مشاهده نسخه کامل
: نمیفهمم! این w800 قبلا k750 بوده بهم انداختند پس چرا سریال اصلیه؟!؟!
nkhdiscovery
28-06-2007, 00:22
گوشیم w800 رو به ++XS وصل میکنم این رو میگه (که تو عکس هست) میخوام ببینم آیا گوشیم k750 بوده به w800 تبدیل کردند بهم انداختند؟ گوشی مالزی و سریال اصله بدنه و جعبه با توی گوشی و اول این سریال که با ++XS نشون میده یکیه.تو سایت اینتر نشنال نامبرینگ هم میگه همین سریال مال k750 هست که قبلا یه تاپیک براش زدم به ایننتیجه رسیدیم که چون با بدنه یکیه نمیتونه تقلبی باشه.حالا چی کار کنم؟؟؟ :41: قبل عید که هیچ جا نبود از آشنا گرفتم . جعبه ش رنگ و رو رفته بود اما گفت نگران نباش دست دوم نیست و خوب همه رو هم چک کردو که اصل بود!لطفا زود تر راهنمایی کنید که اگه تقلبیه برم یقه شو بگیرم!راستی برای هک کردنش مشکلی پیش نمیاد مثلا سریال بپره یا k750 بشه؟!لطف میکنید اگه از نگرانی خلاصم کنید...حیف پول!
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nkhdiscovery
28-06-2007, 01:21
بابا شما که اینقدر گوشی هک کردید جواب بدید
Mahdi_Moosavi
28-06-2007, 01:56
ببین من تو شک هستم چون گوشیت cid 36 هستش و erom ش هم brown هست !!!!!
یعنی واسه سری های اولی که k750 وارد شد !!!!
شما گفتی کی گوشی رو خریدی ؟؟؟؟
من به یقین نمی گم ولی 70 درصد احتمال میدم گوشی قدیمی k750 رو با ترفند معروف کلک زدن از طریق ویندوز
به w800 آپدیت کرده و یه قاب نو گرفته و به عنوان w800 نو انداخته بهت !!!
ضمنآ گوشیت چون brown هست بدون هیچ دردسری می تونی به far باهاش کار کنی ( هک کنیش) نیازی به xs
نیست .
nkhdiscovery
28-06-2007, 10:42
ببین من تو شک هستم چون گوشیت cid 36 هستش و erom ش هم brown هست !!!!!
یعنی واسه سری های اولی که k750 وارد شد !!!!
شما گفتی کی گوشی رو خریدی ؟؟؟؟
من به یقین نمی گم ولی 70 درصد احتمال میدم گوشی قدیمی k750 رو با ترفند معروف کلک زدن از طریق ویندوز
به w800 آپدیت کرده و یه قاب نو گرفته و به عنوان w800 نو انداخته بهت !!!
ضمنآ گوشیت چون brown هست بدون هیچ دردسری می تونی به far باهاش کار کنی ( هک کنیش) نیازی به xs
نیست .
ممنون آقا مهدی.میشه بگید چرا 70 در صد؟؟ گوشی رو قبل همین عید 86 گرفتم طرف کلی برام گشته بود! حالا به هر حال صرف نمیکنه برم سراغش ولی دو چیز مهم :
اگه هک کنم سریالش نمیپره یا یه وقت دوباره k750 نمیشه؟!؟ طبق همون آموزش ها پیش برم یا قلق خاصی داره؟
2- اون 6 تا X که آخر imei نشون میده یعنی چی؟
3- با فار منیجر اگه هک کنم مثلا برای درایور صدا چند ساعت طول میکشه ؟(تو یه تاپیک یکی گفته بود در عرض 10 دقیقه هک میکنه ، چه جوریه؟)
ببخشید سوالاتم زیاد شد ( والبته از تیتر تاپیک هم کمی خارج شد!)
Mahdi_Moosavi
28-06-2007, 12:36
این روش فقط برای گوشی های brown یا cid 36 کاربرد داره .
اول فار رو دانلود کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد این پلاگین sefp :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ابنجا رو هم نگاه کن بد نیست ( البته تا خط 15 واسه گوشی شما کافیه ) :27: :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید .
nkhdiscovery
28-06-2007, 16:31
آقا مهدی این که مال XS 2 و گوشی های cid 46 هستش که! شما گفتی نیاز به XS نیست. منظورت همینه یا منظورت تاپیک آموزش کامل هک گوشی های سونی اریکسونه؟اون تاپیک رو کامل دارم.
ولی به این دو خواهشا جواب بدین:
با فار چقدر طول میکشه (منظورم اینه که به ساعت میرسه؟) 2- سریال نمیپره یا دوباره کا 750 نمیشه؟
راستی یه چیز دیگه!الان باید مثل کا 750 هکش کنم یا دبلیو 800؟؟
Mahdi_Moosavi
28-06-2007, 17:52
'گفتم که تا خط 15 تایپیک واسه گوشی شماست .
با فار حداکثر 15 دقیقه .
روش هک کردن w800 و k750 فرقی نداره .
nkhdiscovery
28-06-2007, 18:18
ممنون چون مال cid 46 بود شک کردم (مال من 36). اما ببخشید یه سوال دیگه برام پیش اومد.برای افزایش صدا و درایور دوربین همه جا با XS آموزش دادند و البته آموزش صدا فقط برای 810 هست که منظورم از چقدر وقت گرفتن پچ ریختن و ... نیست اینه که اینها با xs خیلی وقت میگیره با فار میشه سریعتر انجام بدی؟ اگه لطف کنین این رو هم جواب بدین تو کدوم تاپیک هست دیگه فعلا مزاحم نمیشم!
nkhdiscovery
29-06-2007, 01:25
آقا مهدی به هر حال ممنون فعلا هک به تعویق افتاد چون با این ویندوز فکستنی : USB Device is not recognized!!!!!!!!!
navid_ice_heart_128
29-06-2007, 02:08
گوشیم w800 رو به ++XS وصل میکنم این رو میگه (که تو عکس هست) میخوام ببینم آیا گوشیم k750 بوده به w800 تبدیل کردند بهم انداختند؟ گوشی مالزی و سریال اصله بدنه و جعبه با توی گوشی و اول این سریال که با ++XS نشون میده یکیه.تو سایت اینتر نشنال نامبرینگ هم میگه همین سریال مال k750 هست که قبلا یه تاپیک براش زدم به ایننتیجه رسیدیم که چون با بدنه یکیه نمیتونه تقلبی باشه.حالا چی کار کنم؟؟؟ :41: قبل عید که هیچ جا نبود از آشنا گرفتم . جعبه ش رنگ و رو رفته بود اما گفت نگران نباش دست دوم نیست و خوب همه رو هم چک کردو که اصل بود!لطفا زود تر راهنمایی کنید که اگه تقلبیه برم یقه شو بگیرم!راستی برای هک کردنش مشکلی پیش نمیاد مثلا سریال بپره یا k750 بشه؟!لطف میکنید اگه از نگرانی خلاصم کنید...حیف پول!
اینم عکس:
نمیدونم موضوع چیه ولی وقتی گوشیمو w800 کردم همه ی برنامه ها w800 میشناختن:18:
nkhdiscovery
29-06-2007, 08:54
سلام navid ice ! مطمئنی؟؟؟ یعنی این گوشی بد بخت چشه؟؟؟
nkhdiscovery
29-06-2007, 09:51
البته اول این ارور رو میده بعد که باتری رو درمیارم دوباره جا میزنم بعد اون اطلاعات رو میده که تو پست اول گفتم
اگه گوشیت Cid36 اصلا به Xs++ نیازی نداری.فقط از Sefp مربوط به Cid36 استفاده کن(فکر کنم 10041)باشه.گوشی توسط فار براحتی پشتیبانی میشه.سرعت فار اصلا با نرم افزارهای دیگه قابل مقایسه نیست و مثل کپی کردن فایلها در ویندوز هستش.در مورد تقلبی بودنش هم من گوشی یکی از آشناهام که K750 Cid36 بود رو به W800 تبدیل کردم و یک قاب W800 هم روش انداختم.رفیقم هم یک کارتن W800 گیر اورد با یک هولوگرام تقلبی که براش درست کردن به اسم W800 به یکی دیگه قالب کرد.
nkhdiscovery
01-07-2007, 08:54
اگه گوشیت Cid36 اصلا به Xs++ نیازی نداری.فقط از Sefp مربوط به Cid36 استفاده کن(فکر کنم 10041)باشه.گوشی توسط فار براحتی پشتیبانی میشه.سرعت فار اصلا با نرم افزارهای دیگه قابل مقایسه نیست و مثل کپی کردن فایلها در ویندوز هستش.در مورد تقلبی بودنش هم من گوشی یکی از آشناهام که K750 Cid36 بود رو به W800 تبدیل کردم و یک قاب W800 هم روش انداختم.رفیقم هم یک کارتن W800 گیر اورد با یک هولوگرام تقلبی که براش درست کردن به اسم W800 به یکی دیگه قالب کرد.
بعدش اونو امتحان نکردید ببینید تو xs چی میزنه؟البته xs فقط برای فهمیدن cid بود منم فار رو کاملا تایید میکنم.حالا من مشکلم این بود که navid ice heart گفت گوشیش W800 شناخته میشه(با این که تبدیلیه) اما مال من رو کا750 میشناسه و برام عجیبه که چه جوری سریالش اصلیه؟ آیا این سریال که با پشت باتری هم میخونه با آپدیت یا هک با فار یا فلش میپره؟؟
گفتم که رفیقم گوشی رو رد کردولی اگه یه مورد دیگه پیدا کردم تست میکنم جوابتو میدم.در ضمن یادت باشه به هیچ هولوگرامی اطمینان نداشته باش.میخوای برات هولوگرام برای انواع گوشیها درست کنم.
nkhdiscovery
03-07-2007, 09:46
گفتم که رفیقم گوشی رو رد کردولی اگه یه مورد دیگه پیدا کردم تست میکنم جوابتو میدم.در ضمن یادت باشه به هیچ هولوگرامی اطمینان نداشته باش.میخوای برات هولوگرام برای انواع گوشیها درست کنم.
ایول! شما با این استعداد چرا نمیای اصفهون کار کونی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D E V I L
03-07-2007, 15:39
بعدش اونو امتحان نکردید ببینید تو xs چی میزنه؟البته xs فقط برای فهمیدن cid بود منم فار رو کاملا تایید میکنم.حالا من مشکلم این بود که navid ice heart گفت گوشیش W800 شناخته میشه(با این که تبدیلیه) اما مال من رو کا750 میشناسه و برام عجیبه که چه جوری سریالش اصلیه؟ آیا این سریال که با پشت باتری هم میخونه با آپدیت یا هک با فار یا فلش میپره؟؟
گوشيه منم k750 هست كه به w800 تبديل شده و تو ++xs و هربرنامه ديگه اي مشخصات w800 رو نشون ميده.اگه قابشو عوض كنم امكان نداره كسي متوجه بشه كه k750 هستش.
البته يكي از دوستان من هم يه k750 رجيستر اصلي داشت كه وقتي به xs وصل ميكردي مينوشت w800!
فكر كنم اين برنامه چند تا باگ كوچولو داشته باشه.:46:
با داوينچي انتحان كن ببين چي نشون ميده؟
موفق باشيد:11:
ایول! شما با این استعداد چرا نمیای اصفهون کار کونی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینجا تو کرج بهتره چرا اصفهان؟
ولی یک وقت فکر نکنی من تو کار جعل و اینجور چیزام. لقمه حروم از گلوی ما پایین نمیره.ولی بالاخره چند تا از دوستان تو این کارا هستند.
nkhdiscovery
05-07-2007, 14:37
گوشيه منم k750 هست كه به w800 تبديل شده و تو ++xs و هربرنامه ديگه اي مشخصات w800 رو نشون ميده.اگه قابشو عوض كنم امكان نداره كسي متوجه بشه كه k750 هستش.
البته يكي از دوستان من هم يه k750 رجيستر اصلي داشت كه وقتي به xs وصل ميكردي مينوشت w800!
فكر كنم اين برنامه چند تا باگ كوچولو داشته باشه.:46:
با داوينچي انتحان كن ببين چي نشون ميده؟
موفق باشيد:11:
آره حتاما یه باگ این شکلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره!!
در ضمن 17 بار داوینچی رو از سایت خودش و لینک های زیپ شده تو سایت گرفتم آرشیو ها خراب بود فایل خود سایت هم 200-300 کیلو بایت دانلود میکنه میگه complete! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی از همه زحماتی که تو سایت میکشید ممنون..فکر کنم الان خیلی ها دارن دعاتون میکنن!(البته نه فقط شما کلیه بچه های فعال سایت...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
D E V I L
05-07-2007, 19:56
آره حتاما یه باگ این شکلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره!!
در ضمن 17 بار داوینچی رو از سایت خودش و لینک های زیپ شده تو سایت گرفتم آرشیو ها خراب بود فایل خود سایت هم 200-300 کیلو بایت دانلود میکنه میگه complete! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی از همه زحماتی که تو سایت میکشید ممنون..فکر کنم الان خیلی ها دارن دعاتون میکنن!(البته نه فقط شما کلیه بچه های فعال سایت...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه بابا كجاش دعا ميكنن
اگه به نتيجه رسيدن كه هيچ بعضي ها حتي يه تشكر هم نميكنن چه برسه به دعا:23:
وقتي هم به مشكل بر ميخورن اول ميان يه تاپيك ميزنن و ميگن هك كردنو اينجور چيزا فايده نداره و مارو مقصر ميدونن ...:47:
ديگه ميخام بيخيال p30world بشم!:37:
nkhdiscovery
17-07-2007, 10:43
نه بابا كجاش دعا ميكنن
اگه به نتيجه رسيدن كه هيچ بعضي ها حتي يه تشكر هم نميكنن چه برسه به دعا:23:
وقتي هم به مشكل بر ميخورن اول ميان يه تاپيك ميزنن و ميگن هك كردنو اينجور چيزا فايده نداره و مارو مقصر ميدونن ...:47:
ديگه ميخام بيخيال p30world بشم!:37:
من دو سه هفته ای میشه بی خیال شدم ما شا الله تو انجمن نجوم یه تاپیک رو ترکوندم اما هنوز آخرین پست مال خودمه!البته این ها بهونه است و پر توقعی!!! به خاطر کنکور 87 از الان PC و p30 همه تعطیل!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.