ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی کیفیت Dvd های موجود در بازار

ebru_gundes_206
18-06-2007, 15:33
برای آموزش و دانلود نرم افزار مربوطه به این تاپیک مراجعه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که خودم و دوستان هنگام خرید دی وی دی اطلاع و انتخاب بیشتری داشته باشیم.
با استفاده از نرم افزار Nero CD-DVD Speed می تونید DVD مورد نظر رو تست کرده و با امتیازی که برنامه از لحاظ کیفیت به DVD میده اونو با بقیه DVD ها مقایسه کنید . بهتره هنگام تست کردن از زدن تیک Quick Scan خودداری کنید، برای اینکه نتیجه قابل استناد باشه.
خوب خودم اول شروع میکنم با DVD از نوع B&B که تو عکس زیر میبینید که برنامه بهش امتیاز 90 داده ؛ البته این دی وی دی حدودا 1 سال از عمرش میگذره که کلی پدرش رو درآوردم پس نتیجه میگریم که کیفیت نسبتا خوبی داره.
رایتر : Pioneer
سرعت : 16X
مدیا : DATA
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_ok1
18-06-2007, 15:44
ممکنه یه توضیح کوچیک در موردش بدی

با تشکر:11:

ebru_gundes_206
18-06-2007, 16:58
ممکنه یه توضیح کوچیک در موردش بدی

با تشکر:11:

پستم رو ویرایش کردم ، فکر نکنم دیگه مشکلی باشه:31:

ebru_gundes_206
22-06-2007, 13:40
اینجا دی وی دی پرینکو رو تست کردم که امتیاز 95 گرفته البته بعد از حدود 1 ماه رایت ؛ پس نتیجه میگیریم که از نظر کیفیت در حد متوسط قرار داره .
نوع رایتر : LITEON 20x
سرعت رایت : 16X
فرمت : DATA

Gabana
22-06-2007, 13:53
توي عناون تاپيك اشاره كرديد ( بررسي كيفيت DVD ها موجود در بازار ) كه آدم فكر مي كنه منظور DVD خام هست .
اين تست Quality هم براي DVD هاي رايت شده است . كه باز بستگي داره با چه رايتري رايت شده باشه و نوع مدياي اون چي باشه .

در صورتيكه اين موارد را هم مشخص كنيد مطلب شما بهتر خواهد شد - موفق باشي

ebru_gundes_206
22-06-2007, 16:27
گابانا جان از راهنماییتون ممنون.
حتما تذکراتتون رو در پست هام اعمال میکنم .

Lord_theOne
23-06-2007, 04:59
اگر مي خواهيد رايتر ها رو مقايسه كنيد بايد با چندين نوع Dvd رايتر يا Ram مقايسه شود چون Dvd هاي خام بعضيهاشون سازگاري ندارند با رايتر يا با يك نوع Dvd خوب جواب مي دهند

بهنازی
23-06-2007, 11:25
در حد متوسط ها هم پرینکو بهترینه.