مشاهده نسخه کامل
: دزدیده شدن گوشی من
Hossein Adeli
16-06-2007, 20:19
گوشی من 3 روز پیش دزدیه شده حالا می خواستم بپرسم که چه کار کنم
آیا با داد شماره سریال و Imei مخابرات واقعا میتونه گوشی رو پیدا کنه
و اینکه من به پیدا شدن گوشیم امید داشته باشم یا نه.:41:
خیر نمیتونه گوشی رو پیدا کنه ولی میتونه از کار بندازتش
Hossein Adeli
16-06-2007, 20:26
یعنی نمی تونه بفهمه که از این گوشی چه شماره تلفنی استفاده میکنه چون اگر بتونه اون رو بسوزونه پیدا کردن شماره که کاری نداره
در ضمن طرف میتونه شماره سریال و Imei رو عوض کنه تا اصلا نشه هیچ کاری کرد؟
گوشی من 3 روز پیش دزدیه شده حالا می خواستم بپرسم که چه کار کنم
آیا با داد شماره سریال و Imei مخابرات واقعا میتونه گوشی رو پیدا کنه
و اینکه من به پیدا شدن گوشیم امید داشته باشم یا نه.:41:
اگه گوشیت سریال اصلی باشه برات پیداش می کنن. باید بری دفتر خدمات ارتباطات.
چرا وقتی پرینت رو بگیری میشه فهمید کجا زنگ زده.
ولی مخابرات چی میگه میگه شماره سریال گوشی رو بده از کار میندازتش که نتونه باهاش کار کنه یا بفروشتش حد اقلش اینه که ...نش میسوزه.
بعید میدونم حوصلشو داشته باشه بگرده دنبال 1 اکانت.فقط میسوزونه و خلاص
اینو هم که میگم تجربه داداشم بود که گفتنش فقط میسوزونیمش که نتونه باهاش کاسبی کنه.سیمکارت رو هم میسوزونه که نتونه واست قبض سنگین بذاره
خوب بیلچه جان من هم همین رو گفتم که
Hossein Adeli
16-06-2007, 21:09
من رفتم سیم کارت رو سوزوندم و به مخابرات هم گفتم
ولی ناراحتی من بیشتر به خاطر از دست دادن دفترچه تلفن است چون شماره تمام دوستان و اقوامم در انجا بود و جای دیگهای نبود
شاید باور نکنین اگه بگم که شبا خواب دفترچه تلفن میبینم
Nabakhshoode
16-06-2007, 21:34
اگه گوشیت سریال اصلی باشه برات پیداش می کنن. باید بری دفتر خدمات ارتباطات
ربطی به دفتر خدمات نداره ! باید بره شکایت کنه ! بعد ارجاع میدن به کلانتری ... اونجا سریال گوشی رو میده اونا هم به مخابرات اعلام میکنن مخابرات سیم کارتی رو که روی گوشی مورد نظر قرار داره و داره استفاده میشه رو میسوزونه و وقتی طرف اومد پیگیری کنه چرا سیم کارتش سوخته (مثلا از طریق دفاتر خدمات) میگیرنش !
البته به دلیل توان بالای نیرو انتظامی معمولن نمیتونن بگیرنش یا پیگیری نمیکنن یا ...
ضمنا گوشی های سونی رو که به راحتی و از طریق نرم افزاری میشه سریالش رو چنج کرد ( تازه اگه قبلا چنج نشده باشه ) و در نتیجه گیر آوردنشون تقریبا غیر ممکنه !
میگن جدیدا باکس چنج کردن سریال نوکیا هم به بازار اومده !
Saman-tci
16-06-2007, 21:54
ببینید چرا الکی این بنده خدا رو به شک میندازین ....
گوشی N90 منو تو ماه اذر پارسال تو خیابون ازم زدن ....
فرداش رفتم تامور مشترکین سیم کارتمو سوزوندم ....
بعد باید بری کلانتری محلی که گوشی رو ازت زدن اونا یه شکایتنامه برای دادسرا میزنن ....
شما همراه با شکایتنامه و جعبه گوشی و سریال و فاکتور میری دادسرا .....و پس از اینکه محرض شد صاحب گوشی شما هستین یه نامه میزنن برای قسمت بازرسی مخابرات و گوشی شما رو با همچین سریالی ردگیری کنن ....
این کار حدود 3 ماه طول میکشه ... اگه توی این 3 ماه تونستن ردی ازش بگیرن بهت اطلاع میدن که بری بگیری ...
وگرنه باید مثل من بی خیال گوشیت بشی .... من هنوز که هنوزه دارم میسوزم
Saman-tci
16-06-2007, 21:56
در ضمن ردگیری گوشی هیچ ربطی به امورمشترکین نداره ... محض اطلاع دوستان
nima_949
16-06-2007, 22:25
با درخواست میدی مخابرات بعد اونا نامه میزنن آگاهی برات پیدا میکنن البته طول میکشه
Siemens!
17-06-2007, 00:10
بیخیال شو من الان 5 ماه که گوشیمو دزدیدن کلانتری رفت م و هر دفعه میرم میگه پیگیری میشه
masoudboy
17-06-2007, 11:30
گوشی که دزدیده شد غیر ممکن هست پیدا شدنش در حال حاضر ! قبلا شاید می شد چون فقط یک اپراتور بود و سریال چنچ و ... هم در کار نبود / الان 5 اپراتور تو ایران فعال هست که غیر از مخابرات هیچ کدام Imei را چک نمی کنند و در ضمن طرف که گوشی را دزدیده به راحتی می تونه از سیم کارت غیر از مخابرات استفاده کنه یا اگر خواست از مخابرات استفاده کنه سریال گوشی را چنچ می کنه که قابل ردگیری نباشه .
به شدت مراقب گوشی هاتون باشید که اگر دزدیده شد دیگه پیدا نخواهد شد . من خودم یک K750 را حدود 1/5 سال پیش ازم دزدیدند و پیگیری هم کردم و هیچ فایده نداشت .
navid_mansour
20-06-2007, 14:03
يه بنده خدايي بود گوشي دزدي ميفروخت.......ان 73 ميداد 50 تومن و کلي گوشياي توپ.....ترسيدم بخرم گفتن پيگيري ميکنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.