مشاهده نسخه کامل
: بازي فوتباليستهاي ميكرو رو موبايل
بازي فوتباليست ها رو كه يادتون هست
خوب اول از برنامه Vnes با يد استفاده كنيد كه برنامه كرك شدشو كمال در اختيارم گذاشت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم خود بازيش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ahmad-Ra
27-06-2007, 14:27
هه. من این بزای رو تو میکرو یه 6 یا 7 سال پیش بازی میکردم.
عجب خوش میگذشت...
دمت گرم برای موبایل دادی..
هه. من این بزای رو تو میکرو یه 6 یا 7 سال پیش بازی میکردم.
عجب خوش میگذشت...
دمت گرم برای موبایل دادی..
اره فاز ميده باس تجديد خاطره سوباسا كاكرو تارو............:27:
asire_eshgh
27-06-2007, 21:02
لینک بالا کار نمی کنه
لینک بالا کار نمی کنه
لينك تصحيح شد
خیلی بازیه قشنگیه. اگر بازیه سگاش را هم داشته باشی دیگه عالی می شه...
al pacino_masoud
30-06-2007, 14:05
دستت درست
عجب دورانی داشتیم با این بازی
morteza_m2n
01-07-2007, 16:37
آقا خیلللللللللللللللللللی ازت ممنون من با این بازی زندگی کردم شاید باورتون نشه ولی هنوزم تو خونه بازی میکنم یادش بخیر یه رمز داشت: ی ی ی
بازم ازت ممنون :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11:
یه توضیحی هم درموردش میدادی بد نبود جاواست یا سیمباین؟به چه گوشیهایی میخوره؟ سری چند?
lover_pc_games
01-07-2007, 17:33
بازي فوتباليست ها رو كه يادتون هست
خوب اول از برنامه Vnes با يد استفاده كنيد كه برنامه كرك شدشو كمال در اختيارم گذاشت
جاوای این بازی رو نداری !؟
من یک مشکل دارم
هر دوتا فایل را ابتدا ریختم. فایل بازی به صورت اجرایی نیست اما فایل برنامه Vnes به صورت اجرایی هستش که نصبش کردم. فایل بازی را هم درون گوشی ریختم اما وقتی برنامه Vnes را اجرا می کنم بازی اجرا نمی شه. می شه بگید که دقیقا باید چکار کنم تا بتونم بازی را اجرا کنم؟
Mkft_1385
03-07-2007, 16:03
دستت درد نکنه خیلی باحالی بازم از بازیهای میکرو بذار
بابا جون چرا یکی جواب ما را نمی ده؟ کسی مگه این بازی را نصب نکرده؟
یک زمانی خیلی سریع به پستها جواب داده می شد اما الان...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم چرا کسی به این سئوال ساده جواب نمی ده؟!!! اینجا چه خبر شده؟ همه فقط می خوان دانلود کنند؟
سلام دوستان يه مدت نبوديم دانشگاه باسه امتحانها خوب بزن بريم...
خیلی بازیه قشنگیه. اگر بازیه سگاش را هم داشته باشی دیگه عالی می شه...
بازي فوتباليسته با شخصيت ها ي سوبا و.... مال ميكرو هست
فوتباليستهاي سگا اين شخصيت ها رو نداره باسه همين زياد جالب نيست بازم اگه دوست داشتي بگو تا بذارم
آقا خیلللللللللللللللللللی ازت ممنون من با این بازی زندگی کردم شاید باورتون نشه ولی هنوزم تو خونه بازی میکنم یادش بخیر یه رمز داشت: ی ی ی
بازم ازت ممنون :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11:
یه توضیحی هم درموردش میدادی بد نبود جاواست یا سیمباین؟به چه گوشیهایی میخوره؟ سری چند?
نه جاواس نه سيمبين........ با امولاتر بايد اجراش كني
مبدلگرشم سيس هست پس نوكيا هست
جاوای این بازی رو نداری !؟
اصلا وجود نداره
من یک مشکل دارم
هر دوتا فایل را ابتدا ریختم. فایل بازی به صورت اجرایی نیست اما فایل برنامه Vnes به صورت اجرایی هستش که نصبش کردم. فایل بازی را هم درون گوشی ریختم اما وقتی برنامه Vnes را اجرا می کنم بازی اجرا نمی شه. می شه بگید که دقیقا باید چکار کنم تا بتونم بازی را اجرا کنم؟
برنامه VNES رو نصب كن فايل بازي تو بريز تو مموري با فايل منيجر بازي اجرا كن بهت اررور ميده ميگه فرمت رو نميشناسم بعد برو تو برنامه VNES اسم بازي اونجاس اجراش كن. نشد بگو
دستت درد نکنه خیلی باحالی بازم از بازیهای میکرو بذار
ميخواي بازي نينجا ترتلز رو بذارم
من همینکار را کردم اما برنامه Vnes اجراش نمی کنه. موبایلم هم ان70 هستش. اگه بازی سگاش را هم داری بگذار چون اون هم خیلی باحال بود...
morteza_m2n
11-07-2007, 14:02
من همینکار را کردم اما برنامه Vnes اجراش نمی کنه. موبایلم هم ان70 هستش. اگه بازی سگاش را هم داری بگذار چون اون هم خیلی باحال بود...
عجيبه مال من n70 هست ولي بازي به راحتي اجرا ميشه
بازيش اصلا حال نميده عربي نيست برداشتن ژاپني كردن
پس شاید ایراد از گوشی من باشه ؛ البته اگه ژاپنی هم باشه که دیگه ارزش دنبال کردن هم نداره، آخه ژاپنیه من یه کمی ضعیفه!!
والا تا اونجا كه ما يادمونه از اولم ژاپني بود
morteza_m2n
12-07-2007, 16:06
والا تا اونجا كه ما يادمونه از اولم ژاپني بود
نه بابا فوتبالیستها دوتا بود یکی عربی ویکی هم زاپنی که با هم فرق زیادی داشتن (عربی بهتر بود) حالا اینی که اینجا گذاشته شده همون عربی هستش که فقط زبانشو زاپنی کردن بازی رو نمیشه ادامه داد چون کلمه ها خیلی کوچک هستند .
این تاپیک میدونم خیلی قدیمیه ولی حالا کسی جاوای اینو نداره؟
این لینک برنامه ی بازی خرابه لطفا درستش کنین
ببخشید لینک بازی فوتبالیست ها هو خرابه لطفا درستش کنین خییییییییییییییییییلی خیلللللللللللللللللللللی ممممممممممنون میشم:46:
AminAriya
04-11-2009, 19:07
اینجا همه درباره یه بازی صحبت کردن که خود این بازی غایبه معلوم نیست از کجا باید بازی رو دانلود کرد که حالا بخوام نظر بدم یکی به من یاد بده په طور چیزی رو که میخوام میتونم دانلود کنم
arman955
11-09-2013, 15:43
من از بچگیم عاشق این کارتون بودم..کل بازی هاشم 100 بار تا آخرش رفتم الان دیدم بارای گوشی گذاشتید جا خوردم از خوش حالی..ولی انگار نمیتونم دانلودش کنم لینک دانلو.د رو میزنم ی چیزایی خارجی میاد خداااااا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.