PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغيير save game به آنچه شما مي خواهيد !

root professional
17-06-2007, 03:11
سلام.
مي دونين بيشتر بازي ها save دارند و وقتي شما بازي رو ذخيره مي كنيد در واقع تمام جزييات رو به زبان بازي يك جا جمع مي كنيد و فهميدن شيوه نوشته شدن اين كدها تقريبا غير ممكنه.
اما يك چيز جالب اينه كه يه فايل رو هر جوري كد گزاري كني عدد عدد مي مونه مثل منابع در بازيهاي استراتژيك و پول در خيلي بازيها يا محمات در بازيهاي جنگي.
خوب با اديتورهاي ساده و كمي مهارت مي شه تو سيو بازي دست برد.
من ميخوام به كمك اونايي كه بلدن به اونايي كه بلد نيستن ياد بدم و خودم هم يه چيزي ياد بگيرم.
اگه يك نفر هم متقاضي باشه حله...

r3xaa
17-06-2007, 04:05
من متقاضيم.ياد بگيرم.

littledemon
17-06-2007, 13:18
این جا متقاضیان خیلی بیشتر هستند.....یکیشم من ...دوست دارم بدونم..

Ar@m
17-06-2007, 23:56
ثبت نامه؟
منم هستم

Harvest_Moon_Iman
18-06-2007, 15:00
من اومدم منم هستم .

shakerifar
18-06-2007, 16:19
من هم متقاضی هستم

Oracle_Eldorado
18-06-2007, 18:59
دوست عزيز متقاضي ميخواي چيكار ؟
همينجا آموزش رو بزار ديگه .

davoodf
18-06-2007, 20:38
با سلام
اموزشش رو بذاری همین جا خیلی خوب میشه.
من خیلی وقته که می خوام این کار رو انجام بدم ولی تا حالا نتونستم یعنی روشش رو بلد نبودم.

littledemon
18-06-2007, 22:44
خیر انگار این رفیقمون پرید....کجا رفتی بابا ....بیا گفتی متقاضی اینم متقاضی..چی بهترمیخای؟

root professional
19-06-2007, 16:36
خوب ببخشيد اگه روزي يك بار براي شما دير به حساب مياد.
اولين قدم داشتن يك برنامه HexEditor است من در اين جريان از برنامه Code Genie استفاده مي كنم كه بسيار بسيار ساده است براي دريافت آن ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله ديگه. 559kB سايزشه خوبه ديگه هان.
با اين برنامه راحت ميشه فايلها رو باز كرد و با هم مقايسه كرد.
لطفا همين ورژن رو دانلود كنين چون بالا تر هم داره اما من بلد نيستم

Harvest_Moon_Iman
19-06-2007, 16:45
خوب من دانلود كردم .

اينم لينك دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

root professional
19-06-2007, 16:56
اگه نتونستين دانلود كنين يكي email بده من واسش بفرستم اون هم براي بقيه آپلود كنه. (خودم هاست ندارم).

root professional
19-06-2007, 17:01
اين برنامه يك ابزار خوب داره كه ميشه باهاش اعداد رو بين دو مبناي 10 و 16 به راحتي تبديل كرد بايد بگم اين يكي از مهمترين كاربردهاي برنامه است. اين ابزار در منوي View\Hex<--> dec Converter قابل دسترسي است و خواهيد ديد كه چقدر ساده است. به شما توصيه مي كنم چند فايل رو با اين برنامه باز كنيد و سيو نكنيد يعني همينجوري كاركردشو بررسي كنيد چون شنيدن كي بود مانند ديدن.

Harvest_Moon_Iman
19-06-2007, 17:02
من برنامرو دانلود كردم و بالا آوردم كي آموزش شروع ميشه؟؟؟؟؟؟:11:

Harvest_Moon_Iman
19-06-2007, 17:07
اين برنامه يك ابزار خوب داره كه ميشه باهاش اعداد رو بين دو مبناي 10 و 16 به راحتي تبديل كرد بايد بگم اين يكي از مهمترين كاربردهاي برنامه است. اين ابزار در منوي View\Hex<--> dec Converter قابل دسترسي است و خواهيد ديد كه چقدر ساده است. به شما توصيه مي كنم چند فايل رو با اين برنامه باز كنيد و سيو نكنيد يعني همينجوري كاركردشو بررسي كنيد چون شنيدن كي بود مانند ديدن.
اين چه كار ميكنه؟ من اينو بالا آوردم و الانم روبرومه

Harvest_Moon_Iman
19-06-2007, 17:16
خوب من چنتا سوال دارم

1 - چجوري ميشه يك سيو رو عوز كرد

2 - چجوري بفهميم اين
0000000000000000 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 0002a0
چيه؟

3 - پارامتراش و چيجوري بدست بيارم ؟

root professional
19-06-2007, 19:03
'گر صبر كني ز غوره حلوا سازي.
خوب براي شروع آموزش من با يك مثال شروع مي كنم شايد بعضيهاتون بازي Empire Earth 2 رو ديده باشين يك بازي استراتژيك تقريبا قديمي و بسيار معمولي در اين بازي چند نوع ماده اوليه براي ادامه بازي نياز هست مثل غذا و طلا و ... فرض كنيم من مي خواهم در يك بازي غذاي خود را زياد كنم ابتدا بازي رو اجرا مي كنم بعد يكم بازي مي كنم مثلا غذام مي شه 755 بعد بازيم رو سيو مي كنم اسمشو ميزارم food755 بعد يكم ديگه بازي مي كنم و مثلا غذام مي شه 860 بعد دوباره سيو مي كنم اسمشو ميزارم food860 بعد از بازي ميام بيرون فايلها رو پيدا مي كنم(مثلا تو پوشه بازي يا My Documents) حتما از سيوها Backup بگيريد بعد جفتشونو با اين برنامه باز مي كنم يك عالمه عدد چرت و پرت تو صفحه است با بي خيالي و شجاعت با ابزار مذكور 755 و 860 رو به مبناي 16 مي برم و روي كاغذ مي نويسم بعد مثلا تو سيو اول 2F3 رو كه همان 755 در مبناي 16 است Search مي كنم دقت كنيد كه بايد روي Edit\Find كليك كنيد بعد هم از منوي موجود به جاي Tex كلمه Hex رو برمي دارم و از قبل نشانگر رو اول فايل گزاشتم و Down هم انتخاب شده كليد Find next رو مي زنم احتمالا چند مورد پيدا ميشه كه براي اينكه بفهمم كدوم درسته از فايل دوم كمك مي گيرم بعد از پيدا شدن محل شماره خط آن را يادداشت مي كنم حالا 270ّّF را به جاي آن مي گزارم كه مبناي 10 آن 9999 است از زياد كردن ارقام تا جاي ممكن بپرهيزيد چون بازي ها قاتي مي كنن و فايلتون خراب مي شه اگه مي خواهين باز هم بيشتر باشه بازي رو باز مي كنين و پس از زياد شدن رقم ها دوباره از اول هواستان باشد هنگام باز نويسي اطلاعات از بين نروند يعني تنها روي 0 ها بنويسيد.

root professional
19-06-2007, 19:05
بعضي بازي ها سيو هاي خاص دارند يعني يك بار كه پيداشون كني تا ابد همون جان مثل Resident Evil 3 كه من يك بار پيدا كردم و براتون خواهم گذاشت.

root professional
19-06-2007, 19:23
در رزيدنت اويل 3 يك بار بازي رو سيو كنيد بعد فايل Bu00.sav رو باز كنيد سيستم بازي اينجوريه كه از خط00002400 تا خط 00002430 مربوط به فضاي كوله است و از اينجا تا 000024F0 براي صندوق براي گذاشتن اشيا در آن بايد اينجوري كار كرد كه مثلا براي خونه اول در خط 00002400 دوازده جفت صفر مي گذاريم و بع كد مورد را وارد مي كنيم بعد يك رديف صفر مي گذاريم و يك رديف مقدار مثلا 03 00 03 يعني كلت با 3 تا تير جالب اينجاست كه براي بينهايت شدن اينجوري مي شه نوشت FA 0F كه فقط اينجا صادق است براي ink ribbon و مسلسل و Rocket luncher به ترتيب 81 و 0F و 0A را به جاي كد وارد كنيد. هر چيز ديگر را هم كافيست يك بار پيدا كنيد تا كدش را بيابيد.

root professional
19-06-2007, 19:31
چند كد ديگه
Magnum = 05
Shotgun = 04
First Aid = 2A
Green Herb = 21
Blue Herb = 22
Red Herb = 23

Harvest_Moon_Iman
20-06-2007, 01:57
خوب اينا كه گفتي عالي ولي يه تمرين بزار مثلن يه بازي انتخاب كن و از روي اون بگو ما انجام بديم . و خودت هم از هربازي كه ميخواي آموزش بده

Harvest_Moon_Iman
20-06-2007, 02:00
من الان اين بازيها رو تو كامپيوترم دارم Onimusha 3 و Dino Crissis 2 و Dino Crissis 1 و بازي ps1 كه به اسم Harvet Moon Back To Nature و سيوم دارم از همه اينا.

root professional
20-06-2007, 14:23
ببينين اينها آموزش ماهي گيريه معمولا بازي ها هيچ دو تا سيوي مثل هم ندارن من طرز كار رو بهتون مي گم شما بايد خودتون مراحل رو طي كنيد.
دو نوع آموزش هم گذاشتم ديگه يكي براي ياد گيري و يكي براي امتحان.
سعي مي كنم در چند روز آينده Dino Crisis رو بررسي كنم اگه مثل اويل بود براتون مي گذارم چون اين دو تا خيلي به هم شبيهند.

Harvest_Moon_Iman
21-06-2007, 10:17
كجاي آموزش تموم شد

root professional
21-06-2007, 12:18
آموزش تموم نشده شما هم خيلي هول هستيد مي دونين من براي رزيدنت اويل چقدر تلاش كردم فقط دو روز طول كشيد محل ذخيره سازي رو پيدا كنم. من مگه چند تا مغز دارم اگه يكي ديگه به من كمك كنه با هم هر دو روز يك بازي رو بررسي كنيم بزاريم اينجا.
انشاالله Dino Crisis پست بعدي منه اينقدر هم نگين اين يارو رفت و ...
راستي اگه خواستين تمرين كنيد روي بازي هاي كنسول ها نباشه يعني مبدلهاي كنسولها همه ي بازي ها رو يه جور سيو مي كنن كه ربطي به بازي نداره يعني اونها Save State دارن و محلي رو كه بازي الآن داره كه شامل يه سري متغير مي شه رو ذخيره مي كنن.

Harvest_Moon_Iman
21-06-2007, 17:32
خوب باشه منم مي رم بازي Port Royale 2 رو برسي مي كنم اگه كمك خواستم مي گم

مچكرم

ALt3rnA
22-06-2007, 17:33
salam

bebakhsid brarye finglishe
en ravesh dar kheyle az baziha javab nemede choon dege adad ro besorat INT save nemekonan

root professional
22-06-2007, 20:10
salam

bebakhsid brarye finglishe
en ravesh dar kheyle az baziha javab nemede choon dege adad ro besorat INT save nemekonan

بله خصوصا در مواردي كه بازي بصورت كسري مقداري رو مي نويسه مثلا وقتي حداكثر جواهر 5 هست و شما 4 تا داريد بازي براي سيو مي نويسه 0.8 اما به زبون خودش.
بعضي بازيها كلا راه ندارن به خصوص بازي هاي جديد اما بعضيها راه دارن اما سخت. اگر دوستاني كه اين كار رو تست كردن تو همين صفحه بنويسند مي فهميم كدوم بازيها ميشه و كدوماش نمي شه.
Need for speed Carbon
Resident evil 4(biohazard)
و GTA SanAndreas
جزو اونهايي اند كه نميشه.

root professional
26-06-2007, 09:57
اعتراف مي كنم تا حالي بازي مثل Dino Crisis نديده بودم ساده ترين نوع ذخيره سازي در جهان رو داره و براي همين يه سيستم زد تغيير سيو گيم رو نوشته يعني احمقانه ترين كار جهان.
اولا اطلاعات رو در بازي كسري مي نويسه مثلا وقتي يه بسته تير مي گيريد كه 30 تا تير داره مي نويسه 30/30 بعد وقتي كم مي شه مي نويسه 29/30 و ... اما اگه يه بسته ديگه برداريد مي نويسه 59/60 مسخره نيست!
ثانيا چون تنها در محلهاي خاصي سيو مي شه اگه مثلا محماتتون رو از مقداري كه ميشه تا اونجا گرفت بيشتر كنيد هنگام لود كردن ميگه اين سيوه خرابه !!!!!!!
كاملا كم آوردم فكر كنم براي اين بايد يه جوري exe بازي رو عوض كرد.
من از دوستان دعوت به يك مسابقه مي كنم تا ببينيم كي زودتر مي تونه اين بازي رو هك كنه.

root professional
26-06-2007, 09:59
آقا ايمان شما پيقام خصوصي تون بسته است اما در جواب پيغامتون بايد بگم بستگي به اموليتور (Emulator) داره در مورد شدن بايد بگم همه چيز رو مي شه با اين برنامه تغيير داد ولي مهم اينه كه تغيير مؤثر بدي. كه در مورد كنسولها من تا حالا نتونستم.
(حالا انگار من كيم)
ولي تا جايي كه مي دونم اصلا در مورد اموليتورها به اين راحتي ها نيست.

Harvest_Moon_Iman
28-06-2007, 03:02
بابا من قبلن هک کردم با نرمافزار آرتمانی اما نه با این نرم افزار می خوای بهت بدم .

root professional
28-06-2007, 21:42
بابا من قبلن هک کردم با نرمافزار آرتمانی اما نه با این نرم افزار می خوای بهت بدم .

اگه آموزششو همين جا با لينك برنامه بزاري همه استفاده مي كنن و اين روم هم بدرد بخور تر ميشه و موارد بيشتري رو پوشش ميده خدا رو چه ديدي شايد هم استيكي شد.

root professional
30-06-2007, 01:07
اين بار مي خوام آموزش بازي Etherlords II رو بزارم اين بازي تقريبا مشهوره و خيلي ها ديدنش.
Etherlords II دو بخش مهم داره بخش اول Experience و بخش دوم مواد اوليه يا Resource سيو اين بازي به فرمت بسيار زيباي XML است ولي پسوند فايل رو savc. گذاشته كه كسي نفهمه اگر در جايي چنين سيوي ديديد مطمعن باشيد كه مي شود خيلي آسان تغييرش داد.
براي شروع كار بازي رو شروع كنيد و يك موش رو كه در همون اول بازي هست بكشيد (مثلا) براي اينكه Experience تون صفر نباشه (كلا اين يك نكته مهمه كه چيزي كه صفر باشه نميشه عوض كرد.) بعد بازي رو سيو كنيد و خارج شويد دو تا فايل سيو هست يكيش باينريه كه بدرد ما نمي خوره و چيزهايي مثل مكان دوربين و ... رو ذخيره مي كنه ولي دومي كه XML هست همونيه كه ما مي خواهيم اين رو با Code Genie باز مي كنيم و در منوي Edit\Find مي رويم و كلمه Experience رو مي نويسيم چند جواب پيدا ميشه كه تنها در يك مورد عدد جلوي آن با مقدار Experience در بازي برابره خيلي راحت عدد دلخواه رو جاي اون مي نويسيم (در تمام موارد دقت كنيد كه اگر در چند كاراكتر يا خط جلوتر يا عقبتر همون عدد رو ديديد ممكنه اين هم مربوط به همون موضوع باشه و بايد عوض بشه.) در اين مورد هم همينطوره يعني چند كاراكتر جلوتر دوباره اين عدد رو ميبينيد كه اون هم بايد عوض بشه. بعد از ذخيره سازي وارد بازي شويد مي بينيد Experience شما به عدد مربوطه تغيير كرده اما انگار اين تغيير بي اثر بوده نترسيد و به بازي ادامه بديد بعد از بدست آوردن اولين Experience مي بينيد تمام تغييرات لازم در بازي انجام ميشه.
در مورد مواد اوليه هم سيو بازي رو با Code Genie باز كنيد و كلمات Herbs , Gems ,Flames رو در Find بنويسيد و همون يك مورد رو كه پيدا شد به مقدار دلخواه تغيير دهيد. و پس از ذخيره سازي بازي رو اجرا كنيد.
باز هم ميگم يادتون نره در هر كاري اول از سيوتون Back Up بگيريد.

hosseinahmadi
04-07-2007, 22:13
من چی منم هستم تشنه آموزش

root professional
06-07-2007, 03:10
من چی منم هستم تشنه آموزش

آموزش مدتي ميشه كه شروع شده.:27:

root professional
07-07-2007, 00:11
با سلام مجدد خدمت علاقمندان و الي آخر...

99% اونهايي كه با كامپيوتر بازي مي كنن و از بازي استراتژيك متنفر نيستند بازي جنرالز Zero Hour رو ديدند اين بازي همونطور كه مي دونين پول و انرژي رو به عنوان مواد اوليه داره و شما با زحمت كم مي تونين يه ترينر (Trainer) براش گير بيارين و حال كنين.
صبر كنيد آموزش تموم نشده شما به عنوان يك جنرال يك سري مدال مي گيريد كه هيچ رمز و ترينري براش نيست اينجاست كه ما دست به كار مي شويم و سيومون را همونجوري كه خواستيم عوض مي كنيم.
براي اين كار به محل ذخيره سازي سيوهاي بازي برين و فايل ini مربوط به اطلاعات skirmish رو باز كنيد (SkirmishStats.ini) احتمالا اگه اين فايل رو باز كنيد خيلي چيزها توش مثل روز روشنه اما يه قسمتهايي هم داره كه سخته من خودم همه نقشه ها رو حداقل يك بار بازي كردم و كمپين ها رو با هارد بازي كردم و اطلاعات خودمو در باره نقشه ها گذاشتم اگه كسي بهترشو داره بزاره.
تغييرات زير رو در فايلتون بدين:

BestWinStreak = 10000
CHINACampaign_2 = 1
Challenge = 5
ChallengeCampaign1_0 = 1
ChallengeCampaign1_2 = 1
ChallengeCampaign6_0 = 1
GLACampaign_2 = 1
Honors = 1243522

اينو احتياط كنيد شايد اگه دست نزنيد بهتره:13:
LastHouse = GLAToxinGeneral

LoyalGames = 1
Nuke = 1
PPC = 1
SCUD = 1
USACampaign_2 = 1
WinStreak = 10000
Wins = 10000
maps\alpine assault\alpine assault.map_2 = 1
maps\alpine assault\alpine assault.map_4 = 1
maps\barrenbadlands\barrenbadlands.map_4 = 1
maps\bear town beatdown\bear town beatdown.map_2 = 1
maps\bitter winter\bitter winter.map_4 = 1
maps\bombardment beach\bombardment beach.map_4 = 1
maps\cairo commandos\cairo commandos.map_2 = 1
maps\dark mountain\dark mountain.map_2 = 1
maps\dark night\dark night.map_2 = 1
maps\desert fury\desert fury.map_4 = 1
maps\destruction station\destruction station.map_2 = 1
maps\dust devil\dust devil.map_4 = 1
maps\eastern everglades\eastern everglades.map_4 = 3
maps\el scorcho\el scorcho.map_2 = 1
maps\fallen empire\fallen empire.map_2 = 1
maps\final crusade\final crusade.map_2 = 1
maps\final crusade\final crusade.map_4 = 1
maps\flash effect\flash effect.map_2 = 2
maps\flash fire\flash fire.map_4 = 1
maps\fortress avalanche\fortress avalanche.map_2 = 1
maps\free fire zone\free fire zone.map_2 = 1
maps\golden oasis\golden oasis.map_2 = 1
maps\green pastures\green pastures.map_2 = 1
maps\heartland shield\heartland shield.map_2 = 1
maps\heartland shield\heartland shield.map_3 = 1
maps\heartland shield\heartland shield.map_4 = 1
maps\homeland alliance\homeland alliance.map_2 = 1
maps\killing fields\killing fields.map_2 = 1
maps\killing fields\killing fields.map_4 = 1
maps\leipzig lowlands\leipzig lowlands.map_2 = 1
maps\lights out\lights out.map_2 = 1
maps\lone eagle\lone eagle.map_4 = 1
maps\mountain guns\mountain guns.map_2 = 1
maps\overland\overland.map_2 = 1
maps\rocky rampage\rocky rampage.map_2 = 1
maps\rogue agent\rogue agent.map_2 = 1
maps\sand serpent\sand serpent.map_2 = 1
maps\silent river\silent river.map_2 = 1
maps\tournament city\tournament city.map_2 = 1
maps\tournament continent\tournament continent.map_2 = 1
maps\tournament desert\tournament desert.map_2 = 1
maps\tournament island\tournament island.map_2 = 1
maps\tournament lake\tournament lake.map_2 = 1
maps\tournament plains\tournament plains.map_4 = 1
maps\tournament tundra\tournament tundra.map_2 = 1
maps\tournament urban\tournament urban.map_2 = 1
maps\twilight flame\twilight flame.map_2 = 1
maps\victory valley\victory valley.map_2 = 1
maps\wasteland warlords\wasteland warlords.map_2 = 1
maps\wasteland warlords\wasteland warlords.map_3 = 1
maps\whiteout\whiteout.map_2 = 1
maps\winding river\winding river.map_3 = 1
maps\winter wolf\winter wolf.map_3 = 1

در آخر هم بايد بگم فقط GLA Toxin
يادتون باشه BackUp بگيريد.

Booseh_ye_Irani
28-09-2007, 06:43
خسته نباشي دوست من، ممنون

rassool
28-09-2007, 12:25
اقاي روت بهترين برنامه Artmoney يكي هست كه يكي از بهترين برنامه ها براي هك كردن انواع بازي ها هست اموزش كامل اون هم توي همين سايت گزاشته شده كه به صورت pdf ميباشه شما يه سرچ كن تا پيداش كني نيازي هم به اين همه دنگ و فنگ نداره خيلي راحته.

root professional
03-10-2007, 15:50
آرتماني ربطي به بحث من نداره اون يه برنامه دستكاري اطلاعات رم در حين انجام بازيه در حاليكه كار من دستكاري سيو بازيه روي هارد و خارج از بازي در هر حال خودمم از آرتماني استفاده مي كنم اما بد نيست آدم دو سه تا چيزو ياد بگيره بده؟

abbasa1010
30-04-2010, 02:14
نه داداش اصلا خوب نیست چون عالیه
دستت درد نکنه

moezi
09-05-2010, 07:34
لطفا فیس بازیکنان قدیمی pes2010 که درجامهای مختلف آزادمی شوندمانند:زولا.اشمایکل.بار ی.پالیوکا.گولیت.فان باستن.
کرایف.داسایف.تونی آدامزو...رادرون یک پچ باحجم مناسب برای دانلود بگذارید.ممنون خیلی دنبالشم

RatAtouille
03-07-2010, 22:22
هك سيو بازي ACII به روش artmony جواب نداد. به اين روش جواب ميده ؟

Amin 21
11-12-2012, 10:19
آقا ممنون مرسی از زحماتتون

forever1
13-11-2013, 17:58
ممنونم از آموزش هاتون

آقا این لینک دانلود که دادین کار نمی کنه