PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیکشنری فانوس

r3xaa
29-06-2007, 05:17
اگر به دنبال دیکشنری دیگری با امکانات دیکشنری نارسیس هستید دانلود این دیکشنری را به شما توصیه می کنم.

سریعترین واژه نامه انگلیسی به فارسی ، فارسی به انگلیسی و انگلیسی به انگلیسی با بیش از 2.500.000 واژه عمومی و تخصصی
مجهز به تکنولوژی OCR و Desktop Capture جهت ترجمه کلیه متون انگلیسی درون ویندوز اعم از متون قابل بلوک گیری و غیر قابل بلوک گیری: با استفاده از این فن آوری می توان با قرار دادن اشاره گر ماوس بر روی هر واژه انگلیسی معنی آنرا به سرعت مشاهده نمود .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- پیشرفته ترین واژه نامه و مترجم کلمه به کلمه متن
- مجهز به فن آوری پردازش صدا
- تلفظ تمامی واژه و متون به صورت دو گویش آمریکایی و انگلیسی
- ترجمه عبارت به عبارت متون انگلیسی و فارسی
- استخراج ریشه واژه های مرکب انگلیسی
- همراه با بیش از 1000 عکی و فیلم مرتبط با واژه
- عدم نیاز به CD در هنگام اجرای نرم افزار
- حاوی ساختار و نکات گرامر زبان انگلیسی
- تبدیل واحدهای اندازه گیری
- قابلیت افزودن واژه به بانک اطلاعات
- قابلیت نصب بر روی سه رایانه به صورت نا محدود
- شامل واژه های عمومی ، اصطلاحات عامیانه آمریکایی ، ضرب المثل های ملل و واژه های تخصصی رشته های :مهندسی ، انسانی ، تجربی ، پایه ، نظامی و ... به تفکیک رشته ها

توجه : پس از Unrar کردن فایل فشرده، فایل ISO را در یک درایو مجازی Mount کرده و پس از نصب به پوشه کرک رفته و دیکشنری را کرک کنید.
اگر به دنبال دیکشنری دیگری با امکانات دیکشنری نارسیس هستید دانلود این دیکشنری را به شما توصیه می کنیم.
موفق باشید !
کرک شده توسط keyvanriko0

************************************************** *لينك دانلود تصحيح شد.***********************************

حجم : 264 مگابایت ( 670 مگابایت پس از Unrar کردن)

پسورد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لينك دانلود

mehdi_vsgh
29-06-2007, 08:27
آقا ایشالا این لینکش تا سه شنبه سالم میمونه دیگه....؟؟

من سه شنبه میخوام برم برای دانلود این برنامه..

sanaz_k_65
29-06-2007, 09:27
ای ولا دستت درد نکنه. من چقدر دنبال این دیکشنری بودم.
دوستان حتما دانلود کنید که از نارسیس خیلی بهتره

mohammadflash2006
30-06-2007, 01:05
خیلی خیلی ممنون

minizoro
01-07-2007, 11:33
قبلا گفته بودم که:
لینک کار نمیکند لطفا تصحیح بفرمایید.
------------------------
ولی حالا میگم که:
دستتون درد نکنه لینک رو درست کردید استفاده میکنیم از پی گیری شما هم بسیار ممنون:40: :11:

(من بلد نیستم ولی اگه خواستین میتونین این پست رو حذف کنین)

j0l6
01-07-2007, 15:08
من اینو دانلود و نصب کردم بعد هم پچ رو اجرا کردم و فایل replace شد ولی بازم نمیشه از برنامه استفاده کرد پیغام میده : قفل فعال نیست
هنوز یه کرک درست حسابی واسه این برنامه های فارسی پیدا نکردیم یا کرک هاش کرکر نیستن یا سازنده های برنامه از سازنده های خارجی هم مخ بیشتری دارن

pd2006
01-07-2007, 17:08
سلام

مثل اینکه مشکلی پیدا شده .
نصفش رو دانلود کرده بودم که قطع شد و دیگه نه ادامه میده و نه میشه از اول شروع کرد .

r3xaa
01-07-2007, 17:40
سلام دوستان

پسورد براي بازكردن برنامه

اين هم لينك جديد برنامه (اين همون لينكي هستش كه تو پست اول گذاشتم سالم و كار هم مي كند.)

اون دوستي هم كه نصفه دانلود كردن برن تو برنامه دانلودشون و روي فايل قبلي كليك راست و سپس Propeties رو بزنن و ليتك جديد را جاي لينك قبلي پيست كنن .:11:

shahedi
01-07-2007, 18:23
سلام
حجمش واقعا زیاده!!!

Honradez
01-07-2007, 19:05
r3xaa عزیز متشکرم.

ولی لینکی که در پست بالا دادید، همون لینکیه که تو پست اول دادید. (؟!)

بعد هم اگر به اسم فایل گذاشته شده برای دانلود دقت کنید، نام این دیکشنری فاروس هست و فانوس نیست!

:5: :46:

r3xaa
01-07-2007, 20:30
سلام Feiz جان

1.اگه دقت كرده بودي بالاي لينكي كه تو پست اول بود نوشته بودم ( لينك تصحيح شد)
2. من قصد توهين ندارم ولي اگه كمي زبان انگليسيت خوب بود Pharos كلمه ي خارجي هستش كه معني آن فانوس ميشه :31:
3. پس اسم برنامه هم فانوس هست.:46:

afsoongar_ghadiri
01-07-2007, 21:58
من دانلود کردم چیز خوبی هست

Honradez
02-07-2007, 15:41
سلام Feiz جان

1.اگه دقت كرده بودي بالاي لينكي كه تو پست اول بود نوشته بودم ( لينك تصحيح شد)
2. من قصد توهين ندارم ولي اگه كمي زبان انگليسيت خوب بود Pharos كلمه ي خارجي هستش كه معني آن فانوس ميشه :31:
3. پس اسم برنامه هم فانوس هست.:46:
با سلام دوباره.

درمورد جواب اول: بله، من معذرت میخام.

درمورد جوابهای دوم و سوم هم حرف شما هم درست هست، ولی آیا مثلا ما تاپیک داریم که "دانلود کارگاه عکس مجموعه خالق 3"؟ اما به جاش می‌نویسیم "دانلود فتوشاپ CS 3". یا مثلا نمی‌نویسیم "محل کار 2007" و به جاش این رو درج می‌کنیم: "آفیس 2007". یک مثال واضح دیگر هم اینه که به جای "ویندوز 2000"، تایپ نمی‌کنیم "پنجره‌های 2000". اصلا یه موضوع دیگه: آیا شما شنیده‌ای بگویند "ابراهیم لینکلن"؟ یا مثلا "داوود بکام"؟ اما همه میگن "آبراهام لینکلن" یا "دیوید بکام".
ببخشید که سرتون رو درد آوردم، امیدوارم که ناراحت نشده باشید.

بهرحال از اینکه این برنامه رو معرفی کردید سپاسگزارم.

تا عصر هم لینک مستقیم از یه سایت دیگه رو میدم. (کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه!)

:10: :46:

y91z
02-07-2007, 17:17
من اینو دانلود و نصب کردم بعد هم پچ رو اجرا کردم و فایل replace شد ولی بازم نمیشه از برنامه استفاده کرد پیغام میده : قفل فعال نیست
هنوز یه کرک درست حسابی واسه این برنامه های فارسی پیدا نکردیم یا کرک هاش کرکر نیستن یا سازنده های برنامه از سازنده های خارجی هم مخ بیشتری دارن

کرک سالمه و 100% کار میکنه

mrdehghan
02-07-2007, 18:56
سلام .
خیلی ممنون از دیکشنری که گذاشتین . من دانلودش کردم و کار میکنه .
ممنون .

minizoro
02-07-2007, 20:06
با سلام دوباره.

درمورد جواب اول: بله، من معذرت میخام.

درمورد جوابهای دوم و سوم هم حرف شما هم درست هست، ولی آیا مثلا ما تاپیک داریم که "دانلود کارگاه عکس مجموعه خالق 3"؟ اما به جاش می‌نویسیم "دانلود فتوشاپ CS 3". یا مثلا نمی‌نویسیم "محل کار 2007" و به جاش این رو درج می‌کنیم: "آفیس 2007". یک مثال واضح دیگر هم اینه که به جای "ویندوز 2000"، تایپ نمی‌کنیم "پنجره‌های 2000". اصلا یه موضوع دیگه: آیا شما شنیده‌ای بگویند "ابراهیم لینکلن"؟ یا مثلا "داوود بکام"؟ اما همه میگن "آبراهام لینکلن" یا "دیوید بکام".
ببخشید که سرتون رو درد آوردم، امیدوارم که ناراحت نشده باشید.

بهرحال از اینکه این برنامه رو معرفی کردید سپاسگزارم.

تا عصر هم لینک مستقیم از یه سایت دیگه رو میدم. (کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه!)

:10: :46:

---------------------------------------------------------------------
آقا فیض همیشه خنده رو باشین چقدر این مطلبتون طنز بود. . . واقعا هااااا بعضی از آدما میان برای کامپیوتر میگن رایانه ولی عزیز جون آخه رایانه یعنی چی ؟؟ ولی کامپیوتر (Computer) یعنی محاسبه گر اینها چیزی جز بازی با کلمات نیست چطور انگلیسی ها برای کباب ما نمیگویند همبرگر دارز یا هر چیز دیگه ای حقوق مربوط به همه چی رو رعایت باید کرد. تو دنیا تنها زبانی که به Yoghurt ماست میگه فارسیه.؟؟؟؟!!!!:18:

Honradez
02-07-2007, 20:15
---------------------------------------------------------------------
آقا فیض همیشه خنده رو باشین چقدر این مطلبتون طنز بود. . . واقعا هااااا بعضی از آدما میان برای کامپیوتر میگن رایانه ولی عزیز جون آخه رایانه یعنی چی ؟؟ ولی کامپیوتر (Computer) یعنی محاسبه گر اینها چیزی جز بازی با کلمات نیست چطور انگلیسی ها برای کباب ما نمیگویند همبرگر دارز یا هر چیز دیگه ای حقوق مربوط به همه چی رو رعایت باید کرد. تو دنیا تنها زبانی که به Yoghurt ماست میگه فارسیه.؟؟؟؟!!!!:18:
شما درست میگید.

اما اینجا بحث درمورد نامهاست. نامها رو معمولا مثل اصلش استفاده می‌کنند. همه‌ی دنیا «منچستر یونایتد» رو با همین نام می‌خوانند. محصولات کارخونه «زمزم» تو همه دنیا با همین نام (Zemzem) فروخته میشن. درمورد نامها، بحثی به اسم «زبان» وجود نداره.

:46:

mohammadnasri
03-07-2007, 07:18
با سلام

ممنون از r3xaa بخاطر معرفي اين برنامه خوب .

لطفا اگه سي دي شماره 2 برنامه رو هم گير آوردي بزار چون ظاهرا براي نمايش عكسها و فيلمهاي برنامه نياز به

سي دي شماره 2 هست .

minizoro
11-07-2007, 14:19
ببخشيد اگه امكان داره لينك ديكشنري رو قسمت قسمت كنين تا بتونيم استفاده كنيم حجم خيلي زيادي داره
ممنون
-------------------------------------------------

شما درست میگید.

اما اینجا بحث درمورد نامهاست. نامها رو معمولا مثل اصلش استفاده می‌کنند. همه‌ی دنیا «منچستر یونایتد» رو با همین نام می‌خوانند. محصولات کارخونه «زمزم» تو همه دنیا با همین نام (Zemzem) فروخته میشن. درمورد نامها، بحثی به اسم «زبان» وجود نداره.

:46:

اين قاعده كه نامهارو معمولا از اصلش استفاده ميكنن ظاهرا تو ايران خيلي ها باهاش مخالفن چون براي هرچي ميگردن دنبال معادل

AaVaA
15-07-2007, 17:05
سلام
دوست عزیز لینک خوبی بود
استفاده کردم
ممنون
موفق باشید

Luxe
11-01-2008, 22:51
لینک های قبلی که پاک شده بود ! اینا جدیده تا پاک نشده دان کنید

قیمت نرم افزار: ۱۳۰,۰۰۰ ریال :18:

mrmmnb
21-03-2008, 17:26
پارت 2 این لینکا مشکل داره (موقع اکسترنال کردن)کس دیگه ای لینک دانلود این برنامه رو نداره؟

mrmmnb
22-03-2008, 11:45
کسی نبود یه کمکی به ما بکنه؟

Luxe
22-03-2008, 15:40
ازمگا آپلود :

اول:
دوم:
سوم

نرم افزار ایرانی هستو هم که توکل به خدا. میخوای یه بار قسمت دوم رو دانلود کن شاید کار کنه باید کار کنه لینک سالمه!!!

فعلا جایی هم لینک ندیدم . احتمالا اگه پسورد خواست پی*سی دانلود.

mrmmnb
22-03-2008, 20:58
خیلی ممنون

mrmmnb
24-03-2008, 23:31
متاسفانه اینم لینک دومش همون ارور رو میده انگار هر دوتاش یکی بودند وفقط روی دو سرور مختلف اپ شده لودند به هر حال ممنون

Farbod_h
25-03-2008, 02:26
من از مگا آپلود با سرعت 64! دانلود كردم!
هيچ مشگلي هم نداشت!
الانم رو سيستم نصبه!
فول كرك شده
و مشگلي هم نداره
پسوردم نمي خواد!

mrmmnb
25-03-2008, 14:11
بابا موقع اکسترنال کردن روی پارت دوم ارور میده من دیگه دارم قاط میزنم یعنی شما از همین لینک گرفتید ومشکل نداشت؟

Farbod_h
25-03-2008, 20:52
بابا موقع اکسترنال کردن روی پارت دوم ارور میده من دیگه دارم قاط میزنم یعنی شما از همین لینک گرفتید ومشکل نداشت؟
آره
بي مشگل باز شد

mrmmnb
26-03-2008, 14:22
برا من این ارور رو میده:

به نظر شما دلیلش چیه من یه بار از رپید دانلود کردم هر سه پارتش رو یه بار پارت دوم مگا اپلود رو دانلود کردم

شما میتونی فایل iso که بعد از اکسترنال کردن سه تا فایل rar به دست اومده رو برام یه جا اپلود کنی؟

hamrahy
02-05-2008, 10:32
ببخشيد من چطور مي تونم برنامه ها رو دانلود كنم آخه يكيش دانلود شد ولي بقيه نميشه اگه ممكنه توضيح بدين.با تشكر

mdavoudnia
22-05-2008, 10:05
سلام من اولین بار که به این سایت وارد و ثبت نام کرده ام مرا برای استفاده مفید راهنمایی کنید.

mehdi_gh27
22-05-2008, 21:21
دوستان عزیزی که هم تجربه ی کار با نارسیس و هم فانوس رو دارند میشه بفرمایند ... کدوم نسبت به دیگری برتری داره ؟؟؟

از لحاظ بانک لغات و از لحاظ کارایی ؟؟؟

ممنون

hamed s
12-06-2008, 21:59
دوست عزیز من خودم دانلود کردم و اکسترکتش هم کردم هیچ مشکلی نداشت

sasan_blue
17-08-2008, 13:37
چرا لینک درست نشون داده نمیشه؟