مشاهده نسخه کامل
: چه خبر از ریموت tv (سیمبیان9.1)
P-R-I-N-C-E
19-06-2007, 01:44
سلام
هنوز نیومده؟
چه قدر دیگه طول میکشه تا بیاد اصلا میاد یا نه؟:19:
یچه ها بی خیالش شید که نمی دونید شرکت psolic که این برنامه رو ساخته چی کا داره می کنه.
یه برنامه هایی برای s60v3 زده که بیا ببین . مثلا برنامه تغییر فونت ساخته. فقط مشکلش اینه که هیچ کرکی تا حالا براش ساخته نشده. احتمالا اگه این برنامه کنترل تلویزیون هم ساخته بشه بی کرک می مونه .
M O H S E N
19-06-2007, 11:07
بابا.
برنامه های ونها هم اعصاب آدم رو خورد میکنن با کرکشون.
الان یه باره دیگه چک کردم
هنوز خبری نیست
اخبار این برنامه رو از آدرس زیر دریافت کنید .
نکته : منظور از s60 گلمنگولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون سری 60 ورژن 3 هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ali111122223333
26-06-2007, 14:56
یچه ها بی خیالش شید که نمی دونید شرکت psolic که این برنامه رو ساخته چی کا داره می کنه.
یه برنامه هایی برای s60v3 زده که بیا ببین . مثلا برنامه تغییر فونت ساخته. فقط مشکلش اینه که هیچ کرکی تا حالا براش ساخته نشده. احتمالا اگه این برنامه کنترل تلویزیون هم ساخته بشه بی کرک می مونه .
بیلچه جان اینقدر خودت رو ناراحت نکن !!!
این بنده خداها که پوله مفت ندارن برنامه رو همیجوری مجانی بدن یا عاشق چشمو ابرومون که نیستن که!
ولی خوب از اونجا که ما ایرانی تشریف داریم پوله مفت نداریم که واسه اینجور چیزا بدیم پس اینم لینکه دانلوده برنامهFont.Magnifier
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cked-BiNPDA.htmll)
بیلچه جان اینقدر خودت رو ناراحت نکن !!!
این بنده خداها که پوله مفت ندارن برنامه رو همیجوری مجانی بدن یا عاشق چشمو ابرومون که نیستن که!
ولی خوب از اونجا که ما ایرانی تشریف داریم پوله مفت نداریم که واسه اینجور چیزا بدیم پس اینم لینکه دانلوده برنامهFont.Magnifier
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cked-BiNPDA.htmll)
ای بابا چه جالب 3-4 ساعت پیش این برنامه رو در تاپیک برنامه هاي s60v3-symbian 9.1 به همراه توضيح معرفی کردم. از تو یه فرومه دیگه پیداش کردم . شما از کجا پیداش کردین.
و اما آخرین خبره رسیده :
Please notice that in our last post in this topic we have shortly
explaind why IR remote is still not available for Symbian 3rd S60. The
market has high demand for this application but we can't do nothing to
speed up developement if we face some serious problems with developing
application.
Alek
Psiloc Support Team
شایعه شده که در تاریخ زیر این برنامه عرضه می شه (هیچ منبع موثقی نداره و تنها چند نفر در انجمن این سایت به آن اشاره کردند ): this app will exist in 6 february 2008 , it is secret information of
psiloc ,
ali111122223333
26-06-2007, 17:36
ای بابا چه جالب 3-4 ساعت پیش این برنامه رو در تاپیک برنامه هاي s60v3-symbian 9.1 به همراه توضيح معرفی کردم. از تو یه فرومه دیگه پیداش کردم . شما از کجا پیداش کردین.
و اما آخرین خبره رسیده :
شایعه شده که در تاریخ زیر این برنامه عرضه می شه (هیچ منبع موثقی نداره و تنها چند نفر در انجمن این سایت به آن اشاره کردند ): this app will exist in 6 february 2008 , it is secret information of
psiloc ,
منم از تو همین فرومای خارجی گرفتم من نمیدونستم که اونجا معرفیش کردی وگرنه اینجا نمیزاشتمش
در کل ما نیتمون خیر بود!!!
واسه تاریخه عرضه هم که تا اون موقع پیر شدیم رفتیم پی کارمون!!!
چقدر طولش میدن انگار میخوان چیکار کنن دیگه برنامه کنترل ساختنم کاری داره!؟!؟!؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.