PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جدید ترین و خفن ترین نسل وب کم که طوفان کرده!

mewziq
21-06-2007, 22:24
یه سری وب کم جدید اومده که قیمتش بالاست حدود 60 هزار تومان. ولی یه چیزی داره که هیچ کدوم از وب کم های توی ایران حریفش نمیشن. این وب کم auto focus با کیفیت 2 mega pixel هست. یهنی اگه مثلا یه جعبه ای به فاصله ی چند متری از کامپیوترتون باشه و یه نوشته ای روش باشه، نوشته رو کاملا واضح بدون هیچ مشکلی میتونین بخونین. تنها نسل از این مدل وبکم ها فقط در انحصار شرکت apple بوده که بیشتر از 300 هزار تومان قیمتش هست. اگه اطلاعات بیشتری خواستین، بگین تا بهتو ن بگم. تا اونجا که میدونم هم توی امریکا فقط یه نماینده ی انحصاری دارن. من هم سفارش دادم. ..یه چی توی مایه های دوربین دیجیتاله

omerta
21-06-2007, 22:33
من اطلاعات بیشتری میخوام

EhsanEricsson
22-06-2007, 03:56
من اطلاعات بیشتر نمیخوام:5:

mewziq
22-06-2007, 08:12
من اطلاعات بیشتری میخوام
سلام.
برو به این سایت...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه ویدیو از چگونگی کار وبکم هست. اگر هم انگلیسیت خوب نیست، بهم ایمیل بزن تا بیشتر کمکت کنم.
ایمیل من:lovereveryday2007@yahoo.com

Behroooz
22-06-2007, 13:31
قيمتش زياده . به صرفه نيست .

بیلچه
22-06-2007, 14:39
اینکه چیزی نیست.
یه وبکم هست 5 مگاپیکسل اوتوفوکوس دار باکیفیت دی وی دی فیلم می گیره .
اسمشو چی بود.... یادم رفته.

هام یادم اومد نوکیا ان 95 بود که با برنامه ی Usb وبکم به وبکم تبدیل می شد.قیمتش هم 650 هزار تومن.

اغلب گوشی ها دارای برنامه ای هستند که اونها رو ب وبکم تبدیل می کنه.

راستی یه سوال این وبکمی که شما می گین فیلمی رو می گیره که هر فریمش رو مگا پیکسل هست ؟
اگه این طور باشه با یه خط ADSL هم نمی شه از این وبکم استفاده کرد.

mewziq
22-06-2007, 19:32
نه ! اتفاقا این وبکم ها طوری طراحی شده اند که سرعت connection
اثر زیادی روشون نداره گفتم که مثل دوربینهای دیجیتال کار میکنن. کیفیتشون تثبیت شده است.
برو به سایتش...میتونی ویدیوشو ببینی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Persian.Boy
22-06-2007, 23:31
من اطلاعات بیشتری میخوام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم از این وب کم که عکسشو گذاشتم استفاده میکنم.

این وب کم که ساخت شرکت معروف و معتبر Creative هست نه تنها قابلیت اوتوفوکوس رو داره بلکه به حرکت هر

چیزی مخصوصا صورت انسان حساسه. وقتی که بلند شید برید اون طرف اتاق و یا یکی بیاد پیشتون بشینه دیگه لازم

نیستکه وب کم رو خودتون دستی تنظیم کنید. بلکه این نوع وب کم خودش اتوماتیک میچرخه و به دنبال شما زاویه فیلم

برداریش رو تنظیم میکنه.

از زاویه چپ و راست قادره تا 200 درجه بچرخه و از راویه های بالا و پایین هم قادره تا 105 درجه بچرخه.

این وب کم حتی قادره فیلم برداریش رو بصورت ultra-wide انجام بده. یعنی در فاصله های کم طول تصویر رو بیشتر

کنه تا فضای تصویر بیشتر بشه. نمونه اش رو در عکس پایین میتونید ببینید.

در ضمن یکی دیگه از قابلیت های خیلی خوبه این نوع وب کم اینه که از طریق کابل USB 2.0 به کامپیوتر وصل میشه

و از سرعت انتقال تصاویر گرفته شده خوبی برخورداره.

حهت اطلاعات بیشتر میتونید به سایت زیر مراجعه کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اما وب کم جدید همین شرکت با قابلیت فیلم برداری 8 مگاپیکسل .