مشاهده نسخه کامل
: fedora core6 asus dsl am602 modem
faraz-hacker
16-06-2007, 23:25
سلام.مfedora core6. را نصب کردم.مودم من asus am602 است و هم به صورت usb و هم به صورت ethernal نصب کردم. (usbبرای win وeternal برای fedora )ولی اصلا به 192.168.1.1 وصل نمیشه نه تو xp و نه تو fedora با اینکه توxp به اینترنت وصل میشم. لطفا کمکم کنید.
i set the ip and gataw and.......true
m a j r i x
17-06-2007, 09:40
سلام
اتفاقا من پارسال این مودم از داتک گرفتم مودمهای خوبی هستن
بنظر من موقعی که میخواد فدورا را بوت کنید کابل usb رو قطع کنید بعد فدورا بوت کنید وقتی که لاگین کردید وارد shell بشید دستور ifconfig -a بزنید
__Genius__
17-06-2007, 09:51
خوب مگه شما چطوری میخوایی کانفیگ کنی ؟!
مگه از pppoeconf استفاده نمیکنی !؟
faraz-hacker
17-06-2007, 17:29
سلام.من تازه با لینوکس کار میکنم این مراحل را طی میکن
1 network
add new
ethernet or usb (har 2 ra emtehan kardam)
set ip and ......
active
من نمیوتونم به اینترنت وصل شم حتی به 192.168.1.1 درxp هم همینطور .مشکل جدیدم اینه که تو xpهم adslرفته و وصل نمیشه.وقتی ip را وارد میکنم میگه tv/video connection داره ip استفاره میکنه و همینطور الان برای من local area network 6 را نشون میده با اینکه چیز دیگ ای نیست.
__Genius__
17-06-2007, 19:44
دوست خوب کلا راهتون اشتباهه ...
توی لینوکس فوق العاده نحوه بهره گیری از اینترنت ADSL راحته ...
مراحلی که میگم طی کنین .
وارد terminal بشین .
بزنین :
pppoeconf
با این دستور شما وارد تنظیمات مربوط به pppoe connection میشین .... برقراری با اینترنت adsl از طریق کانکشن pppoe هست .
خوب الان تنظیمات مشخصه .... در آخر هم user , password از شما میخواد ... بعد هم میپرسه میگه در زمان شروع اتوماتیک به اینترنت وصل بشه یا با دستور شما .... اون هم جواب میدین .
موفق باشین .
پیوست » سعی کنین از fedora core استفاده نکنین . در مقابل لینوکسی مثل ubuntu که debian base هست از لحاظ سطح خانگی بودن و userfriendly بودن واقعا چیزی برای گفتن نداره ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.