PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکال با مموریه N73

surena_iran2564
26-06-2007, 08:34
1.دیروز که مموریم تو مموری ریدر بود در پایان کار که میخواستم بردارمش یهو هنگ کرد!!!و به کل قات زد.نه مموری ریدر میتونه بخوندش نه موبایل. هروقت هم میزارم تو مموری ریدر هنگ میکه و اصلآ نمیشه فرمتش کرد حتی با مموری ریدر!!! اول اینکه اطلاعات توش خیلی برام با ارزشن. میتونم بعد از فرمت با یه ریکاوری اطلاعاتی مثل عکس و فیلم برگردونم یا نه(حالا سیو بازیهایی که کلی جون کنده بودم به درک!!!)؟دوم اینکه اصلآ چجوری و با چی فرمتش کنم!(گوشی هم نمیتونه بفورمتونه)
ضمن اینکه وقتی میزارم تو گوشی و میرم تو قیمت مموری پیغام:memory card corrupted میده!

Kolang
26-06-2007, 12:26
كلوپ نوكياااااا!!!!
لطفا در انتخاب محل تاپيك دقت كنيد

surena_iran2564
27-06-2007, 16:01
کسی نیست جواب منو بده. بدجور گیرم. کمکککککککککککککک

Sasan Info
28-06-2007, 01:21
راستش رو بخواي مموريت خراب شده و متاسفانه ديگه به دردي نميخوره
من هم مثل تو دچار همين مشكل شدم و اطلاعاتي بسيار مهم توش بود
كه برام خيلي ناراحت كننده بود

surena_iran2564
29-06-2007, 10:34
راستش رو بخواي مموريت خراب شده و متاسفانه ديگه به دردي نميخوره
من هم مثل تو دچار همين مشكل شدم و اطلاعاتي بسيار مهم توش بود
كه برام خيلي ناراحت كننده بود
تقصیر خودم بود به چند دلیل. وقتی یکی یه گوشی 500 تومنی میگیره باید یه رم خوب بندازه بهش. رم 1 گیگی که قیمتش 15 تومن باشه از این بهتر نمیشه. بعد من همیشه تا یه عکسی یا فیلمی با کوشی میگرفتم درجا میریختم تو کامپیوتر. نمیدونم چرا ایندفه چند روز معطل کردم./آخه قبلآ هم اینطوری شده بود ولی فرمت شد ولی ایندفه اصلآ سیستم هنگ میکنه.....!

Sasan Info
29-06-2007, 16:56
مشكل از مموري كارتت نيست من ميدونم
ببين من يه مموري كارت معمولي 1 گيگ با مارك umax گذاشتم روش كه 14 هزار تومن بيشتر نخريدمش
ولي تا حالا اصلا مشكلي باهاش نداشتم
ولي مموري قبلي ام 512 kingston بود كه گرفته بودمش 22 هزار تومن و با كار هايي كه كردم سوخت
چون اون مموري رو هميشه به كامپيوتر وصل ميكردم
اين رو ميدوني كه مموري با كامپيوتر از طريق ارتباط مستقيم زياد جور نيستن؟
ميشه گفت ولتاژي كه usb كامپيوتر به مموري كارت ميده برا مموري كارت خوب نيست
شما تا جايي كه ميتوني مموريتو به كامپيوتر وصل نكن
اگه خواستي ميتوني از كابل گوشيت استفاده كني كه بهت قول ميدم هيچيش نميشه
وقتي وصل كردي گزينه ي multi media رو بزن گوشيت عين رم ريدر برات كار ميكنه و هيچ مشكلي هم براي مموري ات پيش نمياد
من خودم از اون موقع تا حالا ديگه اينجوري مموري رو با كامپيوتر ارتباط ميدم

موفق باشي