مشاهده نسخه کامل
: طريقه اتصال 2 همزمان كيبورد به يك كيس
iamebadi
30-06-2007, 16:11
با سلام خدمت همه دوستان
مي خواستم بدونم آيا ميشه 2 كيبورد را به يك سيستم كامپيوتري همزمان متصل كرد و به طور همزمان از هر دو آنها استفاده كرد يا خير
اگر ميشه به چه وسايل و امكانات جانبي ديگه نياز است...
از همه شما ممنون و متشكرم
Lord_theOne
01-07-2007, 04:27
يك كيبورد با پورت PS 2 نصب كن يكي ديگه هم USB باشه
امتحان نكردم كه مي شود يا نه
اگر هردو كيبورد يك پورت دارد مثلا هر دو PS/2 است از تبديل PS/2 به Usbاستفاده كن برعكسشم هست
iamebadi
02-07-2007, 10:58
مرسي ميرم امتحان مي كنم
zonealarm
02-07-2007, 19:43
حالا علتش چیه
مگی یکی بست نیست؟
سلام دوست عزیز دستگاهی وجود داره که به شما اجاره میده تا10 تا کیبورد و موس و مانیتور رو به یک کیس وصل کنید یا علی
kourosh_sos
04-07-2007, 00:09
دستگاهي به نام Kvm وجود داره كه نياز شمارو برطرف ميكنه قيمتش حدود 15 هزار تومان هست
دستگاهي به نام Kvm وجود داره كه نياز شمارو برطرف ميكنه قيمتش حدود 15 هزار تومان هست
برای نصب دو تا کیبرد روی یک کیس دو تا مورد پیش میاد
1- کیبردی رو به عنوان اولویت اول میشناسه و باهاش کار میکنه و کیبرد دوم رو قطع میکنه
2- مادر برد توان تشخیص برای اولویت بندی کیبرد رو نداره و اصلا سیستم بوت نمیشه
--------------------
در مورد KVM سویچ این اتفاق برعکس میافته . یعنی میتونی با یک کنسول ( کیبرد , ماوس , مانیتور , حتی پرینتر ) با تعداد زیادی کیس کار کنی ( تا 12 تایی رو کار کردم ) .
--------------------
حالا برای چی دو تا کیبرد میخوایی بزنی .
hell_boy005
10-03-2011, 23:33
سلام من kvm دارم و یک xbox و pc دارم الان کار میکنم اما مجبورم از کابل analog استفاده کنم رزو لوشن مانیتور خراب شده چشمام داره نابود می شه بهنما lg هم نمیتونه ویندوز 7 را پشتیبانی کنه
کمک؟
به نظر من نمیشه چون هر کیبورد باید data خودشو به سی پی یو بفرسته ممکنه اصلا سیستم هنگ کنه یا بوت نشه سیستم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.