ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه میشه قالب برای سایت درست کرد؟

ali-kh
28-06-2007, 23:52
با سلام
ممکنه اسم تاپیک مطلبو دقیق نرسونه به خاطر همین یه توضیح کوچولو میدم.
حتما وبلاگ هایی مثل بلاگفا یا پرشین یا .... دیدید که میشه با دادن یه کد html ساختار کلی سایت رو عوض کرد
حالا فرض کنیم ما یه سایت طراحی کردیم و 4 روز دیگه خواستیم شکل ظاهری اونو عوض کنیم
به طور حتم کسی دوست نداره دوباره شکل ظاهری طرحشو عوض کنه (تغییرات کلی) و میخوان
به سادگی مثل بلاگفا این کارو بکنن( بدون تغییر هسته کلی) این کار خیلی رایجه توی php اون طوری
که من فهمیدم از smarty که یه template engin هست استفاده میکنند میهواستم بدونم این کار تو
asp.net چه طوری میشه انجام داد و اصول کلی کارش چطورهو اگه کد نمونه هم باشه حیلی خوب میشه

_H2_
30-06-2007, 10:52
سلام
در کل و در تمام زبانهای برنامه نویسی سرور راه منطقی انجام اینکار با کمک فایلهای css.* است، شما باید تمام رنگ بندی و bimap ها در این فایلها تعریف کنید و به انها نامی منحصر به فرد اختصاص دهید و در صفحات استایل را صرفاً به ان نام ارجاع دهید (با کمک خصوصیت class) و در نتیجه میتوانید با تغییر لینک این فایلها در صفحات استایل را یک جا عوض کنید، البته در ASP.Net راه صاده تری هم وجود دارد، که گرچه از این رو استفاده میکند ولی بیشتر اعمال را خودش به صورت خودکار انجام میدهد.

ali-kh
30-06-2007, 22:11
خیلی ممنون از شما که جواب دادید
حرف شما کاملا درست است من خودم با css کار کردم و اشنا هستم و لی سوال من
این نیست بلکه یه جوری میخام منطق برنامه رو با شکل ظاهری اون جدا کنم
در ضمن اگه با Css با شه میشه رنگ بندی و نمای کار رو عوض کرد ولی اگه بخواهیم جای نمایش دو قسمت
رو عوض کنیم چی ؟ این کار دیگه نمیشه ......

AliROCK
30-06-2007, 23:12
منظوره شما اینه که مثلا منوی بالای سایت بره سمت راست درسته

mamadfelfel1988
06-07-2007, 02:01
haaaaaaaaaa baba soaleto dorost bepors

Havbb
08-07-2007, 08:33
من فكر ميكنم كه چنين قابي در دانلود سنتر ها باشه ونيازي به درست كردن نيست