مشاهده نسخه کامل
: کمک
من وقتی به موبایلم که n73 است theme بریزم theme را نمی ریزد اخطار"certificate error.canteact the application suppler" را می نویسد خواهش می کنم به من کمک کنید.
من وقتی به موبایلم که n73 است theme بریزم theme را نمی ریزد اخطار"certificate
error.canteact the application suppler" را می نویسد خواهش می کنم به من کمک کنید.
آیا شما با هر تمی روی گوشیتون این مشکلو درید یا با بعضی از تم ها ؟
این مشکل بعضی اوقات با تنظیم کردن ساعت گوشی ( به میلادی ) درست می شه.
موفق باشی.
اگه تم برای گوشیتون می خواین به تاپیک ما هم یه سر بزن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Saman-tci
17-06-2007, 11:13
بیلچه جان محض اطلاع میگم :
اولا وقتی در تاپیکی فقط یک پست زده شده و شما میخوای جواب همون پست رو بدین که دیگه احتیاجی به نقل قول نیست ....نقل قول برای زمانی که تعداد زیادی پست در یک تاپیکی زده شده و شما میخوای برای یه پست مشخص جواب بدین .... البته جای تعجب داره چون شما کاربر فعال هستین
ثانیا نصب کردن تم ربطی به تنظیم تاریخ نداره .... شما خودت تاریخ رو عوض کن و یه تم نصب کن نتیجه رو ببین ...
بیشتر برای نصب برنامه ها به تاریخ دقیق نیاز هست ...
دوست عزیز من هر وقت theme از اینترنت می ریزم هر تمی این error را می ده ولی فکر کنم.لطفا من را راهنمایی کنید
Saman-tci
17-06-2007, 11:48
دوست من هر تمی رو که نمیتونی روی گوشیت بریزی ....
باید بیبینید گوشی چه نوع سیمبیانی داره و مطابق با همون براش تم انتخاب کنی .....
گوشی شما چیه ...؟
سلام.
ببین شما که این همه تم دانلود کردین این هم روش.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه احتمال دیگه هم وجود داره اون اینکه تم مال گوشی شما نباشه . شما مطمئنی که تم ها مال s60v3 هست ؟
در ضمن اگه فکر می کنید سایت و تم یکم قدیمی هست تا 6 ماه هم عقب می تونید ببرید.
یکی از قلق هی گوشیه سیمبین اینه که گوشی را در این مواقع خاموش و روشن کنید یا اینکه تم را چند بار پشت سر هم نصب کنید.
شما یک کار دیگه هم بکنید اون اینمه یه برنامه sis روی گوشیتون نصب کنید ببینید نصب می شه یا نه.
سعی کن فعلا مثبت به این موضوع فکر کنی ومشکل جدی تلقیش نکنی.
بیلچه جان محض اطلاع میگم :
اولا وقتی در تاپیکی فقط یک پست زده شده و شما میخوای جواب همون پست رو بدین که دیگه احتیاجی به نقل قول نیست ....نقل قول برای زمانی که تعداد زیادی پست در یک تاپیکی زده شده و شما میخوای برای یه پست مشخص جواب بدین .... البته جای تعجب داره چون شما کاربر فعال هستین
ثانیا نصب کردن تم ربطی به تنظیم تاریخ نداره .... شما خودت تاریخ رو عوض کن و یه تم نصب کن نتیجه رو ببین ...
بیشتر برای نصب برنامه ها به تاریخ دقیق نیاز هست ...دیشب خبرو شنیدی اعصاب معصاب نداری ها خوب چی بش بگم. بگم فرمت کن مستر ریست یه دست هم فلش. اگه درست نشد بفروش 55 بخر.
Saman-tci
17-06-2007, 11:56
نه دوست من من 24 ساعته اینجام ... اگه خبری شده بگو تا هم من هم بقیه متوجه بشیم ...
من همیشه به موضوعات + فکر میکنم ... مثل بعضی از پستهای شما ...
در ضمن نمیدونستم یاداوری بعضی از موضوعات ساده و پیش پا افتاده برای شما شوخیه و نباید جدی گرفتش !!
1-شک ندارم که به os می خوره و ماه موبایلمم که عوض می کنم یک اخطار دیگه می ده که میگه تاریخ گوشیم درست نیست و اون فایلی را که بیلچه جان لینک داد وقتی اجراش می کنم دوباره همان پیغام قبلی رو می ده
"application supplercanteact theapplication suppler" خواهش میکنم کمکم کنید.
Saman-tci
17-06-2007, 12:09
من 3 2 تم برات میزارم اینا تم هایی هستن که رو گوشیم نصب هستن ...
یه امتحان بکن و نتیجه رو بگو ...
1-شک ندارم که به os می خوره و ماه موبایلمم که عوض می کنم یک اخطار دیگه می ده که میگه تاریخ گوشیم درست نیست و اون فایلی را که بیلچه جان لینک داد وقتی اجراش می کنم دوباره همان پیغام قبلی رو می ده
"application supplercanteact theapplication suppler" خواهش میکنم کمکم کنید.
برنامه چی برنامه هه نصب شد یا نه ؟
اون قلق ها رو هم امتحان کردی ؟
یه چیز دیگه یادم رفت بگم دقیقا کجا این ارورو میده.
1. موقع کیلیک روی تم.
2. بعد از اولین ok
3.بعد از دومین ok
4. بعد از انتخاب مموری کارت.
5.حین نصب تم
من الان همو ن تمی رو که برای شما گذاشتم رو رو گوشیم نصب کردم به تاریخ همین امروز.
من 3 2 تم برات میزارم اینا تم هایی هستن که رو گوشیم نصب هستن ...
یه امتحان بکن و نتیجه رو بگو ...
نه نصب نشد و دوباره همان پیغام رو داد حالا چه کارکنم
برنامه چی برنامه هه نصب شد یا نه ؟
اون قلق ها رو هم امتحان کردی ؟
یه چیز دیگه یادم رفت بگم دقیقا کجا این ارورو میده.
1. موقع کیلیک روی تم.
2. بعد از اولین ok
3.بعد از دومین ok
4. بعد از انتخاب مموری کارت.
5.حین نصب تم
من الان همو ن تمی رو که برای شما گذاشتم رو رو گوشیم نصب کردم به تاریخ همین امروز.
می تونم بگم بعد از انی که در موبایل پرسید آیا می خواهید این theme را نصب کنید یانه وقتی قبول کردم چند لحظه صبر می کنه و بهد این error رو میده
به نظر شما اگر گوشی را reset کنم خوب نمی شه؟
می تونم بگم بعد از انی که در موبایل پرسید آیا می خواهید این theme را نصب کنید یانه وقتی قبول کردم چند لحظه صبر می کنه و بهد این error رو میده
یه کاری بکن .
مموری کارتو در بیار . گوشی رو خاموش روشن کن . تم رو روی phone memory نصب کن.
به نظر شما اگر گوشی را reset کنم خوب نمی شه؟
این کار هایی که ما به شما می گیم برای این هست که دورو ور فرمت و مستر ریست و اینا نرید. چون ممکنه دوباره به همین مشکل بربخوربد و چون عادت کردید دوباره همو ن کارو می کنید.
با مستر ریست و فرمت به احتمال 80% کارتون درست می شه ولی حالا برای این کار خیلی خیلی زوده ؟
گفتم که البته اشتباهی سامان جان فکر کرد به ایشون گفتم ولی من منظورم شما بود یکم + به این قضیه فکر کن و سریع مستر ریست نکن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.