PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذخیره تغییرات dataset در database اصلی

khatat
18-06-2007, 11:55
یا سلام
من تو msdn راجع به این مطلب و همین طور هم داخل نت خیلی جستجو کردم اما اون چیزایی که پیدا کردم به دردم نمی خورد یعنی وقتی برنامه رو سیو می کردی و بعد دوباره اجراش می کردی هیچ کدوم از تغییراتش ذخیره نمی شد (من یک database + یک table و چند تا رکورد دارم) اگه می تونید کمکم کنید ممنون می شم
راستی من از این کدی که داخل msdn help بود استفاده کردم ولی نشد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

anvar.net
18-06-2007, 18:32
تو همین تالار یک تاپیک هست.(ذخیره کردن تغییرات پایگاه داده), سرچ کن پیداش میکنی.

khatat
19-06-2007, 09:57
من اون تاپیک رو هم دیدم (اگه اشتباه نکنم یه سری راه هم رو برای نوشتن به صورت مستقیم داخل Table Adapter بیان کرده بود) ولی باز هم وقتی برنامه رو می بندم و دوباره باز می کنم تمام اطلاعات گم می شن و لی وقتی هنوز برنامه باز هست همه چیز مرتب هستش اگه می شه یه کد ساده یا یه پروژه ساده رو معرفی کنین آخه این برنامه های msdn هم نمی دونم چرا اون دیتابیس رو با خودش نداره و درنتیجه نمی تونه به سرور متصل بشه هرچند که داخل همون برنامه ها هم که من نگاه کردم از همون کدهایی استفاده شده بود که من استفاده کردم می شه یکی راهنمایی کنه در ضمن من از این vb.net 2005 استفاده می کنم
با تشکر از توجهتون

anvar.net
19-06-2007, 19:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khatat
22-06-2007, 19:28
سلام دوست من
ببخشید به خاطر کنکور نمی تونستم زیاد بیام دستت درد نکنه ولی ظاهراً نمی شه دانلود کرد ارور می ده اگه یه لطفی بکنی یه جای دیگه آپلود کنی خیلی ممنون می شم
راستی اگه حجمش زیاد نیست و زحمتی هم برات نیست یه لطفی بکن و میلش کن به آدرس زیر راستی می شه بگی این چه نوع فایلی هستش
mostafakhatat@gmail.com
با تشکر