ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست برنامه تحت جاوا براي تبديل گوشي به وب كم

hakhamanesh
01-07-2007, 19:47
اگر كسي برنامه تحت جاوا براي تبديل گوشي به وب كم ميشناسه لطفا معرفي كنه.
فقط لطفا تست شده باشه.
ممنون

godsmak
01-07-2007, 21:57
دوست عزیز از شما بعیده. برای درخواست برنامه جاوا باید به اینجا مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی من این برنامه رو براتون میگذارم:

hakhamanesh
02-07-2007, 22:01
دوست عزیز از شما بعیده. برای درخواست برنامه جاوا باید به اینجا مراجعه کنید:

ولی من این برنامه رو براتون میگذارم:
با تشكر از شما
راستش من ديدم تيتر لينك اول زده "برنامه هاي جاوا به همراه توضيح" گفتم شايد اونجا فقط ميشه برنامه معرفي كرد به هر حال بايد ببخشيد.
در خصوص برنامه اي كه معرفي كرديد ممنون
فقط 2 تا سوال داشتم اول اينكه موقع اجراي اين برنامه ميخواد به اينترنت وصل شه كه سيم كارت من دولتيه و اينترنت نداره بايد چيكار كنم؟
دوم اين برنامه چطور با كامپيوتر و برنامه ياهو مسنجر ارتباط برقرار ميكنه چون هيچ برنامه اي كه رو كامپيوتر نصب نميشه
متشكرم.

hakhamanesh
04-07-2007, 08:42
آقا من اين برنامه Mobile_Webcam رو كه لينكش رو گذاشتيد هر كاري ميكنم نميشه بين گوشي و ياهو مسنجر كامپيوتر ارتباط برقرار كرد من موندم كه اين برنامه چطور با كامپيوتر و برنامه ياهو مسنجر ارتباط برقرار ميكنه چون هيچ برنامه اي كه رو كامپيوتر نصب نميشه
به سايت يكي از دوستاي من هم كه گير داده ميگه تو پيسي ورد معرفيش كن يه سري بزنيد

بیلچه
04-07-2007, 13:25
این برنامه نسخه ی s60v3 هم داره . من روی گوشیم نصب کردم . متاسفانه خود برنامه امکان ضبط وبکم و ارتباط با یاهو را نداره. ولی میگن برنامه هایی هستند که دسکتاپ را وبکم می کنند . با اون برنامه ها احتمالا این کار ممکن می شه.
من دنبالش نرفتم و اطلاعاتم همین قدر هست.

( ورژننی که شما باش کار میکنید رو نمی دونم ولی احتمالا اون هم همین طوری باید باشه )

hakhamanesh
04-07-2007, 22:45
ببينيد من يه گوشي N70 دارم برادرم سوني اريكسون w700
من براي تبديل گوشي خودم به وبكم كه N70 هست از برنامه Flycam و يا MobiolaWebCam استفاده ميكنم
طرز كار اين برنامه ها به اين صورته كه يه برنامه رو گوشي نصب ميشه يه برنامه رو كامپيوتر و به اين ترتيب برنامه اي كه رو گوشي نصبه با كامپيوتر و ياهو مسنجر ارتباط برقرار ميكنه.اما برنامه هاي تحت جاوا رو كه براي تبديل گوشي به وب كم هست دانلود كرم هيچ كدومشون برنامه اي براي نصب روي كامپيو تر نداشتن و فقط يه فايل jar براي نصب روي گوشي دارن حالا من موندم اين برنامه از چه طريق ميخواد با كامپيوتر و ياهو مسنجر ارتباط برقرار كنه؟ :18:

pouria007
09-07-2007, 15:14
ببينيد من يه گوشي N70 دارم برادرم سوني اريكسون w700
من براي تبديل گوشي خودم به وبكم كه N70 هست از برنامه Flycam و يا MobiolaWebCam استفاده ميكنم
طرز كار اين برنامه ها به اين صورته كه يه برنامه رو گوشي نصب ميشه يه برنامه رو كامپيوتر و به اين ترتيب برنامه اي كه رو گوشي نصبه با كامپيوتر و ياهو مسنجر ارتباط برقرار ميكنه.اما برنامه هاي تحت جاوا رو كه براي تبديل گوشي به وب كم هست دانلود كرم هيچ كدومشون برنامه اي براي نصب روي كامپيو تر نداشتن و فقط يه فايل jar براي نصب روي گوشي دارن حالا من موندم اين برنامه از چه طريق ميخواد با كامپيوتر و ياهو مسنجر ارتباط برقرار كنه؟ :18:
درسته اکثر برنامه هاي وبکم با فذمت جار يا کار دوربين مخفي رو انجام ميدن يا هم با ياهو مسنجر از طريق اينترنت ارتباط برقرار ميکنن يادش بهخير با symbian چه کارهاي که نميشد بکني:41: