ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسنی بیان تو که استاد فشرده سازی هستند

Saeed1102000
21-06-2007, 02:02
StuffIt Deluxe 98%Ratio

Vahed
23-06-2007, 00:01
خوب....! که چی؟
من که منظورتون رو نفهمیدم از اسم این برنامه!
دوست عزیز بیشتر توضیح بدید.
اگه منظورتون بحث در این مورده که هیچ! اگه نه یکم بیشتر و واضح تر نوضیح بدین!

Mohammadn17
23-06-2007, 01:06
سلان دوستان
اگه اشتباه نکم این تاپیک برای معرفی برنامه های فشرده سازی ایجاد شده. ولی ظاهرا اینجا پرنده هم پر نمی زنه.
چند وقتیه یه برنامه توپ برای فشرده سازی پیدا کردم که واقعا کارش درسته. خستتون نمی کنم اینارو بخونید:
«KGB Archiver ابزاري است براي فشرده سازي فايل ها به صورت ''High Compression'' يا حداكثر فشرده سازي كه امتياز هاي خيلي بيشتري نسبت به رقيبان خود مثل UHARC و غيره را داراست زيرا ميزان درصد فشرده سازي اين نرم افزار با نرم افزار هاي رقيب اختلاف فاحشي دارد به صورتي كه Office 2006 با آرشيو شدن با اين نرم افزار حجمش از 430 مگابايت به 1.50 مگابايت تغيير كرد ! تنها مشكل بسيار خسته كننده ي نرم افزار مدت زمان زياد براي فشرده سازي و خارج كردن فايل از حالت فشرده است . به طور مثال اگر كامپيوتر شما P4 و داراي CPU 3.3 و RAM 1 G باشه حدود 2 ساعت و 47 دقيقه طول مي كشه تا آفيس از حالت فشرده شده در بياد !!! »
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه لحظه تصور کنید... اگه واقعیت داشته باشه:18:
خودم چون سیستمم هندلیه جرأت نکردم باهاش کار کنم ولی توصیه می کنم شما امتحانش کنید.
اینم آدرس دانلودش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قائدتا باید حالشو ببرید.

golmohammadi
23-06-2007, 01:11
سلان دوستان
اگه اشتباه نکم این تاپیک برای معرفی برنامه های فشرده سازی ایجاد شده. ولی ظاهرا اینجا پرنده هم پر نمی زنه.
چند وقتیه یه برنامه توپ برای فشرده سازی پیدا کردم که واقعا کارش درسته. خستتون نمی کنم اینارو بخونید:
«KGB Archiver ابزاري است براي فشرده سازي فايل ها به صورت ''High Compression'' يا حداكثر فشرده سازي كه امتياز هاي خيلي بيشتري نسبت به رقيبان خود مثل UHARC و غيره را داراست زيرا ميزان درصد فشرده سازي اين نرم افزار با نرم افزار هاي رقيب اختلاف فاحشي دارد به صورتي كه Office 2006 با آرشيو شدن با اين نرم افزار حجمش از 430 مگابايت به 1.50 مگابايت تغيير كرد ! تنها مشكل بسيار خسته كننده ي نرم افزار مدت زمان زياد براي فشرده سازي و خارج كردن فايل از حالت فشرده است . به طور مثال اگر كامپيوتر شما P4 و داراي CPU 3.3 و RAM 1 G باشه حدود 2 ساعت و 47 دقيقه طول مي كشه تا آفيس از حالت فشرده شده در بياد !!! »
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه لحظه تصور کنید... اگه واقعیت داشته باشه:18:
خودم چون سیستمم هندلیه جرأت نکردم باهاش کار کنم ولی توصیه می کنم شما امتحانش کنید.
اینم آدرس دانلودش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قائدتا باید حالشو ببرید.

دوست عزیز عمرا فکر نمیکنم که تا این حد بشه فشرده کرد
تازه هر چقدر هم زمان برای فشرده سازی لازم باشه برای Extract زمان کمتری نیاز هست و سیستم کمتری هم میتونه ایکارو بکنه
من این برنامه را دارم شما بگین دقیقا چجوری اینهمه فشرده کنم؟
اخه قبلا امتحان کردم خیلی و بمراتب کمتر از اونی که شما میگیم کاهش یافت
سیستم من رم یک گیگ
سی پی یو 3 فول
منتظرم

ElmO
23-06-2007, 15:53
سلام دوستان

در تاپیک زیر که توسط جناب MB_Danger زده شده ، کاملا به بررسی همه ی فشرده سازهای معروف ،
به صورت عملی پرداخته شده .
خوندنشو شدیدا بهتون توصیه میکنم .

بحث و تبادل نظر در مورد بهترین فشرده سازها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

یا حق

:40:

badterojan
24-06-2007, 01:06
من که می گم با win rar فشرده کنین خیلی هم خوبه

Saeed1102000
24-06-2007, 01:11
StuffIt Deluxe 98%Ratioبا این نرم افزار می تونین تا 98% فایل ها رو فشرده کنین
»موفق باشین

Saeed1102000
24-06-2007, 01:13
Winrk نرم افزاری قوی برای فشرده سازی

nw_nk
24-06-2007, 01:35
StuffIt Deluxe 98%Ratioبا این نرم افزار می تونین تا 98% فایل ها رو فشرده کنین
»موفق باشین

تا 98 درصد که نشد حرف!!! این میشه از 0 تا 98 درصد.

خوب منم میگم با WinRAR تا 100 درصد فایلهارو فشرده کنید! اگر باور نمی کنید نمونشو نشونتون بدم.

راستی , یک فیلم متحرک رو با Stuffit فشرده کنید و درصد فشرده سازیشو بگید!!! :27:

Saeed1102000
26-06-2007, 14:34
با Win Rar 100%?
خواهش می کنم نمونشو نشون بدین

nw_nk
26-06-2007, 15:06
با Win Rar 100%?
خواهش می کنم نمونشو نشون بدین

بفرما:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم فایل:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نوع فایل ایراد نگیرید , چون شما هم در گفتتون (98 درصد) نوع فایل رو مشخص نکردید.

-------------------------

راستی جواب سوال منو ندادید , لطفا با Stuffit یک فیلم متحرک رو فشرده کنید و درصدشو بگید. :27: