مشاهده نسخه کامل
: cpu دو هسته ای چیست ؟
amir-hossein
22-06-2007, 01:59
سلام . من چندتا سوال داشتم .
1. Cpu دوهسته ای چیست ؟
2.چه مادربرد هایی برای این cpu ها هستند ؟( بهترینش کدامند )
3.رهم های dual channel DDR II چی هستن ؟ مثلا میگن 800/667/dual channel DDR II 533 یعنی چی ؟
من کار گرافیکی با 3Dmax انجام میدم . الان هم از یه مادربرد biostar و یه cpu اینتل 2600 سلرون استفاده میکنم( یه چیزی مثل آتاری) . میخوام یه مادربرد و cpu و رم و گرافیک خوب برای کارم بگیریم . اگه میشه منو راهنمایی کنید . مخصوصا در مورد گرافیک و cpu .
یه سوال دیگه : اگه اینها رو عوض کنم نیازی به تعویض هارد هم دارم ؟
لطفا قیمت هم بدید.
---------------------------------
شنیدم یه مادربورهایی اومده که از رم 3 مگ میگیره و به گرافیک onboard خود مادربرد 265 تا اضافه میکنه ؟...:18:
آیا صحت داره ؟
Lord_theOne
22-06-2007, 02:33
1- دوتا هسته در يك CPU براي اينكه گرما كمتري توليد شود سرعت بالايي دارد و...
2- روي مادربردها نوشته Dual Core
3- دوئل كانال دوتا رم همزمان استفاده مي كند و از پهناي باند بيشتري استفاده مي كند تا تكي مثلا باس 533
شما بايد كاملا سيستم خود را عوض كنيد
3 مگابايت مي گيره گرافيك 256 مي شود رو نمي دونم اطلاعاتي ندارم
amir-hossein
22-06-2007, 14:18
ممنون . از کجا بفهمم که الان رم خودم Ddr Ii هست ؟
S a f a 6 4
22-06-2007, 14:23
شنیدم یه مادربورهایی اومده که از رم 3 مگ میگیره و به گرافیک onboard خود مادربرد 265 تا اضافه میکنه ؟...
آیا صحت داره ؟
شما اگر میخواهید باهاش کارهای گرافیکی سنگیین انجام بدی بیخیال اینجور کارها شو ,با شر کردن رم کار شما راه
نمیوفته
amir-hossein
23-06-2007, 14:50
اگه ناراحت نمیشید باس چیه ؟ من اصلا از سخت افزار اطلاعاتی ندارم . یه وقت فکر نکنید **** هستما . نه فقط با سخت افزار کار نکردم تا حالا .
اگه ناراحت نمیشید باس چیه ؟ من اصلا از سخت افزار اطلاعاتی ندارم . یه وقت فکر نکنید **** هستما . نه فقط با سخت افزار کار نکردم تا حالا .
سؤال خوبي پرسيدي دوست عزيز
كلمه ي Bus كلا اشاره به گذرگاه هاي مختلف موجود در بخش هاي گوناگون سخت افزار كامپيوتر دارد
مثلا گذرگاه هاي داخلي يك پردازنده
گذرگاه بين پردازنده و چيپ شمالي مادر بورد كه به FSB مشهور هست
و ساير گذرگاه ها
بطور كلي هر سخت افزاري در كامپيوتر يك سرعت گذرگاه مخصوص بخود دارد كه گاهي اين سرعت ها لازمست با هم هماهنگ باشند
اما تعريف سرعت گذرگاه يا همان BUS :
سرعت گذرگاه در رایانه به این مطلب اشاره میکند که دادهها و دستورات با چه سرعتی قادرند از میان واحد پردازشگر مرکزی، حافظه و دستگاههای جانبی رایانه شما حرکت کنند. بخشی از سرعت گذرگاه تحت تأثیر پهنای گذرگاه و سرعت گذرگاه مذبور قراردارد. پهنای گدرگاه به تعداد بیت دادهای که در یک واحد زمان میتوانند عبور کنند (۸ و ۱۶ یا ۳۲ بیت داده) اشاره دارد. مسلماً گذرگاهی که بتواند ۳۲ بیت داده را در یک لحظه عبور دهد سریعتر از گذرگاهی است که فقط ۸ بیت داده در یک لحظه عبور میدهد. برای آنکه این قیاس را به صورت یک موضوع قابل لمس تر مطرح کنیم، لوله آبی با قطر یک اینچ و لوله آبی با قطر ۱۴ اینچ را تصور کنید. لوله آب با قطر ۱۴ اینچ نسبت با قطر یک اینچ اجازه عبور آب بیشتری را در یک ثانیه میدهد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
ممنون . از کجا بفهمم که الان رم خودم Ddr Ii هست ؟
سلام
با یه برنامه که مشخصات سخت افزاری رو نشون میده .
مثلا SiSoft Sandra ...
SiSoft Sandra Pro 2007 5.10.98 = 10.6 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
یا حق
:40:
Lord_theOne
28-06-2007, 07:09
با برنامه CPU Z يا PC Wizard
CPU Z
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم
431 كيلوبايت
PC Wizard
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 2.5 مگابايت
amir-hossein
05-07-2007, 01:34
دست همگی درد نکنه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.