ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طراحی صفحات مجلات

patrioticbehrooz
18-06-2007, 13:03
با سلام و خسته نباشید
دوستان ، مجلات را با چه نرم افزاری طراحی می کنند.به هر حال این کار با فتوشاپ هم امکان پذیره نه؟
اگه سر برگ های آماده در اینترنت موجود هست لطفا چند تا معرفی کنید
با تشکر!

BKM_MAHDI
18-06-2007, 14:25
من از نرم افزارهاي ديگر خبر ندارمولي ميدنم براي طراحي مجله نرم افزار مخصوص هست واين رو هم ميدونم كه با فتوشاپ ميشه اين كار رو انجام داد

fireboy8766
18-06-2007, 15:13
از InDesign هم میشه استفاده کرد.

mahsoft
18-06-2007, 15:25
برای صفحه ارایی از فریهند و indesig استفاده میشه

یکی دیگه هم هست نامش یادم رفته

این برنامه های سربرگ های اماده دارن

وحشت
18-06-2007, 16:48
سلام... من خودم تو مجله کار میکنم...
برای قسمت طراحی از Photoshop و برای صفحه بندی از برنامه Freehand استفاده میکنیم...

patrioticbehrooz
19-06-2007, 13:19
دوستان متشکرم
وحشت عزیز از پاسخت وحشت کردم ! لطفا اگر می تونید چند نمونه سربرک آماده برام بفرستید.البته اینجوری در شماره گذاری کار مشکل میشه .

minizoro
20-06-2007, 18:59
البته اينم بايد گفت كه براي روز نامه ها چيزي به جز كوارك و كورل كارايي نداره

masmx
22-06-2007, 12:36
دستتون درد نكنه

bb
09-07-2007, 07:18
آقا من دارم یه مجله زمین شناسی طراحی می کنم
بهم بگید چیکار کنم قشنگ بشه ؟؟
هر چی دارید بریزید تو دایره

وحشت
09-07-2007, 13:01
هی رفیق منظورت رو از سربرگ نفهمیدم... شاید منظورت سرصفحه باشه... اگه اینطوره که ما تو مجلمون یه سر صفحه بیشتر نداریم که هر ماه فقط اون رو تغییر میدیم و تو شماره صفحه زدن هیچ دستی نمیبریم.... ما فورم های اماده داریم و فقط کاری که میکنیم اینه که با یه طرفند خاص صفحه ها رو جایگزین میکنیم... ما داریم ماهی یه مجله 300 تا 350 صفحه ای میدیم بیرون پس واسمون وقت طلاست... یه راهنمایی میکنم اگه فریهند بلد باشی خودت میگیری... ما یه کارمون رو برای دستگاه چهارونیم ورقی آماده میکنیم... پس هر فرم میشه 16 صفحه 21.5x30... حالا ما میایم یه فلدر میسازیم به اسم فرم 1... فایل فریهندی رو توش کپی میکنیم و کاری که میکنیم اینه.... فقط صفحه های طراحی شده رو رینیم میکنیم و اسم اونها رو به شماره صفحه ها تغییر میدیم و بعد از باز کردن فرم فریهندی... چون از قبل اونها رو جایگزین کردیم... فایلها سر جای خودشون مرتب میشنن... البته اینم بگم من تو یه مجله تبلیغاتی کار میکنم... و فکر نکنم این راه بای اون مجله هایی که مطلب داخلشون هست مفید باشه... ببخشید اگه اینقدر گنگ صحبت کردم... از این بهتر نمیشد توضیح بدم... خوش باشی...

aram_nfs
09-07-2007, 16:19
بهترین راه برای کار کردن یه نشریه اینه که کار صفحه بندیش رو توی word انجام بدی و بعد فایل رو به فتوشاپ انتقال بدی و کارهای بعدی
ولی اگه بخوای دوباره کاری نشه بهتره از کورل و in design استفاده کنی ولی من خودم می خواستم از اینها استفاده کنم و لی توی فارسی نوشتن برام مشکل پیش اومد که اگه این مشکل رو حل شد حتما بهتون پیشنهاد می کنم با اینها کار کنین
برای سر برگ های آماده هم می تونین از نرم افزار همراه آفیس استفاده کنین یعنی publisher انواع سر برگ و حتی کارتهای مختلف و کلا چیزایی که برای نشر رو میزی نیاز میشه وجود داره
راستی اگه مشکل فارسی کورل و این دیزاین رو حل کردین بهم خبر بدین
در ضمن کسی نیست این نرم افزار ها رو آموزش بده
وحشت جان اگه میشه آموزش فری هند رو شروع کن لطفا اگه هم هست آدرسشو لطف می کنی؟

وحشت
11-07-2007, 13:31
هی رفیق از من فریهند زیاد چیز نمیدونم... فقط تا اون حدی که گفتم... یعنی تا حدی بلدم که کارم راه بیفته... خوشبختانه شرتکات هایی که داره مثل مال فوتوشاپه و از این لحاظ خیلی خوبه...