ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور ميشه توي vb.net بطور مستقيم يه چيزي رو چاپ کرد ** مثل متد print توي vb **

A_M_gold
27-06-2007, 10:16
چطور ميشه توي vb.net بطور مستقيم يه چيزي رو چاپ کرد ** مثل متد printer توي vb **

_H2_
27-06-2007, 15:23
سلام
منظورتان بر روی مانیتور است یا پرینتر واقعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

A_M_gold
28-06-2007, 08:49
منظورم چاپ روي چاپگره.

توي vb با متد printer ميشد يه رشته رو مستقيم روي چاپگر چاپ کرد.
اما توي vb.net !!!!!

_H2_
28-06-2007, 10:41
سلام
برای پرینت مستقیم و سریع باید از کامپونت PrintDocument استفاده و متد print کنید.
یعنی کامپونت مزکور را بر روی فرم قرار دهید و در رویداد PrintPage کدها رابنویسید.
توجه داسته باشید که دستورات به شدت پیشرفته تر شده اند و شما میتوانید تعداد زیادی پارامتر را تایین کنید تا خروجی نهایی به دلخواه شما شود.
نوع قلم
رنگ
فونت
محدوده مورد نظر
راست به چپ یا چپ به راست
تراز افقی، چپ چین، وسط چین و...
تراز عمودی بالا وسط و...
اگر متن در محدوده جا نشد، شکسته شود و به خط دوم برود یا نه
و....
و....

ولی یک نمونه ساده میتوانید این چنین باشد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و بعد از نوشتن دستورات مورد نظر در رویداد مزکور (یا وراثت از کامپونت مزکور که خیلی بهتر هم است!) باید متد Print کامپونت را صدا بزنید.
البته قادرید پرینتر و سایز کاغذ و حاشیه و... را هم تنظیم کنید.!!!

کمی گسترده شده ولی اگر یاد بگیرید بسیار آسان است و آزادی عمل نا محدودی به شما میدهد.

A_M_gold
28-06-2007, 12:03
سلام

H2 دستت درست. متشکرم

bad_boy_2007
30-06-2007, 00:09
سلام
برای پرینت مستقیم و سریع باید از کامپونت PrintDocument استفاده و متد print کنید.
یعنی کامپونت مزکور را بر روی فرم قرار دهید و در رویداد PrintPage کدها رابنویسید.
توجه داسته باشید که دستورات به شدت پیشرفته تر شده اند و شما میتوانید تعداد زیادی پارامتر را تایین کنید تا خروجی نهایی به دلخواه شما شود.
نوع قلم
رنگ
فونت
محدوده مورد نظر
راست به چپ یا چپ به راست
تراز عمودی بالا وسط و...
و....
و....

و بعد از نوشتن دستورات مورد نظر در رویداد مزکور (یا وراثت از کامپونت مزکور که خیلی بهتر هم است!) باید متد Print کامپونت را صدا بزنید.

کمی گسترده شده ولی اگر یاد بگیرید بسیار آسان است و آزادی عمل نا محدودی به شما میدهد.
تو VB6 به راحتی میتونستیم یک فرم رو به پرینتر بفرستیم فکر کنم با دستوری مشابه این : ME.PRINT تو VB.NET هم چنین امکانی وجود داره ؟:46:

_H2_
30-06-2007, 10:41
سلام
من ندیده ام، یا شاید دقت نکرده ام، ولی بعید میدانم وجود داشته باشد، ذات دات نت با این دیتورات بی دروپیکر گله ای جور نیست! مثلاً در همان Vb6 هم شما هیچ دستکاری نمیتوانیستید برروی این دستور انجام دهید.

البته در Vb8 میشود از هر کنترلر و فرم در هر لحظه عکس گرفت و تقریباً هر بلایی میتوان بر سر آن در اورد، اضافه کردن متن و تغییر اندازه و.... و در نهایت میتوان عکس را به همان شیوه ای که برای نوشته گفتم در محل و اندازه مشخصی از کاغذ چاپ کرد. که همان امکان Vb6 را ولی با حالت قانونی تر و با اختیارات بیشتر برای برنامه نویس در دسترس قرار میدهد.
واقعاً این Vb8 خیلی با شخصیته!

bad_boy_2007
30-06-2007, 11:01
خدا بیامرزه پدر و مادر vb6 رو :31: یک امکان جالب داشت اونم اینکه دقیقا فرم رو میفرستاد به پرینتر فقط با این یه خط دستور :

Me.PrintForm

یه پروژه داشتم با net. آبدیتش کردم ولی ظاهرا اینجا کار نمیکنه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

_H2_
30-06-2007, 15:21
سلام

خدا بیامرزه پدر و مادر vb6 رو :31: یک امکان جالب داشت اونم اینکه دقیقا فرم رو میفرستاد به پرینتر فقط با این یه خط دستور :

Me.PrintForm

آقا بهتون امکانات نمیدن! میگید دستور در پیت است که فقط یک کار ساده انجام میدهد.
امکانات میدهند تا به دلخواه خودتان خروجی را کاملاً تنظیم کنید، میگویید پیچیده است!!!
آخه خدا را خوش می یاد!!! این داداش بیل بیچاره به کدام سازتان چی چی کنه!!!!! :31:

MQueen
23-01-2011, 00:05

راست به چپ یا چپ به راست

و....

[/SIZE]

سلام دوست عزیز . من می خواستم با printdocument یه مین فارسی رو با align سمت راست برگه پرینت بگیرم ولی هر کاری می کنم نمی تونم از سمت راست بهش مختصات یدم . کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟

_H2_
24-01-2011, 01:04
سلام

من می خواستم با printdocument یه مین فارسی رو با align سمت راست برگه پرینت بگیرم ولی هر کاری می کنم نمی تونم از سمت راست بهش مختصات یدم . کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟

این موارد به +GDI مربوط میشود و با داشتن یک حداقل اطلاعاتی از دستورات و فرامین و مکانیزم های +GDI به سادگی قابل انجام است...

مثلاً با پرچم DirectionRightToLeft میتوانید متن را RtL چاپ کنید تا پرانتز و اعداد و علائم درست چاپ شود و همچنین با StringAlignment میتوانید متن را در 9 مکان کادر مورد نظر چاپ کنید و...

(مثلاً به تفاوت مکان چاپ "!" با و بدون DirectionRightToLeft دقت کنید)

behzadsen
08-12-2012, 21:47
سلام
نوع قلم
رنگ
فونت
محدوده مورد نظر
راست به چپ یا چپ به راست
تراز عمودی بالا وسط و...
و....
و....

عزیزم دست گلت درد نکنه،ممنون