مشاهده نسخه کامل
: سلام(خیلی فوری)در مورد هارد
mahdi1004
29-06-2007, 14:17
سلام
هارد من 160 ساتا 2 است و مارک مکستور هر چند وقت کامپیوتر قفل میکنه و گاهی صفحه سیاه میاد میگه نمیتونه بخونه و..... و بعد از اینکه ری استارت میکنم هار رو نمیشناسه تا کابل پشت هار را جدا میکنم و باز وصل میکنم خوب میشه با نرم افزار های مختلف هم تست کردم هارد مشکلی نداره!
در ضمن مادربرد من asrock conroex fire-esata2 است لطفا کمک کنید؟!!!!
سلام
هارد من 160 ساتا 2 است و مارک مکستور هر چند وقت کامپیوتر قفل میکنه و گاهی صفحه سیاه میاد میگه نمیتونه بخونه و..... و بعد از اینکه ری استارت میکنم هار رو نمیشناسه تا کابل پشت هار را جدا میکنم و باز وصل میکنم خوب میشه با نرم افزار های مختلف هم تست کردم هارد مشکلی نداره!
خوده کابل رو چک کردین؟
هم کابل دیتا وهم پاورش رو؟
ضمنا پاورتون مشکلی نداره؟کابل هاردش جداست؟
احیانا تنظیمات بایوس روهم که خدای نکرده بهم نزدید؟
mahdi1004
29-06-2007, 14:23
دوست عزیز من پاورم 600 وات است و کابل دیتا رو هم چک کردم! برقشم با کارت گرافیک یکی است چون فیشش باهم هست سیماش یعنی من تبدیل نزدم روی پاور بود تنظیمات ستاپ رو هم دست نزدم!
من این مشکل رو با هارد های Ideداشتم ...بعدش فهمیدم که اشکال از کابل هست وهمینطورهم تمیز نبودن اسلات ها....
درمورد هاردهای Sataهم معمولا میگن براشون یک کابل پاور اختصاصی (ونه مشترک)درنظر بگیرید....(دلیلش شاید نوسان برق ..خصوصا برق گرافیک باشه...چون اونم مصرف زیادی داره).....
حالا یه مشخصاتی از سیستمتون:
Ram
Cpu
وغیره بزارید تا ببینیم ...
مطمئنین که مادربوردتون Sata2رو پشتیبانی میکنه؟
mahdi1004
29-06-2007, 14:58
cpu:intel pentium d 3ghz cash4 mb
ram: 1ghz
graghics: 6800xt xfx 512mb
main: asrock conroex fire-esata2
power: 600w pascal
ram: 1ghz
graghics: 6800xt xfx 512mb
main: asrock conroex fire-esata2
power: 600w pascal
با این مشخصاتی که نوشتین:
علی القاعده نباید مشکلی داشته باشین
به نظرمن دوحالت ممکنه داشته باشه:
1-کابل پاور هارد روجداکنین ...تک باشه
2-اگرمشکلتون حل نشد ....هاردرو بدید گارانتی
چون دیوایس هائی که نوشتین (خصوصا پاور) نبایداشکالی داشته باشن....درواقع این اشکال چندان منطقی به نظرنمیاد
راستی
نداریم که..........تا 2MBبیشتر پنتیوم نداره.....بعدش میشه ...سری بالاتر
کش 4مگ میره تو رده ی دوهسته ای ها ....دیگه پنتیوم نیستش
اینو مطمئن هستین؟
mahdi1004
29-06-2007, 15:15
ابن رو جعبه اش نوشته
intel pentium d procecor 925
3ghz
800 mhz bus
2*2 mb l2 cache
dual-core.do more
ابن رو جعبه اش نوشته
intel pentium d procecor 925
3ghz
800 mhz bus
2*2 mb l2 cache
dual-core.do more
سری پنتیوم Dکه کش 4مگ نداره...
فکرنمیکنم داشته باشه(حداکثر2MBکش دارن)
من یک موقعی این مشکل برام پیش اومده بود..مین هم گیگا بود....
دست آخر CPUرو عوض کردیم برای آزمایش...
همه چیزدرست شد
mahdi1004
29-06-2007, 15:23
روی جعبه cpu نوشته اینها رو
با sisoft هم تست کردم؟!!!!!در ضمن من برق هار رو جدا میکنم خبرش را میدم!!!
روی جعبه cpu نوشته اینها رو
با sisoft هم تست کردم؟!!!!!در ضمن من برق هار رو جدا میکنم خبرش را میدم!!!
ممنون میشم خبرشو بدین
آخه اینجا دکمه تشکر نداره...آدم نمیدونه که راهنمائی که می کنه درست بوده یانه؟
شاید اشتباه راهنمائی کرده باشیم
ولی درنبود همین دکمه تشکر.... نمیدونیم مشکل دوستانمون حل شد یا نه:13:
ممنون از توجه تون واینکه خبرشو تو همین تاپیک بدین...تا یک تجربه هم بشه برای ماها:10:
موفق باشید:11:
mahdi1004
29-06-2007, 15:34
(تشکر)
من حتما خبرش رو میدم
(تشکر)
من حتما خبرش رو میدم
اولا خواهش:11:
دوما متشکر از این توجهی که به تاپیک و سایردوستان دارید:11:
منتظر جوابتون هستیم
امیدوارم که مشکل تون حل بشه
موفق باشید
سلام
هاردهاي ساتا و خصوصا 160 گيگا بايتي ها متاسفانه مشكلدارترين نوع هارد در اين باره هستند كه شما نوشته ايد
تنها راه بنظر مي رسد فعلا همان جدا كردن كابل هارد از كانكتور و اتصال مجدد به هارد باشد
سری پنتیوم Dکه کش 4مگ نداره...
فکرنمیکنم داشته باشه(حداکثر2MBکش دارن)
من یک موقعی این مشکل برام پیش اومده بود..مین هم گیگا بود....
دست آخر CPUرو عوض کردیم برای آزمایش...
همه چیزدرست شد
دوستان
پردازندهءPentium D 3000mhz 4Mb كه شما نوشته اي و از سري900 و داراي چهار مگابايت L2 Cash است و سري 800 دو مگابايت كش دارد
هاردهاي ساتا و خصوصا 16 گيگا بايتي ها متاسفانه مشكلدارترين نوع هارد در اين باره هستند كه شما نوشته ايد
تنها راه بنظر مي رسد فعلا همان جدا كردن كابل هارد از كانكتور و اتصال مجدد به هارد باشد
دوستان
پردازندهءPentium D 3000mhz 4Mb كه شما نوشته اي و از سري900 و داراي چهار مگابايت L2 Cash است و سري 800 دو مگابايت كش دارد
سلامOCZجان:
این مشکل فقط درمورد هارد های 160هست؟چون من وسترن250دارم اما این مشکل رو نداشتم تا به حال
کما اینکه میدونیم شرکت سی گیت...ماکستوررو خریده...(درواقع بلعیده!!)
ضمنا کاملا درست گفتین شما... پردازنده های سری پنتیوم Dبیشتراز 2MBکش ندارند ..اونم L2درنتیجه ...
امکان اینکه مشکل از پردازنده باشه خیلی کم هست..مگه اینکه مین شون ساپورت نکنه...
گمون کنم این دوست خوبمون یک مقداری باید بیشتر توضیح بدن
راجع به مین شون و غیره...
اینطورنیست؟:11:
سلام دوست عزیز مشکل شما بجز هارد می تونه از پاور و مادر برد باشه که احتمال پاور بیشتره ضمنا من منظور شما از صفحه مشکلی رو نفهمیدم معمولا صفحه آبی پر نوشته میاد در هر صورت من فکر می کنم اگه از هارد مطمئن هستید دنبال پاور باشید زیرا بعد از ریست شدن که فرمودید پاور نمی تونه برق هارد رو تامین کنه برای همین هارد رو نمی شناسه برای فهمیدن این مشکل شما این بار که دستگاه ریست شد و هارد رو نشناخت 1 تا 2 دقیقه دستگاه رو خاموش کنید اما به کابلهای هارد دست نزنید سپس دستگاه رو رو شن کنید اگه هارد باز هم هارد دیتکت نشد مشکل از هارد و یا کابل اونه اما اگه کار کرد و مشکلی نداشت به احتمال زیاد از پاور و یا تهویه اونه یا علی
mahdi1004
29-06-2007, 19:43
مرسی از همه شما دوستان دوست من اقا رسول من سیستم رو از سبز رایانه گرفتم هر چی میگم بهشون میگفتن اول از جامپر هار بعد گفتن روی raid بزار ... هر دفعه یک چیزی میگن...
راستی من سیستمم تقریبا با این روش دو هفته ای مشکل نداشت ..
باتری بایوس رو در اوردم بعد دوباره زدم ولی از 3 روز پیش اینطوری شد و این زمانی بود که داشتم defrag میکردم اما با نرم افزار های دیگه تست کردم مشکلی نداشته حتی قبلا بازم defrag کردم در ضمن صفحه مشکی که میاد و پیغام میده رو یادم نیست فقط همینشو یادم (file crupte ) البته این وسط جمله بود من کامل یادم نیست ...
من الان برق پاور رو جا به جا کردم فعلا درسته اما اگر باز خراب شد ایا من هارد رو عوض کنم یعنی چون هارد 160 این مشکل رو داره یک هارد دیگه بگیرم مثلا اگر 200 یا 250 یا 320 بگیرم این مشکل رو نداره؟!!!
متشکرم
mahdi1004
29-06-2007, 21:07
راستی من سیستمم تقریبا با این روش دو هفته ای مشکل نداشت ..
باتری بایوس رو در اوردم بعد دوباره زدم ولی از 3 روز پیش اینطوری شد و این زمانی بود که داشتم defrag میکردم اما با نرم افزار های دیگه تست کردم مشکلی نداشته حتی قبلا بازم defrag کردم در ضمن صفحه مشکی که میاد و پیغام میده رو یادم نیست فقط همینشو یادم (file crupte ) البته این وسط جمله بود من کامل یادم نیست ...
من الان برق پاور رو جا به جا کردم فعلا درسته اما اگر باز خراب شد ایا من هارد رو عوض کنم یعنی چون هارد 160 این مشکل رو داره یک هارد دیگه بگیرم مثلا اگر 200 یا 250 یا 320 بگیرم این مشکل رو نداره؟!!!
متشکرم
Lord_theOne
30-06-2007, 07:31
عزيز با برنامه HD TUNE يك نگاهي بنداز در تب Health ببين هاردت مشكلي ندارد؟
mahdi1004
30-06-2007, 09:25
سلام دیدم جلوی همش زده ok فقط یکیش(spin retry count ) زرد رنگ است که بازم زده ok
mahdi1004
30-06-2007, 09:29
تست کردم همش ok فقط یکش زرد رنگه که بازم ok و نوشته(spin retry count )
Lord_theOne
30-06-2007, 10:55
عزيز توي Scan برو و Scanبگير ببين بد سكتور دارد اگر داشته باشد برطرف مي كند احتمال زياد ماله بدسكتوره است
Scanبگير
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.