ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حرفه ایاش کمک کنن، میشه اثر پچ رو خنثی کرد؟

mohajer110
25-06-2007, 08:46
سلام دوستان عزیز
من یک مشکل دارم امیدوارم بتونید حلش کنید
گوشی من k750i,CID 49 ,red,R1CA021 چنج شده هست.
وقتی پچ move_acoustic_to_other_aco_K750_R1CA021.vkp رو با فار منیجر نصب کردم،همه چیز بخوبی پیش رفت. اما وقتی درایور رو عوض کردم صدای موبایلم بکلی از کار افتاد! بعد از تغییر درایور به درایور اولیه باز هم مشکل حل نشد!
حالا باید چه کار کنم؟آیا میشه اثر پچ نصب شده را خنثی کرد و به عبارت دیگه میشه unpatch کرد طوری که سریالم نپره!؟
آیا فایلی وجود داره که با استفاده از اون در فارمنیجر بتونم صدای گوشی رو فلش کنم؟ بی صبرانه منتظر جواباتون هستم.
alpha1834@yahoo.com

Arashdn
25-06-2007, 09:10
چرا قبل از عوض کردن پچ از فایل اصلی بک آپ نگرفتی

mohajer110
25-06-2007, 10:34
از کدوم فایل باید آپ میگرفتم؟

mohajer110
25-06-2007, 10:41
من از کل FS یک بک آپ دارم اما با جایگزین کردن آن و دوباره فلش کردن با فایل rest از طریق فار مشکل حل نشد! گوشی روشن میشه و مشکلی بجز صدا نداره

Saeed_TnT
25-06-2007, 12:57
برای حل مشکلت باید تو tpa/user/other یه پوشه به اسم aco بسازی و درایور صدا رو کلا توش کپی کن . مشکلت حل مشه انشا الله ............

mohajer110
25-06-2007, 13:38
برای حل مشکلت باید تو tpa/user/other یه پوشه به اسم aco بسازی و درایور صدا رو کلا توش کپی کن . مشکلت حل مشه انشا الله ............
از پاسخت ممنونم ولی قبلا این کار رو کرده بودم و مشکل حل نشد
البته خودم جوابشو پیدا کردم
برای پاک کردن پچ باید مراحل نصب رو تکرار کرده و موقع فلش کردن باید گزینه remove flash رو انتخاب کنیم .
با این کار پچ براحتی پاک میشه و همه چیز میشه مثل روز اولش بدون اینکه سریال بپره!

D E V I L
25-06-2007, 16:14
از پاسخت ممنونم ولی قبلا این کار رو کرده بودم و مشکل حل نشد
البته خودم جوابشو پیدا کردم
برای پاک کردن پچ باید مراحل نصب رو تکرار کرده و موقع فلش کردن باید گزینه remove flash رو انتخاب کنیم .
با این کار پچ براحتی پاک میشه و همه چیز میشه مثل روز اولش بدون اینکه سریال بپره!

شما فولدر مربوط رو تو مموري كارد كپي نميكني كه؟
مسير اين فولدر تو حافظه خود گوشي هست اونم بخاطر اينكه صداي گوشي حتي بدون مموري كارت كار كنه.