ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترفند جدید k750 & w800 اما خودتون بفهمید چه استفاده ای داره!

nkhdiscovery
30-06-2007, 13:55
این ترفند ها رو شانسی کشف کردم:(داشتم زور میزدم w800 تکست کپی کنم!)

1- دکمه های + و c و * رو همزمان بزنید(یا یکی رو نگه دارید و بعد یکی وبعد دیگری...دوبار که بشه یاد میگیری!)
در نهایت حیرت کار دکمه پلی (play) رو انجام میده!دوباره بزنید هم قطع میشه!روی کا750 هم شد!
همین کار با دکمه های - و c و 0 (صفر) هم امکان پذیره!

2- جایی مثل notes یا مسیج که مینویسی جوی استیک رو بده راست یه کم نگه دار همزمان سریع دکمه +( یا-) رو بزن کار دکمه ستاره رو میکنه!اگه بیشتر + نگه داری هم که t9 روشن میشه.

با ترکیب قبلی یه چیزای مشخصی هم نوشته میشه!:
مثلا مینویسه +a و یه سری چیز دیگه مثلا دکمه دوربین با - که نگه داری مینویسه cv0280!!! ( آقایون هکر کشف کنید ببینیم رمزی چیزی هست یا نه!)

3- جایی که قابل پاک کردن نیست مثل قسمت تکست اگه روی new note باشی ، دکمه دوربین با دکمه c رو بزنی برمیگردی به صفحه دسکتاپ گوشی! (مثل نگه داشتن دکمه back)

4- اگه روی چیزی باشی که پاک شدنی باشه مثل یه فایل آهنگ اونوقت دکمه دوربین رو با دکمه back بزنی کار دکمه c رو انجام میده!
یه بار هم یه چیزی زدم یادم نیست چی بود ، تکستی که ذخیره کرده بودم (اسم فایل) شروع کرد به چشمک زدن! دارم امتحان میکنم باز پیداش کنم.البته شاید مثل همین ها کاربرد خاصی نداشته باشه.

راستی: قدیمیه اما روی تکست مثل موقع ادیت تکست یا فوروارد مسیج با نگه داشتن + یا - و زدن جوی استیک به چپ یا راست تکست سلکت میشه و آماده است برایی کپی کردن اما نمیدونم چه جوری اونم پیدا کردم میذارم.

Mahsa_883
30-06-2007, 18:46
خوب بود! ولی اگه روش copy/paste کردن رو پیدا کنی لطف بزرگی به همه می کنی! :46:

nkhdiscovery
30-06-2007, 21:19
خوب بود! ولی اگه روش copy/paste کردن رو پیدا کنی لطف بزرگی به همه می کنی! :46:
آره اصلا هدفم همینه ولی دارم دیوونه میشم میخوام این دفعه هر ترکیبی که امتحان میکنم یادداشت کنم تا دوباره کاری نکنم و زود تر اگه خدا کمک کنه پیداش کنم. ببینم چی میشه.شما هم اگه ترکیبی از دکمه ها به ذهنتون رسید امتحان کنید شاید یکی شانسی پیداش کرد!

ZOnLine
02-07-2007, 21:46
من چند تا کلید ترکیبی برای copy و paste امتحان کردم ولی جواب نداد شما بچه ها چیزی پیدا نکردید

nkhdiscovery
03-07-2007, 09:54
من چند تا کلید ترکیبی برای copy و paste امتحان کردم ولی جواب نداد شما بچه ها چیزی پیدا نکردید
نه من خودمم چند روز گرفتارم وقت ندارم به محض اینکه وقت کردم دوباره شروع میکنم به ترکیب .... میدونم میشه هم قبلا بچه ها تو همین سایت یه روش هایی خونده بودند هم قبلا یکی از آشناهامون داده بود یکی از دوستاش کرده بود که حالا هم یادش نمیاد ...اونم فقط یادشه با + - سلکت میکرد!!!

navid_ice_heart_128
03-07-2007, 12:07
واقعا عالیه همشو خودت کشف کردی ایول