ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دليل اين خطا در برنامه من چه چيزي ميتواند باشد: runtime error 06-overflow

rezazare228
20-06-2007, 22:59
سلام
من قبلا" هم در اين قسمت اين سوال را مطرح كرده ام ولي جواب درستي دريافت نكرده ام،بهر حال مشكل من اين است كه در نرم افزاري كه يكي از دوستانم چند سال پيش تحت ويژوال بيسيك 4 نوشته است و يك نرم افزار ناوبري است(ناوبري با جي-پي-اس)و در ضمن سورس برنامه باز ميباشد اين خطا را دارم،در حال حاضر اين نرم افزار را تحت ويژوال استوديو 06(يا 2000)در محيط ويندوز xp اجرا ميكنيم و اين خطا run time error6-overflow بعد از 4 دقيقه از اجراي نرم افزار ديده ميشود و بايد از برنامه خارج شده و دوباره اجرا كرد.
البته يك تايمر هم به نرم افزار اضافه كرده ايم و visua basic 4 نيز ديگر install نميكنيم ، چون در حال حاضر visual basic6 در بازار موجود است .
اگر كسي از دوستان كه با سيستم GPS و نرم افزار VB6 اشناست بتواند به من كمك كند ممنون شده و هزينه اين كمك پرداخت خواهد شد.

_H2_
21-06-2007, 14:06
سلام
این خطای سرریز است، یعنی شما متغییری در برنامه تان دارید که بیشتر از گنجایشش در آن می ریزید، مثلاً اگر نوع Short را در VB8 در نظر بگیرید، شما حداکثر میتوانید عدد 32767+ را در آن قرار دهید و بیش از آن موجب خطای سرریز میشود.
متغییر مشکل دار را پیدا کنید و به نوع با اندازه بزرگتر تبدیلش کنید.

ضمناً من هیچ وقت وقتم را صرف آپدید نرم افزارهای VB6 به VB8 نمیکنم، و ترجیح میدهم کل برنامه را از نو بسازم. تازه چند پروژه جالب هم که در VB7 داشتم را کلا (بدون آپدید) از اول و صفر در VB8 ساختم.

در کل به نظر من تعمیر کدی که با VB4 نوشته شده باشد، اتلاف وقت و همان قضیه آفتابه خرج لحیم است! قول میدهم هرجایش را که درست کنید جای دیگرش ایراد پیدا میکند!
اگر برنامه نویسی بلد هستید، از نو و با NewProject در VB8 شروع کنید و چیز بدرد بخور جدیدی بسازید.

m.kavakebi
29-07-2007, 00:56
اگه مشكلت حل نميشه نمونه را بفرست شايد بشه برش كاري كرد
(البته اگر محرمانه نيست):46: