مشاهده نسخه کامل
: عدم نمایش واقعی سرعت Cpu
با سلام
من بعداز نصب ویندوز جدید متوجه شدم که ویندوز سرعت Cpu رو 2400 هست رو 1800 نشون میده چیکار کنم از کجا باید درستش کنم.مادر بوردم هم گیگاست .
با تشکر
بله Amd هستش قبلا درست نشون میداد.
Amd كلاه برداره و Cpu هاي سرعت پايين رو با عدد بيشتري معرفي مي كنه تا ملت بخرن، ملت بي خبر از همه جا خوشحال كه پول كمتري دادن، بعد كه ملت مي خرن، مي گه اين عدد مدل Cpu است
H A M E D
23-06-2007, 18:31
Amd كلاه برداره و Cpu هاي سرعت پايين رو با عدد بيشتري معرفي مي كنه تا ملت بخرن، ملت بي خبر از همه جا خوشحال كه پول كمتري دادن، بعد كه ملت مي خرن، مي گه اين عدد مدل Cpu است
نخير! AMD پردازنده هاي خودش رو هميشه معادل مي سازه. يعن يمثلا سرعت معادل 2400 و البته اينطور نيست سرعت پايين تر هست.
البته گاها ديده ميشه كه سرعت واقعي رو ويندوز نمي تونه تشخيص بده.
شما هم زياد نگران نباشيد.
S a f a 6 4
23-06-2007, 18:38
خوب با این برنامه میتونی سرعت واقعی cpu رو بفهمی
fixit
فقط یه نکته یادت باشه ,این برنامه خیلی حساس هستش ,زیاد باهاش ور نرو ,ممکنه بزنه همه کامپیوترت رو قاطی
پاتی کنه
ممکنه از Setup مادر بورد باید از یه قسمتی یه چیزی رو تغییر بدم؟
تو یکی از مادر بوردها دیده بودم که با تغییر ولتاژ روی 133 عدد درست رو نشون میده؟درسته؟
خوب درسته ديگه .. نبايد +2400 نشون بده - همون مقداري كه نشون ميده درست هست
چرا قبلا درست نشون میداد؟
yadegarit
04-07-2007, 11:23
با سلام بچه مشكل اينا نيست همزمان با ارايه سي پي يو هاي سمپرون و انقراض سي پي يو هاي اكس پي شركت AMD براي كاهش حرارت توليد شده پردازنده ها سيستم جديدي را پياده سازي كرد. كه به طور خلاصه در زمانيكه نيازي به سرعت بالاي پردازشگر نباشد با پردازشي پايين تر كار مي كند و شما فركانس پايين تري را مي بينيد.
و اين قسمت در قسمت Power ويندوز با انتخاب گزينه minimal Power Management اين گزينه را فعال نماييد براي كسب اطلاعات بيشتر با آي دي من در ياهو (همين نام كاربري تماس بگيريد.)
تيرگان خجسته باد
cpu من هم 6420 ولی 1700 رونشون می ده
javadshahvand
06-07-2007, 12:29
cpu من هم 6420 ولی 1700 رونشون می ده
مقدار محاسبه هرتز سی پی یو AMD با INTELفرق فوکوله
این محاسبه رو خود شرکت تعیین کرده
یعنی عددی که نشون می ده طبیعیه؟
javadshahvand
06-07-2007, 19:11
یعنی عددی که نشون می ده طبیعیه؟
بله درسته این محاسبه خود شرکت هستش
faghat AMD
12-07-2007, 15:25
با سلام. این بحث یه کم قدیمی شده ولی انگار نیاز هست بعضی دوستان دوباره بخونن.
سرعت سی پی یو هیچ ربطی به فرکانس سی پی یو نداره. در حالی که مدل سی پی یو های intel با فرکانسش برابر بود ( مثلا سی پی یو اینتل 2000 با فرکانس 2000) Amd تونسته بود به همین سرعت با فرکانس پایین تری دست پیدا کنه. چون از راه های دیگه سرعت سی پی یو را بالا میبرد( مثل L1 cache بزرگتر). بنابراین مدل سی پی یو را بر اساس سرعت نهایی محاسبه می کرد، نه صرف فرکانس. مثلا Amd 2600 با فرکانس 1900 . این قضیه تبدیل شد به یک دست آویز واهی و غیرمنطقی برای تبلیغ اینتل علیه Amd . جالبه که حالا پس از چند سال خود اینتل از همین شیوه نامگذاری برای core 2 استفاده می کنه!
واما شما بهناز خانوم. به تصویر زیر دقت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر عدد 1 که با رنگ قرمز مشخص شده با مدل سی پی یو مطابقت داشت که مشکلی نیست. اصلا به عدد 2 آبی کار نداشته باشین.
اما اگر عدد 1 پایین تر از مدل سی پی یو هست باید در تنظیمات بایوس فرکانس ورودی سی پی یو را تنظیم کنید. برای این کار به قسمت advance chipset رفته و فرکانس 133 را امتحان کنید. اگر هنوز هم مدل سی پی یو را پایین تر نشون می داد، 166 را امتحان کنید. ولی هرگز بالاتر نرو. چون بعید می دونم fsb سی پی یو شما 400 باشه.
زیاد کار خطرناکی نیست ولی توصیه میشه کار رو به متخصص بسپری یا حداقل مدل دقیق سی پی یو رو بگی تا دوستان فرکانس دقیق رو بهت بگن.
faghat AMD
12-07-2007, 15:29
اگر تصویر load نشد، این لینک تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.