PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کتاب آموزش #c

هبوط
23-06-2007, 22:14
با سلام
من برای پروژه دانشگاه می خوام #c بخونم لطف کنید یه کتاب خوب معرفی کنید حتی الامکان طوری باشه که خودم بتونم بخونم و یاد بگیرم
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون

amironline
24-06-2007, 05:40
اینجا بطور کامل در مورد منابع فارسی و انگلیسی صحبت شده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

R£ɀД
24-06-2007, 07:35
هبوط عزیز به تاپیک زیر سر بزن اونجا لینک دانلود کتاب آموزش C# 2005 به زبان فارسی (951 صفحه ای ) گذاشته شده.

هبوط
24-06-2007, 18:22
از راهنمایی هر دوتون ممنون :11:
ولی ترجیح میدم کتاب مجازی نباشه چون باید همه اش پای کامپیوتر باشم و چشام در میاد (تازه به جز مشکله دانلود با این اینترنت نفتی)
اگه زحمتی نیست بگید کدوم نویسنده کتابش بهتره یکی از دوستام ماله جعفرنژاد رو گرفته بود اون بهتره یا مال هاشمیان یا نصیری یا کس دیگه ؟

__Genius__
24-06-2007, 18:52
سلام دوست عزیز ....
میتونی به قسمت تاپیک انتشارات microsoft سر بزنی ....
فعلا دو تا ebook خوب هست ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای اون مشکل هم شما هر تعداد صفحه ای که روزانه میخونین print بگیرین ... وقتی خوندین دوباره print بگیرین صفحاتی رو که میخواهین ...اینطوری از لحاظ جسمی و چشم هم دچار مشکل نمیشین ....

هبوط
25-06-2007, 20:29
سلام دوست عزیز ....
میتونی به قسمت تاپیک انتشارات microsoft سر بزنی ....
فعلا دو تا ebook خوب هست ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای اون مشکل هم شما هر تعداد صفحه ای که روزانه میخونین print بگیرین ... وقتی خوندین دوباره print بگیرین صفحاتی رو که میخواهین ...اینطوری از لحاظ جسمی و چشم هم دچار مشکل نمیشین ....

از پیشنهاد و راهنماییت ممنون اما این کار خیلی هزینه بره من هم خودم پرینتر ندارم خود کتابو بخرم بهتره
اگه بگید کتاب کدوم مولف بهتره ممنون می شم

هبوط
26-06-2007, 16:58
سوالم سخت بوده یا تحویلم نمی گیرید:18:

nastaran_take
26-06-2007, 17:40
میتونی کتاب زبان برنامه نویسیc آقای جعفر نژاد قمی رو بخونید منم که ترم پیش داشتم خوندم به دردم خورد انتشارات علوم رایانه
یا کتاب herbert shild از انتشارات shoms این کتاب اگه تونستی پیدا کنی خیلی بهتراز اولی اما اگه نتونستی من اولی رو توسیه میکنم

هبوط
27-06-2007, 00:00
میتونی کتاب زبان برنامه نویسیc آقای جعفر نژاد قمی رو بخونید منم که ترم پیش داشتم خوندم به دردم خورد انتشارات علوم رایانه
یا کتاب herbert shild از انتشارات shoms این کتاب اگه تونستی پیدا کنی خیلی بهتراز اولی اما اگه نتونستی من اولی رو توسیه میکنم

از راهنماییت ممنون دومی انگلیسیه درسته ؟

مریم7575
28-11-2014, 18:35
من یه برنامه درنرم افزارویژوال استادیو میخام کی میتونه برنامه رو بنویسه؟؟؟/

romena777
29-11-2014, 00:25
سلام این کتاب را بخون خیلی خوبه یا به آدرس فروم من برو ویدیو های آموزشی رو ببین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - در بخش .net framework

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - در بخش C

دانلود کتاب:

این هم سایت اصلی:

خوراک وب گردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
||
کار در منزل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
||
فروشگاه شارژ 777 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
||
فروشگاه 777 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

romena777
29-11-2014, 17:30
دوست من من پیشنهادم همان پست خودم است و ویدیوی آموزشی را دانلود کن و ببین. به چند دلیل:

1- هم در کامپیوتر و هم گوشی می بینی.
2- بیشتر زمانی که برای دیدن ویدیو می زاری 29 دقیقه است.
3- هر روز یک ساعت و نیم کافی است برای یاد گیری.
4- یک ماه تمام می شود.

من خودم وقتی این ویدیو رو دیدم یک ماه طول کشید با این که در روز 1 ساعت وقت می گذاشتم.

فایل ها ویدیو روی سایت آپارات آپلود شده:
آموزش سی شارپ . نت از مقدماتی تا پیشرفته - پارت اول/قسمت اول - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ . نت از مقدماتی تا پیشرفته - پارت اول/قسمت دوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ . نت از مقدماتی تا پیشرفته - پارت اول/قسمت سوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ . نت از مقدماتی تا پیشرفته - پارت اول/قسمت چهارم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت دوم/قسمت اول - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت دوم/قسمت دوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت دوم/قسمت سوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت دوم/قسمت چهارم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت سوم/قسمت اول - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت سوم/قسمت دوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت سوم/قسمت سوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت سوم/قسمت چهارم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت سوم/قسمت پنجم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت سوم/قسمت ششم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت از مقدماتی تا پیشرفته-پارت چهارم/قسمت اول - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت چهارم/قسمت دوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت چهارم/قسمت سوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت چهارم/قسمت چهارم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت چهارم/قسمت پنجم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت چهارم/قسمت ششم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت پنجم/قسمت اول - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت پنجم/قسمت دوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت پنجم/قسمت سوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت پنجم/قسمت چهارم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت پنجم/قسمت پنجم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت پنجم/قسمت ششم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت پنجم/قسمت هفتم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت ششم/قسمت اول - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت ششم/قسمت دوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت ششم/قسمت سوم - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش سی شارپ.نت ازمقدماتی تاپیشرفته-پارت ششم/قسمت آخر - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این آموزش خیلی کامل هستش.

آدرس:

خوراک وب گردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
||
کار در منزل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
||
فروشگاه شارژ 777 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
||
فروشگاه 777 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bookdown
22-12-2014, 20:06
سلام
اینجا می تونی یک آموزش کامل از C# رو داشته باشی شامل 951 صفحه آموزش تصویری از سید محمد هاشمیان.

از دست ندین:n26::n26:

bookdown
22-12-2014, 20:11
با سلام
من برای پروژه دانشگاه می خوام #c بخونم لطف کنید یه کتاب خوب معرفی کنید حتی الامکان طوری باشه که خودم بتونم بخونم و یاد بگیرم
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون

سلام
اینجا می تونی یک آموزش کامل از C# رو داشته باشی شامل 951 صفحه آموزش تصویری از سید محمد هاشمیان.

از دست ندین:n26::n26: