مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک و راهنمایی برای خرید پاور
Unkn0wn_bit
27-06-2007, 15:48
سلام ...
من میخوام یه پاور بخرم ... اون طوری که من گشتم و Review های مختلف رو خوندم پاور ThermalTake 1200W Real رو انتخاب کردم ... میخواستم اینجا هم عنوان کنم ، اگه کسی انتخاب بهتر سراغ داره ، لطف کنه و بگه ... پاور الانم که نمیکشه و میخوام عوضش کنم یه OCZ GameXStream 600W Real هستش ... فقط خواهش میکنم سریع تر ، سیستمم الان رو هواست :41: !!!
Hesamy2004
27-06-2007, 17:08
راستش من گرينو بهت پيشنهاد ميكنم. الته پاوري كه ميخواي بگيري وابسته به اينه كه مشخصاته سيستمت چيه؟
ولي اگه يه جستجو بكني سايت گرين رو پيدا ميكني. تو اون سايت مشخصه مصرفي تمام قسمت لوازم كامپيوتر رو مثله مصره CPU, Mother board, .... نوشته. براساس سيستمي كه داري تواناي مصرفي شو جمع كن اونوقت توانه پاورت معلوم ميشه. بعد برو و از هر جا كه خواستي پاورت رو بخر. البته توان پاور بايد بيشتر از عدد بدست اومدت باشه تا سيستمت دوباره مشكل پيدا نكنه.
براي محاسبه توانه مصرفيت به اين آدرس برو: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله سيستمت هم درست ميشه. ولي پاور قلبه كامپيوتره و سعي كن بهترين رو انتخاب كني
Unkn0wn_bit
27-06-2007, 18:11
حساب کردم ، یه چیزی حدود 850W شد ... اول میخواستم از همون GameXStream ها ، یه دونه 1010W Real بگیرم ... ولی دیدم قیمتا با اونی که بالا نوشتم ( TT ) ، خیلی فرق نداره ... نمیدونم چی کار کنم ... !!!
مشاوره و راهنماي خريد كيس و پاور رو بالا نديديد !!؟
قوانين بخش رو نديديد !!؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.