PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شروع کار با بانکهای اطلاعاتی

MohammadJavad.T
20-06-2007, 02:55
سلام
یه سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
من تازه میخوام کار با بانکهای اطلاعاتی رو شروع کنم :31: ولی نمیدونم از کجا :41: میخواستم بپرسم از کجا باید شروع کنم مستقیم برم رو sql server یا اول از access شروع به کار کنم اینم بگم که اصلا با بانکهای اطلاعاتی کار نکردم
بعد این که بهترین مرجع فارسی و انگلیسی چیه ؟

anvar.net
20-06-2007, 09:40
بستگی داره چقدر انگیزه داشته باشی!
اگر میخوای حرفه ای کار کنی, با خود Sql شروع کن. بعدش هم با همون دانسته ها میتونی با Access کار کنی.
در کل روال کار یکسانه و در اکثر برنامه های بزرگ از Sql استفاده میکنند. (برای کار با شرکتهای بزرگ تسلط به Sql جزو شرایط اولیه است).

منبع فارسی البته برای vb.net:
برنامه نویسی بانک اطلاعاتی با vb.net ترجمه مهندس محمد حسن مهدوی (البته متنش چندان روان نیست ولی همه موضوعات رو داره) خانه نشر هزاره.

دو جلد کتاب برای کار با پایگاههای داده توسط انتشارات ناقوس منتشر شده که اسم دقیقشون تو ذهنم نیست میتونی وب سایت انتشارات رو جستجو کنی.

برای vb6 انتشارات نص کتاب خوبی در زمینه بانکهای اطلاعاتی داشت اگر برای .net هم داشته باشه مطمئنا کامل و عالیه.

در وب سایت FlazX.com کتابهای انگلیسی توپی برای دانلود وجود داره.

MohammadJavad.T
20-06-2007, 23:26
سلام دوست عزیز
ممنون از این که جواب دادی و راهنمایت
پس فرقی نداره که از access شروع کنم یا sql server

shahinfarasystem
26-06-2007, 13:03
سلام

دوست عزیز ولی من فکر میکنم اگر ابتدا با access به عنوان یه بانک ساده حداقل برای آشنایی با مفاهیم بانک های اطلاعاتی کا کنی و بعد از اون سراغ SQL server و اگه خواستی دیگه خیلی حرفه ای کار کنی سراغ بانک ORACLE بروی خیلی بهتر باشه

راستش منبع مناسبی تو ذهنم نیست ولی اگه یه مقدار از منابع فارسی مطالب پایه رو بخونی بعد به سراغ مراجع کامل انگلیسی بری خیلی بهتره

موفق باشی

am_merman01
28-06-2007, 00:25
سلام دوستان
من هم هميس مشكل رو دارم و نمي دونم از كجا شروع كنم راستش از شروع با اكسس موا فق نيستم چون يه بار اين اشتباه رو در شروع برنامه نويسي با پاسكال كردم ولي منبع مناسبي هم براي كار نميشناسم
راستش كتاب ها هم خيلي ارزون نيست .
حالا اگه يكي بگه كه تفاوت كار با sqlو اراكل در چيه و ميشه يه آماتور مثل من مستقيم بره سراغ اركل خيلي ممنونش ميشم.
در ضمن منبع فارسي هم معرفي كنيد بهتره چون اصلاً زبان بلد نيستم.

_H2_
28-06-2007, 10:26
سلام

اگه خواستی دیگه خیلی حرفه ای کار کنی سراغ بانک ORACLE بروی خیلی بهتر باشه

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
اولاً لطف فرمودید؟! دوماً چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

shahinfarasystem
28-06-2007, 20:50
سلام

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
اولاً لطف فرمودید؟! دوماً چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

سلام

دوست عزيز علاوه بر قدرت فوق العاده SQLSERVER اوراكل رو براي اين نوشتم كه اين دوستمون بدونه براي كار هاي پيشرفته و ديتا بيس هاي سنگن

مثل سازمان دهي ايميل هاي ياهو ديگه SQL SERVER هم كم مياره و فكر نكنند كه SQL SERVER آخر بانكه (البته جسارتا)

:46:

bad_boy_2007
29-06-2007, 23:59
سلام دوستان
من هم هميس مشكل رو دارم و نمي دونم از كجا شروع كنم راستش از شروع با اكسس موا فق نيستم چون يه بار اين اشتباه رو در شروع برنامه نويسي با پاسكال كردم ولي منبع مناسبي هم براي كار نميشناسم
راستش كتاب ها هم خيلي ارزون نيست .
حالا اگه يكي بگه كه تفاوت كار با sqlو اراكل در چيه و ميشه يه آماتور مثل من مستقيم بره سراغ اركل خيلي ممنونش ميشم.
در ضمن منبع فارسي هم معرفي كنيد بهتره چون اصلاً زبان بلد نيستم.
بنظر من اول از همون اکسس استفاده کن خیلی بهتره . چرا ؟
فرض کن میخوای یک برنامه ساده (زیر 2 ملیون البته به گفته خیلی از دوستان زیر 2 هزار) طراحی کنی برای چنین برنامه هایی اکسس بهترین گزینه است و احتمالا تا یکی - 2 سال دیگه هم قوانین کپی رایت باید تو لیران رعایت بشه که باز هم اکسس به صرفه تره حتی شاید بعضب وقتا سراغ گزینه های ضعیف تری چون SQLLITE هم مجبور بشی بری .
و اما در مورد ORACLE تو قدرت بدنی ! اش هیچ حرفی نیست ولی شروع کار (از نزدیکای صفر !) با اراکل کار مشکلیه ! فقط اگه بخوای اراکل رو نصب کنی یک روز بایس خودت رو به درد سر بندازی و ممکنه از آخر هم نتونی نصبش کنی و بیخیال شی ! محیط کارش به راحتی محیطهایی چون ACCESS , SQL SERVER نیست و واقا اذیت میشی و یک مورد دیگه کارایی اراکل تو محیط یونیکس ماکسیمم میشه و در محیطهای ویندوز SQLSERVER و OEACLE از لحاظ کارایی با هم برابرند و چون برنام هایی که مینویسی برای توسعه تو محیط ویندوز طراحی میشه بهتره از همون SQL SERVER استفاده کنی و البته گزینه های بسیار قدرتمند دیگه ای هم چون DB2 , INFORMIX هم هست که DB2 به نوبه خودش رقیب قدرتمندی برای ORACLE محصوب میشه .

_H2_
30-06-2007, 10:10
سلام

سلام

دوست عزيز علاوه بر قدرت فوق العاده SQLSERVER اوراكل رو براي اين نوشتم كه اين دوستمون بدونه براي كار هاي پيشرفته و ديتا بيس هاي سنگن

مثل سازمان دهي ايميل هاي ياهو ديگه SQL SERVER هم كم مياره و فكر نكنند كه SQL SERVER آخر بانكه (البته جسارتا)

:46:
حال بحث ندارم!!! :31: ولی منظورم آن بود که نمیگویم SQLServer آخر بانک داری اطلاعات است ولی نمیگویم هم Oracle آخرش است و اصولاً من برخلاف شما، برتری در هیچ یک نمیبینم! و اینکه SqlServer نمیتواند حجم عظیم اطلاعات را با سرعت معقول مدیریت کند، قبول ندارم.! :31:
فعلاً بای! و موفق باشید! :31:

am_merman01
03-07-2007, 01:40
بنظر من اول از همون اکسس استفاده کن خیلی بهتره . چرا ؟
فرض کن میخوای یک برنامه ساده (زیر 2 ملیون البته به گفته خیلی از دوستان زیر 2 هزار) طراحی کنی برای چنین برنامه هایی اکسس بهترین گزینه است و احتمالا تا یکی - 2 سال دیگه هم قوانین کپی رایت باید تو لیران رعایت بشه که باز هم اکسس به صرفه تره حتی شاید بعضب وقتا سراغ گزینه های ضعیف تری چون SQLLITE هم مجبور بشی بری .
و اما در مورد ORACLE تو قدرت بدنی ! اش هیچ حرفی نیست ولی شروع کار (از نزدیکای صفر !) با اراکل کار مشکلیه ! فقط اگه بخوای اراکل رو نصب کنی یک روز بایس خودت رو به درد سر بندازی و ممکنه از آخر هم نتونی نصبش کنی و بیخیال شی ! محیط کارش به راحتی محیطهایی چون ACCESS , SQL SERVER نیست و واقا اذیت میشی و یک مورد دیگه کارایی اراکل تو محیط یونیکس ماکسیمم میشه و در محیطهای ویندوز SQLSERVER و OEACLE از لحاظ کارایی با هم برابرند و چون برنام هایی که مینویسی برای توسعه تو محیط ویندوز طراحی میشه بهتره از همون SQL SERVER استفاده کنی و البته گزینه های بسیار قدرتمند دیگه ای هم چون DB2 , INFORMIX هم هست که DB2 به نوبه خودش رقیب قدرتمندی برای ORACLE محصوب میشه .

دوست عزيز خدا خيرت بده تا حدودي از توهم در اومدم .
با آرزوي موفقيت براي همه بعد براي خودم