مشاهده نسخه کامل
: ►║هاردی که معلوم نیست چه بلایی سرش اومده !║◄
arash_irani
02-07-2007, 00:27
سلام دوستان
خدا کنه این مشکلی که رایمن پیش اومده برای هیچ بنی بشری پیش نیاد چون کفرم رو در اورده و جا داره بگم که :::
حالم دیگه واقعا از هر چه سیستمه داره به هم میخوره :19: :19:
من دو تا هارد 320 روی سیستم دارم
هارد اول و یا پریمایری مسترم Maxtor 320 و هارد دوم Hitachi 320 هستش
چند شب پیش داشتم با یه برنامه کار میکردم حسابی رم رو اشغال کرده بود و بعد از چند بار باز و بسته کرن برنامه دیدم باید ازش خارج بشم و ری استارت کنم :13:
بعد از اینکه ری استارت کردم دیدم که دیگه سیستم بالا نمیاد در حالی که قبل ا ری استارت هاردم به خوبی داشت کار میکرد
هر الایی کردم هر بلایی خوندم هیچ توفیل نکرد که نکرد
البته من یه هارد 160 سامسونگ هم دارم که یه ویندوز روش نصب هستش که اون به سیستم وصل نیست و فقط برای مواقع ضروری هستش اون رو هم بعد از جدا کردن هارد اول نصب کردم دیدم بازم نشد که نشد
و فقط سیستم در حالتی میاد بالا که اون هارد هیتاچی روش نباشه
حالا نمیدونم باید چی کار کنم :18: :2:
خب حداقلش از اینکه به درد دل بنده -- که اگر هاردم پریده باشه کلی اطلاعات رو از دست دادم-- گوش دادید و این تاپیک رو خوندید ممنونم :11: :20:
امیدوارم بشه باز اطلاعات رو حداقل برگردوند
ممنون و موفق باشید
یا حق
Lord_theOne
02-07-2007, 08:04
مي گم با برنامه Hd Tune در قسمت health ببين هاردت مشكلي ندارد
البته هارد شما بالا نمي آيد
روي يك سيستم ديگه امتحان كن شايد بالا امد
سلام
هیتاچی رو مستر کن ببین چی میشه...
موفق باشید
جامپر هاردت رو عوض کن یا جاش رو جابه جا کن ببین درست نمیشه.
شاید کابل هاردت رو هم عوض کنی تاثیر گذار باشه.
به هر صورت اگه هاردت رندم هم بشه باز خوب میشه.. چون میتونی اطلاعاتت رو کپی کنی روی یه هارد دیگت.
arash_irani
03-07-2007, 01:24
سلام به همه بر و بچ باحال پی 30 ورلد :20: :11:
مي گم با برنامه Hd Tune در قسمت health ببين هاردت مشكلي ندارد
البته هارد شما بالا نمي آيد
روي يك سيستم ديگه امتحان كن شايد بالا امد
این برنامه رو باید از کجا بیارم عزیز ؟؟؟ لینکی چیزی بدی ممنون میشم :20: اگر هاردم از این نظر سالم بود میشه چی کار کرد ؟؟ یعنی امکان بر رگردوندن اطلاعات هستش ؟؟؟ :20:
سلام
هیتاچی رو مستر کن ببین چی میشه...
موفق باشید
خب ویندوز رو مکستور هستش (میشه این کارو کرد؟؟) در واقع دو پارتیشن تا همون چند شب پیش بیشتر روی هیتاچی نبوده (البته اگر هنوز هم باقی مونده باشه :41: )
جامپر هاردت رو عوض کن یا جاش رو جابه جا کن ببین درست نمیشه.
شاید کابل هاردت رو هم عوض کنی تاثیر گذار باشه.
به هر صورت اگه هاردت رندم هم بشه باز خوب میشه.. چون میتونی اطلاعاتت رو کپی کنی روی یه هارد دیگت.
این کارو هر چی بگی انجام دادم نشد که نشد چون هارد سوم ( 160 سامسونگ ) میاد بالا :41:
منظور از رندم چیه؟؟ چجوری باید رندمش کنم ؟؟
از همه دوستان خیلی خیلی ممنونم
موفق باشید
یا حق
Lord_theOne
03-07-2007, 06:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما بهتره همه ی راه کارایی که دوستان بهت گفتن و خودت میدونی که ممکنه هاردت باهاشون بیاد بالا امتحان کنی..
اون قدر امتحان کنی تا شاید اگه خدا خواست و بخت باهات یار بود سیستمت رندم (Random) بیاد بالا، یعنی از هر 20-30 بار یا بیشتر حتی.. که سیستمت رو ری استارت میکنی یا خاموش و روشن میکنی، یه بار بلاخره سیستمت بالا بیاد.
توی شرکتی که من میرفتم یکی از سیستم های درمانگاه شهرمون دچار مشکل شد، چند تا از همکارام اومدن درستش کنن که پاک زدن هارد رو داغون کردن، دیگه سیستم هارد رو نمیشناخت و هر کاری کردیم درست نشد.
تا آخر یکی از همکارام اونقدر ور رفت تا متوجه شد کامپیوتر درمانگاه Random شده.. بعد از 3 روز زحمت زیاد تونست محتویات هارد مستر رو روی Slave کپی کنه و تمام.
حالا شما باید ببینی اصلا سیستمت هاردت رو میشناسه و بالا نمیاد، یا کلا نمیشناسه؟!
در هر صورت اگه اطلاعاتی داری که نمیتونی ازشون بگذری بهتره همه ی سعی خودت رو بکنی تا بتونی اطلاعاتت رو کپی کنی.
خدا بهت کمک کنه!
موفق باشی.
arash_irani
04-07-2007, 01:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من
از بابت برنامه و وقتی که گذاشتی خیلی خیلی ممنون عزیز :20: :11:
من چطوری باید بفهمم که هاردم سالم هستش ؟؟
اگه میتونی یکمی بیشتر در مورد برنامه توضیح بده :20: :20:
راستی یادم رفته بود بگم
وقتی هارد Hitachi رو مستر میکنم دیگه هارد مکستور رو نمیشناسه نمیدونم علتش چیه :41: ؟؟؟ حتی کابلها رو هم جابجا کردم ولی بازم فایده ای نداشت :41:
و یه چیز دیگه ویندوز بالا نمیاد منظورم اینه که وقتی این هارد (معیوب) به سیستم وصل هست اصلا سیستم بالا نمیاد ولی وقتی هارد رو باز میکنم ویندوز مثل مثل قبل میاد بالا
یعنی لوگوی ویندوز میاد و بعد که میخواد وارد ویندوز بشه همه ری استارت میشه :41: :41:
بازم ممنونم
موفق باشید
یا حق
Lord_theOne
04-07-2007, 06:55
ويندوزش شايد خرابه ريستارت مي شود؟
توي قسمتب health برنامه مي گه كه هارد مشكل دارد يا ندارد
وقتي MASTER مي گذاري شايد يك درايور داشته باشي كه MASTER باشه و با مشكل بهم بزنن
پس Hitachi رو Slave بزاری میشناسه، نه؟
اگه اینطور باشه دیگه من نمیدونم با 2 هارده باید چی کار کنی..
از بچه ها بپرسید، شاید بشه از طریق هارد مستر که اومده بالا، اطلاعات هارد هیتاچی کپی کنید.. البته در صورتی که هارد هیتاچی شناخته میشه.
حالا یا این کارو از طریق داس شاید بتونی انجام بدی، یا از طریق Safe Mode ..
arash_irani
05-07-2007, 01:35
سلام دوستان من :20: :11:
ويندوزش شايد خرابه ريستارت مي شود؟
توي قسمتب health برنامه مي گه كه هارد مشكل دارد يا ندارد
فکر نمیکنم از ویندوز باشه چون من هارد 160 سامسونگ که یه ویندوز ساده فقط روش نصب هست رو هم امتحان کردم و باز هنگامی که بوت اسکرین پایان میرسه ری استارت میکنه :41:
وقتي MASTER مي گذاري شايد يك درايور داشته باشي كه MASTER باشه و با مشكل بهم بزنن
آخه من دو تا درایو که تو قسمت Primary IDE بیشتر ندارم و هر وقت اون رو مستر کردم قبلش مکستور رو روی اسلاو گذاشتم
پس Hitachi رو Slave بزاری میشناسه، نه؟
اگه اینطور باشه دیگه من نمیدونم با 2 هارده باید چی کار کنی..
از بچه ها بپرسید، شاید بشه از طریق هارد مستر که اومده بالا، اطلاعات هارد هیتاچی کپی کنید.. البته در صورتی که هارد هیتاچی شناخته میشه.
حالا یا این کارو از طریق داس شاید بتونی انجام بدی، یا از طریق Safe Mode ..
آره وقتی اسلاو هست میشناسه ولی هنگام بالا اومدن ویندوز قاط میزنه و ری استارت میشه
از طریق داس هم فقط یکی از درایو هام که 5 گیگابات هستش و در اون برای ایمیج از طریق برنامه Norton Ghost هست چون FAT 32 هستمیشناسه و درایو اصلی من که حدود 295 GB و NTFS هست رو نمیشناسه :20:
و از طریق Safe Mode هم باز مثل ویندوز عمل میکنه و ری استارت میشه
حالا یه چیز جدید
من بعد از اینکه هاردم این شکلی شد رفتم دور کابلها و دیدم که به جای اینکه کابل هارد ( Primary IDE ) رو به هارد بزنم اون یکی کابل به هاردم وصل بود یعنی اون دو تا کابل جابجا شده بودن
دوم اینکه نمیدونم چرا هارد Hitachi من 2تا جامپر برای تعیین اسلاو و یا مستر داره :41: :19: ؟؟؟؟؟
یادم میاد اون روز اول هم که این هارد لعنتی رو روی سیستم گذاشتم همینطور گیر میداد که اینقدر اون جامپر ها رو عوض و بدل کردم تا ویندوز کامل و سالم اومد بالا
نمیدونم دیگه واقعا داره کلافم میکنه هر روز یه مشکل جدید
ای خدا یا نسل این کامپیوتر رو از روی زمین وردار یا ما رو از شر این کامپیوتر راحت کن (جفتش دوتا شد ) :20: :31:
بازم از دوستان خوبم ممنون هستم مخصوصا جناب Lord عزیز که صمیمانه کمکم کردن
موفق باشید
یا حق
AKBARPARS
15-07-2007, 03:08
به احتمال زیاد از کابل Ide یا Sata است که خراب شده عوضشون کن همین مشکلو خودمم داشتم
AKBARPARS
15-07-2007, 03:20
کابلهای Ide یا Sata هاردتو عوض کن
Lord_theOne
15-07-2007, 09:22
شايد مشكل پاور داري؟
arash_irani
17-07-2007, 21:30
شايد مشكل پاور داري؟
سلام دوستان
ممنونم که جوابمو دادین :20: :46:
خب اگر مشکل از پاور باشه برای دو هار دیگم چرا همچین مشکلی ندارم؟؟ چرا وقتی ویندوز رو میخوام رو پارتیشن 5 گیگابایتی موجود در اون هارد نصب کنم یه صفحه آبی رنگ میاد و مینویسه که مشکل سخت افزاری دارم؟؟ :41:
کابلهای Ide یا Sata هاردتو عوض کن
کابل رو که IDE هست عوض کردم ولی باز هیچ تاثیری نداشت :41:
بازم ممنونم که جوابمو دادین
موفق باشید
یا حق
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.