ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فقط کیفیت رو نگاه کن !!!!

RAMINET
28-06-2007, 22:10
نصب بازیهای کامپیوتر (البته تعدادی) بر روی گوشی os 9.1 توسط املاتور scummvm من ایت بازیها رو دارم اما حجماشون زیاده و تو divshare و4shared نمیشه آپلود کرد!
بگین جه کار کنم تا شما هم حالشو ببرین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] (] (][IMG)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (] (][IMG)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (] (][IMG)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (][IMG)

ahmad6630
29-06-2007, 08:51
اینجا آپشون کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M A T I N
29-06-2007, 16:39
این RunAway نیست ...؟

rasoul_s
30-06-2007, 17:34
ای ول دمت گرم بذارش حالشو ببریم
برای چی توی 4 شار آپ نمیکنی اون که خوبه
سایزش چقدره ؟
با winrar میتونی چن تیکش کنی توی همین 4 شار یا پرشین گیگ که دیگه محشره همونجا آپش کنی
اگه 4 شار خواستی من یه لینک مستقیم دارم بهت میدم بی گرفتاری کارتو بکن

واسه پرشین گیگ هم اگه محدودیت دعوتنامه نباشه برات میفرستم چون تا حالا 2 تا فرستادم
آدرس ایمیلت رو بذار اگه خواستی

RAMINET
30-06-2007, 20:59
براتون میذارمش ولی حالا گرفتارم در 2 روزه آینده رو چشم
درضمن حجم بازیها بالاست مثلا بازیه sam and max حدود 15 MB میشه که خیلی بالاست!!!
ولی سعی میکنم بزارم در ضمن حتما یه سر به سایت اصلیش بزنید و نمونه بازیها رو اونجا همراه عکساشون ببنید:

rasoul_s
02-07-2007, 00:18
میتونی با winrar تیکه تیکش کنی مثلا 5 مگ 5 مگ ، بعد هر کدومو جدا هر وقت حوصله داشتی آپ کنی
:5: :46:

vahid69
02-07-2007, 11:18
براتون میذارمش ولی حالا گرفتارم در 2 روزه آینده رو چشم
درضمن حجم بازیها بالاست مثلا بازیه sam and max حدود 15 MB میشه که خیلی بالاست!!!
ولی سعی میکنم بزارم در ضمن حتما یه سر به سایت اصلیش بزنید و نمونه بازیها رو اونجا همراه عکساشون ببنید:

سلام.
رامینت جان اگه زحمتی نیست زود تر آپ کن یا لینک سایت اصلی بازی ها رو بزار .
توی سایتی که گفتید برای سری 60 ورژن 2 و 1 هم برنامه اجرای بازی هم هست و فقط برای ویرایش سوم نیست.
ممنون.

PLAΨMID
03-07-2007, 03:12
سلام.
رامینت جان اگه زحمتی نیست زود تر آپ کن یا لینک سایت اصلی بازی ها رو بزار .
توی سایتی که گفتید برای سری 60 ورژن 2 و 1 هم برنامه اجرای بازی هم هست و فقط برای ویرایش سوم نیست.
ممنون.

سلام .

اينم لينك برنامه مورد نظر واسه سري 60 ورژن 3 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

RAMINET
03-07-2007, 11:24
من عزیزم امروز حتما براتون آخرین ورژن scummvm که 10 هست و مشکلات قبلی ها رو نداره آپ میکنم البته ماله سری 60 v3 هست یعنی os 9.1
یه کم تا عصر صبر کنید رو چشم
راستی خودم الان دارم sam & max را به حجم 15 mb !! روی n73 بازی میکنم باور کنید ته بازیهای ماجرائی!!
حتما براتون میذارمش

RAMINET
03-07-2007, 12:03
دوستان خوبم من لینک scummvm 10 رو واستون اینجا میذارم اگه نتونستید دانلود کنید(به هر دلیل) بگین تا خودم واستون جای دبگه آپ کنم ولی زودتر خبرش رو به من بدین چون زیاد نمیتونم بیام تو اینترنت
درضمن این scummvm 10 رو که نصب کردید به عنوان یه emulator عمل میکنه و کاش شبیه سازیه بازیهای قدیمیه کامپیوتره ماننده (sam&max)(broken sword)(monkey island)و خیلی بازیهای زیبای دیگه که سعی میکنم همشون رو براتون بذارم به شرطی که ببینم پایه هستین و تاپیک طرفدار داشته باشه!! (البته امیدوارم)
درضمن از توی خود سایت scummvm.org میتونید هم خود برنام scummvm رو واسه هر نوع گوشی پیدا کنید حتی بعضی از بازیهاشو مستقیم دانلود کنید.واسه ورژن 0s 9.1 هم برنامش هست نمیدونم چرا شما میگید نیست!!!!!
به هز حال اینم برنامه:

username:ramin73
password:123456
ابنم یه لینک دیگه از خود سایتش:

RAMINET
03-07-2007, 12:05
نظر یادتون نره لطفا...

RAMINET
03-07-2007, 13:10
و حالا بازیه زیبای sam & max :

PLAΨMID
03-07-2007, 15:22
سلام

كارتون درسته . ممنون و خسته نباشين .

vahid69
04-07-2007, 21:20
دوستان خوبم من لینک scummvm 10 رو واستون اینجا میذارم اگه نتونستید دانلود کنید(به هر دلیل) بگین تا خودم واستون جای دبگه آپ کنم ولی زودتر خبرش رو به من بدین چون زیاد نمیتونم بیام تو اینترنت
درضمن این scummvm 10 رو که نصب کردید به عنوان یه emulator عمل میکنه و کاش شبیه سازیه بازیهای قدیمیه کامپیوتره ماننده (sam&max)(broken sword)(monkey island)و خیلی بازیهای زیبای دیگه که سعی میکنم همشون رو براتون بذارم به شرطی که ببینم پایه هستین و تاپیک طرفدار داشته باشه!! (البته امیدوارم)
درضمن از توی خود سایت scummvm.org میتونید هم خود برنام scummvm رو واسه هر نوع گوشی پیدا کنید حتی بعضی از بازیهاشو مستقیم دانلود کنید.واسه ورژن 0s 9.1 هم برنامش هست نمیدونم چرا شما میگید نیست!!!!!
به هز حال اینم برنامه:

ابنم یه لینک دیگه از خود سایتش:

سلام.
ببخشید که منظورمو درست نگفتم.
من گفتم به غیر از ویرایش 3 برای 2 و 1 هم برنامه هست.اما ورژن 10 نیست .
امکان داره بازی که گذاشتید به ورژن سری 2 و 1 نخوره ؟ جون برنامه اون ورژن 9 است

RAMINET
04-07-2007, 23:49
نه عزیزم جواب میده و مشکلی نداره فقط من خواهش میکنم یکی بگه با دانلود که مشکلی نداره؟
یعنی از لینکی که دادم میتونید بازیه sam رو دانلود کنید یا نه؟؟؟

rasoul_s
05-07-2007, 01:22
من بازی حادثه ای ، جنگی خیلی دوست دارم مثل برادرز این آرم یا بازیه کال آو دیوتی انگیجو خیلی خوشم اومد
از این جور بازیها هست واسه گوشی سیمبین 9.1 اجرا بشه ؟

راستی از بابت محبتت که این بازیهارو معرفی کردی خیلی ممنون چون همونطور که خودت میدونی یه بازیه درست و حسابی هم واسه این سریه 9.1 نذاشتن ، مگه اینکه تکو توک از هر گوشه ای یه چیزی پیدا بشه
دستتون درد نکنه

Xbox360
05-07-2007, 01:33
و حالا بازیه زیبای sam & max :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه جاواست؟:18:

RAMINET
05-07-2007, 10:21
نه پدر من این کجاش به بازیهای java میخوره؟!!!!!!!!!
با این گرافیکی که این داره بازیهای symbian هم پیشش کم میارن چه برسه به جاوا!!!

RAMINET
05-07-2007, 10:53

rasoul_s
05-07-2007, 16:04
برنامه هاش همه تو همین سبکه ؟
من ایندیانا جونز و اون که گذاشتید سم و مکس و یکی دیگه رو هم دیدم همشون تو یه مایه ان تقریبا ، کارتونی حرکتشون با کلیک ماوس (که البته ماوسش با کلیدای مکان نما کنترل میشه)
بازیهای هیجان انگیز نداره ؟:19:

RAMINET
05-07-2007, 20:18
تا بازیه هیجان انگیز از نظر شما چی باشه؟!!!
ولی من خودم با اینها کلی حال کردم

DoOIViD
06-07-2007, 14:38
رو 6630 می شه نصب کرد ؟

RAMINET
06-07-2007, 15:28
بله میشه ولی باید ورژن scummvm مربوط به گوشیت رو از سایت scummvm.org دان کنی

rasoul_s
06-07-2007, 22:59
دستت از بابت بازیها درد نکنه البته قبول کن هیجان انگیز که نیست هیچ کلی هم خواب آوره
هیجان خب معلومه دیگه

فک نمیکنم تعریف خاصی داشته باشه که کسی ندونه
ولی کارت عالی بود ممنون ازت

nima_949
07-07-2007, 03:11
ببینم فقط روی این سری برنامه داری روی سری 60 ورژن 2 نداری

RAMINET
07-07-2007, 12:00
nima جان این بازیها به ورژن 2 هم میخوره و مشکلی نداره گفتم که باید scummvm ورژن 2 رو گیر بیاری
درضمن رسول خان من خودم با همه سبکی حال میکنم هم سرعتی هم اکشن هم ماجرائی مثل همین باریهائی که گذاشتم اینها خفنترین گرافیک رو روی موبایل ها دارن و اصلا قابله مقایسه با بازیهای دیگه نیستن میتونی sam&max رو یه بار امتحان کنی تا خودت باورت بشه(شنیدن کی بود ماننده دیدن)!!!

rasoul_s
07-07-2007, 15:59
چاکرتیم ، دیدمش ، کلا چن تا بازی رو دانلود کردم ، یکی همین sam& max که شما زحمتشو کشیده بودین با 2-3 تا بازی دیگه ازون سایتی که معرفی کرده بودی واسه امولاتورش ، حالا هر کی یه جور سبکیو دوست داره دیگه ، سلیقه ایه ، فکر کنم تو از بازی ایندیانا جونز هم خوشت بیاد یه چیز تو مایه های کاراگاه داجته ، بازی هاش کارتونیه دیگه ، مثلا همین ایندیانا جونز باز فک کنم بد نیست واسه تقویت زبان باید گزینه درست و انتخاب کنی تا بتونی به مقصودت برسی
مهم اینه کارت خیلی درسته ، کلا اصلا بازی خوب جالب واسه ورژن 3 کم ساخته شده
تکو توکن همه هم شناخته شده ان
راستی یه بازی بیلیارد توپ گذاشته بودی نصب کردم حال کردم ، خیلی فازه ، خوشم اومد محشر بود
بازی منچ هم گذاشته بودی :) دمت گرم چیز باحالیه
بازیه فوبالیستای میکرو رو تو گوشیت نصب کردی ؟ همین که 1-2 هفتس بچه ها گذاشتن؟
ورژن دوشه ،خیلی قشنگه ، بگیر حتما ، خوشت میاد

این گل هم تقدیم به تو که خیلی زحمت کشیدی

RAMINET
07-07-2007, 17:11
چاکرتیم ، دیدمش ، کلا چن تا بازی رو دانلود کردم ، یکی همین sam& max که شما زحمتشو کشیده بودین با 2-3 تا بازی دیگه ازون سایتی که معرفی کرده بودی واسه امولاتورش ، حالا هر کی یه جور سبکیو دوست داره دیگه ، سلیقه ایه ، فکر کنم تو از بازی ایندیانا جونز هم خوشت بیاد یه چیز تو مایه های کاراگاه داجته ، بازی هاش کارتونیه دیگه ، مثلا همین ایندیانا جونز باز فک کنم بد نیست واسه تقویت زبان باید گزینه درست و انتخاب کنی تا بتونی به مقصودت برسی
مهم اینه کارت خیلی درسته ، کلا اصلا بازی خوب جالب واسه ورژن 3 کم ساخته شده
تکو توکن همه هم شناخته شده ان
راستی یه بازی بیلیارد توپ گذاشته بودی نصب کردم حال کردم ، خیلی فازه ، خوشم اومد محشر بود
بازی منچ هم گذاشته بودی :) دمت گرم چیز باحالیه
بازیه فوبالیستای میکرو رو تو گوشیت نصب کردی ؟ همین که 1-2 هفتس بچه ها گذاشتن؟
ورژن دوشه ،خیلی قشنگه ، بگیر حتما ، خوشت میاد

این گل هم تقدیم به تو که خیلی زحمت کشیدی
بابا ما چاکرتیم اینقدر شرمندمون نکن دیگه
رسول جان من بازیه فوتبالستها رو نصب کردم اما بلد نیستم باش بازی کنم!!!!
آخه هم خیلی سریع بازی میکنن هم اینکه زبانشون ژاپنیه منم که ژاپنی بلد نیستم!!:13:

RAMINET
07-07-2007, 17:12
راستی از دوستان کی تا حالا تونسته این بازیها رو نصب کنه روی گوشیش؟
آخه یه کمی قلق داره !! اگه کسی نتونست بگه تا براش توضیح بدم...

rasoul_s
08-07-2007, 22:24
من خیلی با این بازی حال میکنم
بازیش با Vnes اجرا میشه اول اونو نصب کن بعد بازی رو با Vnes اجرا کن
اگه واسه نصبش راهنمایی مسخوای بگو بیشتر راهنماییت کنم
واسه خود بازی هم
میدونی چی کار کن
یه ورژن فوتبالیستها انگلیسیش هست که هیچ کدوم از بازیکناش اصلا شبیه خودشون نیستن
ولی طرز کارشون یکیه
با ورژن انگلیسیه کار کنی دقیق متوجه میشی که اون ژاپنیه هر کدوم از فلشهاش چی کار میکنه
یکی 2 تا بازی با اون بکن راه که افتادی بعد بیا با این ورژن ژاپنیه بازی کن واقعا قشنگه
من خیلی ازش لذت بردم

این ورژن سگاش که با امولاتور سگا رو کامپیوتر میتونی بازیش کنی خیلی شبیه همین ورژن 2 هست منتهی با زبان انگلیسی

اینم بازیه Vnes با گوشیت اجرا میشه ، اول زیپش رو باز کن بعد کپی کن تا مموریه گوشیت هر کدومشو با vnes اجرا کنی کار میکنه

hbk360
09-07-2007, 18:02
رو کا 750نصب میشه

RAMINET
09-07-2007, 21:33
نه عزیزم نصب نمیشه