ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور از وی بی پول در میارین ؟

peikesaba
28-06-2007, 13:18
سلام
می خواستم بدونم شما چطوری از vb پول در میارین ؟ مسلما همه شما تو شرکت کار نمی کنید . پروژه دانشجویی می گیرید ؟ چیکار می کنید ؟ من سه ماه تابستون بیکارم چطور از این زبان برای کسب در امد استفاده کنم . اینجا شهر کوچکی است دانشجوها هم فکر کنم حالا همه رفتن خونه هاشون من اصلا موندم برای چی رفتم این زبان را یاد گرفتم وقتی که نمی تونم ازش هیچ استفاده ای بکنم چه فایده ای داره ؟ سه ماه فرصت زیادی هست واقعا چیکار کنم ؟
مردم از بیکاری . مردم از بی پولی . :19:

arash_vbasic
29-06-2007, 00:43
پيدا كردي به ما هم بگو ::31:

تکنیک برتر
29-06-2007, 02:15
ّشرمنده خط من ایراد پیدا کرد 3 بار فرستاده شده

تکنیک برتر
29-06-2007, 02:18
شرمنده اشتباه زدم
ولی در کل تو همشهری پره که کسانی رو برای انجام پروژه لازم دارن
ولی در کل تو ایران کسی برای پروژه های الکی پول نمی ده باید به شما سفارش بدهند

تکنیک برتر
29-06-2007, 02:20
شرمنده
استباه تایپی

shamsoft
29-06-2007, 10:26
آره حق با آقاي تكنيك برتره. بايد بهت سفارش بدن كه پول خوبي بتوني به جيب بزني
اگر هم كه خودت بخواي برنامه بنويسي و بفروشي، بايد يه چيزي بنويسي كه واقعا تو اينترنت صدا كنه

من اصلا موندم برای چی رفتم این زبان را یاد گرفتم وقتی که نمی تونم ازش هیچ استفاده ای بکنم چه فایده ای داره ؟
اكثر كساني كه ميان برنامه نويسي ياد ميگيرن به خاطر اينه كه به اين كار علاقه دارن. شما هم نگران نباش. اولش اين جوريه. فعلا فقط بايد به يادگيري فكر كني. اگه علمش رو داشته باشي پولش هم مياد :46:

ninja100
01-07-2007, 14:24
سلام
می خواستم بدونم شما چطوری از vb پول در میارین ؟ مسلما همه شما تو شرکت کار نمی کنید . پروژه دانشجویی می گیرید ؟ چیکار می کنید ؟ من سه ماه تابستون بیکارم چطور از این زبان برای کسب در امد استفاده کنم . اینجا شهر کوچکی است دانشجوها هم فکر کنم حالا همه رفتن خونه هاشون من اصلا موندم برای چی رفتم این زبان را یاد گرفتم وقتی که نمی تونم ازش هیچ استفاده ای بکنم چه فایده ای داره ؟ سه ماه فرصت زیادی هست واقعا چیکار کنم ؟
مردم از بیکاری . مردم از بی پولی . :19:
اگه اينقدر حرفهاي هستي يك برنامه تروجانبراي ياهو مسنجر بنويس خودت ميبيني چقدر مشتري داره

_H2_
02-07-2007, 14:36
سلام
پیشنهاد میکم اگر از جماعت شفیق Vb6 کارها هستید، تشریف بیاورید و یک جلسه انس با Vb8 بگذارید!!! پشیمان نمیشوید!
اگر هم از جماعت دوستان شفیق آپدیت Vb8 هستید، که Vb8 آنقدر ماژول برای یادگیری دارد که فعلاً ها بستان است!!!