مشاهده نسخه کامل
: debug
سلام
راستش من با اجرای برنامه به صورت قدم به قدم اشکال دارم ،یعنی وقتی که step into را انتخاب می کنم برنامه error زیر را می دهد و من هم چیزی نمی فهمم لطفا شما کمکم کنید(من قبلا این کار را کرده ام و هیچ وقت مشکل نداشتم اما حالا ...)
no symbols are loaded for any call stack frame. the source cod can not be displayed
سلام
یا پروژه را در حالت Debug کامپایل نکرده اید؟ یا اصلاً کامپایل نکرده اید!!!! در هنگام run از Debug->Start Debuging شروع کنید و نکته مهم انکه اگر برنامه مشکلی داشته باشد پیغامی می آید و میگویید که قادر به کامپایل نیست و در صورت تمایل شما برنامه را از کامپایل قبلی اجرا کنید، اگر اینطور شده باشد، برنامه شما کامپایل نشده باید به کمک پنجره نمایش خطاها، خطهایی را که مشکل دارند اصلاح کنید تا برنامه صحیح کامپایل شود و نیز میتوانید پوشه obj را حذف کنید و برای کامپایل هم از Rebuild Solution استفاده کنید.
با سلام دوباره
برنامه مورد نظر اجرا می شود و درست هم کار می کند فقط وقتی می خواهم قدم به قدم اجراش کنم این پیغام را می دهد. البته برای تمام برنامه ها این پیغام را می دهد یعنی من هیچ برنامه ای را نمی تونم قدم به قدم اجرا کنم
سلام
مجدداً تکرار میکنم، شما اعمالی را که در پت قبلی گفته بودم انجام داید؟ (حذف obj و کامپایل مجدد و کامل در حالت debug ??? ) زبان چیست؟؟؟
دوست عزیز برنامه مورد نظر vb.net است. راستش من خودم این زبان را یاد گرفتم و با آن کار کرده ام و اشکاالاتم را خودتان رفع کرده اید. اما دقیقا منظور شما را از عبارات بالا نمی فهمم . یعنی نمی دانم منظور شما از حذف obj وکامپایل مجدد در debug چیست؟
سلام
دوست عزیز برنامه مورد نظر vb.net است. راستش من خودم این زبان را یاد گرفتم و با آن کار کرده ام و اشکاالاتم را خودتان رفع کرده اید. اما دقیقا منظور شما را از عبارات بالا نمی فهمم . یعنی نمی دانم منظور شما از حذف obj وکامپایل مجدد در debug چیست؟
در محل فایلهای برنامه یک پوشه با نام obj و یکی با نام bin باید وجود داشته باشد! اصلاً هر دو پوشه را به کل حذف کنید و بعد برنامه را با Debug->Start Debuging اجرا کنید.
سلام
دوست عزیز برنامه من بانک اطلاعاتی است و فایل بانک اطلاعاتی در شاخه bin قرار دارد. اگر آن را حذف کنم خودتان بهتر می دانید که چه می شود . اما من شاخه obj را حذف کردم و همانطور که شما گفتید دوباره برنامه را اجرا کردم برنام درست اجرا شد و مشکلی هم نداشت و هیچ پیغام خطایی هم نیامد . وقتی خواستم برنامه را خط به خط اجرا کنم دوباره همان پیغام آمد
سلام
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه!
ولی سری به دو تیک زیر بزن و آتها را تنظیم کن.
Project->... Propertries->Compile->Advanced Compile Options
On-Define DEBUG constant
Off-Enable optimizations
دست آخر پیشنهاد میکنم، کلاً در محل جدید New Project بزنید و فایلهای فرم ها و کامپونت هایتان را به انجای جدید کپی کنید و به پروژه جدید اضافه کنید. تا اگر به هر دلیلی فایلهای مدیریتی پروژه قبلی ایراد داشته، با New Project مشکل حل شود. یا تنظیمی دستکاری شد یود، برطرف شود.
دوباره سلام
گزینه هایی که گفتید چک کردم درست بودند و این برنامه را از اول در درایو دیگری شروع کردم. راستش من اول فکر کردم شاید با پاک کردن و دوباره نصب کردن نرم افزار بتوان مشکل را حل کرد اما آن هم تاثیری نداشت
به هر صورت از شما متشکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.