PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بروز مشکل در رایانه ! (کمک)

farshad_4017
30-06-2007, 10:31
این دفعه دیگه نمی دونم چه بلائی به سرمون نازل شده !

یه شرح واقعه بگم ،
وقتی که از کامپیوتر استفاده می کنم یه هو یه صدائی مثل هییسسس میاد و یه دفعه مونیتور خاموش میشه ! مثل اونی که میزاریم چند دقیقه به مونیتور دست نزدیم ، خاموش بشه ! با این تفاوت که دیگه مونیتور روشن نمیشه که نمیشه ولی کامپیوتر داره کار خودش رو می کنه و مجبور میشم که از روی کیبورد استندبای رو بزنم و بعد از اون اونو وقتی از حالت استندبای در میارم ، روشن میشه !

دقت هم کردم اون موقعی این اتفاق میفته که مثلا چند تا چیز رو با هم روشن کردم و یه موقعهائی میشه که مثلا 100 سی پی یو استفاده یمشه و یه نمه کند میشه کامپیوتر ، اونموقع این اتاق میفته :41:

ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز هم این مشکل هست ! از اساتید اگر کسی راه چاره ای داره بگه که شدید کارام لنگ لنگ شده !

farshad_4017
30-06-2007, 14:14
یعنی کسی نیست یه کمکی بکنه !

رفتم سی دی های مادر بورد رو نصب کردم ، بعد رستارت نوشت که داره یه سخت افزار رو نصب می کنه ! هاردم رو نصب کرد ! هیچ مشکلی با هارد نداشتم ها !!

بعد اون کار هم تا الان اتفاقی نیافتاده ..... ولی باز می ترسم ! یه نمه مشکوک می زنه !

Lord_theOne
01-07-2007, 04:25
صدا از مانيتور است؟
اگر از مانيتور است مانيتور شما مشكل پيدا كرده ببرش گارانتيش اگر هم گارانتيش تمام شده بازهم ببر همونجا

farshad_4017
01-07-2007, 10:50
نمی دونم دیگه به خدا :41:
بعد از نصب همه درایورها و تمیزکاری کامپیوتر و ....
الان باز هم وقتی که کامپیوتر به زور زدن میفته ، همه چیز هنگ میکنه ! نشانگر موس ناپدید میشه و انگار یه دکمه استپ زدی به کامپیوتر !
دیگه دارم دیونه می شم ! اون قدر رست کام÷یوتر رو زدم که دییه .... :18: بدبختی اینه که هر جا هم می برم می گه کام÷یوترت ایرادی نداره :41:

تو رو خدا اگر کسی همچین مشکلی براش پیش اومده ، یا میدونه مشکل از چیه بگه :19: :19: :41:

rasool1
02-07-2007, 00:05
این دستگاه رو یک متخصص باید ببینه اما پاور و سی پی یو و فن اونااو تست کن دور از ذهن نیست یا علی

Lord_theOne
02-07-2007, 06:28
دوست عزيز دماي Cpu چند درجه است موقع قاط زدن يا موقع بالا امدن ويندوز؟