PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل عجیب با مموری 6630

mohammad8
29-06-2007, 14:23
سلام

من مموریم تقریبا 30 مگ خالی داره و بقیش عکس و آهنگ و ویدیو هست ولی دیشب مموری رو در آوردم گذاشتم تو رم ریدر تا 2 تا آهنگ توش بریزم بعدش گذاشتم تو گوشی دیدم هیچی رو نشون نمیدی نه آهنگی نه عکس و نه ویدئو . ولی مثلا تم هایی که تو مموری هست رو میشه استفاده کرد یا برنامه هایی رو که نصبه کار میکنه و جالبتر از اینکه تو قسمت image mgr خود گوشی همه عکسها دیده میشه ولی از توی گالری دیده نمیشه + اینکه از توی موزیک پلایر هم نصف آهنگها میاد نه همشون ولی بازم تو گالرب چیزی نیست .
یه چیز دیگم اینکه مموری خودمو تو یه گوشی دیگه گذاشتم همشو نشون میده و جالب اینکه یه مموری دیگه رو تو گوشی خودم گذاشتم مموری اونو همه چیزشو نشون میده .. عکسا آهنگها و ...
به نظرتون مشکل کجاست ؟ (درضمن زنگ گوشیمم برگشته به اولش زنگ نوکیا)

arman7165
30-06-2007, 03:13
سلام

من مموریم تقریبا 30 مگ خالی داره و بقیش عکس و آهنگ و ویدیو هست ولی دیشب مموری رو در آوردم گذاشتم تو رم ریدر تا 2 تا آهنگ توش بریزم بعدش گذاشتم تو گوشی دیدم هیچی رو نشون نمیدی نه آهنگی نه عکس و نه ویدئو . ولی مثلا تم هایی که تو مموری هست رو میشه استفاده کرد یا برنامه هایی رو که نصبه کار میکنه و جالبتر از اینکه تو قسمت image mgr خود گوشی همه عکسها دیده میشه ولی از توی گالری دیده نمیشه + اینکه از توی موزیک پلایر هم نصف آهنگها میاد نه همشون ولی بازم تو گالرب چیزی نیست .
یه چیز دیگم اینکه مموری خودمو تو یه گوشی دیگه گذاشتم همشو نشون میده و جالب اینکه یه مموری دیگه رو تو گوشی خودم گذاشتم مموری اونو همه چیزشو نشون میده .. عکسا آهنگها و ...
به نظرتون مشکل کجاست ؟ (درضمن زنگ گوشیمم برگشته به اولش زنگ نوکیا)

درست توضيح ندادي....:5:
اصلا نفهميدم چي گفتي.....:23: :3:
:10:

mohammad8
30-06-2007, 10:41
جدا متوجه نشدی !!! وا

آقا رم گوشیم هیچ چیرو نشون نمیده . یعنب وقتی میرم توی قسمت گالری برای دیدن عکس یا آهنگ چیزی توش نیست وخالیه.

DJ.Mamal
30-06-2007, 21:40
قاط زده ..مشکل جدی نیست....یه بار رم رو با گوشیت فرمت کن درست میشه..

arman7165
30-06-2007, 22:50
جدا متوجه نشدی !!! وا

آقا رم گوشیم هیچ چیرو نشون نمیده . یعنب وقتی میرم توی قسمت گالری برای دیدن عکس یا آهنگ چیزی توش نیست وخالیه.

چند تا احتمال ميدم :
ميگم نكنه گوشيت ويروسي شده منظورم ويروس كامپيوتريه نه گوشي موبايل سيمبيان هست.....
پس با يه آنتي ويروس آپديت شده مموريتو اسكن كن....
:10:
ميگي هر مموريي توو گوشيت مشكل داره و همون مموري توو گوشيه ديگه مشكلي نداره....
انگار مشكل از فون مموريته....پس فرمتش كن..با كليدهاي :3+*+Answer

اينكه چندتا نظر ميدم واسه اينه كه هنوز درست توجيه نشدم...آخه حرفات ضد و نقيض....:8:

اميدوارم مفيد بوده باشم:11: