ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی

atre siib
01-07-2007, 09:06
پارتیشن بندی کامپیوتر من ریخته به هم.
درایو c از 17GB شده 4GB
یکی به من بگه چی کار کنم؟:41:

Hossein bandarie
01-07-2007, 10:39
شاید بهترین راه پارتیشن بندی مجدد باشه . Partition Magic Bootable واسه این کار خوبه و کار با اون ساده ست .

oxydiom
01-07-2007, 10:54
چی کار کردی که این جوری شد؟؟

ma3pot
02-07-2007, 09:18
فروش DVD سريال زيبا و جذاب و فراموش نشدني دايي جان ناپلئون باقيمت ده هزار تومان (8 عدد DVD) و فروش DVD سريال زيبا و جذاب و فراموش نشدني ايتاليا ايتاليا باقيمت چهار هزار تومان (3 عدد DVD)

در صورت تمايل براي خريدن DVD ها طي يك پيام خصوصي در خواست كنيد.

باتشكر MA3POT

atre siib
02-07-2007, 13:22
نمی دونم.:41:
ممکنه به خاطر ویروس اینجوری بشه؟
برای پارتیشن بندی باید تمام اطلاعات کامپیوتر رو پاک کنم؟

Behroooz
02-07-2007, 13:39
نه . پارتيشن مجيك بدون از دست دادن اطلاعات اين كار رو ميكنه .
اگه تا حالا باهاش كار نكردي بهتره از يك فرد اگاه كمك بگيري .

Hossein bandarie
03-07-2007, 09:25
ویروس می تونه ساختار پارتیشن بندی رو به هم بریزه . حتی می تونه به سخت افزار هم آسیب برسونه . اگه پارتیشن مجیک رو از سطح ویندوز اجرا کنی اطلاعات حذف نمی شند . ولی اگه با اون سیستم رو بوت کنی و بعد پارتیشن بندی کنی کل اطلاعات از بین میره . در این صورت اگه سیستم کار می کنه از اطلاعات مهمت Backup بگیر . حتما از یه با تجربه کمک بگیر .

D o l f i n
03-07-2007, 11:28
فروش DVD سريال زيبا و جذاب و فراموش نشدني دايي جان ناپلئون باقيمت ده هزار تومان (8 عدد DVD) و فروش DVD سريال زيبا و جذاب و فراموش نشدني ايتاليا ايتاليا باقيمت چهار هزار تومان (3 عدد DVD)

در صورت تمايل براي خريدن DVD ها طي يك پيام خصوصي در خواست كنيد.

باتشكر MA3POT
وا عزیزم اینجا جاش نیست

atre siib
03-07-2007, 19:27
مرسی حسین آقا.و آقا بهروز
ممنون از کمکتون.

بهنازی
04-07-2007, 11:49
مشکلت حل شد بالاخره چی بود مشکل؟

golmohammadi
07-07-2007, 01:26
پارتیشن بندی کامپیوتر من ریخته به هم.
درایو c از 17GB شده 4GB
یکی به من بگه چی کار کنم؟:41:

همانطور كه دوستان اشاره كردند برو برنامه پارتيشن مجيك قابل اجرا از سي دي را تهيه كن
ابتدا كامپيوتر را ريستارت كن و بعد از زدن دكمه Delete وارد محيط Setup يا همون بايوس كامپيوتر شده و در منوي بوت اولين قطعه بوت يا خوانده شده توسط سيستم را به CD-ROm تغيير بده
حال پس از اجراي برنامه Partition Magic فقط درايو C را فرمت كن
البته اگر اطلاعات مهمي نداري همه درايوها را پاك كن و از دوباره درايوهاي جديد ايجاد كن
در آخر تنظيمات را سيو كرده و پس از ريستارت ويندوز جديدي نصب كن
بازم سوالي داشتي بپرس

atre siib
09-07-2007, 08:09
متشکرم از جوابتون.
اگر من کامپیوترم رو کامل فرمت کنم و بعد پارتیشن بندی کنم می تونم مطمئن باشم که ویروس هاش از بین رفته؟
فعلا" من یه کلکسیون از ویروس دارم . هزار بار آنتی ویروس نصب و remove کردم.
دیگه هم node32 نصب نمی شه روش.

atre siib
25-07-2007, 16:08
سلام. من از هر کس پرسیدم بلد نبود یه جوری پارتیشن بندی کنه که اطلاعات کامپیوتر پاک نشه. اگر ممکنه یه کم در مورد این مجیک توضیح بدین . مرسی.

Hossein bandarie
30-07-2007, 17:30
براي اين كار بايد Partition Magic رو نصب كني و از سطح ويندوز اجرا كني . اين برنامه درايوها رو نشون ميده كه مثل تغيير سايز پنجره هاي ويندوز و براحتي با درگ كردن اندازه اونا رو تغيير ميده . با كليك رو Apply سيستم Restart ميشه و اندازه هاي جديد رو اعمال مي كنه . در مورد ويروس عمل فرمت نمي تونه ويروسي رو كه تو پارتيشن تيبله از بين ببره ولي ويروس ركورد بوت ( كه خيلي كم شدند ) و فايلها رو پاك مي كنه .

omidh81
30-07-2007, 22:24
سلام
یه برنامه partition magic پرتابل رو دانلود کزدم و درایور هایم بجز C که ویندوز توش هست حجم ها رو تغییر دادم بدون مشکلی ولی اون درایور C نمیشه حجم رو تغییر کرد چرا؟ ( از 6 گیگا به 12 گیگا ){13 گیگا بایت خالیه)