مشاهده نسخه کامل
: نظرتون راجع به N70 آلماني چيه؟
arman7165
21-06-2007, 14:35
مي خوام N70 آلماني بگيرم..ميگن ارزونه..
لطفا بهم كمك كنيد و نظرتون رو بدين....
ارزش داره؟
نكنه تقلبي؟ يا شايد سريالش اصلي نيست؟
يا يكبار مصرف؟
:10:
درسته كه نظر ما برا شما مهم نيست ولي خوب بنده به صراحت و به جرات تمام مي گم يه ان70 اصل فنلاندي به همه چي مي ارزه (با گارانتي اصلي هم بگير كه معتبرتره و ارزششو داره كه يه ره بيشتر خرج كني) گارانتي دار بخر نه بدليل خدمات فقط بدليل معتبر بودن و قلابي نبودن
arman7165
22-06-2007, 01:38
درسته كه نظر ما برا شما مهم نيست ولي خوب بنده به صراحت و به جرات تمام مي گم يه ان70 اصل فنلاندي به همه چي مي ارزه (با گارانتي اصلي هم بگير كه معتبرتره و ارزششو داره كه يه ره بيشتر خرج كني) گارانتي دار بخر نه بدليل خدمات فقط بدليل معتبر بودن و قلابي نبودن
درسته عزيز...
حق با شماست.....
نظرتون هم مهم هست.....
ولي پولم كجا بود كه بدم براي گوشي گارانتي دار ، شنيدم آلماني ارزونه..منم چون ارزونه مي خوام بگيرم...
لطفا از معايب فني و طول عمر و اعتبار كاريش برام بگين......
ممنون :10:
شرکت نوکیا هر گوشی را بر اساس یک مقدار مشخص میسازد بعد از ان یک شماره دیگر را وارد بازار میکند وشماره قبلی را از لیست ساخت خود خارج میکند الان n70 دیگر فنلاندی وجود ندارد خیلی گوشی ها را از چین میاورند ودر دبی با دستگاه های مخصوص بر ان فنلاند مینویسند ولی گوشی های المانی همان ساخت المان هست مسلما فنلاندی بهتر هست ولی در شرایط حال گوشیها فنلاند شده هستند که ان گوشی ها از کشور چین وهانگری اورده میشوند بنابرایندر شرایط حال المانی بهتر است
arman7165
25-06-2007, 12:52
شرکت نوکیا هر گوشی را بر اساس یک مقدار مشخص میسازد بعد از ان یک شماره دیگر را وارد بازار میکند وشماره قبلی را از لیست ساخت خود خارج میکند الان n70 دیگر فنلاندی وجود ندارد خیلی گوشی ها را از چین میاورند ودر دبی با دستگاه های مخصوص بر ان فنلاند مینویسند ولی گوشی های المانی همان ساخت المان هست مسلما فنلاندی بهتر هست ولی در شرایط حال گوشیها فنلاند شده هستند که ان گوشی ها از کشور چین وهانگری اورده میشوند بنابرایندر شرایط حال المانی بهتر است
ممنونم عزیز...:10:
کسی نظر دیگه ای نداره؟
rainysky50
25-06-2007, 15:10
بگرد دنبال فنلاندی.اگر فنلاندی ندیدی برو دنبال دست دوم فنلاندی .اگر دست دوم گیرت نیومد برو المانی بگیر.
دوست عزیز
من خودم N70 آلمانی دارم و همکارم مثلا N70 فنلادی داره اما هر روز تو اتاق منه و ایرادات گوشیشو میپرسه.
بنظر من دلیلی نداره که از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری فرقی بین این دو باشه. اگر قرار باشه کیفیت آلمانی پائین باشه بنظر شما شرکت نوکیا اجازه میده تحت عنوان نام نوکیا گوشی بی کیفیت وارد بازار بشه ؟ از طرف دیگه توجه داشته باشین که خود آلمان هم در صنایع مخابرات مطرح است.
باز هم میل خودت است که چی بخری.
ali reza majidi 14
25-06-2007, 17:49
به نظر من هم هیچ فرقی نمیکنه حتی آلمانی از نظر سخت افزاری هم خوبتره
موفق باشین
Ghasem.M
25-06-2007, 21:29
اگه بتوني گوشي فنلاندي گير بياري كه خيلي خوبه ولي الان تو بازار فكر نكنم باشه. من خودم فنلاندي شو دارم پدرم آلماني شو. اگه زياد sms فارسي مي فرستي آلماني بگير چون صفحه كليدش فارسي داره يه چيز ديگه اگه زياد با برنامه كار نداري آلماني شو بگير چون سرعتش مقداري از فنلاندي بالانره.
ehsan_henry
27-06-2007, 16:56
به نظر من هم هم آلمانیشو بگیر
ehsan_henry
27-06-2007, 16:57
فقط یک فرقه خیلی کوچلو داره
ehsan_henry
27-06-2007, 17:02
مثلا روی n70 آلمانی دوستم یک مموری 512 رو نمیدونم چرا جواب نداد(البته در حالته کلی ساپورت میکنه)در حالتی که همون مموری روی n70 فنلاندی جواب داد
arman7165
28-06-2007, 02:20
اگه بتوني گوشي فنلاندي گير بياري كه خيلي خوبه ولي الان تو بازار فكر نكنم باشه. من خودم فنلاندي شو دارم پدرم آلماني شو. اگه زياد sms فارسي مي فرستي آلماني بگير چون صفحه كليدش فارسي داره يه چيز ديگه اگه زياد با برنامه كار نداري آلماني شو بگير چون سرعتش مقداري از فنلاندي بالانره.
ممنونم از رهنماييت...
ولي ميشه بگي كه چه جوريه كه هم سرعتش بالاتر از فنلانديه و هم اگه با برنامه كاري ندارم آلماني شو بگيرم..
آخه وقتي سرعتش بالا باشه به درد برنامه هم مي خوره ...:10:
arman7165
28-06-2007, 02:25
به نظر من هم هیچ فرقی نمیکنه حتی آلمانی از نظر سخت افزاری هم خوبتره
موفق باشین
مرسي عزيز :10:
arman7165
28-06-2007, 02:29
مثلا روی n70 آلمانی دوستم یک مموری 512 رو نمیدونم چرا جواب نداد(البته در حالته کلی ساپورت میکنه)در حالتی که همون مموری روی n70 فنلاندی جواب داد
ممنونم از كمكت....
من گوشيم N6630 كه روش مموري 1گيگ زدم خوب هم جواب ميده....كه اين وضعيت به مديريت فايل ها و برنامه هاي گوشي بستگي داره...:8: :10:
arman7165
28-06-2007, 02:35
بگرد دنبال فنلاندی.اگر فنلاندی ندیدی برو دنبال دست دوم فنلاندی .اگر دست دوم گیرت نیومد برو المانی بگیر.
ممنون از لطفت......:8: .....سعي ميكنم به توصيه ات عمل كنم...:10:
parisa_t
28-06-2007, 23:11
این چه توصیه ای ؟
یعنی واقعا گوشی دست دوم ارجح هستش !!!
یک مسئله ای رو بهت بگم از اونجایی که همه فکر میکنن فقط n70 فنلاند خوبه ، سری گوشی های جدید n70 فنلاند همه لیبل دار هستن . معلوم نیست مال کجاست اما روش لیبل زدن فنلاند !
از من میشنوی تو این وضعیت بازار آلمانی بگیر و مطمئن باش هیچ فرقی با هم ندارن !
من خودم هم n70 آلمانی داشتم هم فنلاند ! هیچ فرقی ندارن ! هیچی !
arman7165
29-06-2007, 14:21
این چه توصیه ای ؟
یعنی واقعا گوشی دست دوم ارجح هستش !!!
یک مسئله ای رو بهت بگم از اونجایی که همه فکر میکنن فقط n70 فنلاند خوبه ، سری گوشی های جدید n70 فنلاند همه لیبل دار هستن . معلوم نیست مال کجاست اما روش لیبل زدن فنلاند !
از من میشنوی تو این وضعیت بازار آلمانی بگیر و مطمئن باش هیچ فرقی با هم ندارن !
من خودم هم n70 آلمانی داشتم هم فنلاند ! هیچ فرقی ندارن ! هیچی !
باشه ؛ چشم...حرف شما هم متين و قابل قبول....:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.