PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل شاید با WinRAR

TEC
19-06-2007, 22:47
سلام دوستان.. امیدوارم همگی خوب باشید
میخوام ببینم چرا از وقتی ویندوز جدید نصب کردم و آنتی ویروس ریختم دیگه فایل های زیپ شده ای که محتویاتشون Magic PS یا Spy Uploader هستن باز نمیشن.
اگه بخوام از حالت زیپ شده خارجشون کنم بعضی اوقات مثلا با یه همچین پیغامی روبرو میشم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گاهی هم مثل زمانی که فایل زیپ شده خرابه و پیغامی مده که فلان فایل رو پیدا نمیکنه، یه همچین پیغامی میاد.
اکثر وقتام که این پیغام نمیاد و از حالت زیپ خارج میشه فقط پوشه یا اگه Helpی برنامه Nodpadی چیزی داشته باشه Unzip میشه

موقعی هم که از حالت زیپ خارجشون نمیکنم و مستقیما بازش میکنم هر چی روی فایلی که میخوام کلیک میکنم باز نمیشه که نمیشه

من حتی آنتی ویروسم که Nod32 هست و فایروال رو هم غیر فعال کردم.. حتی دوباره این برنامه ها رو به صورت زیپ شده دانلود کردم.. اما بازم همین مشکل رو دارم

البته بگم خدمتتون که چند بار هم حتی WinRAR رو دوباره با ورژن های متفاوت نصب کردم
حالا شما میگید اشکال من کجاست.. یا مشکل نرم افزاریه احتمالیش چیه

متشکر از لطف همتون:10:

payam2200#
20-06-2007, 00:18
از آنجایی که خودم با وینرر و آنتی ویروس ها کار کردم خیلی از آنتی ویروس ها این قابلیت ها رو دارند که داخل فایل های Zıp , rar را جستجو می کنن پی ویروس ها رو تشخیص داده اونارو خراب می کنن :2:
اما از اونجایی که از ارر تو دیدم احتمالا تو اون ویروس اجرا کردی و اون چون در حال اجراست به تو اجازه ی فشرده کردن نمیده :41:

TEC
20-06-2007, 16:35
نه دوست من.. من این مشکل رو با فایلهای زیپ شده ای که هنوز بازشون نکردم دارم.
حتی من با از کار انداختن آنتی ویروسمم و دانلود مجدد برنامه.. بازم این مشکل رو پیدا کردم..:)