ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يعني ميشه كاري كرد كه ديگه كسي چيزي از روي كامپيوترتون deleteنكنه؟

ebru gundes021
24-06-2007, 10:26
:5: يعني ميشه كاري كرد كه ديگه كسي چيزي از روي كامپيوترتون deleteنكنه؟

Administratot
24-06-2007, 10:43
با سلام
با این برنامه می تونید هم کودکان و هم بزرگترها یا هر کسی را در حذف فایلهای خود محدود کنید
Child Control 2007 ver.9.420

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ocz
24-06-2007, 10:49
اگر بدون برنامه هم خواستيد مي توانيد يك User Accountجديد از نوع محدود Limited بسازيد
تنظيمات جزيي تر را هم بعدا مي توانيد از سربرگ Security جزييات فايل ها اعمال كنيد

بهنازی
24-06-2007, 11:38
ocz با تشکر از شما میشه در مورد مطلبی که در بالا گفتین یکم توضیح بدین که چجوری باید این کار رو کرد؟

SRT_71
24-06-2007, 12:15
ocz با تشکر از شما میشه در مورد مطلبی که در بالا گفتین یکم توضیح بدین که چجوری باید این کار رو کرد؟

برای این کار به مسیر زیر برید:
Control Panel===>User Accounts===>Create A new account
حالا بعد از انتخاب نام و کلیک روی next در قسمت Pick an account type روی Limited کلیک کنید و یک account محدود رو بسازید.
امیدوارم بدردتون بخوره:46:

merlin001
24-06-2007, 23:08
در ضمن اگه وارد باشی میتونی درایوی که میخوای کسی دلت نکنه رو Ntfs کنی. بعدش هم اون محدود به اکانت خودت کنی. فقط اگه قاط بزنه کمی دشوار میشه ها

__Genius__
24-06-2007, 23:13
برای این کار به مسیر زیر برید:
Control Panel===>User Accounts===>Create A new account
حالا بعد از انتخاب نام و کلیک روی next در قسمت Pick an account type روی Limited کلیک کنید و یک account محدود رو بسازید.
امیدوارم بدردتون بخوره:46:

رکسانا جان این یک account محدود میسازه ولی کافی نیست ... ( anyway tnx from intrro***)
برای کنترل اکانت خودتون هر چند هم که limit باشه توصیه میشه از Policy ها بهره ببرین ...
هر چند policy ها هم میتونن خوب ظاهر بشن ولی متاسفانه به دلیل فراوانی حفره های privilege escalation در سیستم ویندوز باز هم میشه سو استفاده کرد ...
در ضمن ... برای اینکار توی run بزنین gpedit.msc .... در ضمن برای فهمیدن دقیق الین مطالب به کتاب مربوطه به windows xp دوره mcse شرکت مایکروسافت فصل 8 ..... مراجعه کنین اونجا کامل توضیح داده ....

بهنازی
25-06-2007, 11:30
با تشکر از همه دوستان User Accountجديد از نوع محدود Limited چه چیزهایی رو محدود میکنه و چجوری؟یکم کامل توضیح بدین ممنون میشم.

Mohsen6558
25-06-2007, 11:42
خانم بهنازی با هم ما دوتا تو این انجمن به هم رسیدییم !!!
دوستان مایکروسافت با ارایه ی ویندوز جدید خود بعد از ME امکانات مدیریت گروههای کاربری را به آن افزود
البته برای دسترسی کامل به این امکان باید سیستم درایو NTFS باشد
کارهایی که می شه محدودشان کرد :
عدم اجازه برای نصب برنامه
عدم تونایی کنترل امور مثل غیر فعال کردن شبکه , عدم تونایی به اشتراک گذاری و .....
انجام یه عده کارها رم می تونین رو فایلها انجام بدین که حتما باید اون فایل در یک درایو با فرمت سیستمی NTFS قرارداشته باشه
البته واسه هکش هم راه داره !!
در ضمن من استفاده از این ها رو برای محیط های غیر شبکه ای توصیه نمی کنم می تونین از این برنامه کمک بگیرین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Jalal
25-06-2007, 11:51
اگه مشکلت زیاد حاده از deep freeze استفاده کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohsen6558
25-06-2007, 12:03
آهان خوب شد اینو گفتی من کلا با این نرم افزار مخالفم چند بار هم ازش ضد حال خوردم
این کلا با سی پی یو های AMD مشکل داره (به همین دلیل حدث می زنم که اساس کار این برنامه اینه که دستوراتی که به سی پی یو می رو شبیه سازی می کنه به هر حال )
بابا این پدر آدمو در می آره روی هر درایوی کار بذاری هر کاری رو درایو انجام بدی حتی فرمت هم کنی وقتی رستارت کردی بر می گرده به حالت اولش
اگه درایو ویندوز رو بهش بدی دیگه تا ابد ویندوزت خراب نمی شه چون هیچ تغییری پیدا نمی کنه نه تو رجستری نه تو System32 نه هیچ کجا
ضد حاش هم به من این بود که یه ساعت روی یه سیستم VB6 ریختم بعد رستارت کردم دیدم پریده !!! چون این برنامه روش نصب بود بد ضد حالی بود

Jalal
25-06-2007, 13:00
آهان خوب شد اینو گفتی من کلا با این نرم افزار مخالفم چند بار هم ازش ضد حال خوردم
این کلا با سی پی یو های AMD مشکل داره (به همین دلیل حدث می زنم که اساس کار این برنامه اینه که دستوراتی که به سی پی یو می رو شبیه سازی می کنه به هر حال )
بابا این پدر آدمو در می آره روی هر درایوی کار بذاری هر کاری رو درایو انجام بدی حتی فرمت هم کنی وقتی رستارت کردی بر می گرده به حالت اولش
اگه درایو ویندوز رو بهش بدی دیگه تا ابد ویندوزت خراب نمی شه چون هیچ تغییری پیدا نمی کنه نه تو رجستری نه تو System32 نه هیچ کجا
ضد حاش هم به من این بود که یه ساعت روی یه سیستم VB6 ریختم بعد رستارت کردم دیدم پریده !!! چون این برنامه روش نصب بود بد ضد حالی بود

در مورد سی پی و AMD نمیدونم
ولی خوب وقتی این برنامه رو نصب میکنی یعنی کار تمومه دیگه درسته اینو دیگه باید خودت حواست باشه یا میتونی یه درایویی به غیر از درایو c رو انتخاب کن که این مشکل پیش نیاد فقط اون درایو فریز کنه در کل این برنامه بدرد کاربری خونه نمیخوره بدرد سرورهای آی اس پی و کافی نت ها مثل سیستم های من میخوره :27:

بهنازی
27-06-2007, 11:44
با تشکر از دوستان

Hadi King
27-06-2007, 13:23
ممنون از همه دوستان