اختصاص دارد که شامل سه فصل است .

نخست درباره شهرت و جایگاه ارموی در خوشنویسی سخن به میان آمده است . سپس به آثاری که ارموی در این هنر خلق کرده و یادگارهای خوشنویسی او اشاره شده و در آخر به بحث آموزش خوشنویسی پرداخته و از شاگردان مشهورش در این هنر سخن گفته شده است.

تاریخ بروز رسانی ( 05 اسفند 1385 ساعت 21:59 )

sise
12-07-2007, 21:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

70 قطعه برای پیانو

فرهاد دهخدا

همراه 1 cd

انتشارات: ماهور

sise
12-07-2007, 21:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ردیف میرزا عبد الله (برای تار و سه تار)
ژان دورینگ

( همراه 5 cd)
انتشارات: ماهور

sise
12-07-2007, 21:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ای ایران

یادنامه روح الله خالقی

زیر نظر گلنوش خالقی

sise
12-07-2007, 21:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


شناخت موسیقی مردم پسند

روی شوکر

مترجم: محسن الهامیان

ویراستار: علی ادیب راد

انتشارات: ماهور

sise
12-07-2007, 21:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاریخ موسیقی غرب

ری بنت
ترجمه پیام روشن
(همراه 2 cd)
انتشارات: ماهور

sise
12-07-2007, 21:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دایرة المعارف سازهای ایران (2)
پوست صداها و خود صداها
محمدرضا درویشی
انتشارات: ماهور

mewziq
13-07-2007, 08:23
منظورم کتابی به زبان انگلیسی در مورد آموزش آلات موسیقی ایرانی است؟

sise
13-07-2007, 10:34
منظورم کتابی به زبان انگلیسی در مورد آموزش آلات موسیقی ایرانی است؟

سلام دوست عزیز:
اگر نام سازی که منظورتون هست را بگین شاید بشه کمکی کرد.
تشکر

sise
13-07-2007, 23:02
دایرة المعارف سازهای ایران (1)
سازهای زهی، مضرابی و آرشه ای
محمدرضا درویشی
انتشارات: ماهور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
13-07-2007, 23:03
بیست قطعه برای کمانچه

سعید فرجپوری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
13-07-2007, 23:04
بوسه های باران
تصانیف حسین علیزاده
انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
13-07-2007, 23:09
تاریخ تحول ضبط موسیقی در ایران

ساسان سپنتا

انتشارات : ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
13-07-2007, 23:11
ردیف سازی موسیقی سنتی ایران
دکتر احد بهجت
انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
13-07-2007, 23:12
ردیف آوازی و تصانیف قدیمی به روایت استاد عبدالله دوامی
(همراه 3 cd)

انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
13-07-2007, 23:15
ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی
موسی معروفی
انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
13-07-2007, 23:17
نگرشی نو به تئوری موسیقی ایرانی
داریوش طلایی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
13-07-2007, 23:20
موسیقی ترکمنی
محمد تقی مسعودیه

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
13-07-2007, 23:23
پیوند شعر و موسیقی ایران
حسین دهلوی
انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
14-07-2007, 09:35
سرگذشت موسیقی ایران
روح الله خالقی
3 جلد در یک مجلد، ویرایش جدید به انضمام 5 نمایه برای هر جلد
انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
14-07-2007, 09:49
چشم انداز موسیقی ایران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شناسنامه کتاب
کد کالا
3523
نام کتاب
چشم انداز موسیقی ایران
نام نویسنده دکتر ساسان سپنتا
مترجم
-
ناشر موسسه فرهنگی هنری ماهور
قیمت ریالی 75000
زبان کتاب فارسی
تاریخ انتشار 1383
تعداد صفحه 475
تیراژ 3300 جلد

توضیحات :
موسیقی ایرانی مانند هنرهای دیگر و زبان، که یک نهاد اجتماعی ست، در هیچ دوره­ ای از طول تاریخ خود، ساکن نبوده و به طور مداوم کمابیش به مسیر تحول و تطور خود ادامه داده است. در بعضی ادوار این تحولات کندتر و در بعضی عصرها مانند سده­ی اخیر تحول وتنوع آن بیشتر بوده است. بررسی این تحولات از دوره­ی باستانی تا دوره­ی قاجار و پهلوی در این مجموعه گنجانده شده است،در این کاتاب با عناوین مختلفی مانند: بررسی ویژگیهای کلی موسیقی در دوره­ی باستان، موسیقی ایران بعد از اسلام، رکود موسیقی در دوران مختلف، نوازندگان دوره­ی قاجار، برپایی اولین کنسرتها، ابتکارات در موسیقی شامل ابداع تصنیف های مختلف، سبک وزیری، آشنایی با موسیقی غربی در ایران، تاثیر رادیو در موسیقی، ایجاد انجمنهای موسیقی و ارکستر سمفونیک و هنرستانها، بررسی سبک نوازندگان معاصر، گرایش به ساختن موسیقی به سبک آهنگسازان غربی، بررسی دستگاه های موسیقی ایرانی و سازهای متداول و تحقیقات الکترواکوستیک در موسیقی ایرانی، آشنا می شویم. کتاب حاضر صرفا" یک تالیف به معنای گردآوری یا نقل مطالب " دست دوم " نیست، بلکه مطالب کتاب حتی الامکان تازه میباشند. این کتاب در فهرست مراجع اصلی مولفان کتاب های تخصصی موسیقی قرار می گیرد

sise
14-07-2007, 09:54
سه چهار مضراب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


سه چهار مضراب

توضیحات :

شناسنامه کتاب
کد کالا
3537
نام کتاب
سه چهار مضراب
نام نویسنده ارشد تهماسبی
مترجم
-
ناشر ماهور
قیمت ریالی 3000
زبان کتاب نت
تاریخ انتشار 1378
تعداد صفحه 23
تیراژ 3000 جلد

sise
14-07-2007, 10:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استاد علی تجویدی از همکاران استاد صبا، که با معرفی ایشان به خدمت حاج آقا محمد ایرانی مجرد کلیه­ی ردیف­های قدیم ایران (ردیف میرزا عبدالله) برای سازهای ایرانی منجمله ویولن، ثبت و ضیط گردید. مندرجات این کتاب در دو بخش نوشته شده، بخش اول به روش تحلیلی و تطبیقی و بخش دوم قطعاتی است که با توجه به مقدورات اجرایی ویولن ساخته شده است.

شناسنامه کتاب
کد کالا
3506
نام کتاب
موسیقی ایرانی 3
نام نویسنده علی تجویدی
مترجم
-
ناشر موسسه فرهنگی هنری ماهور
قیمت ریالی 12000
زبان کتاب فارسی
تاریخ انتشار 1381
تعداد صفحه 71
تیراژ 5000 جلد

sise
14-07-2007, 12:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
images of music
ISBN 3-89508-216-3

Author : auerbach, erich
Publisher : konemann

sise
14-07-2007, 12:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آهنگهای اصيل ايرانی؛ آثار علی اکبر شيدا- جلد دوم

ویراستار/گردآورنده : امين، مهرداد
ناشر : پارت

sise
14-07-2007, 12:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عنوان : آنروزها (1)
مولف/نويسنده : فرجاد، فريد
ناشر : شرکت کتاب

sise
14-07-2007, 14:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عنوان : آموزش نی؛ جلد اول(با نوار)
مولف/نويسنده : افشارنيا، عبدالنقی
ناشر : ويستار

sise
16-07-2007, 00:06
شيوه گيتار نوازی فلامنکو

خوان مارتين

به همراه سي دی آموزشي

قيمت: ٤۰۰۰۰ ریال


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
16-07-2007, 00:07
خودآموز فلوت ريکوردر

استيفن گودير

جلد یک

قيمت: ١٣٠٠٠ ريال




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
16-07-2007, 00:08
ل.ویولن

روش آموزش ويولن

به کوشش سياوش ظهيرالديني

قيمت: ١۰۰۰۰ ريال



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
16-07-2007, 00:08
خودآموز سازدهني جلد دو

مسعود پاک نژاد

قيمت: ٢٠٠٠٠ ريال



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
16-07-2007, 00:12
روش آموزش گام به گام گيتار کلاسيک
جيسون ولدرون

به همراه سی دی آموزشی

قیمت: ٣۲۰۰۰ ریال


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
16-07-2007, 00:13
شيوه نوین دف نوازی

مسعود حبيبي

کتاب اول

قيمت: ١٨۰۰۰ ریال





[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
16-07-2007, 00:14
آموزش پيانو (بیر)

قيمت: ۲۰۰۰۰ ريال


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
17-07-2007, 19:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجموعه پیش درآمد و رنگ برای سنتور
فرامرز پایور
انتشارات: ماهور

sise
17-07-2007, 19:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رنگ شهر آشوب
فرامرز پایور
انتشارات: ماهور

sise
17-07-2007, 19:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فالگوش
فرامرز پایور
اتشارات: ماهور

sise
17-07-2007, 19:14
هشت آهنگ برای سنتور
فرامرز پایور
انتشارات: ماهور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
17-07-2007, 19:17
سی قطعه چهار مضراب برای سنتور
فرامرز پایور
انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
17-07-2007, 19:18
دوره ابتدایی سنتور
فرامرز پایور
انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
17-07-2007, 19:19
دوره های سنتور صبا
انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
17-07-2007, 19:21
موسیقی کردهای هورامان
بهمن حاج امینی
انتشارات: ماهور



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
17-07-2007, 19:22
موسیقی وزندگی موسیقایی مازندران

ساسان فاطمی
انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
17-07-2007, 19:23
چشم انداز موسیقی ایران

ساسان سپنتا

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
18-07-2007, 09:27
بیست ترانه محلی فارس

پژوهش: محمد رضا درویشی

انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
18-07-2007, 09:29
نگاه به غرب

محمد رضا درویشی

انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
18-07-2007, 09:37
ردیف مقدماتی تار و سه تار

کتاب سوم

گردآورنده: موسی معروفی
به کوشش حسین علیزاده

همراه 2 سی دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
18-07-2007, 09:38
ردیف میرزا حسینقلی به روایت علی اکبر خان شهنازی
داریوش پیر نیاکان


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
18-07-2007, 09:40
دستگاه راست و پنجگاه از ردیف عالی علی اکبر خان شهنازی

هوشنگ ظریف


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
18-07-2007, 09:43
مجموعه آثار رکن ا لدین خان

(همراه 1 cd)



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
18-07-2007, 09:45
صد رنگ رنگ

همراه 4 کاست یا 1 سی دی
گردآوری: ارشد تهماسبی


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 13:56
سوئیت ایرانی

شاهین فرهت

انتشارات: ماهور



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 13:58
ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی
تالیف استاد موسی معروفی،
تنظیم برای ویلن، کمانچه، نی و فلوت از جهانگیر کامیان
انتشارات :رهام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:00
نواخته های استاد اصغر بهاری

انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:01
خوشنواز

نواخته های استاد غلامحسین بیگجه خانی
گردآورنده: حسین مهرانی

انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:02
بهارمست

مجموعه ضربی های استاد ابوالحسن صبا
گردآوری و تنظیم برای سه تار: حسین مهرانی

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:03
دنیای زیبای موسیقی

لئونارد برنشتاین

انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:05
ضربی های علی اکبر خان شهنازی

گردآوری: جهانشاه صارمی

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:06
آموزش پیانو

فرید عمران


انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:07
آموزش پیانو

فرید عمران

انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:10
آوازها و تصنیف های ایرانی

تنظیم برای پیانو:
آلفرد ژان-باتیست لومر
گردآوری و تنظیم:
منوچهر صهبائی

(همراه 1 cd )
انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:13
از میان سرودها و سکوت ها

گزیده نوشتار و گفتار

محمدرضا درویشی

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:14
برنامه دشتی

ساخته استاد موسی معروفی
بازنگری و ویرایش:
ارشد تهماسبی

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:16
چهل قطعه برای سنتور

آثار استادان موسیقی ایران
گردآوری و تنظیم: استاد فرامرز پایور
تهیه و تدوین: مینا افتاده

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:18
ني نوا

حسین علیزاده
برای ني و اکستر زهي

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:18
هنر پيانو

دیوِد دوبال

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:19
کتاب ماهور

انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
19-07-2007, 14:23
گلنوش

چهل قطعه برای ساز قانون
اثر سیمین آقارضی

گردآوری و تنظیم: پریچهر خواجه

(همراه 2 cd)

انتشارات: ماهور




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:05
لطیفه نهانی

گزیده گفتگوها و گفتارهای
استاد محمدرضا شجریان و نقدو نظرهایی درباره او و آثارش
گردآورنده: ذبیح الله حبیبی نژاد
انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:06
دستگاه چهارگاه

از سری ردیف های استاد مرتضی خان نی داوود

نوشته اشکان غفوری

انتشارات: ماهور


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:07
یوهان زباستیان باخ

کتاب آنا ماگدالنا باخ
(همراه 1 cd)

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:08
بیست قطعه از حسین علیزاده

تنظیم برای سنتور: مینا افتاده

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:09
دوازده پیش درآمد و رنگ

از کتاب دستور تار و سه تار دوره متوسطه حسین علیزاده

تنظیم برای سنتور: مینا افتاده

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:09
ردیف میرزا عبدالله برای سنتور

بر اساس اجرای مجید کیانی

آوانگاری شهاب منا
انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:10
هفت دستگاه و پنج آواز

موسیقی ایرانی برای سنتور

روایت استاد محمود کریمی

ارفع اطرایی

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:11
ریتم کودکانه در ایران

پژوهش پیرامون وزن شعر عامیانه فارسی
ساسان فاطمی

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:11
آموزش تمبک

محمد اسماعیلی
به کوشش سیامک بنایی

(همراه 2 کاست)

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:15
گشایش

عطا جنگوک

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:18
هنر پيانو

دیوِد دوبال

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:20
دستور سنتور

فرامرز پایور

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:22
پنجاه آهنگ براي گيتار كلاسيك

By: Keyvan Kaveh

Publisher: Roham
Place of Pub. Tehran
Year of Pub. 2004
Pages: 80p
ISBN: 9645696585
Binding: paperback
Additional Details: 250 gr.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:29
رنگ های هفت دستگاه

انتشارات: ماهور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:33
50 Musics

پنجاه آهنگ: برگزيده آثار آهنگسازان جهان

By: Mino Forozesh

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:38
ده تمرين براي تار و ستار

By: Erfan Ganjehei

Publisher: Sorood
Place of Pub. Tehran
Year of Pub. 2004
Pages: 16p
ISBN: 9645842859
Binding: paperback


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:39
بيست و سه قطعه پيش درآمدها و رنگهاي علي اكبر خان شهنازي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:40
سه رساله موسيقي قديم ايران:
نجم الدين كوكبي بخارايي / عبدالرحمن بن سيف غزنوي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:41
بي قرار: 54 آهنگ محلي براي ويلون

By: Saeid Zarnikhi

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:41
هفت دستگاه و 5 آواز موسيقي ايراني براي سنتور

By: Mahmoud Karimi

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 14:42
آتش كاروان:
گلچيني از تصنيفها و ترانه هاي خاطره انگيز و ملوديهاي بومي ايران براي تار و ستار

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 23:28
چهره هاي ماندگار: استاد عبدالمجيد كياني هندي

By: Mahmoud Asadi


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 23:32
تذكره هفت اقليم / 3 جلدي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 23:36
سنت و مدرنيسم در موسيقي ايران: گقتگوهايي با موسيقيدانان معاصر ايران
By: Majid Mirmontahaei


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 23:37
Easiest Piano Cours (vol. 1)

آموزش آسان پيانو / جلد اول

By: John Tompson

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 23:38
Easiest Piano Cours vol. 2

آموزش آسان پيانو / جلد دوم

By: John Tompson

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
20-07-2007, 23:41
دايرة المعارف سازهاي جهان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:23
گنج سوخته: پژوهشي درموسيقي عهد قاجار

By: Farhange Rajaei
Publisher: Ehyae Ketab
Place of Pub. Tehran
Year of Pub. 2002
Pages: 98p
ISBN: 964
Binding: paperback
Additional Details


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:24
گشت و گذاري در موسيقي سنتي ايران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:25
گلچيني از گوشه دستگاهها و آثاري از استادان موسيقي ايران براي پيانو

By: Ataolah Khorram

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:27
گلهاي جاويدان و گلهاي رنگارنگ

By: Habibolah Nasirifar

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:30
آشنايي با تاريخ موسيقي اروپا

By: Mohsen Elhamian

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:33
تاريخ موسيقي كردي

By: Sedigh Safizadeh

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:34
تاريخ موسيقي ايران

By: Hasan Mashhoon

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:41
تاريخ مختصر موسيقي ايران

By: Taghi Binesh

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:42
اسنادي از موسيقي ، تئاتر و سينما در ايران / دو جلدي

By: Hosein Mosavi
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:43
مردان موسيقي

By: Valas Brack Way


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
22-07-2007, 22:45
هويت موسيقی ملی ايران و سازها

By: Mahdi Asari

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezapazahr
23-07-2007, 12:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


دنیای زیبای موسیقی


توضیحات
لئونارد برنشتاین نه تنها از بزرگ ترین رهبران و پیانیست های قرن بیستم به شمار می آید ، بلکه آهنگسازی بسیار موفق بوده است . او این کتاب را با نام "کنسرت های جوانان " در سال 1962 میلادی به زبان انگلیسی به چاپ رسانید و طولی نکشید که به اکثر زبان ها در سطح جهان ترجمه و منتشر شد و همه جا با استقبال زیادی روبرو گشت.

خوفناک
23-07-2007, 13:00
Learning to Compose
john howard

ترجمه هوشنگ کامکار.

یک کتاب مفید، برای مبتدی ها.

sise
03-08-2007, 19:30
گفت‌و‌گو با مجيد کياني درباره موسيقي ايران
به کوشش : محسن شهرنازدار
انتشارات: نشر ني
قيمت: 1500 تومان

اين کتاب نتيجه گفت‌وگوي محسن شهرنازدار ( نويسنده و روزنامه‌نگار) با مجيد کياني نوازنده سنتور است و بخشي از مجموعه‌اي است که با عنوان درباره موسيقي ايران به گفت‌وگو با چند تن از مشهور ترين چهره‌هاي تربيت يافته در مرکز حفظ و اشاعه‌ي موسيقي ايران و د‌پارتمان موسيقي دانشکده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران در اواخر دهه چهل و اوايل دهه ‌‌پنجاه خورشيدي است.

sise
03-08-2007, 19:32
گفت‌وگو با داريوش طلايي درباره موسيقي ايران
به کوشش : محسن شهرنازدار
انتشارات: نشر ني
قيمت: 1500 تومان


اين کتاب نتيجه گفت‌وگوي محسن شهرنازدار ( نويسنده و روزنامه‌نگار) با داريوش طلايي نوازنده تار است و بخشي از مجموعه‌اي است که با عنوان درباره موسيقي ايران به گفت‌وگو با چند تن از مشهورترين چهره‌هاي تربيت يافته در مرکز حفظ و اشاعه‌ي موسيقي ايران و د‌پارتمان موسيقي دانشکده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران در اواخر دهه چهل و اوايل دهه ‌‌پنجاه خورشيدي است.

sise
03-08-2007, 19:33
گفت‌وگو با محمد رضا درويشي درباره موسيقي ايران
به کوشش : محسن شهرنازدار
انتشارات: نشر ني
قيمت: 1500 تومان


اين کتاب نتيجه گفت‌وگوي محسن شهرنازدار ( نويسنده و روزنامه‌نگار) با محمد رضا درويشي آهنگساز و پژوهشگر است و بخشي از مجموعه‌اي است که با عنوان درباره موسيقي ايران به گفت‌وگو با چند تن از مشهورترين چهره‌هاي تربيت يافته در مرکز حفظ و اشاعه‌ي موسيقي ايران و د‌پارتمان موسيقي دانشکده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران در اواخر دهه چهل و اوايل دهه ‌‌پنجاه خورشيدي است.

sise
03-08-2007, 19:34
گفت‌وگو با حسين عليزاده درباره موسيقي ايران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کوشش : محسن شهرنازدار
انتشارات: نشر ني
قيمت: 1500 تومان


اين کتاب نتيجه گفت‌وگوي محسن شهرنازدار ( نويسنده و روزنامه‌نگار) با حسين عليزاده آهنگساز و نوازنده تار است و بخشي از مجموعه‌اي است که با عنوان درباره موسيقي ايران به گفت‌وگو با چند تن از مشهورترين چهره‌هاي تربيت يافته در مرکز حفظ و اشاعه‌ي موسيقي ايران و د‌پارتمان موسيقي دانشکده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران در اواخر دهه چهل و اوايل دهه ‌‌پنجاه خورشيدي است.

sise
14-08-2007, 09:58
گزيده‌ي سنات‌ها براي پيانو شامل: سنات‌هاي شماره‌ي:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف/مترجم: لودويگ‌وان بتهوون, واحدتحقيق‌وپژوهش‌موسيقي انتشارات‌چنگ,علي برلياني
ناشر : چنگ
نوبت چاپ : 3
تعداد صفحات : 156
تاریخ نشر : 1384/1/27
شابک : 964-6341-45-4
موضوع : سنات‌ها (پيانو) - پارتيسيون

sise
14-08-2007, 10:01
كنكور هنر خلاقيت موسيقي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مولف: دفترپژوهش‌هاي‌هنري‌انتش رات‌مارليك
ناشر : مارليك
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 136
تاریخ نشر : 1384/12/17
شابک : 964-6130-55-0
موضوع : موسيقي - كتابهاي درسي - راهنماي آموزشي (متوسطه),موسيقي - آزمونها و تمرينها (متوسطه)

sise
14-08-2007, 10:03
گروه موسيقي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف/مترجم: كنستانس ميلبرن,منصور جام‌شير,فاطمه كاظميه,پاملا مارا
ناشر : نگارينه
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 12
تاریخ نشر : 1384/2/26
شابک : 964-7533-72-1
موضوع : داستانهاي اجتماعي

sise
19-08-2007, 22:15
آكوردهاي گيتار براي كودكان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف/مترجم: ويليام بي,محمدرضا نوائي‌نژاد
ناشر : هنر و فرهنگ
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 40
تاریخ نشر : 1384/5/3
شابک : 964-5556-32-5
موضوع : آكوردها,گيتار - نمودارنويسي

sise
19-08-2007, 22:16
مباني فراگيري گيتار "كلاسيك"


مولف: امير جاويدان
ناشر : هنر و فرهنگ
نوبت چاپ : 14
تعداد صفحات : 300
تاریخ نشر : 1385/9/18
شابک : 964-5556-18-X
موضوع : گيتار - آموزش,گيتار - پارتيسيون

sise
19-08-2007, 22:17
مباني فرم و فرمهاي موسيقي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف/مترجم: رالف تورك,محسن الهاميان,طاهره ايراني
ناشر : نشر گشايش
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 304
تاریخ نشر : 1384/4/8
شابک : 964-93648-1-1
موضوع : موسيقي - فرم

sise
19-08-2007, 22:18
متد گيتار آكسفورد (Enjoy playing the guitar)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مولف/مترجم: دبي كركنل,پيام رضوي
ناشر : گلبن
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 48
تاریخ نشر : 1384/9/26
شابک : 964-7096-45-3
موضوع : گيتار - آموزش,گيتار - روشهاي نوازندگي,گيتار - پارتيسيون

sise
19-08-2007, 22:19
متد گيتار آكسفورد (Enjoy playing the guitar)


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مولف/مترجم: دبي كركنل,پيام رضوي
ناشر : گلبن
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 48
تاریخ نشر : 1384/9/26
شابک : 964-7096-43-7
موضوع : گيتار - پارتيسيون,گيتار - آموزش,گيتار - روشهاي نوازندگي

sise
19-08-2007, 22:19
متد گيتار آكسفورد (Enjoy playing the guitar)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف/مترجم: دبي كركنل,پيام رضوي
ناشر : گلبن
نوبت چاپ : 2
تعداد صفحات : 48
تاریخ نشر : 1384/12/22
شابک : 964-7096-43-7
موضوع : گيتار - پارتيسيون,گيتار - آموزش,گيتار - روشهاي نوازندگي

sise
30-08-2007, 18:57
آهنگهای اصيل ايرانی؛ آثار علی اکبر شيدا- جلد دوم
ویراستار/گردآورنده : امين، مهرداد
ناشر : پارت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
30-08-2007, 18:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عنوان : آموزش نی؛ جلد دوم(با نوار)

مولف/نويسنده : افشارنيا، عبدالنقی
ناشر : ويستار

sise
30-08-2007, 19:01
عنوان : آموزش ويلن ( 3) هنرستان موسيقی

مولف/نويسنده : خالقی، روح الله

ناشر : صفی عليشاه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
30-08-2007, 19:03
آهنگهای اصيل ايرانی برای ارگ و پيانو/تار، سه تار و سنتور/ فلوت، کلارينت/ترومپت و ساکسيفون (جلد 2)

مولف/نويسنده : امين، مهرداد

ناشر : پارت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
30-08-2007, 19:03
آهنگهای پاپ برای گيتار کلاسيک

مولف/نويسنده : روزبه نيا، علی

ناشر : عارف

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
30-08-2007, 19:04
آیینه و آواز

مولف/نويسنده : درویشی، محمدرضا

ناشر : حوزه هنری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
30-08-2007, 19:05
ارغنون (مجموعه مقالات محمد علی تربيت)

ویراستار/گردآورنده : طباطبائی مجد ، غلامرضا

ناشر : ابو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
30-08-2007, 19:06
اصول ساز بندی اركستر
مولف/نويسنده : برليوز، هكتور
مترجم : منصوری، پرويز
ناشر : فرهنگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
30-08-2007, 19:07
افسانه ی دف - آموزش دف نوازی
مولف/نويسنده : طايفه مرسل، اعظم السادات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
30-08-2007, 19:08
انوشيروان روحانی (پيشرفته) آموزش پِيانو-کتاب 2-

مولف/نويسنده : روحانی، انوشيروان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
30-08-2007, 19:09
انوشيروان روحانی آموزش پيانو (کتاب 1و متوسطه)

مولف/نويسنده : روحانی، انوشيروان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ugly_girl_a
01-09-2007, 21:21
کتاب 50 سال ÷ا÷ ایران هم خوبه

sise
13-09-2007, 19:50
مردان موسيقي سنتي و نوين ايران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مولف: حبيب‌الله نصيري‌فر
ناشر : موسسه ‌انتشارات‌ نگاه
نوبت چاپ : 4
تعداد صفحات : 510
تاریخ نشر : 1384/1/30
شابک : 964-6174-13-2
موضوع : موسيقيدانان ايراني - سرگذشتنامه

sise
13-09-2007, 19:51
مردان موسيقي سنتي و نوين ايران2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف: حبيب‌الله نصيري‌فر
ناشر : موسسه ‌انتشارات‌ نگاه
نوبت چاپ : 7
تعداد صفحات : 564
تاریخ نشر : 1384/3/2
شابک : 964-6174-14-0
موضوع : موسيقيدانان ايراني - سرگذشتنامه

sise
13-09-2007, 19:52
موزش بداهه‌نوازي سبك جز پيانو (هارموني جز)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف: آربي بابوميان
ناشر : چهارباغ
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 104
تاریخ نشر : 1384/9/28
شابک : 964-7282-29-X
موضوع : پيانو - پارتيسيون,پيانو - آموزش

sise
13-09-2007, 19:54
مجيد انتظامي موسيقي بر پرده‌ي نقره‌اي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گردآوري: زوان قوكاسيان
ناشر : نقش خورشيد
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 160
تاریخ نشر : 1384/12/22
شابک : 964-6941-90-7
موضوع : انتظامي، مجيد، 1322 - سرگذشتنامه,انتظامي، مجيد، 1322 - نقد و تفسير,انتظامي، مجيد، 1322 - مصاحبه‌ها

sise
13-09-2007, 19:59
مشق هنر: موسيقي: شامل بيش از 400 تست خط به خط كتاب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف: كاميار جهانگيري‌صفا
ناشر : كانون فرهنگي آموزش,سه‌استاد
نوبت چاپ : 2
تعداد صفحات : 48
تاریخ نشر : 1384/11/25
شابک : 964-326-736-9
موضوع : موسيقي - آزمونها و تمرينها (متوسطه)

sise
13-09-2007, 20:00
مقدمه‌اي بر ساختار موسيقي ايران: ويژه هنرجويان موسیقی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاليف و گردآوري: مسعود رضايي‌نژاد
ناشر : مسعود رضايي‌نژاد
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 68
تاریخ نشر : 1384/9/26
شابک : 964-06-5633-X
موضوع : موسيقي ايراني

sise
13-09-2007, 20:03
مقدمه‌اي بر موسيقي‌درماني: موسيقي‌درماني براي همه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف/مترجم: ژاكلين‌اشميت پترز,علي زاده‌محمدي
ناشر : اسرار دانش
تاریخ نشر : 1384/10/20

قیمت ریالی: 20,000

sise
13-09-2007, 20:04
آموزش حرفه‌اي موسيقي الكترونيكي Sonar 4

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف: داريوش فرسايي
ناشر : آينده‌ ديگر
تاریخ نشر : 1384/2/10

قیمت ریالی: 60,000

sise
13-09-2007, 20:07
موسيقي = عروسان دشت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاليف و ترجمه: جبران‌خليل جبران,محمد پاكدل‌نوقابي,مرتضي خبازيان‌زاده
ناشر : آيين تربيت,نشرسنبله
تاریخ نشر : 1384/3/7

قیمت ریالی: 15,000

sise
13-09-2007, 20:08
موسيقي آئيني قوم تركمن: سيري بر جايگاه اهل بيت (ع)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گردآوري: موسي جرجاني,هوشنگ جاويد
ناشر : سوره مهر
تاریخ نشر : 1384/2/20

قیمت ریالی: 17,000

sise
18-09-2007, 15:16
بیست قطعه از حسین علیزاده تنظیم برای سنتور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


مولف/نويسنده : افتاده ،مینا
ناشر : ماهور

sise
18-09-2007, 15:18
پائيز طلائی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف/نويسنده : لاچينی، فريبرز
ناشر : سرود

sise
18-09-2007, 15:19
بيست قطعه برای سنتور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف/نويسنده : مشکاتيان، پرويز
ناشر : عليرضا جواهری

sise
18-09-2007, 15:20
بهارمست (برای سه تار)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف/نويسنده : صبا،ابوالحسن
ناشر : ماهور

sise
18-09-2007, 15:22
تاريخچه تاسيس راديو تهران (ايران) و معرفی هنرمندان آن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مولف/نويسنده : نصيری فر، حبيب الله

sise
18-09-2007, 15:23
تئوری موسيقی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


مولف/نويسنده : وزيری، علی نقی
ناشر : صفی عليشاه

sise
18-09-2007, 15:23
ترانه ها و آهنگهای جاودانه ، با نت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویراستار/گردآورنده : نصيری فر، حبيب الله
ناشر : ثالث

sise
18-09-2007, 15:24
ترانه های تارکان

مولف/نويسنده : تارکان
مترجم : فرزاد، فرهاد
ناشر : سروينه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
18-09-2007, 15:25
ترانه های زنان : مجموعه ی واسونک های شيراز

ناشر : ثالث

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:18
خدا مسيح آرامش - ترانه های انيگما
مولف/نويسنده : کرتو، مايکل
مترجم : گوهری راد، حبيب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:18
خودآموز تنبک

مولف/نويسنده : اخوان، محمد
ناشر : آبرخ/فراياب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:19
حکايت نگفته

مولف/نويسنده : معينی کرمانشاهی ، رحيم
ناشر : سنايی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:20
چهل سال پاپ-۴ جلدی


مولف/نويسنده : براری، عباس
ناشر : رهام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:20
چهره های ماندگار ترانه و موسيقی (2 جلدی)

ناشر : بدرقه ی جاويدان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:21
چورو فوبيا

ناشر : مزدا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:22
چگونه از موسيقی لذت ببريم

مولف/نويسنده : اسپات، زيگموند گوتفريد
مترجم : منصوری، پرويز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:22
تندر

مولف/نويسنده : شناسا، مسعود
ناشر : مهران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:23
خودآموز سنتور (بخش يکم)

مولف/نويسنده : حسين، صبا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:24
خودآموز علمی آواز ايرانی : بسط صدا ادامه ی رديف و تصنيف خوانی (جلد 2و1)


ناشر : هم آوا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
03-10-2007, 19:26
دانشنامه ی مصور موسيقی ايران (جلد 1و2و3)

مولف/نويسنده : روزبهانی، لطف اله
ناشر : بنياد پژوهش های فرهنگی ايران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

symk
04-10-2007, 20:30
از اساتید محترم
کجا می تونم مجله های موسیقی و کتابهای گیتار رو برای دانلود بذارم ؟ تاپیک دیگه ای وجود داره یا همین جا باید همین کارو انجام بدم ؟

sise
04-10-2007, 21:02
از اساتید محترم
کجا می تونم مجله های موسیقی و کتابهای گیتار رو برای دانلود بذارم ؟ تاپیک دیگه ای وجود داره یا همین جا باید همین کارو انجام بدم ؟

سلام :

به نظر من اگر موارد مربوط به گیتار هست که تاپیک مربوط به خود هست. این هم کدش!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما اگر مورد کلی هست میتوانید تاپیکی ایجاد کنید به همین نامی که گذاشتید.

موفق باشید.:11:

symk
04-10-2007, 21:33
با تشکر ا ز شما
ولی مجله ها نت نیست . مجله موسیقی در مورد بیوگرافی و گروههاست . البته یه تاپیک براش باز کردم . نمی دونم مدیر انجمن ایراد میگیره یا ... ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sise
04-10-2007, 23:26
با تشکر ا ز شما
ولی مجله ها نت نیست . مجله موسیقی در مورد بیوگرافی و گروههاست . البته یه تاپیک براش باز کردم . نمی دونم مدیر انجمن ایراد میگیره یا ... ؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظر من هیچ ایرادی وارد نیست.
کار جالب و مفیدی میکنید. امیدوارم ادامه پیدا کند.

negar00
05-10-2007, 00:51
انوشيروان روحانی (پيشرفته) آموزش پِيانو-کتاب 2-

مولف/نويسنده : روحانی، انوشيروان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مرسی

sise
05-10-2007, 02:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مرسی

خواهش میکنم دوست عزیز:11:

toopak
06-10-2007, 02:01
ba salam age momkene dar morede guitar ham chand ta ketabe motabar v khoob behem pishnehad konin dar hade moteveaset bashe .mamnoon misham

maxeemo
06-10-2007, 02:45
ba salam age momkene dar morede guitar ham chand ta ketabe motabar v khoob behem pishnehad konin dar hade moteveaset bashe .mamnoon misham

سلام toopak جان، لطف کنید فارسی تایپ کنید، متشکرم... :11:


:40::40::40::40::40:

Asalbanoo
13-11-2007, 08:58
خرداد ماه امسال آخرین اثر با ارزش علیرضا میرعلینقی منتشر شد؛ "کتابشناسی و مقاله شناسی توصیفی موسیقی ایران"، جلد اولش بدون تبلیغات و سر و صدای خاصی به بازار آمد و به سرعت کم یاب شد. همانطور که در مقدمه کتاب هم آمده، شماره اول کتابشناسی موسیقی که امروز به بازار کتاب راه پیدا کرده در واقع باید سال 1369 منتشر میشد، ولی این نوشته ها تا امروز به دلایلی که بر همه پیگیران این عرصه واضح است به انتشار نرسید.

هرچند در آنزمان نه میرعلینقی، میرعلینقی امروز بود نه شرایط انتشار و خبر رسانی اینگونه بود و ممکن بود این کتاب هم سرنوشت کتب با ارزشی را پیدا کند که در این سالها آمدند و گرد و خاک گرفته به دور ریخته شدند (در همین کتاب نام نمونه هایی از این دست بسیار است) و نویسنده این کتاب هم افسرده و ناامید از انتشار جلد های بعدی منصرف میشد.

فراموش نباید کرد که کتابشناسها هم در بسیاری مواقع درگیرهای روانی ای مانند کلکسیونرها پیدا میکنند، چراکه برای بی نقص بودن اثرشان همواره باید از مقالات و کتب جدید باخبر باشند و این تشویش همواره در چنین افرادی وجود دارد؛ مخصوصا این روش طاقت فرسا و پرزحمتی که میرعلی نقی برای کتابش در نظر گرفته که زیر هر عنوان مختصری از مقاله یا آن کتاب را بطور خلاصه آورده است.

در مقدمه کتاب شرح آشنایی میر علینقی با استاد عبدالحسین آذرنگ و آشنایی او با شیوه استاندارد نگارش کتابشناسی و مقایسه این کتاب با کتابهای مشابه قبلی، مفصلا" نوشته شده است، همچنین 1000 مدخل جدید و تجدید نظری که روی تمام کتاب پس از ملاقات و استفاده از نظرات آذرنگ اعمال شده.

میرعلینقی درباره کتابش در گفتگویی میگوید:" قرار است تا سال آینده دو جلد دوم و سوم این کتاب هم منتشر شود" این خبر مسرت بخشی است البته اگر کیفیت مطالب و چاپ، کمتر از جلد اول نباشد و باز بتوان سرمایه گذاری مانند حوزه هنری داشته باشد که حداقل تضمینی برای تجدید چاپ آن تا حدی وجود داشته باشد.

میر علینقی درباره این کتاب می افزاید: "این جلد ها مقید به زمان بندی "خطی" نیست که مثلا از دوره قاجار شروع شود و تا امروز ادامه پیدا کند. کتابشناسی مخصوص اطلاع رسانی و معرفی منبع است و برای من، کتابشناسی از زمانی شروع میشود که ما، مجله مخصوص موسیقی داریم و نیز کتابهای تخصصی موسیقی، یعنی تقریبا" از عصر مین باشیان ها و وزیری شروع میشود تا به امروز."

"کار من این است که در هر جلد تعدادی از نشریات را حوزه استخراجی مقالات در نظر میگیرم و این نشریات دو خصوصیت باید داشته باشند اول اینکه "دوره کامل" باشند (یعنی تاریخ تولد و پایان فعالیت مطبوعاتی داشته باشند) و دوم اینکه مقالات موسیقی داشته باشند."

همانطور که گفته شد مهمترین مشخصه کتابشناسی میرعلینقی نسبت به کتابشناسی های قبلی (به غیر از کاملتر بودن آن) داشتن خلاصه نویسی هایی است که زیر مشخصات هر کتاب یا مقاله ارائه داده است.

در این خلاصه نویسی ها نویسنده در آزمونی سخت قرار میگیرد، چراکه هم او از نظر علمی باید متوجه منظور مقالات مختلف در رشته های گوناگون موسیقی شود و هم باید با وجود رساندن جان مطلب بی طرفی خود را نیز حفظ کند.

یکی از نمونه های مهمی که از حفظ بی طرفی نویسنده برای نگارنده جالب به نظر رسید در خلاصه نویسی مطلبی بود که در نقد یکی از آثار خودش (میرعلینقی) نوشته شده بود و میرعلینقی میتوانست به جای اینکه بنویسد "ذکر تناقض گویی ها، کلی گویی ها و گفته های غیر مستند (میرعلینقی) " ، زیرکانه بگوید "نقدی بر نوشته میرعلینقی"! ولی کامل و بی طرفانه مقاله را توصیف کرده بود.

Asalbanoo
13-11-2007, 08:59
خلاصه نویسی مقالات موسیقی غیر از مشقت زیادی که به نویسنده وارد میکند، عملی بسیار فنی و دشوار است که لغزش در آن میتواند اعتبار نویسنده را به کلی زیر سئوال برد ولی در این زمینه میرعلینقی با همراه داشتن تجربه سالها نشست و برخواست با اهالی موسیقی و شنیدن نکاتی از آنها که در هیچ کنسرواتوار و دانشگاهی هم ممکن است تدریس نشود، این توانایی را کسب کرده تا نقاط کلیدی مقالات را شناسایی و جان مطلب را خلاصه نویسی کند.

مثلا در یک مصاحبه طولانی "هارمونی روی شور" و "آثار خطرناک اختلاط موسیقی ایرانی با موسیقی کشورهای دیگر" (!) از میان صحبت های حسین ناصحی انتخاب شده در صورتی که اگر پشتوانه یاد شده وجود نداشت، قسمتهایی که چندان جدید نیست و نکات خاص مقاله را نشان نمیدهد گفته میشد.

یا در جای دیگر از میان مقاله ای طولانی به داستان استفاده از ترمپت سوردینه در موسیقی ایرانی و کوک و پایه های چهارمضراب ویولون ایرانی اشاره میکند که نشاندهنده اطلاع او از بحث های اهل موسیقی و نیازهای آنها از این کتاب است.

البته این مسئله گاهی مورد غفلت هم قرار گرفته است، مثلا زیر عنوان "حضوری در بر گیرنده" میتوانست به خاطرات گریگوریان از مونش و دوستی و همکاری با این هنرمند طراز اول جهانی اشاره کند که زیر این تیتر هیچ توضیحی قرار گرفته نشده است (هرچند دلیل این غفلت نشناختن مقام هنری مونش نیست، چراکه اطلاعات میرعلینقی درباره استادان اینچنینی موسیقی کلاسیک اگر از هنرمندان ایرانی مانند گریگوریان و محمود بیشتر نباشد کمتر نیست و حتما دلیل اینگونه مشکلات، حجم بالای نوشته های این سلسله کتابها است.)

ولی باید اعتراف کرد که این اشکالات در کتاب انگشت شمار است و بیشتر خلاصه نویسی ها قابل تحسین و اعتماد است، مخصوصا وقتی خواننده متوجه میشود که نویسنده فقط به جهت پرشدن کتاب مطالب را از فهرست کتابها رونویسی نکرده و مطلب را به دقت خوانده است و نکات مورد نیاز و نه کلیشه ای را خلاصه نویسی کرده کتاب را با خیال راحت تری مطالعه میکند و خیالش آسوده است که جان مطلب را خوانده است.

به عنوان نمونه از مطلب دو سه صفحه ای از نقدهای خسرو جعفرزاده ( درمورد تئوری های پیشنیان از جمله وزیری و خالقی در مورد موسیقی ایران)، 15 خط خلاصه نویسی شده ولی در مورد کتابی کلیشه ای به یک خط نوشته بسنده شده است.

از دیگر نکاتی که خواننده این کتاب را ترغیب به مطالعه آن نه بصورت یک مرجع بلکه به صورت یک مطالعه عادی کتاب میکند، به غیر از توصیفی بودن آن (که در میان کتابشناسی های موسیقی نویسندگان دیگر یگانه است) خلاصه نویسی مطالبی است که امکان مطالعه آن برای مخاطبان امروزی مقدور نیست، مثلا مطلبی که در سال 1318 توسط غلامحسین مین باشیان به چاپ رسیده یا مطلبی که در تیراژی اندک در سال 1298 به چاپ رسیده، بدون شک (در کشوری که یک محقق نتوانست تمام شماره های مجله موسیقی آهنگ که مخصوص جشنواره فجر و مربوط به همین 20 سال اخیر است را بیابد!) ارزش بی اندازه ای دارد، هرچند خلاصه شده در چند خط باشد!

البته میرعلی نقی بارها از این نوع استفاده از کتابهایش (کتابشناسی موسیقی و سالنامه موسیقی) ناراضی بوده و این نوع استفاده را نامعقول میداند؛ ولی وقتی "تخت خواب وجود ندارد، صندلی پیوسته ماشین هم برای خواب غنیمت است!" پس بهتر است میرعلینقی به این طرز استفاده عادت کند تا سالها بگذرد و آثار او (از یادنامه هایی که در دست دارد تا نشر و نقد آثار هنرمندان) به بازار آید تا یک بیوگرافی ساده و یک عکس در سالنامه، سالها به عنوان مرجعی نایاب در کتابخانه هنردوستان بایگانی نشود!

saman_dexter
13-11-2007, 09:05
بچه ها كسي آدرس انتشارات كتاب مس رو بلده ؟؟ اين انتشارات كلي كتاب در مورد خواننده و سبكها داره از متاليكا گرفته تا استينگ و نيروانا و بيتلز و .... اگه كسي آدرس يا شماره تلفني از اين انتشارات داره بي زحمت بده

sise
18-11-2007, 14:31
نكاهي به كتاب كنترپوان والتر پيستون با ترجمه هوشنگ كامكار : دير اما ضروري


نگارپدرام

اگرچه اغلب آهنگسازان جديد ايراني كه آثارشان نيز به شكل انبوه توليد مي‌شود، حتي با مباني و اصول اوليه موسيقي و آهنگسازي آشنا نيستند.

انتشار يك اثر كاربردي در تخصصي‌ترين حوزه موسيقي، نشان مي‌دهد كه حداقل آهنگسازان حرفه‌اي به اهميت انتشار كتاب‌هاي آموزشي و اكادميك واقفند.كتاب كنترپوان والتر پيستون با ترجمه هوشنگ كامكار از سوي نشر افق در 2000 نسخه منتشر شده است كه براي دانشجويان رشته آهنگسازي و هنرجويان موسيقي بسيار مفيد است.

والتر پيستون را پيش از اين با كتاب هارموني كه سياوش بيضايي از او ترجمه كرده و در ايران منتشر و ناياب شده، مي‌شناسيم.

پيستون در كتاب هارموني نيز كه در 2 جلد چاپ شد، اصول و مباني هارموني را از ابتدا تا رسيدن به اركستراسيون و كنترپوان به خوبي بيان كرده است.

كنترپوان (counterpoint) از ريشه لاتين punctus contra punctum است كه در فارسي مي‌توان آن را نقطه در مقابل نقطه ترجمه كرد و منظور نت در مقابل نت يا ملودي در برابر ملودي است.

در قديم اين نوع موسيقي شامل دو يا چند بخش صدا بود و نت‌هاي ملودي هر بخش با نت‌هاي متناظر بخش‌هاي ديگر هم زمان اجرا مي‌شده است.

پرويز منصوري در كتاب چگونه از موسيقي لذت ببريم درباره كنترپوان نوشته است: كنترپوان يا موسيقي كنترپوانتيك در واقع همان موسيقي پولي‌فوني است با يك تفاوت: در اولي ميزان بندي وجود ندارد و بنابراين نت‌ها بدون تأكيدي ريتميك تأكيدهاي ناشي از ميزان است و در دومي ملودي بخش‌ها داراي تأكيدي طبيعي و ميزان بندي است.

در واقع كنترپوان يكي از دروس آهنگسازي است كه مي‌توان با يادگيري آن بين دو يا چند نت موسيقي كه در ريتم و كشش زماني كاملا مستقل بوده ولي در هارموني به يكديگر وابستگي دارند، ارتباط ايجاد كرد. آهنگساز با استفاده از علم كنترپوان مي‌تواند چند خط ملودي بنويسد كه قابليت اجراي هم زمان را دارند.

پيستون از مؤثرترين آهنگسازان آمريكايي قرن 19 و 20 ميلادي است كه تاليفاتش همچنان به‌عنوان كتاب درسي كنسرواتوارها و دانشكده‌هاي موسيقي مورد استفاده هنرجويان قرار مي‌گيرد.

اين آهنگساز در كتاب كنترپوان ، عناصر هنر كنترپوان را در 11 فصل بيان كرده و در پايان هر بخش تمرين‌هايي براي درك بيشتر هنرجو آورده است.

همچنين در پايان كتاب مثال‌هايي از آهنگسازان قرن 18 و 19 ميلادي ازجمله بتهوون، يوهان سباستيان باخ، موتسارت، شوپن، هايدن، مندلسون، برامس، شوبرت، برليوز، واگنر، چايكوفسكي، امانوئل باخ و...آورده است.

در واقع پيستون در اين كتاب اصول علم كنترپوان را با تمركز بر آثار آهنگسازان قرن‌هاي 18 و 19 ميلادي در اوايل قرن بيستم نوشته و امسال در قرن 21ميلادي اين كتاب با ترجمه هوشنگ كامكار براي آهنگسازان ايراني منتشر شده كه به‌طور قطع مي‌تواند، يكي از كمبودهاي منابع آكادميك موسيقي را در ايران جبران كند.

مي توان گفت كتاب قدري دير توسط يك ناشر خصوصي منتشر شده در حالي كه اين حداقل وظيفه دانشگاه‌ها بوده تا منابع درسي دانشجويان را خودشان تهيه كنند.

به زودي انتشار مجدد اين كتاب به مسئولان آموزش كشور، ارزش و ضرورت انتشار كتاب‌هاي آموزشي نظير كنترپوان را نشان خواهد داد.

منبع : همشهري

Asalbanoo
14-12-2007, 18:26
سلام
نمی دونم دقیقا این مطلب مناسب این تاپیک هست یا نه..اما برای احترام به ایرج بسطامی عزیز این مطلب را ارسال می کنم.
-----------------
سكوت گويا، عنوان كتابي‌است درباره ايرج بسطامي كه مسعود زرگر آن را تدوين و گردآوري كرده و انتشارات آتنا به بازار كتاب عرضه كرده‌است.
زرگر، مؤلف كتاب در گفتگويي با همشهري آنلاين ضمن برشمردن ويژگي‌هاي اين كتاب گفت: در اين كتاب ضمن آوردن يادداشت‌ها و مقالات افراد و دوستان و و ياران زنده‌ياد ایرج بسطامي شناسنامه كاملي از كارهاي ايشان ارائه شده‌است.

وي همچنين گفت در اين كتاب گفتگويي منتشر نشده از زنده ياد بسطامي هم براي نخستين بار آمده‌است.


به گفته زرگر فصل اول كتاب به ايرج بسطامي و زندگي و آ‌ثارش اختصاص دارد، در فصل دوم مصاحبه ها وگفت وگو هاي اين خواننده نامي آمده است كه متاسفانه تعدادشان بسيار كم است و نشان مي دهد كه اين به رغم ظرفيت‌ها و شهرت فراواني كه كارهايش داشته است، مطبوعات و رسانه‌ها چندان پي‌گير گفتگو با وي نبودند، اگرچه فروتني آقاي بسطامي و گريز از شهرتش هم عامل مهمي در بي توجهي به اين قضيه بوده‌است.

فصل سوم كتاب به كنسرتهايي كه بسطامي درايران وديگر كشور ها برگزار كرد اختصاص دارد و در فصل چهارم به چگونگي در گذشت و زير آوار ماندن بسطامي اختصاص يافته است.

فصل پنجم كتاب به نوشته‌هاي روزنامه‌نگاران و اهالي موسيقي درباره بسطامي اختصاص دارد و در فصل ششم كتاب به مطالبي اختصاص دارد كه درباره بسطامي و پس از زلزله بم نوشته شده‌است.

در فصل هفتم نقد و معرفي آثاري كه زنده ياد بسطامي خوانده اند آمده است و در فصل هشتم به نوشته‌ها و اخباري كه درباره سالگردهايي كه براي آن زنده ياد در بم و تهران برپا شده وانعكاس مطبوعاتي هم داشته‌است، كار شده‌است.

زرگر همچنين گفت كه بخشي از در آمدهاي حاصل از اين كتاب به خانه موسيقي اختصاص مي‌يابد تا در پروژه بم هزينه كند.

وي گفت كه كتاب‌ها را در كنسرتي كه آ‌قاي مشكاتيان در تالار وزارت كشور دارند نيز عرضه خواهد كرد.

كتاب سكوت گويا در 520 صفحه با قيمت 8500 تومان منتشر شده‌است.

sise
08-01-2008, 16:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خالقی :نظری به موسیقی





توضیحات

این کتاب شامل دو قسمت است: بخش اول راجع به قواعد کلی موسیقی و نگارش صحیح نت و بخش دوم در ارتباط با موسیقی ایرانی و شناسایی و اصول نغمات و آهنگ های ملی ایران. با توجه به کلی بودن مطالب این کتاب، مطالعه آن به تمامی اقشار موسیقی، ایرانی و غربی، نوازندگان و حتی علاقه مندان توصیه شده است.

شناسنامه کتاب

کد کالا
3600

نام کتاب
نظری به موسیقی
نام نویسنده روح الله خالقی

مترجم
-
ناشر صفی علیشاه
قیمت ریالی 45000
زبان کتاب فارسی
تاریخ انتشار 1386
تعداد صفحه 275
تیراژ 2200

sise
08-01-2008, 16:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موسيقي و آواز در ايران
مولف/مترجم: لويد ميلر,محسن الهاميان,طاهره ايراني

ناشر : نشر ثالث
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 428
تاریخ نشر : 1384/5/16
شابک : 964-380-099-7
موضوع : آواز ايراني - تاريخ و نقد,موسيقي ايراني - تاريخ و نقد

sise
08-01-2008, 16:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقشي به ياد ...: ياد هنرمندان موسيقي ايران
نقاشي: علي خسروي
ناشر : موسسه فرهنگي - هنري ماهور
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 288
تاریخ نشر : 1384/1/24
شابک : 964-6409-94-6
موضوع : طراحي صورت,طراحيهاي ايراني,موسيقيدانان ايراني - تصويرها

sise
10-01-2008, 00:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موسيقي و سلامتي: روش تاييد شده‌اي براي وحدت بخشيدن
مولف/مترجم: جوزف ناگلر,متيو لي,آذر عمراني‌گرگري

ناشر : ارسباران
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 138
تاریخ نشر : 1384/12/16
شابک : 964-6389-27-9
موضوع : موسيقي‌درماني,سلامتي

sise
10-01-2008, 00:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نشانه‌شناسي و اصطلاح‌شناسي در تئوري موسيقي (معرفي
مولف: عزيزالله احمديان

ناشر : چنگ
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 136
تاریخ نشر : 1383/1/22
شابک : 964-6341-52-7
موضوع : نوم - اصطلاح‌ها و تعبيرها,نوم

sise
10-01-2008, 00:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نغمه‌ها و موسيقي
مولف/مترجم: جبران‌خليل جبران,حيدر شجاعي,نعيمه افتخاري

ناشر : دادار
نوبت چاپ : 3
تعداد صفحات : 120
تاریخ نشر : 1384/2/24
شابک : 964-7294-81-6
موضوع : شعر منثور آمريكايي

sise
11-01-2008, 14:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موسيقي در فرهنگ لرستان
مولف: سكندر امان‌اللهي‌بهاروند,بهروز وجداني

ناشر : نشر افكار,سازمان ميراث فرهنگي كشور
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 188
تاریخ نشر : 1384/8/8
شابک : 964-7858-63-9
موضوع : موسيقي محلي - لرستان - تاريخ,فرهنگ عامه - ايران - لرستان

sise
11-01-2008, 14:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسيقي در عصر مشروطه
گردآوري: مسعود كوهستاني‌نژاد

ناشر : مهر نامگ
نوبت چاپ : 1
تعداد صفحات : 480
تاریخ نشر : 1384/7/23
شابک : 964-95640-2-0
موضوع : موسيقي - ايران - تاريخ - 1285 - 1315.,هنرها - ايران - تاريخ، 1285 - 1315.

kiwi
11-03-2008, 09:24
دوستانم من ا سوال داشتم . چون حجم اين كتابا كه معرفي كرديد زاده مي‌خاستم بدونم توشون كتابي در مورد آموزش ساز دهني هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sise
11-03-2008, 13:08
دوستانم من ا سوال داشتم . چون حجم اين كتابا كه معرفي كرديد زاده مي‌خاستم بدونم توشون كتابي در مورد آموزش ساز دهني هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


"آموزش ساز دهنی دیاتونیک دوماژور""ترمولو 48 سوراخ""همراه با نکاتی در مورد هلدر و شیوه همنوازی با آن برای نوازندگان گیتار"

مشخصات کتاب:

* تعداد صفحه: 48
* نشر: موسسه دانش پویان جوان (29 شهریور، 1385)
* شابک: 964-96637-3-8
* قطع کتاب: رحلی
* وزن: 200 گرم

و این هم مطلبی که شاید براتون مفید باشه:


سازدهنی (Harmonica) با وجود کوچکی و سادگی قابلیت های اجرایی فراوان و جذابی دارد و به همین خاطر جزو رایج ترین و محبوب ترین سازهای موسیقی در جهان به شمار می آید. در کشور ما هم چند سالی است که با اقبال بیشتر هنرجویان و گروه های موسیقی مواجه شده و به تازگی می توانیم صدای سازدهنی را در تبلیغات تجاری پخش شده از شبکه های داخلی رادیو و تلویزیون نیز بشنویم. خوشبختانه در زمینه آموزش سازدهنی (انواع ترمولو و کروماتیک) چندین کتاب به زبان فارسی منتشر شده است که در این سری مطالب به بررسی آنها می پردازیم.

اما قبل از معرفی و بررسی کتاب های فوق لازم است تفاوت بین سازدهنی دیاتونیک (Diatonic) و ترمولو (Tremolo) را یادآور شویم. چون بعضا دیده شده که هنرجویان و حتی مدرسان به این تفاوت واقف نیستند و این مساله در کتابهای آموزشی هم دیده می شود.

سازدهنی ترمولو احتمالا رایج ترین نوع سازدهنی در دنیا و شناخته شده ترین نوع آن در ایران است که در مغازه های اسباب بازی فروشی هم پیدا می شود. در این نوع سازدهنی هر سوراخ تنها با فوت کردن (Blow) یا مکیدن هوا (Draw) به صدا در می آید و در هر سوراخ دو زبانه فلزی (Reed) تعبیه شده که با اختلاف اندکی در فرکانس (در حد چند cent ) نسبت به هم کوک شده اند. در هنگام نواختن هر دو زبانه با هم به ارتعاش در می آیند و صدای حاصل کیفیتی دوگانه دارد که اصطلاحا Tremolo Effect نام دارد و در سایر سازهای زبانه آزاد (Free Reed Instruments) مانند آکاردئون نیز وجود دارد.

سازدهنی ترمولو معمولا در هر اکتاو نت های مربوط به گام ماژور دیاتونیک (Major Diatonic Scale) را دارد و از این رو بسیار مناسب نواختن آهنگهای سبک Folk می باشد. به یک نمونه صدای سازدهنی ترمولو گوش دهید.

audio.gif Tremolo Sample

سازدهنی دیاتونیک معمولا ابعاد کوچک تری دارد و رایج ترین نوعش مدل 10 سوراخ (10 Hole) می باشد. هر سوراخش هم با فوت و هم با مکش نواخته می شود و آن کیفیت خاص ترمولو را که گفتیم ندارد. معمولا تنها اکتاو میانی آن دارای تمام نت های مربوط به گام ماژور دیاتونیک است و در اکتاوهای پایین و بالا برخی نت ها را ندارد. البته این نت ها را (که اصطلاحا Missing Notes نامیده می شوند) می توان با تکنیک موسوم به Bending به دست آورد. ببشترین کاربرد این نوع سازدهنی به سبک Blues بر می گردد و به همین جهت آن را Blues Harp نیز می نامند. امروزه سازدهنی دیاتونیک معمولا به صورت الکتریک وبا استفاده از امپلیفایر نواخته می شود. به یک اجرای فوق العاده از William Clarke توجه کنید.

audio.gif Lonesome Bedroom Blues

بی جهت نیست که Charlie Musselwhite از لحن و صدای ساز William Clarke به عنوان مرجعی برای قضاوت در مورد کیفیت نوازندگی سایرین یاد کرده است!

همانطور که ذکر شد سازدهنی دیاتونیک و ترمولو از نظر نحوه طراحی و چیدمان نت ها و نوع استفاده با هم اختلاف دارند ولی در عین حال شیوه کوک کردن (Tuning) آنها هردو مبتنی بر گام ماژور دیاتونیک است. شاید به همین خاطر باشد که برخی از سازدهنی ترمولو به اشتباه با نام سازدهنی دیاتونیک یاد می کنند. از 4 کتابی که در این مطلب بررسی می کنیم 3 عنوان کتاب مربوط به سازدهنی ترمولو و یک کتاب در مورد سازدهنی کروماتیک است. راجع به سازدهنی دیاتونیک و همچنین سایر انواع سازدهنی شامل Octave و Bass و Chord هنوز کتابی به زبان فارسی منتشر نشده است.

کتاب اول: آموزش آسان سازدهنی دیاتونیک این کتاب تالیف آقای شهروز نوروزی (متولد 1354) است و در سال 1381 توسط نشر کتاب امروز منتشر شده است. نوار یا CD صوتی به همراه کتاب عرضه نشده است. این کتاب در اصل برای سازدهنی ترمولو 24 سوراخ نوشته شده ولی (بنا بر همان توضیحی که در بالا داده شد) در عنوان کتاب دیاتونیک ذکر شده است.

نویسنده در ابتدا نت های موسیقی و محل آنها روی خطوط حامل و ارزش زمانی نت ها را آموزش داده و سپس به معرفی نت های موجود در هر سوراخ سازدهنی به همراه تعدادی تمرین ساده و مفید برای جابجا شدن بین سوراخ ها پرداخته است.

اولین آهنگی که در این کتاب می بینید آهنگ Jingle Bells است. حسن بزرگ کتاب در این است که تمامی آهنگ ها با سیستم نت نویسی استاندارد (Standard Notation System) آورده شده و از سیستم Tablature پرهیز شده به طوری که کسر میزان و ارزش زمانی نت ها دقیقا مشخص است ولی به تمپوی آهنگ ها اشاره نشده است. بالغ بر 60 آهنگ در کتاب وجود دارد که اکثر آنها آهنگ های فولک و سنتی (Traditional) غربی می باشند و تنها آهنگ ایرانی موجود در این مجموعه "خواب های طلایی" (اثر استاد جواد معروفی) است. آهنگ ها به خوبی برای سازدهنی تنظیم شده اند و سطحشان از آسان به دشوار پیش می رود.(به منبع تهیه آهنگ ها اشاره نشده است.)

برای هنرجویانی که با آهنگ های فولک آشنا باشند این مجموعه می تواند شروع بسیار خوبی باشد. آهنگ هایی مانند Home On The Range و Camptown Races یا آهنگ های Gospel مثل Amazing Grace و Kum Bah Ya که در کتاب آمده همگی قطعاتی ساده و زیبا و فوق العاده مناسب سازدهنی می باشند. کتاب برای هنرجویانی که با این دسته از آهنگ ها آشنایی ندارند نیز مفید است اما مساله مهم در اینجا رعایت تمپوی خاص هر آهنگ است. مثلا آهنگ Oh Susanna باید با تمپوی نسبتا بالا اجرا شود. به یک اجرا از این آهنگ (البته با سازدهنی دیاتونیک) گوش دهید.

audio.gif Oh Susanna

خوانندگان در صورت عدم آشنایی با تمپوی آهنگ می توانند از فایل های MIDI مربوط (که با اندکی جستجو در شبکه اینترنت به دست می آید) کمک بگیرند.

شاخص ترین آهنگ کتاب قطعه ای است با نام "دعای صادقانه" (A Soulful Prayer) از آثار نوازنده برجسته Lee Oskar است که در آلبومی به نام "سازدهنی لی اسکار : So Much In Love " در ایران هم منتشر شده است. این آهنگ در اصل با دو سازدهنی لی اسکار مدل G Melody Maker و Em Natural Minor نواخته شده و در این کتاب برای اجرا با سازدهنی ترمولو ی گام C تنظیم شده است. به یکی از آهنگ های Lee Oskar به نام Wind گوش دهید.

audio.gif Wind

واقعا Lee Oskar ویبره های مثال زدنی و لحن منحصر بفردی دارد! از نظر آموزش تکنیک های نوازندگی به نحوه صحیح نگه داشتن سازدهنی و استفاده از دست ها برای اجرای ویبره (یا در واقع Hand Tremolo ) اشاره شده و توضیح مختصری درباره طرز نفس گیری هنگام نواختن داده شده است. همچنین بر رعایت مسائل بهداشتی و تمیز نگه داشتن سازدهنی تاکید شده است.

در مجموع کتاب فوق می تواند نقطه شروع خوبی برای معرفی این سازبه علاقه مندان باشد. امیدواریم همان طور که نویسنده کتاب وعده داده شاهد انتشار کتابی در مورد سازدهنی کروماتیک از طرف ایشان باشیم.

sise
05-05-2008, 17:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگرشی بر پیشینه موسیقی در ایران به روایت آثار پیش از اسلام

کد کتاب 1198265
نویسنده هنگامه گزوانی,سوری ایازی,مرضیه الهه عسکری
محل نشر تهران
تاریخ نشر 831217
رده دیویی 789.09
قطع رحلی
جلد سلفون
تعداد صفحه 144
زبان کتاب فارسی
نوبت چاپ 1
تیراژ 2000
شابک 964-6027-36-9

موضوع موسیقی - ایران - تاریخ و نقد - پیش از اسلام,سازهای باستانی

یاس و دلتنگی
05-05-2008, 18:04
چهل سال پاپ-۴ جلدی


مولف/نويسنده : براری، عباس
ناشر : رهام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید کتاب خوبی باشه
دستتون درد نکنه ممنون:40:

sise
05-05-2008, 18:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش اصول ریتم‌شناسی

کد کتاب 1192083
نویسنده مهرداد قجاوند
محل نشر اهواز
تاریخ نشر 831222
رده دیویی 781.224
قیمت 27000
قطع رحلی
جلد شومیز
تعداد صفحه 198
زبان کتاب فارسی
نوبت چاپ 1
تیراژ 2000
شابک 964-6474-98-5
موضوع تناسب هنری,موسیقی - ریتم و وزن

sise
28-05-2008, 14:31
آموزش مقامات موسیقی ایرانی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moein_drj
28-05-2008, 16:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



"آموزش ساز دهنی دیاتونیک دوماژور""ترمولو 48 سوراخ""همراه با نکاتی در مورد هلدر و شیوه همنوازی با آن برای نوازندگان گیتار"

مشخصات کتاب:

* تعداد صفحه: 48
* نشر: موسسه دانش پویان جوان (29 شهریور، 1385)
* شابک: 964-96637-3-8
* قطع کتاب: رحلی
* وزن: 200 گرم

و این هم مطلبی که شاید براتون مفید باشه:


سازدهنی (Harmonica) با وجود کوچکی و سادگی قابلیت های اجرایی فراوان و جذابی دارد و به همین خاطر جزو رایج ترین و محبوب ترین سازهای موسیقی در جهان به شمار می آید. در کشور ما هم چند سالی است که با اقبال بیشتر هنرجویان و گروه های موسیقی مواجه شده و به تازگی می توانیم صدای سازدهنی را در تبلیغات تجاری پخش شده از شبکه های داخلی رادیو و تلویزیون نیز بشنویم. خوشبختانه در زمینه آموزش سازدهنی (انواع ترمولو و کروماتیک) چندین کتاب به زبان فارسی منتشر شده است که در این سری مطالب به بررسی آنها می پردازیم.

اما قبل از معرفی و بررسی کتاب های فوق لازم است تفاوت بین سازدهنی دیاتونیک (Diatonic) و ترمولو (Tremolo) را یادآور شویم. چون بعضا دیده شده که هنرجویان و حتی مدرسان به این تفاوت واقف نیستند و این مساله در کتابهای آموزشی هم دیده می شود.

سازدهنی ترمولو احتمالا رایج ترین نوع سازدهنی در دنیا و شناخته شده ترین نوع آن در ایران است که در مغازه های اسباب بازی فروشی هم پیدا می شود. در این نوع سازدهنی هر سوراخ تنها با فوت کردن (Blow) یا مکیدن هوا (Draw) به صدا در می آید و در هر سوراخ دو زبانه فلزی (Reed) تعبیه شده که با اختلاف اندکی در فرکانس (در حد چند cent ) نسبت به هم کوک شده اند. در هنگام نواختن هر دو زبانه با هم به ارتعاش در می آیند و صدای حاصل کیفیتی دوگانه دارد که اصطلاحا Tremolo Effect نام دارد و در سایر سازهای زبانه آزاد (Free Reed Instruments) مانند آکاردئون نیز وجود دارد.

سازدهنی ترمولو معمولا در هر اکتاو نت های مربوط به گام ماژور دیاتونیک (Major Diatonic Scale) را دارد و از این رو بسیار مناسب نواختن آهنگهای سبک Folk می باشد. به یک نمونه صدای سازدهنی ترمولو گوش دهید.

audio.gif Tremolo Sample

سازدهنی دیاتونیک معمولا ابعاد کوچک تری دارد و رایج ترین نوعش مدل 10 سوراخ (10 Hole) می باشد. هر سوراخش هم با فوت و هم با مکش نواخته می شود و آن کیفیت خاص ترمولو را که گفتیم ندارد. معمولا تنها اکتاو میانی آن دارای تمام نت های مربوط به گام ماژور دیاتونیک است و در اکتاوهای پایین و بالا برخی نت ها را ندارد. البته این نت ها را (که اصطلاحا Missing Notes نامیده می شوند) می توان با تکنیک موسوم به Bending به دست آورد. ببشترین کاربرد این نوع سازدهنی به سبک Blues بر می گردد و به همین جهت آن را Blues Harp نیز می نامند. امروزه سازدهنی دیاتونیک معمولا به صورت الکتریک وبا استفاده از امپلیفایر نواخته می شود. به یک اجرای فوق العاده از William Clarke توجه کنید.

audio.gif Lonesome Bedroom Blues

بی جهت نیست که Charlie Musselwhite از لحن و صدای ساز William Clarke به عنوان مرجعی برای قضاوت در مورد کیفیت نوازندگی سایرین یاد کرده است!

همانطور که ذکر شد سازدهنی دیاتونیک و ترمولو از نظر نحوه طراحی و چیدمان نت ها و نوع استفاده با هم اختلاف دارند ولی در عین حال شیوه کوک کردن (Tuning) آنها هردو مبتنی بر گام ماژور دیاتونیک است. شاید به همین خاطر باشد که برخی از سازدهنی ترمولو به اشتباه با نام سازدهنی دیاتونیک یاد می کنند. از 4 کتابی که در این مطلب بررسی می کنیم 3 عنوان کتاب مربوط به سازدهنی ترمولو و یک کتاب در مورد سازدهنی کروماتیک است. راجع به سازدهنی دیاتونیک و همچنین سایر انواع سازدهنی شامل Octave و Bass و Chord هنوز کتابی به زبان فارسی منتشر نشده است.

کتاب اول: آموزش آسان سازدهنی دیاتونیک این کتاب تالیف آقای شهروز نوروزی (متولد 1354) است و در سال 1381 توسط نشر کتاب امروز منتشر شده است. نوار یا CD صوتی به همراه کتاب عرضه نشده است. این کتاب در اصل برای سازدهنی ترمولو 24 سوراخ نوشته شده ولی (بنا بر همان توضیحی که در بالا داده شد) در عنوان کتاب دیاتونیک ذکر شده است.

نویسنده در ابتدا نت های موسیقی و محل آنها روی خطوط حامل و ارزش زمانی نت ها را آموزش داده و سپس به معرفی نت های موجود در هر سوراخ سازدهنی به همراه تعدادی تمرین ساده و مفید برای جابجا شدن بین سوراخ ها پرداخته است.

اولین آهنگی که در این کتاب می بینید آهنگ Jingle Bells است. حسن بزرگ کتاب در این است که تمامی آهنگ ها با سیستم نت نویسی استاندارد (Standard Notation System) آورده شده و از سیستم Tablature پرهیز شده به طوری که کسر میزان و ارزش زمانی نت ها دقیقا مشخص است ولی به تمپوی آهنگ ها اشاره نشده است. بالغ بر 60 آهنگ در کتاب وجود دارد که اکثر آنها آهنگ های فولک و سنتی (Traditional) غربی می باشند و تنها آهنگ ایرانی موجود در این مجموعه "خواب های طلایی" (اثر استاد جواد معروفی) است. آهنگ ها به خوبی برای سازدهنی تنظیم شده اند و سطحشان از آسان به دشوار پیش می رود.(به منبع تهیه آهنگ ها اشاره نشده است.)

برای هنرجویانی که با آهنگ های فولک آشنا باشند این مجموعه می تواند شروع بسیار خوبی باشد. آهنگ هایی مانند Home On The Range و Camptown Races یا آهنگ های Gospel مثل Amazing Grace و Kum Bah Ya که در کتاب آمده همگی قطعاتی ساده و زیبا و فوق العاده مناسب سازدهنی می باشند. کتاب برای هنرجویانی که با این دسته از آهنگ ها آشنایی ندارند نیز مفید است اما مساله مهم در اینجا رعایت تمپوی خاص هر آهنگ است. مثلا آهنگ Oh Susanna باید با تمپوی نسبتا بالا اجرا شود. به یک اجرا از این آهنگ (البته با سازدهنی دیاتونیک) گوش دهید.

audio.gif Oh Susanna

خوانندگان در صورت عدم آشنایی با تمپوی آهنگ می توانند از فایل های MIDI مربوط (که با اندکی جستجو در شبکه اینترنت به دست می آید) کمک بگیرند.

شاخص ترین آهنگ کتاب قطعه ای است با نام "دعای صادقانه" (A Soulful Prayer) از آثار نوازنده برجسته Lee Oskar است که در آلبومی به نام "سازدهنی لی اسکار : So Much In Love " در ایران هم منتشر شده است. این آهنگ در اصل با دو سازدهنی لی اسکار مدل G Melody Maker و Em Natural Minor نواخته شده و در این کتاب برای اجرا با سازدهنی ترمولو ی گام C تنظیم شده است. به یکی از آهنگ های Lee Oskar به نام Wind گوش دهید.

audio.gif Wind

واقعا Lee Oskar ویبره های مثال زدنی و لحن منحصر بفردی دارد! از نظر آموزش تکنیک های نوازندگی به نحوه صحیح نگه داشتن سازدهنی و استفاده از دست ها برای اجرای ویبره (یا در واقع Hand Tremolo ) اشاره شده و توضیح مختصری درباره طرز نفس گیری هنگام نواختن داده شده است. همچنین بر رعایت مسائل بهداشتی و تمیز نگه داشتن سازدهنی تاکید شده است.

در مجموع کتاب فوق می تواند نقطه شروع خوبی برای معرفی این سازبه علاقه مندان باشد. امیدواریم همان طور که نویسنده کتاب وعده داده شاهد انتشار کتابی در مورد سازدهنی کروماتیک از طرف ایشان باشیم.

ممنون دوست عزيز...
ميخواستم بدونم كتابي هم در مورد هارمونيكا كروماتيك هست؟
ممنون ميشم...

CAnZO
03-06-2008, 15:47
سلام. اين كتابيه كه به عنوان يك شنونده موسيقي كلاسيك ميشه ازش لذت برد: « چگونه از موسيقي لذت ببريم» نوشته آرون كوپلند.آهنگسازي كه كارهاش تركيب كلاسيك و مدرن بود. چاپ انتشارات نگاه - ترجمه دكتر مهدي فروغ.

درباره سي بليوس از متن كتاب:
« ... راجع بتمهيداتي كه سي بليوس با كمال استادي در كامل ساختن فرم سمفوني بكار برده مطلب زياد نوشته شده است. ولي چون سي بليوس از سبك و فرم سمفوني بآن شكلي كه در قرن نوزدهم معمول بوده عدول كرده است معلم نيست كه ما بتوانيم آثار او را با ساخته هاي مصنفان ديگر آن قرن در يك رديف بحساب آوريم. عقيده من اينست كه سمفوني هفتمش با وجود اينكه بنام سمفوني ناميده شده است بيشتر فرم پوئم سمفونيك را دارد تا سمفوني. بهر صورت بايد در نظر داشت كه از لحاظ يك فرد عادي آثار سي بليوس ابدا بنا به قوانين و قواعد موضوعه تصنيف نشده است و تم هاي متضاد و مخالف در آن وجود ندارد بلكه تمها بتدريج نمو ميكنند و بسط مي يابند و به تم ديگر داخل ميشوند. قطعات خوب آثار سي بليوس مثل گلهايي است كه از ريشه اي بسيار ناقابل و ناچيز بوجود آمده باشد..»

از مقدمه مترجم:
«متن انگليسي اين كتاب مكرر در آمريكا چاپ شده و مورد تعريف و تمجيد نقادان و هنرسنجان واقع گرديده است. امتياز عمده اين كتاب اينست كه بقلم يك مصنف موسيقي نوشته شده و از اين حيث در نوع خود بي سابقه يا لااقل ميتوان گفت كم نظير ميباشد. كوپلند در اين كتاب توضيح ميدهد كه بعقيده يك مصنف چگونه مرد هنردوست بايد بموسيقي گوش بدهد و نشان ميدهد كه چگونه يك فرد عادي ميتواند با گوش دادن و شنيدن مكرر آثار موسيقي بر معرفت خود بيافزايد و استعداد اين را پيدا كند كه از موسيقي بيشتر لذت ببرد.
كوپلند عقيده دارد كه براي رسيدن به اين منظور شخص بايد به اجزاء و اركان موسيقي يعني ريتم و ملودي (لحن) و همآهنگي، خلاصه به تار و پود موسيقي و همچنين بقوه ابداع مصنف كاملا آگاه باشد. در اين كتاب فرم فوگ و وارياسيون و سنات و سمفوني و پوئم سمفونيك و اپرا همه شرح داده شده است. مؤلف كتاب همچنين توضيح ميدهد كه چگونه رهبر و اجرا كننده و مفسر موسيقي ميتواند در ميزان تشخيص يك فرد در موسيقي مؤثر گردد.. »

boy iran
04-08-2008, 18:07
how to make your own guitar


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

boy iran
04-08-2008, 18:08
books off the Berklee Instite of America, the best guitar school of America


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kiwi
04-08-2008, 22:39
ممنون دوست عزيز...
ميخواستم بدونم كتابي هم در مورد هارمونيكا كروماتيك هست؟
ممنون ميشم...

خود آموز ساز دهني 2

منصور پاك نژاد
انتشارات سرود
به همراه CD

شیوا
27-09-2008, 15:49
یه کتاب نت های آهنگ های معروف رو میخوام واسه ویولن...

vioman
28-09-2008, 22:40
یه کتاب نت های آهنگ های معروف رو میخوام واسه ویولن...

دوست عزیز
شما بیشتر چه آهنگ هایی رو مد نظر دارید و از لحاظ تکنیکی تا چه سطحی رو میتونید اجرا کنید؟:20:

root professional
29-09-2008, 03:25
این اسم یک کتاب آموزش گیتار الکتریکه دو جلدی از Troy Stetina به همراه CD این رو گذاشتم تا شاید به دردتون بخوره ولی یه خواهش هم دارم اگه اینترنت قوی دارین و گرفتینش متن و CD رو جدا کنین و متنشو دوباره بگذارین برای ما که اینترنتمون زغالیه!

جلد اول


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دوم

جلد دوم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شیوا
05-10-2008, 22:46
دوست عزیز
شما بیشتر چه آهنگ هایی رو مد نظر دارید و از لحاظ تکنیکی تا چه سطحی رو میتونید اجرا کنید؟:20:
در نظرم نت آهنگ پدر خوانده هستش و در همون مایه ها میخوام!
از پسش هم بر میام:20:

surena_iran2564
19-10-2008, 16:26
سلام
کتاب 6 درس منوهین رو میخوام. زبان انگیلیسی .
اگه فیلم دوره های آموزشیه منوهین هم بود رو میخوام .
ممنون

vioman
20-10-2008, 01:50
در نظرم نت آهنگ پدر خوانده هستش و در همون مایه ها میخوام!
از پسش هم بر میام:20:

دوست عزیز من چند جا برای آهنگ هایی تو ی این سبک تحقیق کردم اما متاسفانه کتابی پیدا نکردم که این آثار توش جمع آوری شده باشه.
بعضی از موسیقی های فیلم چند جلد پارتیتور هستند که هر کدامش رو باید جداگانه تهیه کرد .
من چند تا PDf در این زمینه پیدا کردم اما اکثر اونها رایت داشند و قابلیت دانلود رایگان نداشتند.
در کتاب های کنسرتو بعضی آهنگ های متن فیلم های مشهور رو میشه پیدا کرد
دقیقا حضور ذهن ندارم اما اگر تو کتابی پیدا کردم براتون قرار میدم:20:

این هم آهنگ فیلم پدرخوانده


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



موفق باشید:11: