ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست كد جاوا براى آرشيو بلاگفا

Lover_Football
25-06-2007, 22:00
دوستان سلام...
من آرشيو موضوعى تو وبلاگم درست كردم ولى نميتونم بهش زير مجموعه بدم...
مثلا يه موضوع بنام Music درست كردم وميخوام بهش چنتا زير مجموعه مثل Iran & Usa & ... بدم
لطفا بگيد بايد چه كار كنم و اگر كد لازم داره كجا بايد واردش كنم
ممنون...:11:

mofi
04-07-2007, 19:52
ببين اين كار نسبتاً سخته البته براي كساني كه بلدن مشكل نيست.
من يه جور مي تونم كمكت كنم.
شما آدرس وبلاگت رو بده -آرشيو هاي موضوعي هم كه مي خواي همراه با زيرمجمو عه شون بده تا من درست كنم و كدشو بهت.بدم.شما توي وبلاگ در قسمت "مديريت مطالب وبلاگ"فقط زيرمجموعه هايي رو كه مي خواي داشته باشي رو بزار و بعد به من بگو.مثلاً تو مثال خودت فقط USA & Iran 7...رو درست كن.

ifu
07-07-2007, 12:28
با سلام
mofi جان میشه بیشتر توضیح بدید من هم به دنبال چنین کاری هستم
با تشکر

mofi
07-07-2007, 20:43
چرا نمی شه-من گفتم که این کاریه که شما باید کمی HTML بلد باشید.ولی من می تونم براتون درست کنم-شما اینکار رو بکن-با یه مثال:
فرض کن شما مثلاً می خوای دو تا مجموعه اصلی به نام های "موزیک" و "فیلم"داشته باشی و توی "موزیک"دو تا زیر مجموعه به اسم "پاپ"و "کلاسیک"وتوی "فیلم هم سه تا زیر مجموعه به اسم"ایرانی"-"امریکایی"و"هندی داشته باشی.یعنی:

موزیک:
پاپ
کلاسیک
فیلم:
ایرانی
امریکایی
هندی

خوب برای این که من کدهاش رو بنویسم شما توی کنترل پنل وبلاگتون می ری و از قسمت موضوعات مطالب موضوعاتی با اسم زیرمجموعه ها درست می کنی.یعنی توی مثال ما پنج تا موضوع با اسم"پاپ"-"کلاسیک"-"ایرانی"-"امریکایی"-"هندی"درست می کنی و بعد آدرس وبلاگت رو به من می دی-بقیه اش با منه-یعنی کدها رو می نویسم و براتون می زارم.

Lover_Football
08-07-2007, 01:42
Mofi جان ممنون

اين آدرس وبلاگمه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميخوام به اين صورت باشن :
: Tutorials
Photoshop
Windows
Registry
Yahoo Messenger
Word
: Music
Music
Music Video
: Software
Internet
Multi Media
Helpdesk
Graphic
: Pc
Wallpaper
Screen Saver
Icon
Theme
: Mobile
Mobile Screen Saver
Mobile Software
Mobile Wallpaper
Mobile Theme
Mobile Ring Tone
Mobile Games
: Other
Reply Comment
در ضمن ميخواستم ببينم كه چطور ميتونم نوشته ها رو از چپ به راست كنم ؟
دومين سوال هم اينكه وقتى كد رو توى وبلاگ گذاشتم اگر اسم موضوعى رو عوض كنم مشكلى پيش نمياد‌ ؟
و سؤال سوم هم اينه كه آرشيو ( نه آرشيو موضوعى ) رو به صورت فارسى نوشته و من ميخوام انگليسيش كنم . راه حل چيست ؟
فعلا" . . .

Lover_Football
21-07-2007, 00:31
.:. Mofi .:.

چی شد ؟

نمیخوای درست کنی ؟