مشاهده نسخه کامل
: Transparent BG in Swish Max
DaRiOuShJh
01-07-2007, 13:47
سلام اساتید خسته نباشید!
اگه بخوام در Swish هم مثله فلش از قابلیته Transparent برای BG استفاده کنم چه کنم؟:20:
ممنون:10:
flashman
01-07-2007, 14:57
سلام دوسته من
Only Flash Mx
موفق باشی
DaRiOuShJh
01-07-2007, 15:17
سلام دوسته من
Only Flash Mx
موفق باشی
سلام دوسته من!:20:
میدونم Only Flash MX
ولی حالا یه کم Swish هم نمیشه باشه!:46:
ممنون بابته راهنمایی ولی این مشکل منو بدطوری سره کار گزاشته!:19:
اگه اکشن اسکریپتی چیزی هم هست لطفا زحمتشو بکشید!
Maysam-BFU
01-07-2007, 20:04
من که این قابلیت رو تاحالا تو Swish ندیدم.
موفق باشید
DaRiOuShJh
01-07-2007, 21:02
من که این قابلیت رو تاحالا تو Swish ندیدم.
موفق باشید
ممنون!
فک کنم همینطوری معمولی گزینه ای برایه این مورد نداشته باشه ولی باید Action Script ای چیزی باشه!
یه مقدار تویه نت هم گشتم دنبالش ولی چیز دنونگیری در این مورد پیدا نکردم متاسفانه:41:
M A T I N
02-07-2007, 12:34
حالا یکی توضیح میده این BG چیه ...؟ همون Mc یا Shape فلش که نیست ؟ ( شرمنده چون با Swish کار نمیکنم )
...موفق باشید.....
DaRiOuShJh
02-07-2007, 13:01
حالا یکی توضیح میده این BG چیه ...؟ همون Mc یا Shape فلش که نیست ؟ ( شرمنده چون با Swish کار نمیکنم )
...موفق باشید.....
این BG که کلا تویه تمامه برنامه هایه گرافیکی و همینطور تحته وب ازش استفاده میشه مخفف دو کلمه BackGround
هست که به معنیه ضمینه به کار برده میشه! حالا میتونه رنگه ضمینه باشه یا چیزایه دیگه! (در اینجا منظور همون قابلیته transparent در Bg هستش ها!)
مثلا همین Style به زبونه css: (رنگه BG همین سایت E1E1E2 تعریف شده!) البته این Style مربوط به کل قسمته Body در زبانه HTML میشه.
body
{
background: #E1E1E2;
color: #000000;
font: 10pt tahoma;
margin: 5px 10px 10px 10px;
padding: 0px;
}
Transparent هم قابلیتیه که رنگه ضمینه یا هر چیزی رو به صفر میرسونه در نتیجه آبجکت هایه زیر اون به راحتی دیه میشه!
دقیقا مثله فایل هایه .gif و یا .png
امیدوارم متوجه شده باشید!
اگر هم سوالی داتید باز در خدمتم ولی یه مقدار ممکنه تویه به فارسی گفتنه این اصطلاحات مشکل داشته باشم!:46:
موفق باشید:10:
M A T I N
03-07-2007, 11:41
این BG که کلا تویه تمامه برنامه هایه گرافیکی و همینطور تحته وب ازش استفاده میشه مخفف دو کلمه BackGround
هست که به معنیه ضمینه به کار برده میشه! حالا میتونه رنگه ضمینه باشه یا چیزایه دیگه! (در اینجا منظور همون قابلیته transparent در Bg هستش ها!)
مثلا همین Style به زبونه css: (رنگه BG همین سایت E1E1E2 تعریف شده!) البته این Style مربوط به کل قسمته Body در زبانه HTML میشه.
نقل قول:
body
{
background: #E1E1E2;
color: #000000;
font: 10pt tahoma;
margin: 5px 10px 10px 10px;
padding: 0px;
}
Transparent هم قابلیتیه که رنگه ضمینه یا هر چیزی رو به صفر میرسونه در نتیجه آبجکت هایه زیر اون به راحتی دیه میشه!
دقیقا مثله فایل هایه .gif و یا .png
امیدوارم متوجه شده باشید!
اگر هم سوالی داتید باز در خدمتم ولی یه مقدار ممکنه تویه به فارسی گفتنه این اصطلاحات مشکل داشته باشم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب یه کلمه میگفتی بکگرانده دیگه .....:31:
.....موفق باشی....
DaRiOuShJh
03-07-2007, 14:01
خب یه کلمه میگفتی بکگرانده دیگه .....:31:
.....موفق باشی....
اینم میشد گفت!:46: یهتر آن است که بگوییم یه قابلیته بک گرانده!
راستی از همکاریتون هم ممنون خودم پیداش کردم تو فروم هایه Flash kit!:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.