مشاهده نسخه کامل
: Task Manager
سلام دوستان.دوستان يه تصوير از TASK MANEGER ميگذارم ؛ اگه امكان داره ؛بفرماييد كه اين بخش بايد روي چه عددي باشه و حالت نرمالش چقدر هست؟با تشكر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_halla
01-07-2007, 22:17
بسته به تعداد برنامه های در حال اجرا و برنامه های مقیم در حافظه این مقدار متغیره.
زمانی که ویندوز اکس پی سرویس پک 2 نصب می شه و بدون نصب نرم افزارهای دیگه و غیر فعال کردن سرویس های ویندوز چیزی حدود 130 تا 150 مگ استفاده می شه .
دوست عزیز همون طور که جناب mehdi_halla گفتن باید بین 130 تا 150 باشه و بعد از مدتی که از نصب ویندوز میگذره تا 200 هم میره ولی من از 200 بیشتر ندیدم . موفق باشی
از لطف شما دوستان ؛ممنونم.
علاوه بر صحبتهاي خوب دوستان
من فكر مي كنم اين تا حدي هم به Ram سيستم شما و همچنين ميزان حافظه ي مجازي كه شما براي سيستم خودتان انتخاب كرديد و نيز عواملي ديگر بستگي داشته باشد
عكس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو چی می گید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقدار این بستگی به تعداد و حجم برنامه هایی داره که شما باز کردید و این برنامه ها بجای استفاده از رم بخشی از خودشان را در این حافظه ذخیره می کنند.
می تونی مقدار اون رو هم تعیین کنی. همون طور که می بینی من مقدارش رو برای خودم 4000 مگابایت یا همون 4 گیگابایت قرار دادم که راحت باشم و کامپیوترم بخاطر کم داشتن این حافظه ریستارت نشه.
مقدارش در حالتی که هیچ برنامه ای باز نباشه بین 100 تا 200 است و نشون می ده که چه اندازه از فایلهای ویندوز روی این حاظه نگهداری می شود.
موفق باشید
پس دوستان ؛ نتيجه ميگيرم كه اگه به 300 يا 400 هم برسه ؛ ايرادي نداره.درسته؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.