PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد context menue

bad_boy_2007
23-06-2007, 14:24
سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم تو محیط .net منوی راست کلیک یا همون contex menu ( حساس به متن منظورم همون منوهایی که وقتی رو یک آیتم راست کلیک میکنیم ) میتونم ایجاد کنم ؟

anvar.net
23-06-2007, 14:47
از کنترل Contextmenu که در جعبه ابزار است استفاده کن, همانند منوهای اصلی میتونی زیر منوها را براش بذاری. بعد خاصیت Contextmenu کنترلی را که میخوای با راست کلیک روی آن منو ظاهر شود به Context منویی که تو فرم قرار دادی ست کن.

bad_boy_2007
23-06-2007, 20:04
ممنون از راهنماییت ولی من 2 تا مشکل دارم .
اولیش اینه که اصلا تو لیست contexmenu های شی مورد نظرم نمیاد ! یعنی با وجود یک منو با زیر منوهایی که داره لیست contexmenu ها خالیه
دومیش هم اینه که منو نباید بالا دیده بشه حالا نمیدونم بایش visible رو false کنم ؟

میدونی من تازه دارم net. میخونم تو vb6 یک منو عادی ایجاد میکردیم بعدشم visible رو false میکردیم و با popupmenu تموم بود . ولی اینجا دقیقا نمیدونم چطور باید تنظیمات رو انجام بدم کتابی هم دارم خیلی مختصر گفته و متاسفانه نتونستم این کار رو بکنم .

anvar.net
23-06-2007, 23:24
دوست عزیز :یک کنترل Contextmenu مثلا با نام Contextmenu1 رو فرم بنداز,هر چقدر منو زیر منو که مخوای براش ایجاد کن.تو پنجره خصوصیات فرم یا کنترلهای روی فرم اگه نگاه کنی خصوصیتی هست به نام Contextmenu که بصورت لیست هست از این لیست شما contextmenu1 را انتخاب کن,تمامنیازی به ظاهر و مخفی بودن نداره.

bad_boy_2007
24-06-2007, 14:17
نمیشه !
یک منو ایجاد کردم ولی همونطور که میبینید هیچی تو بخش contexmenu نیومد !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bad_boy_2007
24-06-2007, 14:23
یک سوال دیگه هم دارم . اونم اینه که اگه اصلا نخوام از طریق تنظیم کردن contextmenustring کار کنم رویه فراخوان برای اینکه منو رو نمایش بدم چیه ؟؟ منظورم رویه ای مثل popupmenu تو vb6 .
مثلا فرض کنید میخوام هر وقت موس حرکت کرد منو نمایش داده بشه ! باید از چه رویه ای استفاده کنم ؟

anvar.net
24-06-2007, 20:17
آقا شرمنده, بنده با vb7 کار میکنم و شما از vb8

جواب سوال دومتون, پس از اینکه Contextmenu رو اماده کرید, میتونید در زمان اجرا اون رو به کنترل دلخواهتون نسبت بدید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا مثلا با رویداد دیگه ای میخوای contextmenu نمایش داده بشه, از متد Show استفاده کن,
Contextmenu1.show(نام کنترل , موقعیت نمایش Contextmenu که از نوع Point است)
برای تعریف موقعیت بصورت زیر عمل کن :

bad_boy_2007
25-06-2007, 05:21
آقا شرمنده, بنده با vb7 کار میکنم و شما از vb8

جواب سوال دومتون, پس از اینکه Contextmenu رو اماده کرید, میتونید در زمان اجرا اون رو به کنترل دلخواهتون نسبت بدید.

یا مثلا با رویداد دیگه ای میخوای contextmenu نمایش داده بشه, از متد Show استفاده کن,
Contextmenu1.show(نام کنترل , موقعیت نمایش Contextmenu که از نوع Point است)
برای تعریف موقعیت بصورت زیر عمل کن :

خیلی مممنون واقعا لطف کردی :11:
راه اول که کار نکرد ولی دومی کار کرد فقط یه مشکلی هست بد جایی باز میشه میشه دقیق تر بگی چطور میتونم از موقعیتش رو تنظیم کنم ؟ :20:

anvar.net
25-06-2007, 12:49
آقا اعدادی که من تو ایجاد point بکار بردم فقط یک مثال بود خودتون موقعیتی رو که می خواهید وارد کنید.

bad_boy_2007
25-06-2007, 14:27
خیلی ممنون از راهنماییتون :20:
مشکل کارم اینجا بود که بجای استفاده از کامپوننت contextmenustrip از menustrip استفاده کرده بودم :41: :31: