مشاهده نسخه کامل
: چه طوري ميشه برنامه يا بازي جاوا بر روي حافظه خارجي(RAM) گوشي 6230i نصب كرد؟
سلام
چه طوري ميشه برنامه يا بازي جاوا بر روي حافظه خارجي(RAM) گوشي 6230i نصب كرد؟
چون هر كاريش كردم فقط روي داخلي نصب ميشه؟!!
mehdi_omax
29-06-2007, 22:42
شما ميتونيد با ram reader يا كابل usb رم موبايل رو به كامپيوتر اتصال بديد و copy/paste كنيد بعدش تو موبايل اجرا كنيد. البته پسوند فايل بايد jar باشه
arman7165
30-06-2007, 03:15
سلام
چه طوري ميشه برنامه يا بازي جاوا بر روي حافظه خارجي(RAM) گوشي 6230i نصب كرد؟
چون هر كاريش كردم فقط روي داخلي نصب ميشه؟!!
شايد بايد توي داخلي نصب بشه تا كا كنه
Siemens!
01-07-2007, 01:26
شما ميتونيد با ram reader يا كابل usb رم موبايل رو به كامپيوتر اتصال بديد و copy/paste كنيد بعدش تو موبايل اجرا كنيد. البته پسوند فايل بايد jar باشه
درسته میشه!!!
سلام باتشكر از
Mehdi_omax و arman7165
كلاً رو حافظه خود گوشي نصب ميشه.
اون كاري كه گفتيد قبلاً كردم ولي روي حافظه داخليش نصب ميكنه.
اگر بازهم از دوستان ميدانند كمكم بكنند.
با بلوتوث بریز ( البته اگه داری)
arman7165
02-07-2007, 20:48
سلام باتشكر از
Mehdi_omax و arman7165
كلاً رو حافظه خود گوشي نصب ميشه.
اون كاري كه گفتيد قبلاً كردم ولي روي حافظه داخليش نصب ميكنه.
اگر بازهم از دوستان ميدانند كمكم بكنند.
عزيز لطفا بگو اون برنامه اي كه مي خواستي نصب كني چيه؟
آخه بعضي برنامه ها مثل نورتون آنتي ويروس و advanced key locker و font remover و خيلي هاي ديگه فقط و فقط روي phone memory نصب مي شن..:7:
البته اين برنامه هايي كه گفتم واسه symbian احتمالا گوشيه 6230i سيمبيان نيست...:10:
با بلوتوث بریز ( البته اگه داری)
بله بلوتوث هم داره ولي فايل(jar) رو كه روي خود گوشي انتقال ميدم نمي تونه اونو بخونه ارور ميده
و نمي تونه نصبش كنه و فقط از طريق كابل و آن هم از روي كامپيوتر بر روي حافظه خارجي نصب ميكنه.
عزيز لطفا بگو اون برنامه اي كه مي خواستي نصب كني چيه؟
آخه بعضي برنامه ها مثل نورتون آنتي ويروس و advanced key locker و font remover و خيلي هاي ديگه فقط و فقط روي phone memory نصب مي شن..:7:
البته اين برنامه هايي كه گفتم واسه symbian احتمالا گوشيه 6230i سيمبيان نيست...:10:
سلام
1-منظورم از برنامه هر فايلي اعم از بازي و يا برنامه هايي است كه با پسوند JAR ميباشند مثلاً بازي فيفا2007.
2- گوشي من جاوا است و كلا تا اون جايي كه شنيدم جاوا ويروسي نميشه كه ضد ويروس بخواد.
3- اصلاً برنامه هايي كه با حافظه خود گوشي هم ربطي نداره روي حافظه خارجي نصب نميشه.
اگر درباره نصب فايل هاي JAR شما و كسي از دوستان چيزي ميدونه لطفاً كمكم كنه.
قبلا هم در مورد این تو اینانجمن هاسوال شده بودکسی اطلاعی نداشت. بهتره چند تا کار کنید.
1. از مغازهدارها بپرسید.
2.تاریخ گوشیتونو جلو ببرید یه برنامه جاوانصب کنین.فایل هایی رو که روی گوسی کپی میشه رو رد گیری کنید و با همون آدرس به مموری انتقال بدید. شاید سخت باشه.
اگر از دوستان ديگر كسي ميداند راهنمايي كند.
بله بلوتوث هم داره ولي فايل(jar) رو كه روي خود گوشي انتقال ميدم نمي تونه اونو بخونه ارور ميده
و نمي تونه نصبش كنه و فقط از طريق كابل و آن هم از روي كامپيوتر بر روي حافظه خارجي نصب ميكنه.
البته منظور من این بود که فایل Jar رو از کامپیوتر با بلوتوث روی رم گوشیت بریزی.
من که قبلا این کارو کردم مشکلی نداشت , حالا شما این کارو انجام بده تا تخصصی تر روش کار کنیم.
mehdi_omax
04-07-2007, 01:15
عزيز من اينو ميگم گوش کن:
قرار نيست گوشيت هر برنامه جاوا رو بشناسه که ، من اون روشی که گفتم رو رو 6125 تست کردم و جواب گرفتم
اگه گوشيت برنامه رو نميشناسه زياد تلاش نکن موفق نميشی، البته ببخشيدا.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.