مشاهده نسخه کامل
: آیا می خواهید ارتباطی قطع نشدنی از اینترنت داشته باشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohammad Hosseyn
30-06-2007, 17:53
ممنون از توضیحات کاملتون !!!!
چطوری باهاش میشه کار کرد؟
این نرم افزار با ارسال پکتهایی به Isp شما به صورت رندوم، به طوری که تاثیر چندانی بر پهنای باند شما نداشته باشه، می تونه همیشه ارتباط شما رو فعال نگه داره.
در ضمن این نرم افزار به صورت مجانی عرضه شده.
این نرم افزار با ارسال پکتهایی به Isp شما به صورت رندوم، به طوری که تاثیر چندانی بر پهنای باند شما نداشته باشه، می تونه همیشه ارتباط شما رو فعال نگه داره.
در ضمن این نرم افزار به صورت مجانی عرضه شده.
سلام ووكمن جان
مي شه دقيق تر توضيح بدي؟
سلام ووكمن جان
مي شه دقيق تر توضيح بدي؟
ظاهرا این نرم افزار بعد از تمام شدن کارت اینترنت میتونه اتصال شبکه رو برقرار نگه داره !
من چون dialupیی نیستم نمیتونم تست کنم ببینم راست یا نه ...
;)
yoosef_st
30-06-2007, 23:52
به درد دایل آپ میخوره؟ اصلا فایدش چیه؟ خب مگه همینجوری نمیشه ارتباطی قطع نشدنی داشت؟
من نفهمیدم.
یعنی نمی ذاره اینترنت هی ذرت ذرت قطع بشه؟ یا اینکه نمی ذاره کارت اینترنت تموم بشه؟
من نفهمیدم.
یعنی نمی ذاره اینترنت هی ذرت ذرت قطع بشه؟ یا اینکه نمی ذاره کارت اینترنت تموم بشه؟
اکثر ISP ها وقتی مدتی با اینترنت کار نکنی خودشون خط رو قطع میکنن مثلا 20 دقیقه
این نرم افزار در مدتی که شما کار نمیکنین اطلاعات میفرسته تا خط شما بیکار نمونه و قطع نشه
کارت اینترنت هم باید پولش رو بدی بخری اگه با این نرم افزار ها قرار بود تموم نشه همه ISP ها ورشکسته میشدن
Connection Keeper 7.0
Here are some key features of "Connection Keeper":
· Can be set to automatically
redial if the connection is lost.
· Can automatically close popup windows that ask the user if they want to stay online.
· Can be minimized to the system tray so that it does not take up space on your taskbar.
· Can run when you are not even connected to the Internet. It waits patiently until you connect before it does anything.
· Uses very little computer resources.
· The query that is sent to the ISP takes up almost no bandwidth. You can run Connection Keeper in the background regardless of whether or not you are using the Internet without fear that your connection will be slowed down.
· The interval at which Connection Keeper queries the ISP is adjustable, or it can be set to a random interval.
· You can choose whether or not Connection Keeper requests a real or bogus URL. You have full control over the real URL's that are queried.
· If you are a webmaster, Connection Keeper can be used to monitor your web site. It will let you know if a page is not downloading properly. Errors can be reported by a popup window or by email.
· Command line parameters can be used to close a specific popup window.
· Command line parameters can be used to check for the existence of a file. A message window will only appear if there is a problem. This is useful for checking the status of your network when your computer boots up, for example.
· Command line parameters can be used to download a web page and report any errors that occur. This is useful for checking the status of your web site when your computer boots up, for example.
· Connection Keeper installs no spyware and displays no advertisements.
License: Freeware
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.7MB
;)
اکثر Isp ها وقتی مدتی با اینترنت کار نکنی خودشون خط رو قطع میکنن مثلا 20 دقیقه
این نرم افزار در مدتی که شما کار نمیکنین اطلاعات میفرسته تا خط شما بیکار نمونه و قطع نشه
کارت اینترنت هم باید پولش رو بدی بخری اگه با این نرم افزار ها قرار بود تموم نشه همه Isp ها ورشکسته میشدن
دمت گرم ممنون
ولی من خودم ای دی اس ال دارم نیازی به دزدیدن و ورشکست کردن مردم ندارم.چون اون بالا کفته بود پرسیدم
با تمام سیستم عامل های ویندوز کار می کنه
عکس هم گویای همه چیز هست
masoud908
01-07-2007, 18:32
ما تا زمانی که دیال اپ داشتیم این نرم افزارها به پستمون نمیخورد ولی الان!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.