مشاهده نسخه کامل
: اکسس در vb.net
mahan_ds
16-06-2007, 21:27
چه طوری میتونم توی vb.net به کمک پایگاه داده access و ارتباط بین جداول در اکسس فرمی را طراحی کنم که مثلا اگر کد دانشجویی را دادم اسم دانشجو به طور خودکار تایپ شود مثلا دو تا label کد دانشجو و دانشجو داریم قبلا دو جدول جدای کد دانشجو و دانشجو در اکسس ساختیم که این دو جدول با هم ارتباط دارند (فیلد نام با فیلد کد دانشجو ارتباط دارد) حالا میخوام اگه در text box در vb.net کد دانشجو را وارد کردم اسم دانشجو به طور خودکار تایپ شود.اصلا میشه با اکسس و vb.net یه چنین کاری کرد؟
anvar.net
17-06-2007, 00:34
البته که میشه!!!!!!!!
مثل اینکه جنابعالی vb.net رو خیلی ساده تصور کردی؟
من اطلاع زیادی از تسلط شما به vb ندارم. ولی بطور حلاصه بگم :
برای افزودن رابطه های بین جداول پایگاه داده اکسس به دیتا ست, ابتدا شیء رابطه را ساخته و سپس با متد add آنرا به کلکسیون روابط دیتاست اضافه میکنیم.
مثلا دو جدول داریم با نامهای Stname برای نام دانشجو و Stid برای کد دانشجو ؛ این دو جدول توسط یک فیلد مثلا ZZZ با هم ارتباط دارند. (البته چیزی که من از یاداشت شما فهمیدم , این دو جدول نیازی به ارتباط با هم ندارند و هر دو فیلد را میتوان در یک جدول گذاشت).
Dim relation1 As new Datarelation ("A", Datasetname.tables(Stname).Columns
(ZZZ),Datasetname.tables(Stid ).Columns(ZZZ "
Datasetname.Relations.Add(Relation1)
برای دسترسی به فیلدهای جدول :
مثلا به فیلد id در جدول کد دانشجو
TextBox1.DataBindings.Add("Text", DataSetname, "Stname .A.id")
اما برای جستجو بهترین راهی که به ذهن من میرسه: شما کدهای دانشجو رو در یک لیست باکس بذار که کاربر نبینه. بعد از یک جعبه متن برای جستجو در لحظه کدهای دانشجو که در لیست باکس هستند استفاده کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.