ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فردا امتحان دارم....

JVC
22-06-2007, 13:53
با سلام خدمت دوستان و برنامه نويسان گرامی......بنده فردا امتحان دارم و اين سؤلاترو بلد نيستم
از دوستان خواهشمندم اگر کسی جواب اينارو میدونه بگه...حتی اگه يدونرم جوابشو میدونيد دريغ نکنيد...بسيار ممنونتون میشم لطف بسيار بزرگی کرديد به بنده..ممنون

1-توابع مخرب يا structor چه هستند و چه کاربردهايی دارند ويژگيهای آنرا بنويسيد...

2- class چيست؟ و منظور استفاده از يک يا چند کلاس در برنامه چيست؟

3- انواع حوزه متغيرها را تعريف کنيد..
global - variable scarp

4- تفاوت x++ و ++ x چيست؟

5-الگوريتم مسأله روبرو را بنويسيد
تاريخ تولد شخص را بر اساس 3 متغيير روز ، ماه ، سال از ورودی دريافت و سن شخص را اعلام کند

6-اصطلاحات زير را تعرييف کنيد
parment / argument
constant
identifier
class
o.o.p
stracture
public
defult argument
private

7-برنامه آی به طور کامل بنويسيد که 2 عدد و عملکرد بين آنها از صفحه کليد دريافت کرده و سپس
بر اساس عملکرد محاسبه را انجام داده و خروجی بدهد...

8- انواع تخصيص حافظه ( memory , allocation ) را نام برده و هر يک را شرح دهيد...

9- بارگذاری توابع ( function overloading ) چيست؟

10- call by refrence و call by value را توضيح دهيد و برای هريک مثال بزنيد...

11-خروجی برنامه زير چه ميخواهد...

# incloude <iostream.h>
const max =10
struct sample 1
}
int ID ;
Char * name ;
char *addr;
char*tel;
}
struct sample 2
int barcode ;
int pricelist [3]
{
void main ()
sample 2 main- main-record {max};
int i,no;
char *name,result;
for(no=0;no<max;no++)
read-one-record(no);
cin>>name;
for (i=-1,no=Q;no<max;no++)
if main - record {no} . sl.name
i=no;
result = ( i=-1 / "not found " ; "found ) ;
cout << result << i;

rouhallah
22-06-2007, 16:34
4- تفاوت x++ و ++ x چيست؟

اون قدري كه من ميدونم اين دو دستور اگر به تنهايي بيايند با هم فرقي ندارند ولي اگر در يك عبارت بيايند
مثلاً عبارت c=++x ، در اين عبارت ابتدا به متغير x يك واحد اضافه ميشه بعد درون متغير c ريخته ميشه
ولي مثلاً در عبارت ++ c=x اول مقدار متغير x در متغير c ريخته ميشه بعد يك واحد به آن اضافه ميشه

جواب بقيه سوالات هم برام يكم سخت تره و هم يك كم طولاني تره و هم با قوانين انجمن در تضاده پس انشا الله ديگر دوستان كمكمتون ميكنند

JVC
22-06-2007, 17:34
بسيار ممنون دوست عزيز

ya30n
22-06-2007, 18:32
كسي نيست جواب اين بنده خدا رو بده؟
يا حق (:

mova
04-07-2007, 13:45
هستی هنوز؟

ffff13209
04-08-2007, 12:52
فکر کنم کل کتاب رو سوال کردی:31:
10-در فراخوانی با مقدار یعنی در این روش کپی آرگمانها به پارامترها فرستاده می شود بنابراین اگر درون تابع پارامترها تغییر کند این تغییر به آرگمانهای متناظرشان (در تابع صدا زننده) اعمال نمی کردد.
ولی در روش call by refrence به جای آنکه کپی آرگمانها فرستاده شود آدرس آنها به کمک پواینترها به تابع فرستاده شده و بدین ترتیب تغییراتی که به پارامترهای تابع صدازنده شده اعمال می گردد به ارگومانها متناظر تابع صدا ززنده نیز اثر می کند
مفهوم بود؟؟؟

peyman1987
04-08-2007, 17:59
دوستان ايشون گفتن فردا امتحان دارن. الان فکر کنم کارنامه رو هم گرفته باشن.

avot
04-08-2007, 19:30
سلام. اين جواب سئوال 7 .
اما دوست عزيز جواب همه اين سئوال ها رو تو تمام كتب برنامه نويسي مي تونين پيدا كنين و شايد يكي از دلايلي كه دوستان پاسخ همه سئوالات رو ندادن همين باشه
Mit beste wunsch fur sie:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali zi zeperto
04-08-2007, 22:11
اول که خوش به حالت که فردا امتحان داری ولی از سوالهایی که کردی معلومه هیچی بلد نیستی متاسفانه.سعی می کنم تا بتونم بهت کمک کنم
1-constructor ها نابود کننده یا مخرب هستند و وظیفه آزاد شازی حافظه شی را دارند.روی شی هر کلاسی به عملیات حافظه گیری خاتمه می ده.
2-یه تعریف کلی که می شه مختصر از کلای کرد اینه که برای راحت تر کردن برنامه نویسی ساختیافته بوجود اومد که ارتقاء نرم افزار را به حد زیادی آسون تر می کنه.کلاس خوشون تشکیل شدن از تعدادی توابع داخلی که وظایف مختلفی رو روی داده انجام می دن و کابر رو از پیاده سازی جدا می کنن
3-حوزه متغیر یعنی یه متغیر در چه قسمتهایی از برنامه قابل دیتری است که 4 تا کلاس حافظه داریم1-static 2-extern 3-auto 4- register
دیگه بیشتر از اینس رو حوصله می خواد
4-++x ابتدا مقدار متغیر یه واحد زیاد می شه بعد در عبارت شرکت می کنه ولی x++ ابتئا متغیر با مقدارش در عبارت شرکت می کنه بعد یه واحد بهش اضافه مس شه.
x++ , ++x به تنهایی با هم هیچ فرقی ندارند
5-حوصله برنامه نوشتن رو ندارم
7-این برنامه رو شبه کدش رو برات می گم خودت به کد تبدیلش کن.
دو متغیر تعریف کن.
یه متغیر از نوع کاراکتر تعریف کن.
دو عدد رو از ورودی بگیر
کاراکتر مرود نظرت رو از ورودی بگیر
با یه شرط چهار پارامتری که با or منطقی کار می کنه امتحان کن یه کاراکتر وارد شده حتما از نوع عملگر های ریاضی باشه
بعد با یه دستور switch عملگر رو اعمال کن و جواب رو به خروجی بده

ali zi zeperto
04-08-2007, 22:12
8-فکر می کنم malloc , calloc , realloce باشن.البته این طور که از سوالت فهمیدم.
9-function overloading به برنامه نویس کمک مس کنه که چند تا تابع با یه اسم داشته باشه ولی با پارامترهای ورودی مختلف که با توجه به نوع مقادیر به تابع مخصوص به خودش که برنامه نویس از قبل برای اون کد لازم رو نوشیه اریال میشه.
10-call by value یعنی که کپی یه مقدار به تابع منتقل می شه و اگر در زیربرنامه مقدار متغیر تغییر کنه در تابع اصلی اون تغییر اعمال نمی شه ولی call by refrence متغیر به وسیله آدرسش در حافظه ارسال می شه و هر تغییری در زیربرنامه به متغیر اعمال بشه به اصلش در برنامه هم اعمال میشه.فکرکنم مسال بهتر باشه.
call by refrence
void main(){
int a = 2;
ali(&a);
printf("%d",a);خروجی 3 است
}
void ali(int *a){
a = 3;
}
call by value
void main(){
int a = 2;
ali(a);
printf("%d",a);خروجی 2 است
}
void ali(int a){
int a = 3;
به تفاوت هاشون خوب دقت کن.مخصوصا به نحوه فراخوانی
}

ali zi zeperto
04-08-2007, 22:14
امیدوارم که تو امتحانت موفق بشی ولی معمولا سب امتحان جواب نمی ده.شما هم دعا ما کنکور کارشناسی قبول .:11:شیم