مشاهده نسخه کامل
: مایع سفید رنگ روی سی پی یو
soccer_18
24-06-2007, 16:46
سلام
مایع سفید رنگی که روی سی پی یو هست و شبیه چسب چوب که بین سی پی یو و فن مالیده شده... میخواستم بدونم این مایع چیه؟؟ و واسه چی روی سی پی یو مالیده شده؟؟
ممنون
اسم این مایع خمیر سیلیکون هست و واسه انتقال حرارت بهتر از Cpu به هیت سینک هست که هر چند وقت یه بار باید پاکش کنی تازشو بزنی
soccer_18
24-06-2007, 17:27
اسم این مایع خمیر سیلیکون هست و واسه انتقال حرارت بهتر از Cpu به هیت سینک هست که هر چند وقت یه بار باید پاکش کنی تازشو بزنی
ممنون عزیز.
راستی در صورتی که با دست تماس پیدا کنه مشکلی که پیش نمیاد؟ ضرر که نداره واسه پوست؟
بازم ممنون
Mahdi_Moosavi
24-06-2007, 17:54
بهتره دستت بهش نخوره بعصی ها مثل خودم بهش حساسیت دارن وقتی دستشون بهش میخوره نوک انگشت
قرمز میشه واسه 1 هفته هم سوزش داره !!!
اگه عوض نشه خطر ناکه؟
نه خطرناک نیست ولی بهتره که حدود هر 6 ماه تا یک سال (به مدت اسیفاده از کامپیوتر بستگی داره) عوض کنین رو دمای CPU خیلی تاثیر داره
ضرر هم فکر نکنم داشته باشه من تا حالا چیزی نشنیدم ولی بهتره که دست نزنین
اگه عوض نشه خطر ناکه؟
دما بالا ميره
======
در اوور كلاك هم چون دما خيلي بالاتر مي ره بنابراين بعد از مدت خمير فاسد ميشه و زود تر بايستي عوض بشه
در انتخابش هم این نکته رو رعایت کنین که نه مثل آب بریزه و نه سخت باشه چون انواع تقلبی با قیمت صد تومن تو بازار خیلی زیادن
*PiNk PaNTHeR*
24-06-2007, 20:58
سلام.
میشه بگین خمیر رو از کجا بخریم؟
سلام.
میشه بگین خمیر رو از کجا بخریم؟
خب کامپیوتری ها دارن ولی باید از یکی بپرسی که بدونه چیه
من خودم یه بار از یکیشون پرسیدم خمیر سیلیکون دارین بهم گفت ما لوازم آشپزی خارجی نمیفروشیم:18: :18: :18: یارو فکر میکرد خمیر هلندی واسه پیتزاست
من خودم یه بار از یکیشون پرسیدم خمیر سیلیکون دارین بهم گفت ما لوازم آشپزی خارجی نمیفروشیم:18: :18: :18: یارو فکر میکرد خمیر هلندی واسه پیتزاست
خیلی باحال بود
من از همین مغازه های کامپیوتری خریدم
مال من خمیر تو یه سرنگ بود 500 تومن
zonealarm
25-06-2007, 00:53
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
اگه مدت زیادی خمیر رو عوض نکنی علاوه بر فسادخمیر ( بر اثر حرارت ) که باعث عدم انتقال بهتر گرما به هدسینک میشه...خشک شدنش باعث چسبندگی سی پی یو به هدسینک هم میشه و برای جدا کردنشون مکافات پیدا میکنی ... هر 3 ماه به 3 ماه عوض بشه خوبه..از مغازه های کامپیوتر میتونی بخری..همونطور که دوست عزیز Actros هم اشاره کردند به قیمت حدود 500 و یک سرنگ کوچولو هست ( البته این نوع چینیشه و کیفیت زیاد خوبی نداره ..برای همینه میگم 3 ماه به 3 ماه عوض بشه بهتره) نوع خوبش هم در سرنگهای بزرگ و قیمتهای نجومی هست که اصلا خریدش برای مصارف شخصی به صلاح و صرفه !! نیست :31:
soccer_18
25-06-2007, 06:46
خشک شدنش باعث چسبندگی سی پی یو به هدسینک هم میشه و برای جدا کردنشون مکافات پیدا میکنی ... :
سی پی یو من سوخته و مجبور شدم برای اطمینان که مادربرد سالمه یا نه از سی پی یو یه کامپیوتر دیگه استفاده کنم
ولی موقعی که میخواستم فنو جدا کنم نمیشد پس 100% علتش همینه؟ یعنی چسبیده به فن...
در ضمن...
از یه کامپیوتر دیگه استفاده کردم ولی جالبه که اون اصلا" این خمیر رو نداشت!!!!!
از صاحبش پرسیدم گفت 4 ساله سیستمو خریده و بدون خمیر هیچ مشکلی پیش نیومده...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه...
سی پی یو من سوخته و مجبور شدم برای اطمینان که مادربرد سالمه یا نه از سی پی یو یه کامپیوتر دیگه استفاده کنم
ولی موقعی که میخواستم فنو جدا کنم نمیشد پس 100% علتش همینه؟ یعنی چسبیده به فن...
در ضمن...
از صاحبش پرسیدم گفت 4 ساله سیستمو خریده و بدون خمیر هیچ مشکلی پیش نیومده...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه...
دمای cpu بالا میره وکاراییش میاد پایین
همین
من سیستم قبلیم که cpu intel celeron بود خمیرشو پاک کردم تازه 2 ماه بدون فن کار کرد!
در ضمن...
جالبه...
بله ..علتش 100% همونه...گفتم متاسفانه خمیر سیلیکن هایی که در دسترس ماست و استفاده می کنیم مرغوب نیستند و خمیر سیلیکن مرغوب قیمت بالایی داره که استفاده از اون برای مصارف شخصی از نظر مادی مقرون به صرفه نیست و این خمیر هایی که ما استفاده می کنیم در مدت زمان و با استفاده مداوم از سیستم زود فاسد میشن و بهترین راه تعویض زود به زود اونه....برای اینکه راحت هد سینک رو بتونید از روی سی پی یو جدا کنید...در کیس رو باز کنید و سیستم رو روشن کنید...بعدز از یک مدت کار سریع سیستم رو خاموش کنید و هدسینک رو قبل از اینکه سرد بشه باز کنید از روی سی پی یو
درمورد سیستم دوستتون هم باید بگم که حتما شرایط و دمای اطراف محیط کیس ایشون خنک بوده..بعدش هم باید بگم که معمولا فن های سی پی یو در روی هدسینک خود در ابتدا یک لایه خمیر سیلیکن ( به رنگ آب متمایل به سبز !! ) دارند که معمولا تا مدت زیادی جوابگو هست ( به دلیل مرغوبیت خمیری که کارخانه بر روی سی پی یو قرار داده ) ..ولی من دیدم سیستمی رو که خمیر سیلیکون استفاده نمیکرده ولی در شرایطی که دمای محیط گرم باشه باعث مشکلاتی از قبیل هنگ کردن سیستم و غیر میشه..ولی این مشکلات همیشگی نیست و به دمای محیط هم بستگی داره..
در آخر هم باید بگم که استفاده از خمیر سیلیکن مثل شمشیر دو لبه میمونه..یعنی اگر شما مقدار زیادی از اون رو در هر بار استفاده بر روی سی پی یو قرار بدید علاوه بر کثیف کردن سی پی یو خودش عامل گرما میشه ( با انتقال ندادن صحیح گرما )...پس برای هر بار مصرف بعد از تمیز کردن سی پی یو ( در حالی که تازه سیستم رو خاموش کردید و به دلیل گرما خمیر بر روی سی پی یو هنوز جامد نشده ) ..باید مقداری رو در وسط سی پی رو قرار داده و با قرار دادن مستقیم هد سینک بر روی اون باعث بشید که وزن هد سینک خمیر رو پهن کنه بر روی سی پی یو .. و بعد زبانه ها رو جا بیندازید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.